Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barça moet sleutelspeler tot maart missen en beslist over betreden transfermarkt

Laatste update:

Marc-André Ter Stegen komt voorlopig niet in actie voor FC Barcelona. De Catalanen melden op de clubsite dat de Duitse sluitpost een operatie ondergaat om de klachten in zijn onderrug te verhelpen. Daarom keert de doelman in ieder geval dit kalenderjaar niet meer terug in de selectie. Volgens Mundo Deportivo en Fabrizio Romano gaat de huidige nummer 3 van La Liga niet de transfermarkt op om een tijdelijke vervanger aan te trekken.

Hoe lang Ter Stegen precies uit de roulatie ligt is niet helemaal bekend. Volgens journalist Florian Plettenberg van Sky Sport mikt de goalie op een terugkeer in maart.

Barça zelf doet geen uitspraken over de langdurigheid van de absentie van Ter Stegen. Na de operatie zal een verdere medische update volgen, zo communiceert de club.

Mundo Deportivo rept tevens over een afwezigheid van 'maximaal drie maanden'. Volgens de Spaanse sportkrant gaat Barcelona bovendien niet op zoek naar een (tijdelijk) vervanger in de wintertransferwindow in januari.

Dat zou betekenen dat Iñaki Peña ook de komende tijd het doel van de Catalanen zal verdedigen. Afgelopen zondag hield hij al de nul tegen Atlético Madrid (1-0), terwijl hij ook tegen Rayo Vallecano (1-1) en FC Porto (2-1 winst) de keeper van dienst was.

De krant schetst dat de Catalanen wel nog twee opties hadden om de keeperspositie te versterken. De namen van de ervaren en tevens transfervrije David de Gea en Sergio Asenjo passeerden de revue.

Los Azulgrana besluiten echter Peña te belonen door hem het volste vertrouwen te geven. Ander Astralaga en Diego Kochen schuiven een plekje op in de pikorde bij afwezigheid van Ter Stegen en zijn dus respectievelijk tweede en derde doelman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hard gelach voor Barcelona dit. Ze spelen al super wisselvallig en dit kan wel eens de genadeklap zijn. Ik voorzie een seizoen zonder prijzen.

5 december 2023 om 19:32

‘Gelag’
On: mooi om vertrouwen te geven aan de huidige keeper. Hopelijk niet alsnog De Gea aantrekken, echt onnodig geld verspillen zou dat zijn.

6 december 2023 om 09:20

@Citro Bij Real Madrid hebben ze bijvoorbeeld Kepa gehuurd terwijl dat ook onnodig is. Lunin is te goed voor een reservekeeper en ik vind hem zelfs beter dan Kepa.

5 december 2023 om 19:38

Tot nu toe meer dan tevreden met Pena. Goede reflexen en katachtig in de goal. De prijzen worden aan het einde verdeeld. We zullen het zien.

Gelukkig met een Iñaki een goede vervanger en geen nood dus om geld uit te geven aan een nieuwe keeper. Zou Iñaki sws vaker willen zien in de bekertoernooien als mats weer terug is.

Die reservekeeper is toch een uitstekende vervanger voor Ter Steggen, het is vervelend, maar je hebt ten misnte wel een betrouwbare man onder de lat als stand-in.

Jammer zeg, Ter Stegen kan echt het verschil maken.
Gelukkig staat er met Pena ook gewoon een goede keeper, die zich nu ook kan gaan onderscheiden (wat die de afgelopen wedstrijden ook al heeft gedaan). Ook leuk om hem eens in actie te gaan zien, en hopelijk krijgt die hierna ook vaker de kans in bekerwedstrijden bijvoorbeeld.

Moest een keer gebeuren die operatie.. hopelijk herstelt hij goed zodat die op zijn sterkst terug keert.

de Gea is toch transfervrij??

6 december 2023 om 08:33

Ja maar hij en zijn manager willen een langdurig contract, minimum 2 jaar. Daarom dat Real Madrid ook niet met hem aan boord ging.

Plus hij wilt ook een dik salaris.

Gelukkig hebben de Pena als tweede doelman, die is niet slecht en heeft de vorige wedstrijden laten zien dat de ploeg op hem kan rekenen. Duidelijk nu waarom Ter Stegen minder het niveau haalt van vorig seizoen, die pijn in de onderrug speelt hem parten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren