Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona kijkt naar Marokkaans international: ‘Klopt, er is interesse’

Laatste update:

Barcelona is nog altijd op zoek naar een aanvaller om Neymar, Lionel Messi en Luis Suárez te komen versterken en volgens verschillende Spaanse media zijn de Catalanen nu uitgekomen bij Sofiane Boufal. De 22-jarige Marokkaans international speelt momenteel nog in de Franse Ligue 1 voor Lille OSC.

/

Zijn zaakwaarnemer Yvan Le Mée kan de contacten in ieder geval bevestigen: “Dat klopt, we hebben in de afgelopen weken met het bestuur van Barcelona gesproken. Er is interesse. De vraag is nu of Boufal naar Barcelona moet gaan om de concurrentie aan te gaan met MSN. We hebben ook gepraat met drie andere clubs die voor ons interessant zijn, maar zij gaan waarschijnlijk nog van coach veranderen of krijgen een coach die nu nog bezig is op het EK”, vertelt hij aan Le 10 Sport.

“Er is ook Engelse interesse, maar dat begint pas net. Een transfer van 20 tot 25 miljoen is niet binnen twee weken rond natuurlijk”, sluit hij af. Eén van de andere clubs die voor Boufal in de markt zou zijn is Paris Saint-Germain, terwijl Arsenal, Chelsea en Southampton naar verluidt ook interesse hebben getoond. De in Parijs geboren aanvaller speelde tot nu toe 51 wedstrijden voor Lille, waarin hij vijftien keer wist te scoren.

Sofiane Boufal zou een goede versterking zijn voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ken deze jongen niet, wel leuk die interesse

18 juni 2016 om 22:37

Goeie speler dit seizoen in ligue 1 kan wel een aardig balletje tikken

18 juni 2016 om 22:57

Ik zou hem maar even opzoeken op youtube is echt en leuke speler die als 4e man achter MSN wel nuttig kan zijn.

18 juni 2016 om 23:43

Nee doe maar niet. 22 jaar en dan 4e man zijn. Veels te jong man. Iemand als Henrik Larsson zou de ideale man zijn. 33 jaar en iemand die nog een paar jaar op het hoogste niveau wilt invallen. Barcelona moet Podolski halen, want ik denk dat hij die rol juist op zich kan nemen. Kan op de vleugels en in de spits spelen.

19 juni 2016 om 00:56

Podolski? Die man is echt overschat. Deze Franse jongen is ook niks voor Barcelona.

19 juni 2016 om 01:56

Marokkaans

19 juni 2016 om 03:28

Haha er staar Marokkaans international en dan hem een Franse jongen noemen. Apart.

19 juni 2016 om 12:42

Daar gaat het niet om. Het gaat er meer om dat Larsson-effect, dus het pinchhitter effect. Ik denk dat Podolski ook bereidt is om die rol op te nemen, dus dat hij genoegen neemt om als vierde man achter MSN te fungeren. Hij heeft dit seizoen wel een goed seizoen gedraaid bij Galataseray.

18 juni 2016 om 22:59

5 sterren skills in fifa haha

Mijn advies: niet gaan. Het is nu voor elke speler op aarde onmogelijk om een van de MSN leden uit de basis te knikkeren. Franse competitie is geschikt voor hem, misschien dat hij over een jaar of 2 de overstap naar PSG kan maken, daar houden ze wel van snelle buitenspelers met leuke trucjes.

18 juni 2016 om 22:38

Klopt voor zijn ontwikkeling kan hij beter daar blijven of vragen of hij gelijk uitgehuurd mag worden als hij zou gaan

18 juni 2016 om 22:47

Ja, maar hoe vaak krijg je een kans om te spelen voor 1 vd beste clubs. Als hij wilt gaat, dan begrijp ik dat wel en daar zou ik zeker goed overwegen als ik hem was

19 juni 2016 om 01:52

Dat dacht Arda ook en kijk wat ervan is terecht gekomen.

18 juni 2016 om 22:52

Sorry dat ik het zeg hoor maar in deze vorm zou ik Boufal boven Neymar verkiezen

18 juni 2016 om 22:56

Ga man, Boufal mag die veters nog niet eens strikken. Ern vormdip maakt iemand niet gelijk beter of wou je beweren dat Lukaku beter is dan Ronaldo?

18 juni 2016 om 23:06

Ik snap eigenlijk wel waar deze comment vandaan komt, op dit moment speelt Boufal misschien wel beter dan Neymar. Je moet echter wel beseffen hoeveel Neymar betekent voor Barcelona. Naast dat hij veel goals scoort, is het natuurlijk de bedoeling dat hij de nieuwe Messi wordt, dé man van de club. Neymar gaat miljoenen opleveren aan shirtjes en sponsordeals, hij heeft een veel grotere naam dan Boufal, nu al. MSN is zo groot, zowel qua goals als bekendheid buiten het veld, dat niemand daar tussen kan komen, zelfs Ronaldo niet.

19 juni 2016 om 00:41

Hoezo? heb je Neymar in de 2e seizoens helft gezien? je gaat mij niet vertellen dat een Boufal dat niet beter kan als je hem wekelijks ziet spelen.

19 juni 2016 om 03:25

Volgens mij heb jij geen verstand van voetbal.

Hij is super technisch en kan makkelijk een mannetje uitspelen. af en toe te zelfzuchtig.

Hij is technisch heel goed heb m vaker zien spelen goede voetballer

Vind nou niet dat Boufal nu al naar een club moet als Barca, hij gaat daar MSN echt niet uit de basis spelen en op 22-jarige leeftijd heb je juist speelminuten nodig. Het is wel een groot talent met een fantastische techniek en arsenaal aan trucjes maar hij moet nog wel leren efficiënt te worden. Kan beter nog een seizoen of 2 bij Lille blijven en dan pas een mooie transfer maken.

18 juni 2016 om 22:49

Een groot talent, fantastische techniek en een arsenaal aan trucs; daar hebben we er wel meer van gehad. Gerard Deulofeu, Giovani dos Santos, Gai Assulin, Adama Traoré, Munir El Haddadi... Er zijn genoeg talentvolle aanvallers gesneuveld omdat ze mentaal niet sterk genoeg waren. Die laatste twee zijn nog niet geflopt, maar de eerste drie absoluut. Als hij op 22-jarige leeftijd nog moet leren om efficiënt te voetballen kan ik je nu al vertellen dat een transfer naar Barcelona er niet meer in zit. Enkel wanneer hij nog een extreme ontwikkelingsslag gaat maken zou dat nog kunnen, maar met alleen wat trucs en een leuke techniek kom je er niet.

Overigens denk ik ook niet dat hij daadwerkelijk in verregaande belangstelling staat van Barcelona. Waarschijnlijk een zaakwaarnemer die zijn speler in de markt wil zetten.

19 juni 2016 om 08:49

Heb je helemaal gelijk in dat 't ook wel een mindgame is van de zaakwaarnemer. Jammer inderdaad van dat rijtje talenten dat 't niet heeft gehaald bij Barca, al kunnen Adama en Munir 't nog wel halen, vooral in Munir heb ik nog wel geloof maar is beter als hij even wordt verhuurd denk ik. In Deulofeu en Giovani had ik ook erg veel vertrouwen maar die hebben 't ook niet gered, hoewel Deulofeu kan nog wel teruggekocht worden toch?Met alleen skills red je 't niet en zeker niet in de absolute wereldtop. Hoop voor Boufal dat ie 't ooit haalt maar hij zal hard moeten werken, minder egoïstisch moeten spelen en vooral fysiek ook nog stappen maken

Er zijn tientallen spelers waar Barcelona 'interesse in heeft'. De ene zaakwaarnemer gebruikt zogenaamde interesse om een beter contract elders binnen te slepen, de andere zaakwaarnemer probeert zijn speler in de markt te zetten, slechts bij een paar heeft de club daadwerkelijk op de tribune gezeten en bij een nog selecter gezelschap zitten de spelers waar Barcelona daadwerkelijk achteraan zit. Voor zover ik weet zijn er twee echte opties om naar Barcelona te komen als het gaat om aanvallers; Kevin Gameiro en Nolito. Denis Suárez is zo goed als zeker binnen en de club heeft aangegeven geen middenvelder aan te gaan trekken. Gaat dus niet gebeuren en denk dat dit enkel wat reclamewerk van de zaakwaarnemer is.

18 juni 2016 om 22:53

Het bestuur wil nolito niet, die willen gameiro. Enrique daarentegen wil nolito, hoop gewoon dat ze nolito kopen.

18 juni 2016 om 23:00

Jammer genoeg staat de beslissing om een ervaren aanvaller te kopen al vast. Ik zou zelf namelijk niet eens zo'n dure aanvaller kopen; zou liever Arda Turan verkopen en een extra middenvelder binnenhalen. Met Munir, Denis Suárez en Rafinha als back-ups van de voorhoede zouden er in principe geen problemen moeten zijn. Daarnaast loopt er in de jeugd nog genoeg aanvallend talent rond dat in de komende jaren gebruikt kan worden. Heb liever dat er volgende zomer een aanvaller gekocht wordt die écht kan concurreren met Messi, Suárez en Neymar (en hen op termijn op kan volgen).

Als er dan toch een ervaren aanvaller gekocht moet worden, dan maar 18 miljoen ophoesten voor Nolito. Een enigszins acceptabele transfersom voor wat je ervoor terug krijgt.

Topper in de maak.
Liverpool zou ook interesse hebben, lekker daarheen en een basisplaats veroveren
Bij Barca krijg je geen eerlijke kans

19 juni 2016 om 00:11

Ik neem aan dat er met ''coaches die nu nog op het EK bezig zijn'' Chelsea's Conte kan worden bedoeld. Toch aardig clubs allemaal dan, ken hem voor de rest niet.

Als hij zijn carriere wil vergooien moet hij naar Barca gaan. De concurrentie strijd tegen Neymar, Messi and Suarez wint hij niet. Hij zal net als Arda bijvoorbeeld gewoon moeten banken. Beter blijft hij waar hij is of gaat hij naar een club waar hij kan groeien.

Goede speler. Heb hem geregeld zien spelen voor Marokko tijdens de kwalificatie en Lille.
Boufal is echt een straatvoetballertje. Hij probeert zijn tegenstanders te dollen en er daarna langs te gaan met een behoorlijke snelheid is dit bijzonder effectief. Hij heeft een goed schot en voorzet in de benen. Een minpuntjes is dat hij behoorlijk opgefokt raakt als het niet lukt en hij geregeld kaarten pakt.
Persoonlijk denk ik dat een type speler als hem het beste kan fungeren in de Bbva of Ligue 1 waar hij al speelt en wekelijks de uitblinker van Lille is. Zou jammer zijn als hij nu naar Barcelona verkast, zou ik alleen heen gaan als Neymar, die ik een beetje overschat vind, weggaat. Kan zijn plek moeiteloos overnemen.

19 juni 2016 om 03:29

Ahaha neymar overschat? Volgens mij heb jij totaal geen verstand van voetbal.

Ik roep al maanden dat Arsenal deze jongen moet halen. Hij doet me veel denken aan Mahrez, maar dan vanaf de linkerkant. Dan kan Sanchez naar de rechterkant en dan hoeft Arsenal alleen een goede spits te halen. Met Ozil, Cazorla en Xhaka op het middenveld. Dan heb je een heerlijke team.

18 juni 2016 om 23:30

Dat is inderdaad geen slecht idee. Ik hoop dat hij op de shortlist staat van Wenger. Daarnaast Higuain of Cavani halen en Arsenal kan serieus meedoen voor de titel.

"De vraag is nu of boufal in barcelona de concurrentie aan te gaan met MSN" wat concurentie, hij mag dromen om hun uit de basis te spelen.
Hij mag blij zijn met invalbeurten. MSN
is onaantastbaar

Ik hoop het!!!!!!!! Ga gelijk die T-shirt halen!!!!!!!!!!!

Het zou erg dom van m zijn om de stap te zetten. Natuurlijk snap ik dat je vereerd bent en die stap wilt zetten als voetballer die bij de beste club wilt spelen maar as je je gezonde verstand gebruikt bedank je vriendelijk en ga je sowieso eerst naar een mooie subtopper ala Sevilla, Tottenham.
Deze jongen heeft trouwens een uitmuntende techniek en is erg snel, nu nog wat productiever worden.

Zie liever Nolito komen. Jongen van de club en international op euro 2016

Boufal moet dit niet doen bij Barcelona gaat hij geen kans krijgen hetzelfde is nu een beetje bij Napoli voor El Kaddouri. Het is belangrijk dat deze jongen de juiste stap gaat maken samen met Ziyech anders eindigen ze net zoals Labyad Barrada en Assaidi. Ik had veel verwachtingen van Assaidi Labyad en Barrada maar door onjuiste keuzes. Hoor je niks meer van ze dat is jammer want die jongens zouden zeker veel toevoegen aan Marokko. Het is gewoon belangrijk voor die jongens dat ze wekelijks spelen voor zowel Ziyech Boufal Labyad El Kaddouri Tannane als Amrabat. Ait Ben Nasser ook een mooie transfer gemaakt naar As Monaco word ook veel van verwacht goede controleur.

Boufal is trouwens echt niet beter als Neymar hij mag zijn veters niet eens strikken Neymar is absolute top.

Je moet het ook maar willen: 23 invalbeurten, 300 spelminuten in een seizoen en je nauwelijks ontwikkelen.

@ Imponeria voor Barcelona spelen is voor elke voetballer een droom maar verstandig is het niet natuurlijk.

Niet doen boufal !! Daar gaat deze prachtige voetballer op de bank zitten genoeg clubs waar hij 100% basis staat

19 juni 2016 om 02:55

Alles is goed behalve barca .

Nou nou, als ik sommige reacties lees. Je kunt lezen dat de meeste leden hem niet volgen en gewoon oordelen zonder hem ooit gezien te hebben. Als je nog nooit van hem hebt gehoord, ligt het toch wel aan jullie zelf. Deze jongen is namelijk helemaal klaar voor een ploeg als Barca, is helemaal zijn stijl en zal zeker zijn wedstrijd spelen hoor. Messi word ook ouder en is er laatste jaren paar keer uit. Boufal is dan een echte topvervanger, hij zou zeg maar de Mahrez kunnen zijn van Barca.
Aan interesse heeft deze jongen geen gebrek, ploegen als Atletico Madrid, Bayern-München, Arsenal, Dortmund, Tottenham, PSG zijn allen concreet geïnteresseerd. Ik volg namelijk Marokko ook en daar speelde hij zijn eerste 2 interlands Kaapverdie helemaal weg. Deze jongen is een alleround voetballer en zou zomaar de nieuwe Neymar zijn. Ik zie Marokko ook nu echt als een team spelen en wat kijk ik uit naar een driehoek Ziyech, Boufal, Carcela,uit naar het WK 2018. Topteam! In dit team moet je echt letten op Naciri (talent van Malaga 2 en is 18 jaar en schiet ze er langs alle kanten in) maakt hopelijk dit seizoen zijn debuut voor Malaga, Ait-Bennasser is 19 en is een speler van Nancy die net een transfer heeft gemaakt naar AS Monaco en verhuurd is aan Nancy, waarmee ie dit seizoen kampioen werd in de Ligue 2. Saïss is een 25 jarige middenvelder van Angers die je kunt vergelijken met Busquets, maar multifunctioneler omdat ie ook centraal in de verdediging kan spelen. Staat overigens ook in de belangstelling van Barca en terecht. Malcuit is een 24 jarige rechtsback van Saint-Etienne (ploegenoot van Tannane) waar je zeker ook op moet letten.

Mohamedi
Malcuit
Benatia
Da Costa
Lazaar
Saïss
Bennasser
Carcela
Ziyech
Boufal
Naciri

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren