Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Balotelli gaat voor tweespalt zorgen bij Liverpool, daar ben ik bang voor’

Laatste update:

Mario Balotelli zal deze week een transfer van AC Milan naar Liverpool afronden. Achttien maanden nadat hij van Manchester City naar Italië ging is hij straks dus weer terug in de Premier League. Niet iedereen is ervan overtuigd dat Super Mario een succes gaat worden op Anfield. Zijn voetballende kwaliteiten zijn bekend, maar zijn karakter en gedrag kunnen voor problemen zorgen.

/

Oud-speler Gary McAllister van Liverpool is heel benieuwd hoe de deal gaat uitpakken voor Liverpool. “Het zal voor tweespalt zorgen”, denkt hij. “Mario heeft grote kwaliteiten, maar Liverpool is heel hecht onder Brendan Rodgers en het heeft niet veel tijd nodig, voordat een kleedkamer verdeeld wordt in twee kampen. Daar ben ik wel bang voor, het is ook het enige dat ik vrees bij deze transfer. Ik ben er daarom niet zo zeker van of het een goede transfer is.”

“Kijk eens naar de stappen die hij tot nu toe heeft gezet in zijn loopbaan: hij heeft geweldige kansen gekregen bij grote clubs, maar de transfersom zakt en zakt en zakt. Het is tegenwoordig niet meer zo’n grote som waar we het over hebben, maar het zal zeker voor tweespalt zorgen”, verwacht de kale oud-middenvelder. “Balotelli wil bovendien niet de tweede viool spelen, dus waar hij moet straks ingezet worden? Daniel Sturridge zal niet aan de zijkant willen spelen.”

Zal Mario Balotelli de sfeer bij Liverpool verbeteren, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik begrijp echt niet waarom Balotelli kansen blijft krijgen bij topclubs. Het is telkens weer 'nu zal het wel beter zijn dan vorig keer...'.

Liverpool moest liever voor Mandzukic gaan.

25 augustus 2014 om 14:23

Omdat hij verder wel goed kan voetballen, daarom hopen clubs dat zijn gedrag naarmate hij ouder wordt verbeterd. Eerlijk gezegd zou ik deze gok ook niet wagen, maar bij vlagen was hij heel goed, vandaar clubs kansen blijven geven.

25 augustus 2014 om 14:30

Ik begrijp wel dat Manchester City een gokje heeft gewaagd, maar nu begint het wel belachelijk te worden. Ik moet toegeven dat zijn gedrag veel minder erg is geworden, maar toch zou ik hem niet halen.

25 augustus 2014 om 14:24

Mandzukic is naar Ateltico. Ik snap zelf ook niet waarom Balitelli zo overhyped word. Het zal wel door zijn gedrag komen dat hij zo populair is. Heeft nog nergens echt goed gepresteerd.

25 augustus 2014 om 14:27

Bij milan heeft hij goed geprestreerd, eerste seizoen 1 op 1 in een italiaanse competitie en een slecht draaiend team. Tweede seizoen zat hij met zn goals 1 op 2 wat gwn erg goed is voor een italiaanse team dat speelde als milan. Ik twijfel ook of dit een goede transfer is, maar je kan niet zeggen dat hij nooit heeft gepresteerd

25 augustus 2014 om 14:32

Ik bedoel enkele maanden geleden. Liverpool wist wel dat ze Suarez zouden verkopen, waarom haalden ze dan geen Mandzukic.

Ik hoop dat Ac Milan nog goed geld eruit kan halen. Hopelijk zullen ze het dan goed investeren.

25 augustus 2014 om 14:47

25 goals in 46 wedstrijden voor een zeer matig Milan team. Dat zijn gewoon hele goede cijfers.

25 augustus 2014 om 14:48

Ja, Mandzukic is naar Atletico. Maar je weet als Liverpool zijnde dat er al een jaar aan Suarez wordt getrokken. Daar kan je op inspelen en alvast nadenken over een vervanger. Ik had Balotelli ook niet gehaald. Geweldige voetballer, maar zijn kop staat de verkeerde kant op. Het 'plezier' waarmee Suarez speelde is geweldig. Plezier is het belangrijkste, en ook het mooiste om te zien. De emotie van een doelpunt wil je zien. Balotelli heeft dat niet en dat is misschien wel het meest jammer.

25 augustus 2014 om 14:58

@ Duke of Fulham
En hoeveel van die 25 goals waren er weer penalty's?

@ Lfcnl

Precies, je moet daarmee rekening houden.

25 augustus 2014 om 15:13

Mugatu goal is goal,al scoort de spits in een competitie 35 penalties erin,je wint er wel wedstrijden mee. Vind dat altijd zo'n gezeur om penalties niet mee te rekenen,Wk gemist? Je wordt er gewoon door uitgeschakeld,en in reguliere speeltijd is t gewoon een goal,telt niet voor een kwart dus wat is je punt? Tellen intikkers dan ook niet mee? Onzin iig.

25 augustus 2014 om 15:20

Bij een penalty moet je gewoon de bal er in trappen. Een intikker is meestal moeilijker. Je moet eerst en vooral op de goede plaats en op tijd zijn. Meestal is het intikkertje het resultaat van goede inzicht en loopactie van de speler.

Ac Milan kan volgende seizoen minder geluk hebben met penalty's en dan zit je dan met Balotelli die 10-15 veldgoals maakt...

25 augustus 2014 om 15:50

@mugatu

Ah sorry, was vergeten dat penalties niet meer meetellen in het voetbal. Stom van me.

25 augustus 2014 om 15:53

Ac Milan 'kan' ook meer penaltys mee krijgen en kan hij er 30 scoren! Dus wat is je punt met kan? Je hebt aan het woordje kan helemaal niks. Penaltys moet je er niet gewoon 'intrappen'. Dat gaat om techniek en spanning onder controle houden.

25 augustus 2014 om 21:50

Omdat hij bijvoorbeeld de enige was bij Milan die een beetje niveau haalde in een zeer slecht team? Omdat hij onder ongelooflijk grote druk toch nog op de been blijft.
Maar vooral omdat je niet alle verhalen moet geloven en gewoon moet kijken wat hij presteert op het veld.
Denk nou niet dat de verantwoordelijken bij clubs als City, Milan en Liverpool , zulke koekenbakkers zijn. Ook is hij international. Denk dat hij dat niet is geworden vanwege zijn goede looks...

dat denk ik dus ook en wat ze nu onder rodgers hebben opgebouwd, wordt in een paar maanden (weken) afgebouwd vrees ik.

Dit is precies wat ik al heel de tijd roep. Ben ook bang voor zijn transfer. De super team cohesie die er is, en die maar weinig teams hebben, staat zo op het spel.

Balotelli moet nederig worden, net zoals de rest en dat lijkt me heel lastig voor hem en Rodgers om dat te laten werken.

25 augustus 2014 om 14:44

Als Balotteli zich te groot voelt voor het team en zich boven de groep plaatst, dan is het zo over voor hem op Anfield. Suarez mocht toen hij vorig jaar zomer zich vervelend ging gedragen in de hoop om een transfer te forceren lekker alleen trainen van Rodgers, omdat hij niet wou dat Suarez zijn gedrag van invloed op het team zou zijn. Suarez was de onbetwiste sterspeler, dus Rodgers zal echt niet schromen om Balotelli op zijn plek te zetten als dat nodig is.

25 augustus 2014 om 17:58

Denk ook dat Brendan dat wel kan. Kan goed met jonge gasten overweg en maakt ze beter. Hoop dat hij hem onder controle krijgt, want dan heb je misschien wel weer goud in de hand

Verschil is dat Balotelli voor het eerst in zijn leven bij een team komt waar veel beweging om hem heen is. Hiervoor moest hij het vrijwel altijd alleen uitvechten op een eiland. Ik ben ervan overtuigd dat Balotelli zich hieraan omhoog kan trekken, welke liefhebber wil geen onderdeel zijn van een soepel lopende aanvalsformatie.

"zijn voetballende kwaliteiten zijn bekend, maar zijn karakter en gedrag kunnen voor problemen zorgen."

Met alle respect, maar gezien de laatste jaren, kun je deze dingen beter anders formuleren:

"zijn karakter en gedrag zijn bekend, maar zijn voetballende kwaliteiten staan al een paar jaar in de kast"

25 augustus 2014 om 14:41

Dan weet je blijkbaar niet genoeg over Balotelli om te zeggen dat zijn voetbalkwaliteiten 'in de kast staan'. Bij Ac Miland gewoon goed gepresteerd in een team wat gewoon erg matig was/is. Ook bij City deed hij het niet slecht. Daar was hij de publiekslieveling en scoorde hij regelmatig. Heeft ook al veel gewonnen in zijn tot nu toe lopende carriere. Hij is als speler door de media vaak het mikpunt en dat is jammer. Tuurlijk doet hij stomme dingen, maar bij Balo wordt daar met een vergrootglas naar gekeken. De pas 24 jarige spits kan nog veel bereilen in zijn carriere. Heeft een goede techniek, snelheid en schot. Wel moet hij oppassen dat hij niet te veel gele kaarten meer pakt als aanvaller want dat slaat natuurlijk nergens op.

25 augustus 2014 om 14:53

Nu probeer je gewoon likes te vragen. Want Balotelli is wel degelijk een geweldige voetballer. Hij heeft geweldige goals gemaakt afgelopen jaar. Je weet alleen nooit hoe hij reageert. Nu niet, nooit niet. Hij kan er voor zorgen dat je door 1 dom moment met 10 man speelt.

Tegen Ajax in de CL afgelopen seizoen heeft Balo ze naar de 0-0 gesleept. Vervelend was die die wedstrijd zeker. Maar hij was goed en ongelooflijk belangrijk. Het EK 2012 heeft Balo 2 goals gemaakt tegen Duitsland en dat waren geweldige goals. De kwaliteit heeft hij zeker, nu moet het in de kop nog gaan draaien. Al had ik de gok met deze spits niet durven nemen.

25 augustus 2014 om 14:55

Hehe eindelijk iemand die het begrijpt! En dan vergeet je nog de alles beslissende pass op aquero in de laatste minuut wat City kampioen heeft gemaakt. Wat je zegt klopt helemaal!

25 augustus 2014 om 16:42

Als er iets is wat me geen snars interesseert zijn het wel likes van mensen.
Ik vind het ten eerste een draak van een ventje (zoals hij zich naar buiten toe gedraagt en ja, ik weet van zijn goede doelen en blabla).
Ten tweede vind ik het geen goede voetballer als je kijkt naar wat hij had kunnen zijn. Hij gooit er te vaak met de pet naar en gedraagt zich als een dom verwend ventje.
Hij had veel meer uit zijn carriere kunnen halen (ja, hij heeft nog 10 jaar te gaan, maar heeft toch al 6 jaar lang niet alles eruit gehaald wat erin zat) en dat soort voetballers liggen mij niet zo.

Leuk die statistieken, maar mij overtuigt hij niet.

25 augustus 2014 om 22:10

Nee wat jou overtuigt , zijn de verzonnen verhalen in de media.
Draak van een ventje? Zoals hij zich naar buiten toe gedraagt?
Geen goede voetballer , als je kijkt naar wat hij had kunnen zijn? Manchester City, AC Milan, Liverpool en International. Juist hij gooit er inderdaad met zijn pet naar. Hij had meer uit zijn carrière kunnen halen?
De meeste voetballers dromen van zo een carrière ...

Gelukkig hoeft hij jou niet te overtuigen, want dat zal hem niet lukken, ook al scoort hij 300 doelpunten per seizoen. Jammer voor haters vind hij steeds een leuke club en doet hij het gewoon goed, ondanks de kritieken. Ja hij doet het goed. Is belangrijk geweest voor City, Milan en voor Italië.

"verwacht de kale oud-middenvelder"

VZ: Wat heeft iemand haargroei hiermee te maken? Het is ook niet een zeer unieke eigenschap van een man van 50 jaar. Dus skip dat bijvoeglijke naamwoord maar in het vervolg.

ON: Ik denk dat Balo niet voor een splitsing zal zorgen. Nederig zal hij zich niet opstellen. Maar ik denk dat hij direct een kampje vormt.

Zoiets kan toch ook gewoon

Mignolet
Manquillo
Lovren/skrte
Agger/sakho
Moreno
Gerrard
Coutinho/lal
Markovic/cou
Sterling
Sturridge
Balotelli
25 augustus 2014 om 14:47

Veel te aanvallend. Zo krijg je bij elke tegenaanval een doelpunt om de oren. Sowieso moet Henderson in de basis.

25 augustus 2014 om 14:56

Lijkt me niet realistisch. Sowieso moet je inderdaad Gerrard en Henderson voor de verdediging hebben. Daarbij moeten Sturridge en Sterling spelen. Verder is er nog plek voor een Coutinho en een Lucas. Wil je aanvallender wisselen gooi je Lallana, Allen en Lambert er in. Ook zijn Markovic en Can spelers die aanvallende impuls kunnen brengen. Liverpool heeft genoeg goede voetballers. Je hebt nu gewoon nog een lelijke spits nodig, zo iemand als KJ Huntelaar, schiet er 30 in, als hij 38 wedstrijden speelt.

25 augustus 2014 om 15:12

idd veel te aanvallend, en Henderson eruit halen zou erg dom zijn, die jongen blijft maar gaan en is erg belangrijk voor Liverpool.

ont;
tjah dat is het risico wat je neemt, al moet ik zeggen dat hij in milaan zich toch wel heeft weten te gedragen, verder kan hij natuurlijk gewoon goed voetballen.. heeft het prima gedaan bij AC, ben benieuwd of hij zich ook kan gedragen in Liverpool, laten we het hopen.

Weet je toevallig ongeveer de opstelling waarmee gespeeld word vanavond? Met lallana? heb de wedstrijd vorige week gemist vandaar, en hoe speelde manquillo zijn eerste wedstrijd? ben wel benieuwd hoe het achterin staat nu. alvast bedankt!

25 augustus 2014 om 16:37

Vorige week speelde Manquillo in het begin onwennig, maar dat werd steeds beter. Ik weet niet of Moreno al speelt en of Markovic, Lallana en Agger al fit zijn. Zo niet spelen Mignolet, Johnson, Skrtel, Lovren en Manquillo. Daarvoor vermoedelijk Gerrard, Lucas en Henderson. En dan Coutinho, Sterling en Sturridge.

Eigenlijk zou deze jongen moeten trouwen en asap een nest kinderen moeten maken. Meestal gedragen zo'n types zich dan plots wel.

Maar goed, je kan hem niet verplichten. Misschien jammer in zijn geval.

25 augustus 2014 om 15:18

Heeft al ergens een kind en hij is al tijden rustig,dat in t veld moet er nog een beetje uit en je hebt een geweldige spits voor maar 20m die daarna voor 100m naar Barça gaat(als Suárez kan,waarom Balo niet)

Balotelli en Sturridge zullen veel wisselen van positie en Sterling zal dat met Coutinho doen, ik denk niet dat er een team is dat graag tegen deze voorhoede wilt spelen. Zoveel snelheid en dynamiek.

Mignolet
Johnson/Manq
Lovren
Skrtel
Moreno
Henderson
Gerrard
Coutinho
Sterling
Balotelli
Sturridge

Als zijn gedrag binnen de lijnen wat verbeterd, wordt het sowieso een wereldtopper. Suarez was op zijn 24e (bijna 4 jaar geleden) niet veel beter of zelfs beter dan balotelli op zijn 24e. Balotelli is de definitie van een complete spits. Hij is snel, beresterk, kan goed koppen, positioneert zich uitstekend en is daarbij ook nog zeer doelgericht. En dan heb ik nog niet opgenoemd dat het een penalty en vrije trappen specialist is. Een topper is het, laat de haters maar haten!

HUH balotelli naar liverpool Wtf!!

Gary Mcallister heeft helemaal gelijk, vrees ik. Ik kan er met mijn pet niet bij dat Rodgers deze vent erbij wil hebben. Hier gaan ze enorme spijt van krijgen. Balotelli geeft slecht één garantie: die op ellende. Zelfs zijn zaak waarnemer Raiola heeft er een hard hoofd in als je goed tussen de regels van zijn commentaar doorlas gisteren.

IQ van 71 en niet meer dan een modale spits. Domste aankoop ever.

Als Arsenal fan hoop ik maar al te graag dat balotelli belangrijk wordt voor liverpool!

Hey zullen we anders gewoon maar kijken hoe het gaat in plaats van speculeren? Ik snap dat het voor de meeste moeilijk is, maar probeer het eens. Beter dan belachelijke dingen roepen denk ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren