Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli verrast: ‘Dat hij ‘ja’ zou zeggen, had ik echt nooit verwacht’

Laatste update:

Mario Balotelli stapte donderdag officieel op huurbasis over van Liverpool naar AC Milan. De aanvaller tekende een jaar geleden een contract voor drie seizoenen bij the Reds, maar presteerde zo teleurstellend dat de Engelsen hem nu wilden laten gaan. Balotelli is teruggegaan naar San Siro, waar hij vorig jaar nog vertrok.

/

Na anderhalf seizoen op Milanello kwam het destijds tot een scheiding: statistisch gezien (43 competitieduels, 26 goals) deed hij het er niet slecht, maar Milan en Balotelli waren toch niet gelukkig. Silvio Berlusconi betitelde de spits uiteindelijk als een rotte appel en zag hem graag weggaan. Berlusconi is nog steeds de voorzitter van Milan en dus is het vrij apart dat club en speler nu weer gaan samenwerken. “Dat hij ‘ja’ zou zeggen, had ik echt nooit verwacht”, geeft ook Balotelli toe.

“Toen hij mij destijds een rotte appel noemde, kwam dat voort uit een ruzie die we hadden gehad. Ik ben inmiddels geen rotte appel meer. Ik was toen nog een kind en nu zal Berlusconi een man terugzien. En ik zal zijn geloof in mij niet verkwanselen”, belooft de Italiaan. Ook tussen Mino Raiola en AC Milan is het weer in orde. Milan verzocht Balotelli in de vorige samenwerking nog om het contact met zijn zaakwaarnemer te verbreken, maar inmiddels is de boel gelijmd. Raiola zag zelfs af van een vergoeding voor zijn werkzaamheden rondom de terugkeer van Balotelli in San Siro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo zie je maar weer hoe snel het kan verkeren in de voetballerij. Ik denk dat Balotelli zijn claim volwassen te zijn geworden maar moet bewijzen met zijn voeten en beter gedrag buiten de lijnen.

27 augustus 2015 om 20:27

ben inderdaad benieuwd of zijn infantiele gedrag en grootheidswaan eindelijk eens plaats kunnen maken voor discipline, immers een vos verliest wel zijn haren maar nooit zijn streken.

"Raiola zag zelfs af van een vergoeding voor zijn werkzaamheden rondom de terugkeer van Balotelli in San Siro." Wat!? Ik droom :D

27 augustus 2015 om 19:54

Alleen maar eigenbelang om in de toekomst, bijvoorbeeld met Zlatan volgend jaar ofzo, weer te profiteren van een betere band!

27 augustus 2015 om 20:05

Onzin. Balotelli wordt namelijk verhuurt, geld heeft Raiola al gehad toen hij de speler onderbracht bij Liverpool. Wanneer een speler wordt verhuurt is het lang niet altijd gebruikelijk dat de zaakwaarnemer kan gaan vangen.

Hopelijk komt hij daar in ieder geval aan het scoren toe, want 26 uit 43 is toch zeker redelijk ben benieuwt! Stabiliteit zou wel eens fijn zijn.

Ik kom er met mijn verstand niet bij hoeveel krediet die gast heeft .

Ik heb tot nu van Balotelli alleen maar positieve reacties gehoord. De zet is nu aan Balotelli: laat zijn mooie woorden nu daden worden, zodat hij de criticasters de mond kan snoeren!

27 augustus 2015 om 19:59

Nou hier dan de kritische met die gast gaat get nooit wat worden en gaat hiet ook weer floppen

27 augustus 2015 om 21:47

Kan je mij misschien vertellen waar hij is geflopt?

27 augustus 2015 om 22:45

Liverpool?

28 augustus 2015 om 02:08

Als voetballer op Liverpool na nergens. Als mens en "professioneel" sportman overal

Dat zou een flinke metamorfose zijn. Van badboy naar ideale schoonzoon. Eerst zien, dan geloven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren