Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barça-huurling brengt Osasuna dicht bij historische Copa del Rey-finale

Laatste update:

Osasuna heeft woensdagavond een belangrijke stap gezet richting de finale van de Copa del Rey. In het heenduel van de halve eindstrijd met Athletic Club waren los Rojillos met 1-0 te sterk dankzij een treffer van Barcelona-huurling Ez Abde. De return in Baskenland wordt afgewerkt op 4 april. De beste van het tweeluik treft de winnaar uit de dubbele ontmoeting tussen Barcelona en Real Madrid.

Bijzonderheden

Athletic Club dacht in de vijftiende speelminuut op voorsprong te komen. Iñaki Williams zette de 0-1 op het scorebord, maar uit de videobeelden bleek dat de spits zich in buitenspelpositie begaf toen hij afrondde: doelpunt afgekeurd. De treffer van Osasuna twee minuten na rust telde wél. Moi Gómez gaf een dieptepass op Ez Abde, die Dani Vivian op snelheid klopte en met een lage schuiver in de rechterbenedenhoek het enige doelpunt van de wedstrijd verzorgde: 1-0. Mocht Osasuna de finale halen, dan zou dat de tweede keer in de clubgeschiedenis zijn. Donderdagavond werken Real Madrid en Barcelona de heenwedstrijd van de andere halve finale af in het Santiago Bernabéu.

Wedstrijdverloop

15’ doelpunt Iñaki Williams geannuleerd (buitenspel)
47’ 1-0 Ez Abde (assist: Moi Gómez)

Beelden

Voetbalzone merkt dat er behoefte is aan beknopte wedstrijdverslagen en is bezig met een pilot. Is het wedstrijdverslag in de beknopte vorm prettiger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben bang dat ondanks deze overwinning de finale Real - Athletic Club wordt en dan is het gewoon 70/30 in voordeel van Real. Barcelona heeft gewoon momenteel hun 3 beste spelers niet ter beschikking en Real is bijna op oorlogssterkte. Als Real deze tweeluik nog steeds niet weet te winnen dan weet ik het ook niet.

1 maart 2023 om 23:26

Bij Real loopt het ook niet heerlijk. Ja ze winnen 2-5 van Liverpool, maar tegelijkertijd werden ze eruitgecounterd door Atletico, zelfs na die rode kaart.

Die overwinning op Liverpool is heel knap, maar we moeten niet vergeten dat Liverpool dit jaar een rampseizoen beleeft, Brighton en Wolves wonnen ook even met 3-0 van dit Liverpool.

2 maart 2023 om 00:23

Eruit gecounterd? Ze hadden letterlijk 1 schot op goal en dat was die goal van Gimenez. Atletico had amper wat gecreëerd. Het is dat Real in een heel traag tempo voetbalde tot die 0-1 uit die vrije trap…

2 maart 2023 om 01:54

Eruitgecounterd en schieten op doel is niet hetzelfde, Real kwam niet door de defensie van Atletico. In eigen huis met een man meer moet je van dit Atletico gehakt maken, dat snap jij toch ook wel?

2 maart 2023 om 09:46

Real had alsnog meer mogelijkheden dan Atletico. Die hadden letterlijk niks gecreëerd op die ene goal na. Tempo bij Real lag gewoon te laag waardoor het een saaie wedstrijd was. Maar Real was absoluut niet uitgecounterd zoals jij beweert..

2 maart 2023 om 00:18

De return is alleen wel pas over een maand ongeveer. Als Barca deze wedstrijd met kleine cijfers verliest, is er nog geen man overboord aangezien over een maand als het goed is de belangrijke Pedri, Dembele en Lewandowski terug zijn. Ook heeft Barca tegen die tijd het voordeel dat ze ten opzichte van Real minder wedstrijden spelen (niet zo'n beste oorzaak haha, maar wel een voordeeltje hier).
Kortom, zo duidelijk lijkt het me nog niet dat Real deze tweeluik gaat winnen, ondanks dat ze de eerste wedstrijd een heel groot voordeel hebben.

2 maart 2023 om 10:07

en Christensen zou ook nog kunnen afhaken nadat ie gisteren slechts 15 minuten meetrainde. Dan komt kaiser Garcia plots in de basis.

2 maart 2023 om 14:36

Wordt moe van die barca fans altijd verschuilen achter blessures, alsof Real geen geblesseerd had kroos kon toch ook niet beginnen alaba die uitviel, maar wij verzinnen nooit excuses kotsbeu word ik van die slappe excuses en smoesjes indien het misgaat.

2 maart 2023 om 14:41

Ja wij wezen natuurlijk niet naar de afwezigheid van Benzema, de tactische flaters van Carlo of het gebrek aan belang ivm de titelrace bij die 0-4 in eigen huis vorig seizoen

2 maart 2023 om 14:55

Het ging nergens over die wedstrijd en carlito gebruikte de wedstrijd om uit te proberen nam het niet eens serieus was niet gelukte experiment om kroos en Modric als valse spitsen te gebruiken, als het erom gaat staat Real er wel en zal ik never excuses zoeken bij blessures als het misgaat

2 maart 2023 om 15:05

Je ziet het zelf niet he?

2 maart 2023 om 16:39

Hij gebruikte de wedstrijd als experiment ik zelf had dat niet gedaan. Logisch aangezien Real Madrid voorspong in de Laliga had...

2 maart 2023 om 17:14

Ik zeg niet dat dat niet klopt. Ik zeg dat je dat voorhoudt als excuus? Hoe is dat hemelsnaam anders dan 4 basisspelers missen voorhouden als excuus?

Ez Abde, een hele leuke speler. Osasuna gaat de finale halen, zou wel betekenen dat Abde niet mag spelen tegen Barca, mochten zij doorbekeren.

Abde vind ik beter dan Ferran, hopen dat hij volgend seizoen kansen krijgt!

2 maart 2023 om 00:13

Hahaha abde is echt niet beter dan Ferran hoor. Die speelt echt geen minuut meer bij Barcelona hoor

2 maart 2023 om 01:57

Abde is zeker beter, van Ferran komt 0 gevaar. Wat Barcelona nodig heeft is een speler met diepgang, geen type Ferran. Verder heeft Barcelona sowieso geen baat bij rechtsbuitens, Dembele en Raphinha zijn gewoon veel beter. Op links vind ik Ferran nog slechter dan op rechts. Ferran heeft meer laten zien (op rechts), maar op links ga ik altijd voor Abde, ook omdat het bij ons op links dun bezet is.

2 maart 2023 om 14:16

Ga spelen jongen, Abde is gewoon veel beter dan Ferran. Die laatste heeft 1 goede wedstrijd gespeeld laatste 2 seizoenen..

2 maart 2023 om 18:52

Niet mee eens. Abde bakte er geen ene reet van bij Barcelona in het eerste. Ik denk dat jij Marokkaans bent en daarom Abde beter vindt. Begrijp dat best hoor.

2 maart 2023 om 18:53

Veel beter nog wel haha. Daarom wordt abde uitgeleend en speelt ferran bij barcelona in het eerste. Ferran maakte ook helemaal stuk bij een lager team dan barcelona. Abde speelt prima bij osasusna maar niks bijzonders.

2 maart 2023 om 00:21

Abde is een linksbuiten toch? Niet echt een directe concurrent dus.
Overigens was Ferran in zn tijd bij Valencia nog een stuk beter dan Abde nu, dus de potentie is echt wel bij Ferran. Bij Abde overigens ook.
Toch vraag ik me af of die komend seizoen al goed genoeg gaat zijn voor Barca, of dat nog een jaar verhuur beter zou zijn om veel vlieguren te maken.

Het klinkt een beetje humoristisch. Maar dit was voor Athletic het zwaarst mogelijke affiche. Van de laatste 7 knock-out duels tegen Barcelona en Real Madrid hebben ze er 5 gewonnen. Die twee waren ook meteen de finales, de copa van Koeman en vorig jaar de supercopa tegen Real. Finales daargelaten zijn ze de laatste jaren dus in "normaal" knock-out, niet op neutraal terrein, zelfs 5 uit 5.Tegen de "kleintjes" hebben ze het juist ongelooflijk lastig keer op keer. Hoewel Osasuna een prima seizoen heeft. Athletic zit na een briljante opening ook echt in een gigantische vormdip. In het San Mames kan het zomaar rechtgetrokken worden, maar ik heb er weinig vertrouwen in. Voor dit Athletic is 1-0 al bijna onoverbrugbaar..

Abde. Vanavond de winnende en afgelopen weekend de winnende tegen Sevilla .. erg belangrijk voor dit Osasuna. Ben benieuwd in Bilbao kan het spoken daar weten barca en Madrid alles van. Zie Bilbao nog wel winnen denk ik

1 maart 2023 om 23:54

Talentje inderdaad, zeer gevaarlijke passeerbeweging!

1 maart 2023 om 23:57

Ja idd . Nog eigendom van barca . Daar zal hij weinig minuten krijgen het is te hopen dat hij ook volgend seizoen veel minuten mag en kan maken bij Osasuna of een andere club in Spanje.

Osasuna, Rayo en Girona zijn voor mij de uitblinkers van dit seizoen in de Spaanse competitie. Spelen echt fantastisch, met een idee. Goed hoor!
Wel grappig ook dat Barcelona 130-140mil heeft betaald voor Raphinha en Ferran terwijl Abde het veel beter doet.

2 maart 2023 om 00:24

Abde is een mooi talentje, met veel potentie, en hij doet het de laatste tijd echt goed.
Toch zijn Ferran en Raphinha natuurlijk gewoon betere spelers vooralsnog, en was Abde begin van het seizoen niet echt een Barcabasis-waardige speler lijkt me. Zou mooi zijn als die dit seizoen zo door blijft gaan, dan wordt Abde een serieuze optie voor de toekomst.

Enne linksbuiten vergelijken met rechtsbuiten is sowieso al beetje krom ;-)

2 maart 2023 om 14:18

Beter in wat? Raphina speelt omdat er gewoon niets beter is op dit moment en Ferran is 1 van de slechtste aanvallers die Barca heeft gehaald, Braithwaite was zelfs 10 keer beter..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren