Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bale: ‘Ik zeg nooit ‘nooit’ over Premier League, je kent de toekomst niet’

Laatste update:

Ook Manchester United zat achter Gareth Bale aan toen de aanvaller in de zomer van 2013 van Tottenham Hotspur naar Real Madrid vertrok, en trainer Louis van Gaal zou ook nu nog altijd graag willen dat de Welsh international naar Old Trafford komt. Bale laat in het midden of dat gebeurt.

/

Spijt van zijn overgang naar Spanje heeft de linkspoot in ieder geval niet. “Toen ik begon met voetballen, was mijn plan om de top te bereiken. En Real Madrid is de absolute top”, maakt Bale duidelijk tegenover BT Sport. “Nu ik hier ben, wil ik prijzen winnen. Ik zal nooit ‘nooit’ zeggen over een terugkeer in de Premier League, want je weet niet wat de toekomst brengt. Maar ik heb het naar mijn zin hier.”

Real-trainer Rafael Benítez geeft de Welsh international doorgaans een centrale rol en dat bevalt hem uitstekend. “Ik heb in de zomer met de coach gepraat en ik werd enthousiast over mijn nieuwe positie. Ik heb het gevoel dat ik achter de spits op de juiste plaats sta. Ik kan de ruimte opzoeken, ik kan aanvallen; dit is voor mij de beste positie. Ik denk dat dit een geweldig seizoen kan worden”, kijkt Bale vooruit.

Vind je Gareth Bale in een centrale rol beter dan op de vleugel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, heb ik nee gestemd op de poll. Blijkbaar weet Bale zelf niet wat zijn positie is, want vlak achter de spits heeft 'ie simpelweg niets te zoeken. Is niet creatief, heeft geen passeeractie (meer), en doet alles op fysiek en snelheid. Zag hem zaterdag een aantal keer de ruimte in duiken met de bal, waarna 'ie tegenover 2 Barcelona spelers staat. Bale weet 't dan gewoon niet meer en verliest altijd de bal. Is geen schim meer van de speler die hij was bij Spurs.

Hij zou er verstandig aan doen om een stapje omlaag te zetten richting United. van Gaal kan wel wat snelle vleugels gebruiken, en Bale past prima in Engeland met zijn snelheid en doelgerichtheid. Zou wel slecht nieuws zijn voor Depay, aangezien Bale als rechtervleugel simpelweg niet gaat.

23 november 2015 om 09:50

Is natuurlijk grote onzin wat je nu zegt. Bale is erg belangrijk geweest o.a. in de CL finale en Copa finale. Ook in de competitie heeft die veel doelpunten gemaakt. De laatste weken is die bij Real niet meer in vorm, eigenlijk het hele seizoen al niet. Maar daarvoor heeft die het prima gedaan.

Hij moet gewoon op rechts staan en dan wisselend met Ronaldo en Benzema. Komt die ook vaak genoeg op links uit net als in zijn 1e seizoen.

23 november 2015 om 09:59

Vorig seizoen was hij dra-ma-tisch. Alleen in z'n eerste seizoen was 'ie redelijk, omdat 't toen nog nieuw was en de Spaanse competitie blijkbaar niet optimaal op de hoogte van hem was. Bale's kracht is zijn snelheid, en tegenwoordig is het doodsimpel om Bale te verdedigen.

Hij heeft inderdaad belangrijke doelpunten gemaakt, maar dat is inmiddels al 2 jaar geleden. Sinds die 2 jaar heeft 'ie nagenoeg niks bewezen. Hij kan niet op rechts spelen, dat heeft 'ie inmiddels bewezen. Erg raar, want hij is een linkspoot dus zou best naar binnen kunnen trekken om zijn monsterlijke afstandsschoten af te vuren. Echter lijkt hij wel al het vertrouwen kwijt te zijn, want hij doet eigenlijk niets van dit alles. Zoals ik al zei in mijn reactie, zodra Bale tegenover een of twee verdedigers staat is ' ie het kwijt en verliest ie de bal, of tikt ie weer breed.

Ik denk niet dat Ronaldo én Bale werkt, omdat het spelers zijn waar je het team omheen bouwt. James is bijvoorbeeld een stuk beter achter de spits, en was een van de enige die voldoende speelde zaterdag.

Als hij maar snel vertrek!!! Blijft een grote mond opzetten en stampt geen salaat uit elkaar. Begint meer en meer te denken dat zijn laatste seizoen bij Tottenham een gelukssezoen was!!

Die gaat ooit wel bij Manu spelen.

Off: de statistieken van Bale op Voetbalzone kunnen echt nooit meer kloppen. Bale weegt echt al heel lang geen 74kg meer. Die is volgens mij bijna 10kg aangekomen in Madrid. Hij heeft nu zelfs nog meer spiermassa dan Ronaldo.

Het is nog altijd een speler met een hele goeie trap, heel veel snelheid en conditie. Je kan het een beetje zien als de verbeterde versie van Dirk Kuyt (of Narsingh....). Bij een ploeg die veel op de eigen helft speelt en er met een counter razendsnel uitkomt is Bale dodelijk. In de wedstrijden die hij speelde voor Tottenham als back deed hij het daardoor fantastisch. Dan kon hij een heel veld overlopen en alles eruit sprinten. Bij Real speel je meer op de helft van de tegenstander (dus in de kleine ruimte). Dan heb je niet zoveel aan hem, want daar heb je geen ruimte om een lange sprint te trekken....

Gareth Bale, overschatte speler nummer 1 in het hedendaagse topvoetbal. Ik denk dat Cristiano helemaal gek van hem wordt en met een jaloerse blik naar Barcelona kijkt haha

Bale moet het altijd hebben van zijn snelheid en kracht, vooral op rechts is hij zo voorspelbaar.
Heb de transfer naar Real ook nooit begrepen, deed het heel goed bij Spurs. Maar je kon daar toch al zien dat hij niet zou slagen bij Real Madrid. Te weinig techniek. En totaal geen actie.

Lekker verkopen aan Man utd voor minimaal 50 miljoen en dan Pogba halen.

23 november 2015 om 12:23

Oh ja, en dan heb je Kroos, Modric, Isco, James en Pogba voor drie plekken op het middenveld.

Daarnaast heeft Bale een wezelijke bijdrage gehad aan La Decima, altijd basisspeler en al veel gescoord. Dan ben je wat mij betreft geslaagd.

23 november 2015 om 12:36

Ja inderdaad, zoiets noem je gezonde concurrentie. Daarnaast heb je met Pogba een middenvelder die fysiek ijzersterk is, wat je nu toch wel mist op het middenveld bij Madrid.

Wat mij betreft is Bale verre van geslaagd bij Madrid, heeft het 1e jaar goed gepresteerd en is toen belangrijk geweest. Maar vorig jaar en het verloop van dit jaar laat hij toch niks zien.

Ik vind het opmerkelijk dat jij een speler die voor 90 miljoen binnen is gehaald geslaagd vindt met een basisplaats en veel (??) doelpunten.

Naar mijn mening moet Real Madrid afscheid nemen van Bale en Ronaldo. Allebei zijn zij te beperkt om echt nog wat toe te voegen. Ronaldo wordt alweer 31 in februari en begint zijn explosiviteit kwijt te raken. Bale heeft nooit wat toegevoegd aan Real Madrid.

Als Gareth zijn vorm haalt van zijn laatste seizoen bij Tottenham en zijn eerste bij real hoor die gewoon bij de top 3 voetballers ter wereld. Man dat seizoen waar die op 10 stond bij Spurs was die zo geweldig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren