Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Bale hoort in het rijtje met Messi en Ronaldo, hij wordt de beste ter wereld'

Laatste update:
/

Gareth Bale stond de afgelopen transferperiode in de belangstelling van Manchester United, maar een overgang is nooit serieus aan de orde geweest. Volgens de zaakwaarnemer van de ster van Real Madrid is het zelfs goed mogelijk dat zijn cliënt nooit meer terugkeert in de Premier League. “Hij is speler van de grootste club ter wereld en hij wórdt de grootste speler ter wereld”, zegt Jonathan Barnett op Sky Sports.

Een rentree in Engeland heeft dan ook nooit echt door het hoofd gespeeld van de 26-jarige Welshman. “Real heeft duidelijk gemaakt dat ze hem wilden behouden. Hij is een belangrijke speler voor de club. Ik denk niet dat hij nog elders zal spelen, al weet je dat natuurlijk nooit zeker. Maar ik verwacht sowieso niet dat hij ooit weer in Engeland aan de slag gaat. Hij is nu erg gelukkig.”

Volgens Barnett behoort Bale ondanks het feit dat hij regelmatig onder vuur ligt bij zijn eigen fans tot de beste aanvallers ter wereld. “Ik schaar hem in het rijtje met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Voor mij staat hij boven Neymar, maar ik ben natuurlijk bevooroordeeld. De komende jaren kan er veel veranderen. Dan gaan we de beste versie van Gareth zien. Ik denk dat hij de beste speler ter wereld wordt.”

Gaat Gareth Bale ooit de Ballon d'Or winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

tjonge...wat een hoop onzin in 1 artikel.
Je moet eerst presteren als messi en ronaldo om in dat rijtje te horen.
En van een speler van 26 denken dat hij nooit meer ergens anders speelt..en vooral nooit meer in zn eigen PL is ook best kortzichtig als je zo goed op de hoogte bent van hoe het gaat in het voetbal.

8 september 2015 om 16:38

Ik snap hier inderdaad weinig van... Met zijn kwaliteiten komt hij juist in de PL uitstekend tot zijn recht! United zal het niet worden, want die krijgen wel erg veel opties op de vleugels. Wellicht dat Arsenal ideaal voor hem kan zijn, al is dat lastig gezien zijn verleden bij Tottenham

8 september 2015 om 17:00

Erg veel opties? Depay die nog bitter weinig toonde op de CL voorronde na, Mata die duidelijk een 10 is en Young en Valencia...

Dan heb je bij Arsenal echte concurrentie, omdat Alexis op zijn favoriete positie speelt en je nog Oxlade en Walcott hebt. En sowieso past hij niet in het spelletje van Arsenal.

8 september 2015 om 17:29

Bale zal dan ook nooit naar een club als Arsenal vertrekken. Het zal waarschijnlijk OF Chelsea, United of City zijn.

8 september 2015 om 19:01

Nou nou nou... Memphis ontwikkelt zich wel en mata komt niet op de 10 positie zolang rooney niet kan functioneren als spits. Overigens is bale beter dan Oxlade, en Walcott naar mijn idee.. Aangezien de favoriete positie nog altijd de linkerflank is voor Bale zal Alexis gewoon op rechts kunnen spelen. En ik denk dat beide clubs een prima toekomst voor hem kunnen bieden, overigens is Willem II ook nog altijd op zoek naar een aanvaller

9 september 2015 om 09:50

Manchester United heeft Depay, Martial, Valencia en Young, terwijl Januzaj terug komt van een verhuur!
Verder zie ik voor Mata inderdaad een plek op de flanken. Rooney is beter achter de spits en ik denk dat uiteindelijk zelfs Van Gaal daarin meegaat.

Hahaha hij komt eerder in een ander rijtje met David Silva, goed maar niet een van de beste

8 september 2015 om 16:27

David Silva, goed maar niet één van de beste?

Silva is juist een van de beste, misschien momenteel zelfs de beste '10'/cam ter wereld. Er zijn echt niet 3 spelers die beter zijn op die positie dan hem. Silva is de absolute wereldtop wat betreft de rol van Aanvallende Middenvelder. Zijn overzicht, techniek, dribbels zijn magistraal. Silva verliest zelden, zeer zelden de bal.

David Silva is absoluut een van de beste op zijn positie.

8 september 2015 om 17:44

Messi en Ronaldo staan ver boven de rest, denk dat hij dat bedoelt. Silva is nog steeds een wereldspeler maar wel iets onder het niveau Messi. Zelfde geldt voor Bale.

8 september 2015 om 16:28

David Silva zit ongetwijfeld op een hoger niveau dan deze man, alhoewel ze op verschillende posities spelen.

8 september 2015 om 16:31

In het rijtje David Silva? David silva is een wereld speler man als je hem nooit ziet spelen moet je ook niet oordelen is sowieso de beste nummer 10 op de wereld op dit moment wat een pracht speler is dat en dan zet je hem in het zelfde rijtje als deze renpaard?

8 september 2015 om 18:40

Helemaal mee eens.

Bale is gewoon een mislukking! Hoor voor mij niet eens in de top 30 beste voetballers momenteel.

Beter dan neymar? Laat me niet lachen!

8 september 2015 om 19:02

Waar staat Braber dan wel niet in het rijtje? 20 meter daarboven?

8 september 2015 om 18:19

Mee eens.

Maar dan moet bale wel zijn niveau halen.

On topic:

Iemand zo de hemel in prijzen is eerder een wanhopige actie, want iedereen ziet zelf wat bale presteert.

Als ik al hoor, dat hij past in het rijtje van Messi en Ronaldo en ook nog boven neymar!!! Dan heb je er toch weinig kaas van gegeten.

Als er een speler een beetje in de buurt komt van Messi en Ronaldo, dan is het neymar!!

Daarbij staat neymar heel ver boven bale en ook de bale van Tottenham komt niet in de buurt van de potentie en het niveau van neymar!

Nee, daar mist Bale het talent en de spelintelligentie voor.

8 september 2015 om 16:32

En dat vleuge magie dat spelers als Messi, Hazard, Neymar en Isco hebben. Iemand als Hazard is niet echt beter maar wel leuker om naar te kijken (voor het gros van de voetbalfans) en krijgen dan ook meer stemmen.

8 september 2015 om 17:43

Hazard en Bale vind ik anders een beetje dezelfde types.. Neymar,
Messi, Isco, David Silva etc zijn echt jongens met iets extra in die zin dat ze soms geniale acties en balbehandelingen hebben.

8 september 2015 om 17:56

Lol jij kent Hazard duidelijk niet. Echt to-taal niet. Weinig rendement is 1 van zijn gebreken maar hij doet de ene geniale actie na de andere. Niet voor niets beste dribbelaar van Europa volgens de statistieken.

8 september 2015 om 21:06

De beste? Je vergeet Messi gap..

9 september 2015 om 10:09

Jij vergeet te lezen, "gap". Hij zei duidelijk, ik citeer: "volgens de statistieken."

9 september 2015 om 17:18

Mijn excusses, heb inderdaad te snel gelezen.

Was het maar zo. Ik ben, ik moet eigenlijk zeggen was, erg fan van Bale. Zijn laatste seizoen bij Spurs was puur genieten. Al die kiezelharde schoten van afstand vlogen er in, hij speelde echt geniaal. Zijn eerste seizoen bij Real was ook nog wel leuk, maar hij speelt nu volledig in dienst van Ronaldo, en Bale's eigen angst. Bale is gewoon te bang om 3, 4 keer per wedstrijd gewoon lekker uit te halen van afstand, of om eens een vrije trap op te eisen o.i.d.

Ik vindt het jammer, Bale was een erg goeie speler en zeker geen one trick pony zoals hij nu is. Momenteel gebruikt hij eigenlijk enkel zijn snelheid om gevaar te stichten. Bij Spurs was zijn laatste seizoen echt magistraal. Hij kon het spel verdelen, prachtige rushes maken met de bal aan de voet, op verschillende manieren scoren, etc.

Vertrouwen doet veel, erg veel met een speler.

8 september 2015 om 17:22

Je legt het prima uit en ben het met je eens. Maar die verandering zit er aan te komen, dat zou je kunnen weten als je de laatste match gezien had. Benitez is daar keihard mee bezig (en ik geloof best dat Perez daar de opdracht voor heeft gegeven) om Bale te laten vlammen op een plek wat hem het beste uitkomt en ook al moet dat ten koste gaan van Ronaldo. Je zal zien dat Bale meer gaat opstaan en het vertrouwen krijgt. En zoals je zei, dacht ik dat ook altijd dat Bale nog teveel in dienst van Ronaldo speelde, maar dat moest iedereen doen in het team en daar begint een einde aan te komen, hoe jammer ik het natuurlijk ook vindt. Real moet Real weer zijn en dat is lang geleden (los van het feit dat Real natuurlijk la decima binnen had gehaald). Maar al die jaren met Ronaldo heeft het Real maar 1 kampioenschap opgelevert, erg weinig.

9 september 2015 om 08:17

En terecht, want Bale was echt subliem in dat laatste jaar. Alles wat hij aanraakte veranderde in goud. Hetzelfde verhaal met Suarez en zijn laatste seizoen bij Liverpool.

Bale? Heel grappig. Hij is beperkt.Hij is niet eens goed genoeg voor het spel dat Real wilt spelen. Typische britse speler, Kick and Rush.

8 september 2015 om 18:44

Weet je wel wat kick and rush inhoudt? Gewoon een geweldige speler die onterecht veel te veel shit over zich heen krijgt.

Haha boven Neymar - die vorig seizoen 39x scoorde voor Barcelona, waarvan 10 in de Champions League.

8 september 2015 om 19:38

Ja leuk.
Maar ondertussen schiet Bale een kantine ploeg als Wales voor het eerst in de geschiedenis van dat land naar het Ek.
Betrokken bij 8 van de 9 goals dat vind ik wel wat indrukwekkender dan die intikkers van Neymar.

8 september 2015 om 19:55

Goals tegen de top van de wereld in de CL is echt veel moeilijker dan goals scoren tegen andorra, Bosnië, israel of cyprus.

Goed dat ze door hem het ek halen maar doe nou niet alsof de tegenstand van wereld niveau is of daar in de buurt komt.

8 september 2015 om 22:31

El Casa

Dit Brazilie waar Neymar in speelt wordt gezien als het slechtste Brazilie ooit. Neymar is een fenomeen. Ronaldo en Messi waren sinds 2008 altijd topscorers van de CL, niemand kwam in de buurt. Neymar is gewoon gedeeld topscorer geworden. Neymar alleen intikkers? Die goal in Bernabeu was geen intikker bijvoorbeeld. Die jongen maakt genoeg mooie acties zelf.. Bale is beperkt, Neymar verre van..

8 september 2015 om 23:08

Xaviola

Je kan niet met El casa discussiëren, hij ziet alles door een witte bril..

Als hij nou 18 was geweest dan had hij zich nog onwijs kunnen doorontwikkelen om op een Ronaldo niveau te komen. Maar Bale is al 26. Toen waren Messi en Ronaldo al op de top van hun kunnen. Bale is meer een speler op het niveau Robben, Hazard, Sanchez, Ribery etc. Niets mis mee natuurlijk, dat zijn ook topspelers.

Best knap van Bale. Dat hij gwn bij real is gebleven, had bij United de man kunnen zijn. Nu gaat hij weer in dienst spelen van cr7 en co.

Wat ik frappant vind is dat sommigen vergeten hoe lang Ronaldo en Messi al top zijn. En dit zonder ophouden. Bale is 26 en heeft al slechte periodes gekend in tegenstelling tot die andere 2 grootheden. Onbegrijpelijk om eender welke speler naast Messi en Ronaldo te zetten. Nog even bij vermelden dat hun statistieken ongezien en nooit evenaart zijn aan de top. Jaar in jaar uit

Oké, het was zijn zaakwaarnemer ; dan begrijp ik die uitspraak.

Degelijke speler maar niveau Real Madrid, laat staan even goed als de absolute ster van Real en Barcelona ?

Ik heb zacht uitgedrukt mijn twijfels.

Wel zo eerlijk van deze man dat hij zegt dat hij wat bevooroordeeld is.
Ik had het artikel nog nieteens gelezen of ik kon al raden dat het om een UK iemand gaat die dat beweert.

Verder als je bedenkt hoe graag Man U deze man wilt hebben zie ik hem ooit echt wel terug gaan naar de Pl.
Maar deze transferperiode was (vond ik) idd wel al direct duidelijk dat hij gewoon bij Real blijft.
btw Mooi dat hij laatst 2x scoorde, hopelijk geeft het hem een leuke boost.
Denk dat hij die doelpunten wel effies nodig had.

Hij zal nooit op niveau Messi en Ronaldo komen. Ondanks dat Bale bij Tottenham een geweldenaar was heeft Neymar meer laten zien in de PD en schaar ik hem momenteel boven hem. Vind hem wel echt een geweldige speler die denk ik bij een ander team beter tot zijn recht zou komen.

Daar kom wat voor kijken om met Messi en Ronaldo te vergelijken.
Nee Bale je laatste seizoen bij Spurs was puur genieten meer ook niet.

Hahahaha deze zaakwaarnemer heeft net denk ik een wietje gerookt. Ronaldo & Messi zijn vele malen beter. Ook James, Neymar, Robben, en Isco schat ik hoger in dan Bale. Ook roept hij maar wat op de BPL, daar komt hij juist het beste tot zijn recht.

Niet mee eens, de beste voetballer is een winnaar en is naast landskampioen, europees kampioen en wereldkampioen.
Bovendien hoort de beste voetballer de cl te hebben gewonnen.

Ik heb liever een Thomas Mueller in mijn team dan een Bale of Ronaldo.

Dit slaat natuurlijk nergens op. Buiten dat niemand in de buurt van messi en ronaldo kan komen zijn spelers als neymar, suarez, aguero, robben, james ook al beter.

En Robben wordt weer eens niet genoemd.. . ik heb dit spel anders nog nooit gezien van een speler op het WK.

Beter dan neymar? Behoort tot m10 en cr7? Dude...

Ronaldo en Messi zijn een rijtje van het hoogste niveau (aller tijden) Bale is een rijtje van het hoogste niveau twee seizoenen geleden.... Het is een veredelde linksback die doorgeschoven is vanwege zijn

8 september 2015 om 21:56

Snelheid, maar verder vind ik hem geen uitzonderlijke kwaliteiten hebben die Ronaldo en Messi wel hebben

In deze tijd zijn er gewoon te weinig spelers die dicht in de beurt van Messi of Ronaldo komen, want die twee zijn niet pas een jaartje of 2 de beste van de wereld. Ze spelen de afgelopen 8-10 jaar op de hoogste niveau en hebben ook de afgelopen jaren telkens opnieuw de prijs voor beste speler van het jaar in ontvangst genomen.

En daarom zou ik niet zomaar 2 of 3 spelers kunnen opnoemen die ook duidelijk in de beurt komen. En Bale zit er ook totaal niet bij.

Bale is een completere speler dan Neymar maar Neymar is wel beter voor zijn positie.
Bale kan bijvoorbeeld beter verdedigen maar dat heeft hij niet echt nodig als aanvallende speler.

Terwijl Neymar belangrijke goals maakt voor Brazilië en voor Barça afgelopen seizoen 39 goals maakte.

Bale komt het best tot zijn recht in een 4-4-2 of 3-4-3 of 3-5-2 systeem waarbij hij als linkshalf de hele linkerflank neemt en dus ook wat helpt meeverdedigen en geniale voorzetten en assists heeft.
Al moet ik wel zeggen dat Bale wel meer techniek bij heeft dan 3 jaar geleden maar zeker nog niet de balbehandeling van een Messi, Neymar, Hazard en Ronaldo. Voor mij staat hij ergens onderaan de top 30 qua beste spelers op dit moment.

Messi, Ronaldo, Hazard, Neymar, Neuer, Robben, Suarez, Thiago Silva. Zelf Modric en James doen het nog iets beter dan Bale vind ik persoonlijk, alleen had Modric wat pech met blessure.

Bale zijn niveau ligt te vergelijken met Pogba, Benzema, De Bruyne, Reus, Sanchez, Ozil, Kroos en Fabregas.

Al moet ik wel zeggen dat hij het met Wales beter doet dan met Real of zou hij nu een topseizoen tegemoet gaan ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren