Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona erkent: ‘We zijn dichtbij, we hopen dat ze ons shirt kunnen dragen’

Laatste update:

Barcelona is dicht bij de komst van Philippe Coutinho en Ousmane Dembélé, zo verzekert Pep Segura. Volgens de algemeen directeur van de Catalanen bevinden de gesprekken met respectievelijk Liverpool en Borussia Dortmund zich in de afrondende fase. De naderende komst van Coutinho en Dembélé is het antwoord van Barcelona op het vertrek van Neymar naar Paris Saint-Germain voor 222 miljoen euro.

"We zijn dicht bij de komst van Coutinho en Dembélé. We hopen dat ze uiteindelijk ons shirt kunnen dragen", zo vertelde Segura na de 2-0 nederlaag tegen Real Madrid, in het kader van de Spaanse Super Cup. De bestuurder wilde verder geen details prijsgeven. "Totdat deals niet zijn afgerond, kan ik niets zeggen. We weten dat we de selectie moeten helpen en moeten versterken. Daar zijn we nu mee bezig."

Coutinho diende recent een transferverzoek bij Liverpool in, maar de Premier League-club weigert de 25-jarige Braziliaan vooralsnog te laten gaan. Liverpool sloeg tot dusver twee biedingen van om en nabij honderd miljoen euro af. De vijf jaar jongere Dembélé is momenteel geschorst door Borussia Dortmund, daar hij vorige week weigerde te trainen. Volgens Spaanse media zouden de clubs inmiddels tot een akkoord over een transfersom zijn gekomen.

Denk jij dat Barcelona dit seizoen landskampioen gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real Madrid wordt vast weer landskampioen. Sinds Zidane er is, winnen ze heel veel prijzen. Real heeft nu een stabiel team

17 augustus 2017 om 07:07

De Spaanse competitie wordt er niet aantrekkelijker op. Leuk voor de Real fans maar voor de voetbalfans die ook van een beetje spanning houden is de Spaanse competitie niet echt aantrekkelijk.

17 augustus 2017 om 07:30

Valt toch wel mee? Volgens mij kruipen er de laatste jaren steeds meer ploegen (qua aantal punten) naar de top toe dan de jaren ervoor...

17 augustus 2017 om 07:52

Zo erg is het toch niet? Naast Barca en Real zijn Atletico, Valencia en Sevilla ook best sterke team. Afgelopen keren was de titelrace alsnog spannend.

17 augustus 2017 om 08:10

Valencia valt de laatste tijd toch wel mee? Mooie club maar de resultaten (zoals als we die gewend waren) vallen beetje tegen de laatste tijd.

17 augustus 2017 om 08:12

Spannend? Wel nee. Barca of Real wint het. Heel misschien Atletico 1 keer in de zoveel jaren.

17 augustus 2017 om 08:31

Alleen engeland heeft meerdere titelkanidaten voor een lange tijd

17 augustus 2017 om 09:04

Ik begrijp je maar is het in Duitsland, Italie of Frankrijk dan zoveel beter ? Enkel in Engeland is er een brede top en kan de titel naar een vijftal clubs gaan maar in eerder genoemde landen is er ook een torenhoge favoriet en volgt de concurrentie op respectabele afstand.

In Spanje kun je dan nog twijfelen tussen Real of Barcelona, dat is met Bayern, Juve en PSG eigenlijk nauwelijks het geval ; het is heel uitzonderlijk (zoals Monaco afgelopen seizoen) dat een ander de titel pakt.

17 augustus 2017 om 09:41

Maar Tornado. Barcelona domineerde jarenlang in La liga, niet alleen daar, maar ook in europa. Is dat ook saai? Of mogen wij ook een paar mooie jaren hebben?

17 augustus 2017 om 09:50

Spanjaarden(niet alleen real en barca) doen het europees erg goed.

17 augustus 2017 om 11:06

De CL is ook enorm saai zeker tot aan de knock-out rondes. Die poulefase moeten ze zo snel mogelijk afschaffen. Die poules zijn alleen maar in het leven geroepen om de rijke clubs meer zekerheid van inkomen te geven waardoor de echte verrassingen tot een minimum beperkt worden. Waarom niet gelijk van ronde 1 knallen alles of niets in plaats van die voorspelbare uitkomsten. Grote clubs die hun beste spelers sparen als ze eenmaal zeker zijn van de volgende ronde wat ook weer oneerlijk is voor de teams die de wedstrijd ervoor wel tegen het sterkste team moesten spelen.

17 augustus 2017 om 11:09

Italie heeft dit jaar een hele brede top. Je heb Napoli, Roma en Milan die het Juventus heel moeilijk gaan maken dit jaar.

17 augustus 2017 om 11:09

De competities die jij noemt zijn ook verre van spannend je kan de kampioen eigenlijk in september al opschrijven. In Spanje is het echter zo dat zowel Madrid als Barcelona een keer of 5 a 6 per jaar met 5,6 of 7 nul winnen dat is een keer leuk maar het krachtverschil is zo groot dat er van een echte competitie eigenlijk geen sprake meer is.

17 augustus 2017 om 11:49

De groepsfase is gewoon prima. Er moeten alleen geen aparte potjes gemaakt worden joh. Alle teams in 1 koker en trekken die handel. Dan hebben de kleinere clubs een veel grotere kans om door te gaan.

Leuk al die aanvallend ingestelde spelers maar zou je niet op middenveld/verdediging starten. Die moeten de boel dicht houden en de aanval ondersteunen?

17 augustus 2017 om 07:47

Precies waar ik ook aan dacht. Middenveld en verdediging is op het moment middenmaat. Juist daar moeten de ballen vandaan komen. Ik zou een van de twee nemen en investeren in een goede verdediger en een goede middenvelder. Barca heeft nog een lange weg te gaan. Je merkte al gisteravond dat Madrid op alle vlakken verder is dan Barca. Zelfs wanneer ze niet met alleen maar basisspelers voetballen.

17 augustus 2017 om 08:02

Het middeveld is idd waar het fout gaat in mijn ogen..

Denk dat na de lange periode uber Barcelona, de rollen langzaam zijn omgedraaid en Real de beste ploeg heeft. Zowel in basis als in de breedte.
Wat een spectaculair team heeft Real nu! Bovendien lijken hun top spelers op hun piek en dat aangevuld met megaa sterke jeugd.. Barca kan de borst nat maken dit seizoen!
Wat speelde Real goed gisteravond de eerste helft in het bijzonder. FIFA Ps4 voetbal.

17 augustus 2017 om 11:36

Barca had alleen wat pech in de afwerking, real was niet veel sterker ofzo ging gelijk op

Hoewel ik real Madrid op dit moment wel een stuk betere selectie vind hebben, zijn dit wel aankopen die Barcelona een stuk sterker maken. Hopelijk kunnen ze nog een goede verdediger strikken dan zie ik de toekomst alweer een stuk rooskleuriger in. Op dit moment is de selectie gewoon niet Barcelona waardig. Zou voor elke voetballiefhebber leuk zijn als ze zich nog met een aantal gerichte aankopen kunnen versterken.

dit zijn broodnodige aankopen voor barcelona die het team een stuk sterker maken toch denk ik dat atletico de belangrijkste uitdager van real gaat worden in la liga dit seizoen. ook denk ik dat sevilla zich dit jaar gaat mengen in de titelstrijd.

17 augustus 2017 om 08:12

Warem denk je dat Sevilla zich er ook in zal mengen?
Het is een heel erg leuk team, vrees alleen dat ze het niet de hele competitie volhouden en ergens een dip krijgen zoals wel vaker.
Verwacht ze tussen plek 4-6 ... misschien 3e

17 augustus 2017 om 08:46

Ze hebben een aantal goede aankopen gedaan zoals Nolito, Jesus Navas en Banega. Vorig jaar deden ze al best lang mee met de grote drie en ik verwacht dat ze dat dit jaar misschien nog wel langer vol gaan houden.

Vind het altijd maar weer misselijk makend dat als Barcelona op de duur klopt spelers ineens de kont in de krib gaan gooien. Zal wel "toeval" zijn. Denken jullie ook niet?

17 augustus 2017 om 08:12

Helaas niet alleen daar. Het is deze transferperiode schering en inslag helaas.

Als Real fan moet ik wel toegeven dat ik wel pijn hard voor Barca. Ik ben altijd blij als We Barca verslaan. Maar het Is leuker een ploeg te verslaan op hun top punt niet laagte punt. En ik zag een Barca dar heel zwak was. Met momenten pikte het in de ogen. Zo onherkenbaar. Dembele en couthino zijn goede spelers dus We zien wel

17 augustus 2017 om 09:20

Ik kan hier juist wel van genieten. Dat komt door de arrogantie die ze lieten zien op hun top. Niet alleen Barca zelf maar natuurlijk ook van mijn vrienden om me heen, door heel Nederland en last but not least: Pique. Real werd uitgekotst en met name in Nederland. Alle analisten waren (of zijn nog steeds) tegen Real maar kunnen nu hun liefde niet meer onder stoelen of banken stoppen. Ik heb een verschrikkelijke hekel aan als mensen de term koopclub gebruiken want want maakt dat uit als de club dan succesvol is? De laatste lichtingen van Barca zijn gewoon geen toppers. Dat is niet erg maar dan zul je moeten kopen en nu zie je dat hier ook niks mis is op voorwaarde dat je dat goed doet. Dan nog die verschrikkelijk kinderachtige houden tijdens de Neymarpsg soap.. bah. Als ze gewoon goed hadden onderhandeld met PSG hadden ze een Marquinhos/verratti er aan over gehouden maar daar waren ze te trots voor..
Maar goed, zodra ik hier van heb genoten, na dit seizoen zeer waarschijnlijk, mogen ze van mij natuurlijk wel weer top worden. Dat gaan ze ook wel weer worden zonder twijfel, maar tot die tijd geniet ik er van

Het enige wat Barcelona nu nodig heeft is een nieuw bestuur. En dan pas nieuwe spelers, dan denk ik aan Dembele en Seri. Eerst een vervanger zoeken voor Xavi dan pas een vervanger voor Iniesta. Als we Seri niet kunnen halen vind ik Jorginho van Napoli wel een hele goede speler. Iniesta en Denis rouleren op Lcm. Busquets en Samper op Cvm. RCM Jorginho of Seri, Robeto en Alena. Rakitic mag verkocht worden, Vermaelen, Douglas en Turan ook. Paulinho buiten de selectie houden.

17 augustus 2017 om 08:08

Wie is Seri?

17 augustus 2017 om 08:15

Topper van Nice.

17 augustus 2017 om 08:34

Ajax speelde nog tegen hem tegen nice

17 augustus 2017 om 08:13

Turan zou toch verhuurd worden aan galatasaray? (Snap dat ook niet probeer hem dan te verkopen)

De penningmeesters van Liverpool en Dortmund wrijven in hun handen na de nederlaag van Barça. Barça zal nu wel met het gewenste bedrag komen de druk op Barça neemt zo wel toe.

17 augustus 2017 om 08:29

Scherpe opmerking. Dit versterkt hun onderhandelingspositie alleen maar meer. Hoewel ik denk dat Barcelona, dat al jaren een waardeloos onderhandelaar is zowel qua aan- als verkopen, uiteindelijk sowieso wel het volle pond had betaald. Schandalig zou het zijn, maar ik vrees dat mijn club uiteindelijk 2 transfers van boven de honderd miljoen gaat afronden... Bah bah.

17 augustus 2017 om 08:50

Ach ja als je Coutinho en Dembele erbij hebt word het verlies van Neymar in ieder geval nog redelijk opgevangen. Ik denk dat je gelijk hebt wat betreft die honderd miljoen maar Barca zal op dit moment bij elke speler het volle pond moeten betalen denk ik.

17 augustus 2017 om 12:52

Iniesta zal nog minder gaan spelen dan afgelopen seizoen, terwijl de club met Busquets en Rakitic maar twee waardige spelers heeft op het middenveld. De spoeling wordt wel heel erg dun bij Barcelona en met 1 of 2 blessures ligt het hele elftal overhoop.

Dan is het onbegrijpelijk dat ze er alsnog twee aanvallers bij halen, terwijl ze Deulofeu ook al terug hebben gehaald. De selectie is volledig uit balans en gezien de huidige bedragen, kan het nog wel even gaan duren voordat Barcelona weer op sterkte is. Zeker aangezien Messi ook niet het eeuwige voetballeven heeft.

17 augustus 2017 om 14:51

Ik hoop toch echt dat Iniesta nog veel minuten blijft maken. Hij is nog altijd het creatieve brein. Als het niet van Messi komt, dan komt het van Iniesta. Als die dus niet speelt leg je wel erg veel druk op Messi. Busquets, Rakitic, Iniesta, ze kunnen allemaal goed voetballen maar zorgen niet voor de creativiteit en het kansen creëren zoals Iniesta en vooral Messi dat doen.

Ik vind Rakitic ook niet van het niveau Modric/kroos/eriksen/veratti. Prima rolspeler maar geen ster.

Coutinho is wel zo iemand die veel kan creëren en creatief speelt, maar hij is verdedigend erg zwak. Ik denk dat als je hem laat spelen het elftal meer uit balans raakt. Dembele kan denk ik (in elk geval op dit moment nog) niet zoveel creëren als nodig is op dit moment bij Barcelona.

Daarom snap ik ook niet waarom Munir en Deulofeu voorin, en Denis voor op het middenveld werden teruggehaald en daarnaast dan ook nog eens de breedteaankopen Arda, Gomes, Paulinho en Paco... Allemaal jongens die elkaars ontwikkeling nu in de weg lopen en het eerste elftal niet beter maken op dit moment. Het zijn allemaal ontwikkeling projecten (behalve Arda en Paulinho die hadden sowieso nooit gehaald moeten halen, te laag niveau en te weinig potentie) die niet genoeg minuten krijgen om zich te ontwikkelen. Geen van deze spelers breekt een wedstrijd open. Kies dan uit Denis, Munir, Deulofeu en Paco 2 spelers waar je vol voor gaat, en op het middenveld niet EN Gomes EN Rafinha EN Roberto EN Samper EN Alena EN Denis maar leen er twee uit en geef er twee de kans. Niet 10 (als Coutinho komt zelfs 11!) middenvelders voor 3 posities (eigenlijk 8 voor 1 positie want Iniesta en Busquets starten in belangrijke wedstrijden toch). Dat werkt niet.

Koop daarnaast dan één breker zoals Giroud of Aduriz, iemand die goed kan koppen, een aanspeelpunt, die mee kan in de passing, fysiek de tegenstander imponeert en vooral een doelpunt kan maken als het nodig is. Daarvan heeft Barcelona niemand. Als ze achter komen te staan kunnen ze alleen jongens erin wisselen die hetzelfde brengen als de starters maar dan van lager niveau...

Dit heeft barca absoluut nodig! Twee wereld voetballers erbij in de selectie, maar toch zijn ze er nog lang niet met deze aankopen..

17 augustus 2017 om 08:38

Precies want rakitic en busi zijn ook al lang uitvorm en ze zijn ook niet de jongste meer een de zogenaamde talenten zijn niet klaar en goed genoeg om ze op te volgen dus volgend seizoen zie ik weer de zelfde situatie als er geen nu bestuur komt ik zie suarez ook niet heel lang meer mee gaan

17 augustus 2017 om 08:38

Precies want rakitic en busi zijn ook al lang uitvorm en ze zijn ook niet de jongste meer een de zogenaamde talenten zijn niet klaar en goed genoeg om ze op te volgen dus volgend seizoen zie ik weer de zelfde situatie als er geen nu bestuur komt ik zie suarez ook niet heel lang meer mee gaan

Bestuur is goed bezig nu. Nu eerst eens zien of ze komen. Zijn ze binnen, bestuur op straat zetten en Laporta aanstellen! Hij laat Barca zijn zoals Barca moet zijn!

Na gisteren zou er ineens wel haast geboden zijn om versterkingen te halen. Ben benieuwd wat Coutinho en vooral Dembélé zou kunnen brengen bij barca, ben groot fan van Dembélé, maar hij is nog jong en heeft zeker tijd nodig.

Heel dichtbij zelfs. Op foto's kan je een Dembele zien die al zijn koffers inladen. Dortmund kan zich goed gaan versterken met dat bedrag

Het zegt dat het bestuur zo wanhopig is dat ze dit direct na de wedstrijd de wereld in moeten gooien. Ik vind het niet netjes naar de fans van Liverpool en Dortmund toe. Het is absoluut tegen alles waar Barcelona voor staat in, maar ik vrees dat ze twee transfers van boven de 100 miljoen gaan afronden. Ik denk Coutinho voor 110 miljoen vast en 15 miljoen bonussen (die makkelijk behaald zullen worden, Liverpool verdient dus 125 miljoen maar zo klinkt het alsof Barcelona niet iets minder belachelijk veel betaald) en Dembele voor 100 miljoen vast en 20 miljoen aan bonussen.

Jarenlang was het Real Madrid dat op deze manier met geld smeet. Jaren lang kon ik daar als Barcelona fan met afkeuren naar kijken. Maar nu is het andersom. Relatief goedkope versterkingen als Asensio, Kovacic, Casemiro en Varane betalen zich terug terwijl Barcelona genoeg peperdure miskopen heeft rondlopen (gomes, Paco, Turan om er snel een paar te noemen).

Dan is de vraag die blijft staan: is Barcelona er beter op geworden nu ze Neymar in principe hebben ingeruild voor Dembele en Coutinho (als alles rond komt). Op papier misschien wel, niet voor dit seizoen maar als Dembele en Coutinho zich zo blijven ontwikkelen misschien volgend seizoen en de jaren erna wel. Maar de beste jaren van Busquets, Piqué, Iniesta, Suarez en Messi zullen met dit bestuur niet succesvol worden. Ik hoop dat ze dan ook snel worden afgezet!

17 augustus 2017 om 09:33

Je kan het ook anders zien.. Ik zag gisteren een totaal ongemotiveerd Barcelona zonder een duidelijk plan en idee. Ben benieuwd of de spelers wel zin hadden om dit om te draaien.. Real was geweldig en uiteraard was de winst van Real ook hun verdienste. Maar soms leek het alsof men echt aan bestuur wou laten zien dat men voorlopig met deze selectie op niet veel moeten hopen. Dembele en Coutinho zullen een boost geven, zowel mentaal als op het veld. Hoop echter dat Yerri Mina ook versneld komt, Mascherano is het echt helemaal kwijt. Voor Busquets moet Samper de vervanger zijn, maar die moet echt wel zijn belofte beginnen waarmaken. Aleña volop de kans geven dit seizoen en vaak laten starten, die jongen heeft echt talent en moet speelkansen krijgen.

17 augustus 2017 om 10:00

Ja ik denk dat er tussen het team en het bestuur momenteel weinig liefde speelt, logisch ook. De spelers krijgen nieuwe ploeggenoten als Paco, Gomes en nu Paulinho voor de breedte in plaats van talentvolle spelers of sterren die de club echt verder helpen.

Ik ben het met je eens dat Samper en Alena veel moeten mogen spelen, maar vergeet Roberto en Rafinha niet he. Hun tijd is nu. Daarnaast zal Denis ook nog vaak op het middenveld komen te spelen, niet alleen voorin. Iniesta en Busquets spelen in principe dus is er maar 1 plek over op het middenveld. Neem daar dan nog het feit bij dat deze talenten uit eigen jeugd hun minuten moeten delen met Rakitic, Gomes, Paulinho en misschien Coutinho en je houdt bijna geen minuten over helaas...

17 augustus 2017 om 10:39

Klopt ben ik volledig met je eens. Coutinho vind ik een goede aankoop, die kan wel iets extra brengen. Paulinho wil ik niet afschrijven, de prijs dat ervoor betaald is vind ik niet normaal.. Maar wie weet brengt hij wel wat gif op het middenveld , wat dit team wel nodig heeft.

Sergi Roberto zal wel vaak spelen, heeft de juiste instelling en was gisteren een van de weinigen die wel wat wou.. Alleen vind ik hem kwalitatief voorlopig tekort komen voor een basisplek. Rafinha is jammer genoeg te blessuregevoelig, hopelijk speelt hem dat geen parten want ik ben wel fan van hem.

Zou Van Dijk niet goed zijn voor Barca ?

18 augustus 2017 om 09:13

Liever inigo martinez

Couthino is geen wereldtop meer een highlight speler die vorig seizoen vaak afwezig was, maar toch wel mooie goaltjes erin kon prikken. Hij voegt wel wat toe in het team van Barcelona, maar haal dan A. Sanchez terug voor veel minder + Dembelé :/ in Coutinho zie ik een flop vooral met het prijskaartje ik zou daar echt niet 100m voor neertikken.

Het bestuur van Barca is ook al een tijdje de draad kwijt. Liverpool moet hem gewoon houden hij past daar en zijn gedrag tegenover Liverpool is ook zeer onprofessioneel.

Wat is Barca het laatste jaar in aanzien gedaald bij mij zeg. Ze spelen hele, hele vieze spelletjes om hun gewenste spelers binnen te halen. Dit is wederom bullshit, van Coutinho in ieder geval. Insiders bij Liverpool melden vandaag nog dat er geen enkele gesprekken met Barca zijn gevoerd, omdat Coutinho niet te koop is. Waar haalt deze man het lef dan vandaan om te claimen dat de transfer bijna is afgerond?

Het valt echt op dat elke speler die naar Barca kan, fratsen als Coutinho uithaalt. Transferverzoek, 'geblesseerd' en er alles aan doen om een transfer te maken. Ik had van een grote club als Barcelona meer klasse verwacht.

17 augustus 2017 om 12:47

Al heb je een punt dat het brave uiterlijk van Barcelona inmiddels wel verdwenen is, zijn dit natuurlijk gewoon geruchten. Wij weten niet wat Barcelona en Liverpool binnenskamers allemaal bespreken. Zolang de clubs niet met officiele berichten naar buiten komen, moet je eigenlijk alles een beetje met een korreltje zout nemen.

17 augustus 2017 om 13:14

Heb inmiddels begrepen dat er een vertaalfout (met opzet?) is gemaakt door de media:
On Segura. He mentions Cout+Dmb but 1 thing lost in translation: he trying 2 say club want/negotiating 4 both. But knows LPL not selling ATM.

Het technische beleid is wel ver te zoeken bij Barcelona. Afgelopen seizoen was het al duidelijk dat het middenveld het allemaal niet meer bol kon werken. In de laatste jaren zijn ze Xavi al kwijtgeraakt, terwijl ook Iniesta inmiddels ver verwijderd is van zijn topvorm en aanzienlijk minder minuten is gaan maken.

Eigenlijk hebben ze met Rakitic en Busquets maar twee middenvelders van het niveau Barcelona, terwijl de rest daar toch wel ver van verwijderd is. Ook worden de ervaren spelers ook een dagje ouder. Als deze transfers er door komen, hebben ze 4 aanvallers, 2 middenvelders en een aardige verdediging. Dan kan je de CL en het kampioenschap eigenlijk wel gedag zeggen, ondanks een speler als Messi.

Als ze coutinho en dembele kunnen binnen halen, dan denk ik persoonlijk dat ze een sterker team hebben als real. Misschien niet in de breedte, maar wel in de basis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren