Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid intensiveert contact; vraagprijs van 180 miljoen te gortig'

Laatste update:

Real Madrid werkt achter de schermen druk aan de komst van Fabián Ruiz. De Spaanse middenvelder van Napoli staat er ook goed op bij clubs als Barcelona, Atlético Madrid en Manchester City, maar de Koninklijke zou de beste papieren hebben om hem aan te trekken. Volgens AS staat de zesvoudig international bovenaan het wensenlijstje van de Spaanse grootmacht en heeft de speler zelf ook oren naar een transfer naar het Santiago Bernabéu.

Volgens de Spaanse sportkrant wijst alles erop dat de ex-middenvelder van Real Betis komende zomer de overstap maakt naar Real Madrid. Het contact tussen de club en de belangenbehartigers van de speler is intensief. Dat contact is niet nieuw, want afgelopen zomer had de huidige nummer twee van LaLiga al een oogje op Ruiz. De speler gaf destijds aan dat hij liever bij Napoli bleef met oog op het EK. Door veel speelminuten te maken in Napels hoopt hij een plek af te dwingen in de EK-selectie.

Napoli heeft al meerdere pogingen ondernomen om het tot medio 2023 doorlopende contract van Ruiz open te breken en te verlengen. In de huidige verbintenis is geen afkoopsom opgenomen en volgens AS staat Ruiz open voor een nieuw contract, met als afspraak dat er een afkoopsom van minder dan honderd miljoen euro wordt opgenomen in de verbintenis. Voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft de vraagprijs op 180 miljoen euro bepaald en Real Madrid vindt dat bedrag te hoog.

De hoogte van de vraagprijs zal komende zomer afhangen van de prestaties van Napoli dit seizoen. Wanneer de ploeg van Gennaro Gattuso zich niet weet te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League, zullen diverse spelers verkocht moeten worden om financiële gaten te dichten. Napoli is momenteel terug te vinden op de achtste plaats in de Serie A.

Zou jij Fabián Ruiz een versterking vinden voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan je beter voor Pogba gaan die heeft zich al op hoger niveau bewezen en dan heb je ook een tevreden coach.

27 december 2019 om 13:59

Pogba is een dure onderneming en zijn salaris wens past niet binnen onze kleedkamer. Big fat no for me

Zou een hele goeie versterking zijn. Op het middenveld hebben we al wat tekort. Modric gaat denk ik deze zomer vertrekken net als Ceballos. Odegaard en Fabian ervoor terug zou top zijn.

27 december 2019 om 11:15

Maar hebben we Fabian echt nodig voor zo n monsterbedrag? We hebben straks ook James, Asensio, Odegaard en Kubo naast Modric, Kroos, Diaz, Casi, Valverde. Dan zal Modric misschien vertrekken maar dan zouden we toch eerst nog een paar moeten verkopen? Zie liever dat Bale, Vazquez en Isco verkocht worden en dat er een extra vleugelspeler voor gehaald wordt. Onze selectie is erg sterk, zie niet waarom we opnieuw spelers aan moeten trekken voor recordbedragen.

27 december 2019 om 11:27

James zal ook zeker wel vertrekken hoor. Modric en Isco denk ik en hoop ik dat ze verkocht worden. Asensjo is enorm blessuregevoelig en kan beter uit de voeten voorin op de flanken dan op het middenveld. Kubo en Diaz zullen gewoon weer verhuurd worden, en Odegaard moet eerst maar instemmen om gelijk in de zomer al terug te keren, want die heeft een huurcontract voor 2 seizoenen bij Sociedad waar hij eindelijk week in week uit op hoog niveau belangrijk kan zijn. Bale, Mariano en Vazquez moeten dan inderdaad plaats gaan maken voor de komst van Mbappe. Overigens vind ik dat Jovic niet past bij het spel van Real. Een koelbloedige afmaker, maar geen meevoetballer. Het is beter voor zijn ontwikkeling als hij verkocht of verhuurd word. Werner zou een hele goede vervanger zijn. Vergeet bovendien niet hoeveel wedstrijden Real in een jaar moet spelen, en hoe belangrijk het daarbij is om een sterke bank te hebben

27 december 2019 om 12:29

James verkopen zou zonde zijn. We hebben juist een speler van zijn kwaliteiten nodig in wedstrijden zoals tegen Bilbao, iemand die veel verticaal kan passen en een verdediging kan opensplijten. Om hem nu te verkopen zou ontzettend zonde zijn. Modric laat zien dat hij nog geweldig kan spelen dus voor de breedte is hij prima. Diaz werd overigens dit seizoen niet verhuurd. Verder verwacht ik niet dat we en Ruiz voor +100 miljoen en Mbappe halen voor een "shit ton of money". Ruiz halen voor zoveel geld vind ik sws al raar omdat hij speelt bij een ploeg als Napoli, zoiets betaal je eerder als je iemand koopt van een Bayern, Juventus of Man city. Daarnaast denk ik dat Mbappe pas zal komen als hij in zijn laatste jaar van zijn contract zit en weigert te verlengen, zoals ook bij Hazard gebeurde. Anders is hij zo goed als onbetaalbaar. Je mag blij zijn als je al 70 miljoen vangt voor Bale, Vazquez en Diaz. Dan als laatste over Jovic. Hij heeft amper speeltijd gehad en hij zal er wel komen zolang hij niet opgeeft. Om een talentvoe tweede spits te verhuren omdat hij in de geringe minuten niet 10 goals maakte en dan een vervanger halen vind ik niet verantwoord. We hebben nu ook al een sterke bank, echter hebben 6 blessures waardoor deze niet zo sterk meer lijkt.

27 december 2019 om 13:11

Als Bale en Vazquez zouden vertrekken heb je op de vleugels Hazard, Rodrygo, Vinicius, Asensio en Brahim Diaz. Eventueel zouden Isco of James ook in nood op de vleugels kunnen spelen. De enige vleugelspeler die ik als Perez zijnde zou halen als dat mogelijk is is Mbappe, verder vind ik de zijkanten goed genoeg bezet bij Madrid hoor. Zou juist voor een middenvelder gaan, alleen is zo'n bedrag voor Ruiz te veel. Ceballos en Ödegaard komem ook al terug volgend seizoen.

Hele goede speler, zou een prima aanwinst zijn maar natuurlijk voor een pak minder geld + odegard terughalen... spelers als van de beek etc moet real zeker niet halen

Goede speler, maar voor hetzelfde geld en zelfs voor minder heb je betere spelers als Pogba of Bruno Fernandes. Maar Perez kennende zal hij gewoon vaan Fabian Ruiz gaan omdat hij Spaans is.

Leuke speler hoor daar niet van maar dat bedrag is toch gewoon veel te veel. En daarnaast moet hij nog bewijzen of hij een twee drie stappen hoger kan voetballen. Ik vind de risico te groot voor dat bedrag.

Aankoop die Real totaal niet nodig heeft... Isco, Asensio, James, Odegaard, Ceballos etc.En ze willen toch ook zo graag Neymar /Mbappe?

27 december 2019 om 15:20

Isco is zo goed als nutteloos. Asensio blessuregevoelig, James en Ceballos worden wss verkocht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren