Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona en PSG horen duidelijke ‘nee’ in zoektocht naar nieuwe aanvaller

Laatste update:

FC Barcelona en Paris Saint-Germain hoeven zich niet bij Manchester City te melden voor een transfer van Bernardo Silva, zo laat Fabrizio Romano weten. Volgens de transfermarktspecialist zijn the Citizens niet van plan om de aanvallende middenvelder annex aanvaller te verkopen en kan de Portugees zelfs een nieuw contractaanbod tegemoetzien. Mundo Deportivo wist zaterdagmiddag nog te melden dat Barça Silva ziet als vervanger van de zo goed als zeker naar PSG vertrekkende Ousmane Dembélé.

Volgens Romano zou Manchester City Barcelona en PSG in duidelijke taal hebben laten weten dat Silva momenteel niet te koop is. De creatieveling beschikt in het Etihad Stadium nog over een contract tot medio 2025. Door hem een nieuw contract te laten tekenen, wil de clubleiding van City voorkomen dat Silva aan het einde van het komend seizoen voor een relatief lage transfersom alsnog kan vertrekken.

Josep Guardiola liet eerder in de media ontvallen dat City alleen zou overwegen om spelers te verkopen als ze een geschikt bod zouden ontvangen. Eerder werd gemeld dat Paris Saint-Germain bereid was om Marco Verratti en Gianluigi Donnarumma in te zetten bij een ruildeal voor Silva, maar de regerend landskampioen van Engeland heeft dat bod naar verluidt naast zich neergelegd.

Gaat Bernardo Silva in augustus nog vertrekken bij Manchester City?

Volgens Mundo Deportivo ziet Silva zelf een transfer naar Barcelona wel zitten. De Catalanen hebben er volgens het Spaanse medium vertrouwen in dat er toch een overeenkomst gesloten gaat worden. Onder druk van Silva en zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes hoopt Barcelona dat City niet al te strikt zal zijn in de onderhandelingen. Daarnaast beloofde Guardiola dat Silva na de Champions League-overwinning mocht vertrekken als er een aannemelijk bod op tafel zou komen.

Mocht Silva inderdaad de overstap maken naar Noordoost Spanje, dan bewandelt hij dezelfde weg als Ilkay Gündogan. De Duitse middenvelder liep uit zijn contract bij the Citizens en tekende eerder deze zomer een contract in Barcelona. Silva kan, na Frenkie de Jong en Robert Lewandowski, de best betaalde speler uit de selectie worden: bij de Spaanse kampioen ligt een contract ter waarde van elf miljoen euro per jaar klaar voor de international van Portugal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Totaal niet vreemd. Benarde Silva is echt een absolute topspeler. Die zou bij Barcelona of PSG uitgroeien tot de grote ster. Zoveel kwaliteit.

6 augustus 2023 om 01:40

Barca is allemaal leuk en aardig, hebben vooral spelers die lekker de bal in de voeten willen, ze moeten diepte in hun spel krijgen en niet weer een type speler halen die er al zijn.

Fantastische speler die bij beide clubs een meerwaarde zou zijn.

Dacht dat hij de 30 al had gepasseerd was maar is nog 28 jaar en voor City echt ontzettend belangrijk als je Gundogan al kwijt bent kan je niet ook nog Silva laten gaan.

Haal een simpele voetballer die een bal kan aannemen en diep loopt. Meer heb je niet nodig! Want je hebt al 9 spelers die goed kunnen tikken. Haal die ouwe van (lichtblauwe shirtjes)

Ondanks alle heen en weer berichten en ook de statement van M-City, wil hij graag naar Barcelona, ik verwacht dat dat gaat gebeuren.

5 augustus 2023 om 23:09

Hij heeft niks te willen. Heeft een contract tot medio 2025 en City kan hem daar gewoon aan houden.

6 augustus 2023 om 00:01

Lage verwachtingen, gezien de financiele mogelijkheden. Of Laporta moet weer een truc uit z'n mouw schudden, zoals geld uit Qatar. Maar dat hoop ik eigenlijk niet.

Leuk meedoen in de CL en hopen op een uitschieter en verder kampioen worden, is wat mij betreft voldoende. Dat is ook gewoon een succesvol seizoen. Altijd geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren