Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona en Real Madrid wakker geschud: ‘Vraagprijs bijgesteld tot 60 miljoen'

Laatste update:

Barcelona en Real Madrid worden zondag in de Spaanse media tot oplettendheid gemaand. Mundo Deportivo wijst beide grootmachten er namelijk op dat Napoli de vraagprijs voor Fabián Ruiz heeft laten zakken tot zestig miljoen euro. De Italiaanse club verlangde lange tijd minstens tachtig miljoen euro voor de Spaanse middenvelder, maar lijkt nu met minder genoegen te nemen.

Ruiz wordt al enige tijd genoemd bij zowel Barcelona als Real Madrid. De technisch begaafde middenvelder maakte in de zomer van 2018 voor ongeveer dertig miljoen euro de overstap van Real Betis naar Napoli en is inmiddels van onschatbare waarde voor i Partenopei. Ruiz speelde de afgelopen twee seizoenen in alle competities 72 wedstrijden voor Napoli en was daarin goed voor 10 doelpunten en 6 assists.

De vraagprijs die Napoli lange tijd hanteerde voor Ruiz maakte een vertrek van de middenvelder uit Italië complex. Voorzitter Aurelio De Laurentiis sprak in de Italiaanse media over een transfersom van tussen de tachtig en honderd miljoen euro, maar lijkt inmiddels tot bezinning te zijn gekomen en de vraagprijs voor Ruiz bijgesteld te hebben tot zestig miljoen euro.

Napoli wil het tot medio 2023 doorlopende contract van Ruiz graag verlengen, maar diens zaakwaarnemer Álvaro Torres laat desgevraagd aan Mundo Deportivo weten dat van een akkoord tussen club en speler nog geen sprake is. Volgens Torres is het onwaarschijnlijk dat Ruiz voor de zomerse transferperiode een nieuw contract met Napoli zal tekenen, waardoor het aannemelijk is dat zowel Barcelona als Real Madrid binnenkort een poging gaat ondernemen om de Spaans international te strikken.

Bij welke club zou Fabián Ruiz beter passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Dat is snel gegaan. Volgens mij wouden ze er vorige zomer nog meer dan 100mil voor. Verder geen bijzondere speler. Bij real of barca zie ik hem niet spelen.

Wel opvallend vind ik van Napoli. Bij Koulibaly en andere spelers doen ze altijd moeilijk als het om transfers gaat, maar omtrent Ruiz zijn ze heel soepel. Dit komt naar mijn mening toch wel neer op meten met twee maten en een voortrekkersrol voor Ruiz. Iemand een idee waarom Napoli zo soepel is omtrent Ruiz? Zo'n goede speler is toch veel meer waard dan 60 miljoen of zelfs 80 miljoen euro??

5 april 2020 om 19:32

Lijkt me te maken te hebben met de slechte relatie die tussen de spelerskern en De Laurentiis. Het lijkt me dat De Laurentiis gewoon een heuse schoonmaak wilt doorvoeren en alle spelers die voortrekkers waren in die spelersopstand halverwege het seizoen van de hand wilt doen.

5 april 2020 om 22:41

@Zermat/ de uitstekende relatie tussen Napoli en Real speelt natuurlijk mee, Napoli heeft interesse in nog steeds James en ook Nacho en Mariano hebben de interesse van Napoli te pakken. Echter, zijn prijs is denk ik bijgesteld omdat hij zelf gewoon graag weg wil. Hij weet dat ie op de bank terecht komt van Kroos Case Fede wordt volgend seizoen denk ik de basis en Modric met wss Odegaard en misschien Camavinga als backup? Wordt krap allemaal, en dan gaan we er al vanuit dat middelmaat als James verkocht is in de tussentijd. Er staat zoals altijd veel te gebeuren bij De Koninklijke, en ik heb zin in een nieuw seizoen

Zou een toptransfer zijn voor Real en zeker voor die prijs. Dan heb je al een toekomstige vervanger voor Kroos (al is het wel een ander type). Als dan nog Camavinga en in mijn wildste dromen Sancho erbij komen heb je een topteam met nog vele jaren in zich. Mocht Sancho niet haalbaar zijn, gewoon een jaar wachten en Mbappe dan halen.

5 april 2020 om 19:37

Ruiz is een goede speler, maar ik zou liever zien dat Odegaard de opvolger van Kroos wordt. Speelt bij Sociedad vanaf het middenveld echt uitstekend en hij is ook iemand met meer rendement dan Ruiz. Voor komend seizoen moet Kroos nog kunnen in z'n recente vorm, dan kun je in 2021-2022 spelen met Odegaard, Valverde en Casemiro.

5 april 2020 om 19:43

Ödegaard doet het inderdaad uitstekend en zou het zeker kunnen bij Real vanaf het middenveld. Het hangt er natuurlijk van af wat er allemaal zal gebeuren op het middenveld. Mochten zowel James, Modric als Ceballos (waar Zidane het niet echt in ziet zitten, wat wel zonde is). Lijken Casemiro, Valverde, Kroos, Isco en Ödegaard niet breed genoeg om een heel seizoen mee te voltrekken. Maar mocht een Ceballos blijven (en kansen krijgen) dan is Ruiz inderdaad niet nodig. Dan is er zelfs meer geld beschikbaar voor Camavinga en Mbappé. Ik ben er wel van overtuigd dat Zidane hen kan overhalen om de overstap te maken. Alleen vrees ik dat Pogba ook op de radar staat en die hoef ik absoluut niet te zien bij Real.

5 april 2020 om 19:52

Ik denk exact hetzelfde over Pogba, maar we weten hoe koppig Zidane kan zijn helaas. Mbappe is (niet arrogant bedoeld) denk ik een kwestie van tijd, gezien zijn "liefde" voor de club en de goede relatie tussen Real en Psg. Camavinga zou inderdaad ook een droom zijn, kan zich lekker in de luwte ontwikkelen. Persoonlijk vind ik het als grote James fan wel jammer dat Zidane het niet in hem ziet zitten, want hij heeft naar mijn mening wel de kwaliteit en passie om van waarde te zijn.

5 april 2020 om 19:56

James heeft zeker de kwaliteit, maar is toch niet constant genoeg naar mijn idee. Real speelt daarnaast ook niet met een echte 10, dus hij past niet echt in het systeem.

5 april 2020 om 22:43

Joshua/ ik kreeg een halfstok toen ik dat middenveld las in jouw reactie. Odegaard Casemiro Fede en dan nog Hazard Benzema Mbappe in de voorhoede. Het is echt een geweldige tijd om Real liefhebber te zijn. De toekomst wordt Koninklijk goud!

Valverde en Ruiz als controleurs en Odegaard op 10. Linksvoor Vinicius, Mbappe in de spits en Asensio op rechts.

5 april 2020 om 22:44

Waar is Casemiro? Die kan nog wel mee hoor, heel fit en sterk nog voor zijn leeftije (27)

5 april 2020 om 22:55

Jaa ik loop beetje op de zaken vooruit. Hazard staat ook niet in dit team, terwijl die ook nog wel even mee kan.

Ik heb niet veel gevolgd van, enkel een leuk highlight filmpje op YT gezien maar ik heb me twijfels. Ook omdat Real genoeg spelers heeft en straks komt Odegaard terug, geef hem het vertrouwen en bespaar het geld. Reinier gaat ook snel komen denk ik. Enige punt zou zijn dat Fabian Spaans is.

5 april 2020 om 22:46

Socio/ ja eens, bespaar het geld dan, ik kan me ook niet voorstellen dat Zidane opeens iemand uit de Serie A wil kopen, misschien wil hij Pogba wel hebben

Bij gebrek aan nieuws gooit Barcelona elk uur een nieuw gerucht de lucht in. Wanneer gaat het over Koeman?

5 april 2020 om 22:47

Distefano/ prachtige vz naam heb je🙏🏽 Ja de geruchtenmolen draait op volle toeren, al verwacht ik weinig grote transfers deze zomer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren