Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona heeft vrijdag één groot probleem en dat is Lewandowski’

Laatste update:

Bayern München stapt zondag vol vertrouwen in het vliegtuig richting Portugal, waar de Champions League vanaf de kwartfinale wordt uitgespeeld. De landskampioen van Duitsland boekte zaterdagavond in de return tegen Chelsea de achttiende overwinning op rij in alle competities: 4-1. Bayern zette dit seizoen in de Champions League alle acht gespeelde wedstrijden in winst om en dat betekent een clubrecord voor der Rekordmeister.

“De verwachtingen zijn natuurlijk hoog, we gaan met vertrouwen naar Portugal”, benadrukte David Alaba na afloop. “Gezien ons spel en de resultaten van de afgelopen maanden hoeven we ons niet te verstoppen.” In de kwartfinale wacht vrijdag een duel met Barcelona, dat de strijd om de Spaanse landstitel van Real Madrid verloor en na de coronastop sowieso niet altijd een overtuigende indruk maakt. “Barcelona heeft een goede ploeg, maar we gaan de strijd met ze aan”, stelde de Oostenrijker.

Trainer Hansi Flick besloot de training van zondagochtend te schrappen, zodat de spelers nog met hun familie kunnen ontbijten voordat ze naar Lagos vliegen. Daar gaat Bayern zich voorbereiden op de confrontatie met Barcelona in Lissabon. “We zullen Barcelona net als elk ander team goed analyseren”, vertelde Flick op zijn beurt. “We kennen onze krachten en we gaan proberen om deze ook tegen Barcelona te laten zien. Het was belangrijk dat we ons ritme weer zouden vinden na de vakantie en dat is gelukt.”

Ver esta publicación en Instagram

?? De nachtmerrie van Chelsea! ?? ?? ? ?? Chelsea - Bayern München 0-3, 25 februari? ?? Bayern München - Chelsea 4-1, 8 augustus? ? ?? Robert Lewandowski was bij alle zeven doelpunten van Bayern tegen Chelsea betrokken: vier assists en drie treffers. Hij is de eerste voetballer die in één Champions League-seizoen tegen één opponent goed is voor minimaal drie treffers én drie assists sinds Luis Figo in 2004/05 tegen AS Roma ? ? ?? Robert Lewandowski is de vierde voetballer die zeven Champions League-duels op rij heeft gescoord, na Ruud van Nistelrooij (9 duels in 2002/03) Cristiano Ronaldo (11 duels in 2017/18 en 8 duels in 2013/14) en Edinson Cavani (7 duels in 2016/17)? ? ?? Alleen Cristiano Ronaldo (17 in 2013/14, 16 in 2015/16 en 15 in 2017/18) en Lionel Messi (14 in 2011/12) scoorden in één Champions League-seizoen nog vaker dan Robert Lewandowski (13 in 2019/20).? ? ?? Topscorers aller tijden in de Champions League? ? 130 Cristiano Ronaldo? 115 Lionel Messi? 071 Raúl? 066 ???????????? ??????????????????????? 065 Karim Benzema? ? ?? Het seizoen 2019/20 van Robert Lewandowski? ? ?? 44 officiële duels? ? 53 doelpunten? ?? 08 assists? ? #lewandowski #bayern #championsleague #lewa #ucl #lewy #miasanmia #fcbayern #rekordmeister #fcbayern

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Met Robert Lewandowski beschikt Bayern bovendien over een spits in absolute topvorm. De Pool maakte tegen Chelsea twee doelpunten en was de aangever bij de andere goals van Ivan Perisic en Corentin Tolisso. Dat betekent dat hij bij alle doelpunten van Bayern in het tweeluik met Chelsea betrokken is geweest, daar hij in de 0-3 zege in het heenduel al goed was geweest voor twee assists en een doelpunt.

Lewandowski heeft nu zeven Champions League-duels op rij gescoord en is met dertien treffers de topscorer van de editie van dit seizoen. De teller in alle competities staat deze voetbaljaargang zelfs op 53 doelpunten en dat zijn er liefst 10 meer dan zijn, eerdere, persoonlijke record in 2016/17. “We vinden het niet erg als hij zo doorgaat”, zei Flick glimlachend. “Hij liet vandaag weer zien hoe belangrijk hij is voor ons. We zijn erg blij dat we zo’n voetballer in ons team hebben.”

Thomas Müller wil niet te hard van stapel lopen, ook al heeft Bayern achttien duels op rij gewonnen. “Barcelona heeft weliswaar niet de landstitel gewonnen en er zijn enkele problemen aan het licht gekomen, maar in één knockout-duel kan van alles gebeuren”, benadrukte de routinier. “Aan alle records of reeksen komt een einde als je een slechte dag hebt.” Müller kreeg de vraag wie de beste allrounder in aanvallend opzicht is: Lionel Messi of Lewandowski. “Dat zullen we vrijdag zien. Lewy zal deze vraag moeten beantwoorden. Messi speelde vandaag ook erg goed”, doelde hij op het optreden van de Argentijn in de 3-1 zege op Napoli. “Maar het is aan Lewy en ons om deze vraag vrijdag in het voordeel van Lewy te beslechten.”

Lothar Matthäus denkt dat Bayern de favoriet is om de halve finale te bereiken. “Natuurlijk heeft Barcelona de nodige kwaliteiten om alsnog boven zichzelf uit te stijgen”, gaf de oud-voetballer zaterdagavond na zege te kennen, in zijn rol als analist voor Sky. “Maar ik denk dat dit Bayern heel veel fouten zal moeten maken en heel veel dingen slecht zal moeten doen om van dit Barcelona te verliezen. En Barcelona heeft vrijdag één groot probleem en dat is Lewandowski. Maar het blijft één wedstrijd en er kunnen veel dingen gebeuren. Als je een slechte dag hebt, ben je klaar in het toernooi.”

Wie gaat vrijdag winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Over 2 wedstrijden zou ik zeggen Bayern maar nu schat ik de kansen 50/50 in! Weet iemand of Dembele al terug fit is?

9 augustus 2020 om 07:28

Serieus? Ik geef Bayern gewoon 70% kans om door te gaan. Die gasten zijn zo sterk dit jaar en vol ingespeeld op elkaar. Bij Barca is het de bal aan Messi geven en kijken hoe hij het fixt. Als Bayern een rode kaart krijgt dan geef ik Barca een kans anders wordt het een kansloze missie.

9 augustus 2020 om 07:36

Ja klopt maar met dembele en fati erbij hebben ze wel meer opties.. vroeg me af of beide fit zijn? Zal een leuke pot worden!

9 augustus 2020 om 08:07

Dembele zou fit moeten zijn en Fati is gewoon fit. Helaas hebben we de afgelopen jaren een laffe trainer die het liefst met 6 middenvelders speelt.

9 augustus 2020 om 08:09

@Alcantara, op basis van de wedstrijden die ik heb gezien recentelijk is Bayern ook over één wedstrijd gewoon de favoriet in mijn ogen. Ik vind het wel een mooi concept, zo'n Final 8. Het is erop of eronder voor alle ploegen, heerlijk. Blijvertje wat mij betreft.

9 augustus 2020 om 08:45

Natuurlijk is Bayern de favoriet, maar in 1 knock-out wedstrijd heeft Barcelona natuurlijk wel meer kans om door te gaan dan over 2 wedstrijden.

Het belooft wel 1 van de mooiste wedstrijden van de speelronde te worden.

9 augustus 2020 om 09:14

Onzin. Bayern is absoluut favoriet. De ploeg in vorm en een veel beter elftal. De enige kans van Barca is bevliegingen van Messi, want als team zijn ze gewoon veel en veel minder.

Ik hoop dat Barca door gaat alleen ik denk niet dat zij het gaan redden.
Of moeten zij wereld niveau halen.

Eigenlijk is ook beter om te beginnen aan een wedstrijd als underdog. Zo heb je niks te verliezen en je kan dan alleen maar winnen.

Ik denk eerlijk gezegd dat City, Bayern en PSG veel kans maken om de CL te winnen.

9 augustus 2020 om 09:53

Ik vind Man City & Bayern echt favoriet. Atletico is een goede outsider omdat ze het over één wedstrijd de tegenstander helemaal vast kunnen zetten en er met een counter er uit kunnen komen.

Het vreemde is dat je eigenlijk het idee hebt dat dit format van de Final 8 positief is voor Barcelona. Tijdens het lopende seizoen, in een verhitte titelstrijd met Real, had ik ze nagenoeg kansloos geacht tegen Bayern. Nu, over 1 wedstrijd, liggen de kansen toch anders. Een CL-overwinning zou voor Lewandowski wel een fantastische bekroning zijn op een sensationeel goed seizoen.

Miss stom dat het enige wat me bij is gebleven dat hansi de spelers extra vrij heeft gegeven om met de familie te ontbijten. Dat soort kleine dingen toont wel de klasse van een goede manager

9 augustus 2020 om 08:23

Nee, niet stom... vond ik ook... weet blijkbaar ook buiten het veld zijn ploeg te managen om ze uiterst gemotiveerd te krijgen...goed gezien!

Bayern is echt een machine en denk dat Barça overklast gaat worden op alle vlakken. Mocht Barça geen Messi hebben dan zouden ze kansloos zijn maar met die kleine genie hebben ze altijd hoop.

13 goals al dit seizoen, als het een gewoon CL seizoen zou zijn, met returns dus, dan had Lewandowski dat record voor meeste goals in een seizoen wel gebroken denk ik

Met Messi erbij is Barcelona ook kansloos. Sowieso geeft Messi nooit thuis als het er echt om gaat. Bayern walst over Barcelona heen vrijdag. Zin in!

9 augustus 2020 om 08:49

Dat je verwacht dat Bayern ze gaat overklassen snap ik, maar zeggen dat Messi niet thuis geeft als het er om gaat is te lachwekkend voor woorden. Hij heeft persoonlijk Real al meerdere keren vernederd en de keren dat Barcelona de CL won, was Messi toch wel de grote man. Dus ik denk dat je deze onzin vooruit uitkraamt omdat je een hekel aan Messi hebt.

9 augustus 2020 om 09:42

Weet je nog die keer dat Boateng helemaal dol werd gespeeld door die kleine? Dat kan nu ook zomaar gebeuren hoor. Ik schat kansen 50/50 in. Bayern speelt fantastisch, maar kijk uit... dat kan juist ook een mankement zijn. Dat ze iets te veel in hun eigen kunnen gaan geloven.

9 augustus 2020 om 09:04

Dat Messi nooit thuis geeft als het er om gaat is ook zo overdreven. Heeft vaak genoeg door goals en assist het verschil gemaakt, maar wanneer Barcelona dan als team compleet door de hoeven zakt (liverpool, Roma) is het ineens Messi die niet thuis geeft. Heeft niet voor niks al bijna 50 goals in de knock-out fase gemaakt.

9 augustus 2020 om 09:07

@fanvclubbarca...(geen idee waarom mijn reactie hier komt te staan) Dat griezmann niet rendeert in dat Barça is niet alleen aan hem zelf te danken.Hij wordt totaal verkeerd gebruikt en op verkeerde positie neergezet, heeft Barça sowieso wel een handje van.

9 augustus 2020 om 09:18

Ik wil er best op ingaan Barcelona heeft Griezmann naar mijn idee gehaald zonder er echt een duidelijk plan mee te hebben, maar vooral om maar weer een grote naam binnen te halen. Dan krijg je dat hij dus maar op linksbuiten wordt gezet waar hij totaal niet thuishoort.

9 augustus 2020 om 09:16

Volgens mij was het Messi zelf die een aantal jaar geleden Bayern uit de CL knikkerde, maar goed. Bayern is overduidelijk de beste ploeg en ik geef ze 80% kans om door te gaan.

9 augustus 2020 om 09:53

Waar was hij dan tegen Liverpool vorig jaar? De tweede wedstrijd het enige wat hij hoefde te doen was 1 goal te maken (of een assist te geven) en dat deed hij niet. Ronaldo had toen sowieso opgestaan en er minimaal 1 gemaakt en dat zijn juist de momenten wat hem beter maakt dan Messi.

9 augustus 2020 om 10:02

Tegen Liverpool vorig jaar nog 2 goals en een assist. Ook op Anfield, ondanks de slechte wedstrijd van Barca, nog 3 honderd procent kansen voorbereid (die allen niet afgemaakt werden). Mensen kunnen wel zo erg overdrijven he... Ook bij Ronaldo gebeurt het weleens dat hij het niet in z'n eentje kan omdraaien (zie bijv. tegen Ajax en dit jaar tegen Lyon). Dat je direct over Ronaldo begint zegt al voldoende over wat voor type je bent. Beide spelers zijn grootheden en beweren dat een van beiden 'nooit thuisgeeft als het er echt om gaat' is gewoon een regelrechte leugen en toont aan dat je te veel fanboy bent van een van beiden om de ander objectief te beoordelen.

9 augustus 2020 om 11:39

Vreselijk droevige reactie. Het enige wat Ronaldo hoefde te doen is een doelpuntje uit in Lyon maken, maarja... dat ging ook niet he? Droevig. Tegen Liverpool heeft Messi zelf 2x gescoord, op Anfield 100% kansen voorbereid en had Dembele thuis op zijn aangeven de 4-0 moeten maken. Maar goed, vergeet dat gemakshalve maar even. Succes met het verwerken van de uitschakeling van je idool, je hebt het er schijnbaar moeilijk mee.

9 augustus 2020 om 12:04

Waar was Ronaldo dan tegen Lyon? Op die pingel wat geen pingel was niks van hem gezien en was hij als vanouds onzichtbaar

9 augustus 2020 om 09:53

hahahahaha volgens mij zit je sinds vrijdag het één en ander je een beetje dwars dat zij gister over Napoli ook (3-1 maat) en Messi was gewoon goed en tuurlijk zal het tegen Bayern heel moeilijk worden en zijn zij beter in vorm maar ik heb er gewoon vertrouwen in

Als die pannenkoek van Setien Griezmann weer opstelt en Puig weer op de bank houdt wordt het lastig. Anders ook trouwens haha. Dat Bayern is de machine die Barça was. Misschien kan Messi wat zand in de motor strooien. Snel 1 0 voorkomen kan geen kwaad. Barça wil graag aanvallen maar zijn eigenlijk gevaarlijker als ze ruimte krijgen en die krijgen ze als Bayern moet aanvallen.

Het is voor Lewandowski pech dat er nu alleen nog maar enkele wedstrijden gespeeld worden i.p.v. dubbel, anders had ik hem die 17 goals wel zien halen!

9 augustus 2020 om 12:15

Met een hattrickje tegen Barcelona komt die al een heel eind

Bayern is meer dan Lewandowski dit seizoen.er zijn nog Neuer als doelman, Alaba als centrale verdediger, Davies als linksback, Kimmich op centrale middenveld en Gnabry op de buitenbaan. Samen met Hansi Flick zijn zij allemaal de hoofdzuilen van het huidige succes.spijtig dat Pavard er momenteel niet bij is door een blessure. Op verdedigend vlak is de rechtsbackpositie niet de positie van Kimmich.

9 augustus 2020 om 09:21

En wat dacht je van een ouderwetse Thomas Müller! Wat heeft die man zich dit jaar weer helemaal terug geknokt zeg! Dacht echt dat daar het beste vanaf was afgelopen jaren.

9 augustus 2020 om 09:25

yep Müller hoort er ook bij. Hij heeft wel meer de juiste trainer nodig om te schitteren.

Volgens mij was Bayern de afgelopen keer ook de favoriet volgens de kenners. We weten allemaal hoe dat afliep. Al zou ik het Lewa wel gunnen om zijn doelpuntenmoyenne op te schroeven. In ieder geval starten zonder Rakitic en Griezmann want dat kan echt gewoon niet hoe slecht die 2 zijn. Alba is ook al een tijdje klaar hoor daar niemand over.

Met VAR er bij maakt Barca wel kans.
Als je de 1ste goal van gisteren niet afkeurt dan heb je net als Real M. scheidsrechters/VAR mee.
Ben voor Bayern M. On 1 reden en dat is het feit dat Bayern M. nog steeds zonder schulden aan de top zit wat je niet kan zeggen voor andere Europese topploegen.

Onder de omstandigheden in Lissabon is Barca zeker niet kansloos tegen de "machine" die Bayern momenteel is. Zonder publiek en over één wedstrijd kan alles gebeuren. Bovendien is de leeftijd van Barca een nadeel dat hier wel eens een voordeel kan worden doordat ze zo ervaren zijn. En ze hebben een week rust, het is niet dat idiote gedoe van een la liga match elke 3 dagen (na de corona) zonder dat die oen van een Setien wou roteren. Als Barca de eerste maakt wil ik het nog wel eens zien

Toch mooi van Muller te zeggen dat een wedstrijd ook volledige concentratie eist,en niet op voorhand zijn ploeg als favoriet bestempelt.duitse beleefdheid denk ik.ik had ook niet verwacht,dat hij zou zeggen,dat Barcelona als een puppy over de knie gaat.bayern wellicht de favoriet , maar ik gun het Barcelona ook van harte!

ja dus? Barcelona heeft Messi en de Jong. Ik acht Barca toch echt een stuk hoger in dan Bayern op dit moment. Zeker ook omdat het maar om 1 wedstrijd gaat.

9 augustus 2020 om 12:45

Dus een Messi en de Jong is beter dan een geoliede machine volgens jou? Dat je Barcelona al een ‘stuk’ hoger inschat zegt genoeg. Bayern is duidelijk de favoriet maar alles kan gebeuren omdat het maar 1 wedstrijd is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren