Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bale: ‘Het maakt me niet uit als mensen mij met hem vergelijken’

Laatste update:
/

Real Madrid haalde vorig jaar zomer Gareth Bale voor 91 miljoen euro binnen, terwijl rivaal Barcelona voor de (op papier) som van 57 miljoen euro aan de haal ging met Neymar. De twee superaankopen worden kritisch gevolgd door de buitenwereld en ex-bondscoach José Antonio Camacho van Spanje sprak zich donderdag nog uit over de twee. Bale is echter wars van vergelijkingen met de Braziliaanse aanvaller.

“Het maakt me niet uit als mensen mij met hem vergelijken, ik heb er geen last van en het beïnvloedt me niet”, zegt de Welshman in een interview met Sport. “Ik ben hier om Real Madrid te helpen, mijn best te doen en te proberen goede wedstrijden te spelen. Goed spelen, dat is het enige waar ik op dit moment mee bezig ben: de rest is niet van belang”, zegt de linkervleugelspeler gedecideerd.

Bale geeft aan dat met name het belang van tactiek in de Primera División hem verrast heeft, sinds hij de overstap maakte van Tottenham Hotspur naar Real Madrid. “Er worden lang niet zoveel lange ballen gespeeld als in Engeland het geval is: de focus ligt veel vaker op balbezit. Alle teams doen het, zowel bovenin als onderin. Ik vind het bijzonder interessant om in deze competitie te spelen, het niveau is erg hoog. En ik denk dat ik me er goed aan heb kunnen aanpassen”, voegt Bale toe.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind bale beter dan neymar, maar dat zal aan mijn voorkeur voor Real liggen. Als je nagaat dat hij met een blessure heeft gespeeld ongeveer de eerste helft van het seizoen zijn de cijfers gewoon echt goed. Hij komt er wel, neymar ook.
Beiden kun je pas volgend seizoen echt beoordelen, nu moeten ze beiden nog wennen aan het team/land etc.

13 maart 2014 om 17:43

stop gewoon eens met die vergelijkingen het zijn 2 hele verschillende voetballers ze zijn niet te vergelijken

13 maart 2014 om 17:46

Hun taak op het veld is anders wel dezelfde, dus zo krom is de vergelijking niet hoor.

13 maart 2014 om 17:48

Dan nog is het krom. Net Ronaldo met Lukoki vergelijken. Ook buitenspelers, maar niet te vergelijken.

13 maart 2014 om 17:49

En dit reageer je bij mij omdat?
Hele artikel gaat erover de vergelijking tussen die 2, dan mag ik toch wel een reactie geven? verder vergelijk ik ze kort, ik evalueer vooral Bale.

13 maart 2014 om 17:50

En Fcds95, die vergelijking durf ik wel te maken, ronaldo is beter.
Klaar.

13 maart 2014 om 17:58

Nu onderschat je lukoki. Die had toch wel weer n paar goede acties zondag

13 maart 2014 om 18:14

Hun taak op het veld is dan wel het team helpen maar de manier waarop verschilt echter wel! Ik ben een Barca supporter en individueel heeft Bale het echt heel goed gedaan dit seizoen. Hij heeft het beter gedaan dan neymar, maar als Neymar erin staat is hij een aanspeelpunt voorin die de bal in een keer terugkaatst. Dat soort statistieken zie je niet terug als assists en goals worden weergeven. Eerlijk gezegd ben ik op zich blij met de manier waarop Neymar zich ontwikkelt voor Barca is het perfect. Ook voor Real is Bale perfect, want je moet ook meters kunnen pakken als Real speler. Deze twee zijn daarom niet vergelijkbaar. Het enige dat ze overeenkomen is een astronomische prijs en ze zijn gekocht door twee rivaliserende topclubs. Als je ze dan toch wilt vergelijken: Bale speelt beter dan Neymar. Neymar voegt meer toe aan Barca dan Bale aan Real.

13 maart 2014 om 22:08

Ik ben het volledig met je eens, maar wat ik me wel afvraag soms is of het niet beter zou zijn als Neymar maar niet even terugkaatste maar wel voor de actie gaat. Want dat was wel waar zijn grote kwaliteit lag en waarom zoveel clubs hem wouden halen.

14 maart 2014 om 08:43

Het zijn twee buitenspelers. Welke criteria wil je nog meer om ze te vergelijken. Je zegt het zijn twee verschillende voetballers. Ja Zlatan en Huntelaar ook. Maar je moet ze ook vergelijken want het zijn beide spitsen. Hoe Bale en Neymar spelen is misschien anders, omdat ze kiezen om die rol in te vullen. Een buitenspeler heeft nog primair de taak om de achterlijn op te zoeken en de spits in scoringspositie te brengen. Dit afgewisseld met acties naar binnen enz. Als Bale elke x buiten om zou gaan en Neymar elke x naar binnen betekent niet dat je ze niet kan vergelijken omdat ze anders voetballen. Ze zijn allebei rechtsbuiten, en dus hebben ze zwart wit dezelfde taken. Deze vergelijking is dus heel normaal en hoort ook.

Messi en Ronaldo is op dat gebied een schevere vergelijking. Messi is een spits/nummer10 en Ronaldo een linksbuiten. Hier zou dan wel rekening mee gehouden moeten worden. Dat een linksbuiten uberhaupt zo veel scoort is ongehoord. Maar daar houdt niemand rekening mee natuurlijk.

13 maart 2014 om 17:45

Bale speelt zeker niet slecht, de laatste tijd zelfs heel goed. Neymar is trouwens ook geblesseerd geweest. We zullen nog een tijdje moeten wachten om conclusies te trekken denk ik. Verder vind ik het natuurlijk een pluspunt dat Neymar een stuk jonger is, en dus normaal gezien nog meer marge heeft, maar dit kan natuurlijk ook aan mijn voorkeur voor Barca liggen

13 maart 2014 om 17:50

Precies, tijd zal het leren Neymar kan inderdaad ook nog flink groeien.

13 maart 2014 om 18:00

Ja oke Bale is beter dan neymar daarmee ben ik het 100procent mee eens maar wat heeft neymar met dit artikel te maken?

13 maart 2014 om 18:13

Mmmm best veel....het gaat gedeeltelijk over hem

13 maart 2014 om 18:18

Haha ik kom er nu pas achter sorry

13 maart 2014 om 18:20

Lol

13 maart 2014 om 19:43

haha precies, hele verhaaltje gaat erover, zelfs de titel

bedoelen ze met linkervleugelspeler dat hij linksbenig is of dat hij links op het veld speelt? want dat laatste zou niet kloppen..

13 maart 2014 om 17:49

Dat hij links op het veld speelt. Dat klopt inderdaad niet, maar het is wel zijn voorkeurspositie. Ronaldo speelt hij er niet uit op deze positie.

Bale heeft wel een punt wat betreft zijn vergelijking met de Bpl.

En ik vind Bale tot zover beter dan Neymar renderen, maar het valt niet te ontkennen dat Neymar veel meer potentie heeft dan Bale.

Dat Neymar niet zo geweldig goed rendeert bij Barça op het moment zal wel liggen aan het feit dat het team in z'n geheel niet goed draaiende is. Voor Brazilië speelt Neymar juist weer uitstekend.

Met het oog op het komende WK, vind ik zijn vorm bij Brazilië waardevoller dan die bij Barça op het moment.

13 maart 2014 om 17:57

Ik vind Bale en veel betere voetballer dan Neymar. Ik vind ht niks eigenlijk Neymar. Een beetje te vergelijken met Robinho mischien. Hij gaat mij veels te snel liggen en is niet zo slim en behendig als messi is met zijn kleine lichaam.

13 maart 2014 om 18:03

Neymar heeft zijn fysiek niet meezitten en Bale weer wel. Daardoor lijkt het net alsof Neymar snel ligt wat dus reuze meevalt. Maar Neymar is wel een veel wendbaardere speler dan Bale. Het is moeilijker om Neymar van de bal af te zetten zonder een overtreding te begaan. Dus ik denk dat Neymar, mettertijd, Bale en zelfs Ronaldo kan inhalen.

13 maart 2014 om 18:23

Het is ook maar net waar je meer van houdt. Ik hou zelf erg van het powerplay van Madrid. (en ik moet toegeven dat ik walg van spelers als neymar en iniesta die al op de grondliggen wanneer de tegenpartij een scheet laat) Ik vind dat Bale daar erg goed in past. Ik snap dat anderen Neymar mischien beter vinden. Maar ik vind dat je niet kan zeggen dat je bale makkelijker van de bal zet dan Neymar. En dat Neymar Ronaldo kan inhalen denk ik ook niet. Ht is natuurlijk ook zo dat de een real support en de andere barca en dit natuurlijk weer een ´mooie´discussie is. Wordt een beetje hetzelfde zo als Ronaldo en messi.

13 maart 2014 om 18:34

Dat ik Bale makkelijker van de bal af te zetten vind is omdat hij (belachelijk) veel ruimte nodig heeft om acties te maken. Dan zie je heel vaak dat de bal gewoon voor z'n voeten weggekaapt wordt.

Bij Neymar kleeft de bal meer aan z'n voeten.

En wat betreft dat van op de grond liggen: ik denk dat dat gewoon een normaal gevolg is van het spel van Barça. Relatief gezien zijn ze fysiek de mindere en ze zoeken altijd de kleine ruimte op. Iedereen zit dan wat dichter op elkaar en zie je dat één duwtje een relatief grote impact heeft waardoor ze vallen.

Voor de neutrale kijker zijne natuurlijk zeer hinderlijk, maar in werkelijkheid is het meestal geen toneelspel.

13 maart 2014 om 18:44

Haha ik merk wel dat wij het niet eens gaan worden en dat maakt natuurlijk niks uit, maar dat is gewoon de stijl van voetballen van Bale. Lastige voor beide voetballers is natuurlijk dat ze voor zo een belachelijk hoog bedrag zijn gehaald dat ze al bijna niets goed kunnen doen. Toen Ronaldo kwam schoot hij gelijk achter elkaar de ene na de andere in het doel. Ronaldo was natuurlijk veel verder dan deze twee en ben van mening dat zowel real als barca deze spelers nooit hadden moeten halen voor zoveel geld.

14 maart 2014 om 08:48

Dan moet je Messi zijn naam ook in het rijtje zetten. Maar ik merk wel dat je barca voorkeuren hebt. Maar goed,

Ik denk dat Neymar een beetje overschat wordt. Ja hij speelde in Brazilie heel goed, maar laten we eerlijk zijn. Daar is het niveau ook 20x lager dan in bv. PD of de Bpl. Hij moet zich nog bewijzen op hoger niveau en dat heeft hij tot nu toe nog niet gedaan.

Talent is prima, maar je moet niet direct roepen dat iemand talent is als hij een paar hakballetjes doet in brazilie. Bale daar in tegen heeft zich al bewezen in de BPL en tegen goede tegenstanders (inter, Man U etc.)

Op dit moment is het dan ook eerlijk om te zeggen dat Bale de betere speler is.

Of Neymar nog echt uitgroeid tot iets? Tijd zal het leren, maar kan goed dat het net z'n Robinho verhaal wordt.

Oh ja, Neymar gaat super gemakkelijk liggen dus kom niet met verhalen over dat hij niet zo fysiek is en dat het daardoor zo lijkt, grootste onzin ooit.

13 maart 2014 om 17:59

Neymar meer potentie gebaseerd op? Die beetje skills van hem en soms samba voetbal vind ik maar niks. Bale heeft ten eerste veel meer fysiek mee en heeft echt die drive. Zijn schot helpt hem er ook bij.

13 maart 2014 om 18:04

Dat jij dat niks vindt, is jouw mening. Ik vind dat soort eigenschappen erg belangrijk. Zoals ik al eerder heb gezegd: Neymar's wendbaarheid doet mij aan die van Ronaldinho denken. Hij is van origine een speler die je erg moeilijk van de bal afkrijgt.

Ik denk dat wanneer Neymar, fysiek gezien voortgang boekt, dat hij Bale en zelfs Ronaldo achter zich kan laten en een soort Ronaldinho 2.0 kan worden.

Dus ja, in potentie is hij heel wat meer dan Bale... Laat dat duidelijk zijn bij deze.

13 maart 2014 om 18:10

Wendbaarheid, ja dat is een Robinho ook of een Bojan ook. Je moet het maar goed kunnen toepassen net als een Messi en een aardige balans hebben. Jongen zelfs van Rhijn had Neymar in de zak. Als hij met je aan het sprinten is dan is het niet moeilijk om de bal te pakken. Staat hij gewoon 1 op 1 met je dan is hij je voorbij. Ronaldo achter zich? Daar gaat jouw geloofwaardigheid.

13 maart 2014 om 18:12

Kom op zeg laten we Neymar nou niet gaan vergelijken met Ronlinho. Wat Ronaldinho deed wat magie, dat zie ik Neymar niet, hij doet meer pleintjes trucjes die niet eens lukken, en boven al viel me op dat hij zwak in de kleine ruimte is, niet dat Bale dar fantastische erin is.

Ronaldinho was de meester in de kleine ruimte, zelfs Messi heeft ruimte nodig. Ronaldinho kon in de kleine ruimte toveren.

Nog zeggen dat hij Ronaldo achter zich kan laten, lat me niet lachen, wat een belediging voor Ronaldo. In geen 30 jaar zal neymar in de buurt komen van Ronaldo.

Jantjebosma

13 maart 2014 om 18:15

@ajaxcunian

Ik zeg dat dat kan, niet dat dat zal gebeuren. Ik laat ook nog de optie open dat het dus niet kan. Nu veronderstel jij dat Neymar, Ronaldo niet achter zich kan laten. Bij deze gaat jouw geloofwaardigheid.

13 maart 2014 om 18:17

@kalp

Nu oordeel jij ook al alsof bepaalde dingen onmogelijk zijn. Feit is dat Neymar een zeer wendbare speler is die moeilijk van de bal af te krijgen is. Als hij fysiek voortgang boekt en wat sterker wordt, kan hij een soort Ronaldinho 2.0 worden. Daar heeft hij de skillset dus echt wel voor. De tijd zal het leren natuurlijk. Maar zeg nooit, nooit. Dan ben je erg dom bezig met alle respect.

13 maart 2014 om 18:19

Je weet zelf dat dat nooit gaat gebeuren. Bale acht ik wel in staat in de buurt van Ronaldo te komen. Neymar word gewoon zo overgehypt. je bent zelf ongeloofwaardig, door te te beweren dat Neymar Ronaldo achter zich kan laten.

Jantjebosma

13 maart 2014 om 18:21

Inderdaad gebaseerd op Youtubes trcujes waar hij de amateurs uit Brazilie meekon passeren. In de Laliga zet hij geen zoden aan de dijk met de trucjes, want ze mislukken. Bij Ronaldinho kon je gelijk zien dat het een grote ging worden. Ook vind ik Neymar matig in de kleine ruimte.

Ajaxcunian

13 maart 2014 om 18:21

@ Kalp

Ik heb daar mijn redenen voor (zie mijn reacties), dat Neymar daar de potentie voor heeft. Als je er niet mee-eens bent, kan ik er vrij weinig aan doen. Ik kan niet iedereen gelukkig houden.

Die Youtube-filmpjes zijn leuke indicaties, ik ken ze, ze zien er veelbelovend uit. Maar feit is dat dit zijn eerste jaar in de La Liga is. Geef deze jongeman gewoon de tijd om zich zowel fysiek als voetballend verder te ontwikkelen zou ik zeggen. Daarom sluit ik ook niks uit.

13 maart 2014 om 18:22

Ronaldo is een van de beste spelers ooit. Dat zie ik Neymar niet worden en vooral niet in Europa. Wat heeft die jongen nou bewezen in Europa? In Brazilie doet hij het leuk maar zelfs daar is hij ver van het niveau Ronaldo. Ronaldo op zijn leeftijd was een van de betere op aarde.

13 maart 2014 om 18:24

Ik dacht dat hij het over Cristiano Ronaldo had, dat niveau zal neymar ook nooit halen in mijn ogen.

Ajaxcunian

13 maart 2014 om 18:26

@ajaxcunian

Oke voor de duidelijkheid: ik heb het over Cristiano Ronaldo, niet de Braziliaanse.

Een volgroeide 29-jarige Ronaldo vergelijken met een 22-jarige Neymar die nieteens een jaar in Europa achter de rug heeft. Best wel oneerlijk die vergelijking, vind je niet?

Zoals ik al zei en ook blijf zeggen, ongeacht hoevaak je blijft uitkramen dat Ronaldo niet in te halen blijft: Neymar is een flexibele speler die zeer balvastig is. Hier zit gewoon potentie in. En ik ben ervan overtuigd dat hij kan uitgroeien tot een soort Ronaldinho en Ronaldo kan overtreffen.

13 maart 2014 om 18:31

Jantjebosma dat dacht ik al, bij deze is het rechtgezet door jou.

13 maart 2014 om 18:41

Tot over 6 jaar dan, dat jij dat echt denkt vind ik onvoorstelbaar.

13 maart 2014 om 18:53

En hoezo is het dan zo onvoorstelbaar? Cristiano Ronaldo is een echte powerplay-speler met een dikke skillset. Zijn veldspel is beperkt en in de wat kleinere ruimte is het ook geen sterkhouder. Hij heeft daarnaast wel een fenomenaal hard en accuraat schot.

Neymar is geen powerplay-speler, heeft net als CR7 ook een skillset, maar zijn veldspel is beter en in de kleinere ruimte ziet het er ook beter uit. Daarnaast zijn de schietkunsten van Neymar wel beduidend minder maar kan hij wel à la Messi met een lobje/stifje scoren.

Is het dan zo raar om te veronderstellen dat de 22-jarige Neymar, CR7 kan inhalen? Want de potentie is er echt.

13 maart 2014 om 19:25

Als Ronaldo zich zonder jouw zogenaamde ruimte makkelijk staande houd, in vrijwel iedere competitie en vrijwel iedere wedstrijd dan betwijfel ik alsof die ruimte gebeuren zo belangrijk is.

13 maart 2014 om 21:27

ik ben het met je eens, neymar heeft een hoop potentie.. maar zeg dan ook dat hij messi KAN inhalen en niet alleen ronaldo.. alle ronaldo fans hier voelen zich aangevallen en willen een onnodige discussie starten. neymar is geweldig en jong en dat is bale ook. de tijd zal ons leren wie het langst volhoudt, om jaar na jaar beter te presteren en uiteindelijk die niveau halen die messi en ronaldo hebben bereikt. zowel bale als neymar kunnen beter worden dan messi of ronaldo of ronaldinho, maar dat zal alles te maken hebben met hun voortgang vanaf nu.

14 maart 2014 om 09:00

Ajax10madrid daar heb je wel gelijk.

Veel mensen (tegenwoordig misschien nog wel meer dan messifans) vinden Ronaldo een betere, completere speler dan Messi. Ronaldo heeft dit jaar de Gouden bal gewonnen. Dat houdt zwart op wit in dat hij een betere speler is. Tuurlijk valt daar over te twisten maar er zijn veel mensen die iid vinden dat hij de beste speler van de wereld is op dit moment. Dus als hij Ronaldo voorbij zou gaan, dan zou hij Messi ook voorbij gaan.

Op de leeftijd van Neymar nu had Ronaldo veel individuele prijzen, Messi ook. Ik snap dat als Barcelona fan je graag WIL dat Neymar heel groot wordt. Ik vindt echter dat hij overhyped wordt en nog niks heeft laten zien tot nu toe. Braziliaanse competitie is wel wat anders dan PD. Maar goed, dat is mijn mening.

Tijd zal het idd leren, maar door Messi weg te laten omdat hij in jouw ogen beter is dan Ronaldo, wat kan, maar dat geldt niet voor iedereen, krijg je nu onnodige discussies met Ronaldo fans, die Ronaldo wel beter vinden dan Messi. Het is dus allemaal persoonlijke voorkeur.

13 maart 2014 om 19:13

Neymar potentie? Bale op leeftijd van Neymar nu, was hij twee opeenvolgende jaren verkozen tot beste speler van Engeland.. dus jah.. moet je toch tegenspreken

13 maart 2014 om 20:00

Dus dat hij verkozen werd tot beste speler van het jaar geeft hem op miraculeuze wijze groeipotentie?

Je bent beter gareth dus ze hoeven je niet te vergelijk met hem

Ik vind Bale ook beter dan Neymar, Bale heeft al bewezen dat hij in een grote competitie thuishoort. Vind dat Neymar goed speelt maar kan hem nog niet goed beoordelen, weet niet of hij constant gaat spelen

13 maart 2014 om 17:52

Heedt bewezen dat hij een grote competitie aankan? Wat is dat voor kul? Dus een de guzman die in Engeland ook het niveau van Swansea makkelijk aan kan heeft ook bewezen dat hij een grote competite aan kan dus is hij beter dan Neymar?

13 maart 2014 om 18:04

Maar Bale is wel 2 keer uitgeroepen tot beste voetballer van Engeland, dat met Suarez en Van Persie Silva, Mata, Hazard, Rooney, dan ben je een hele grote, daarom kan Neymar nooit aan Bale tippen.

13 maart 2014 om 18:06

Bale werd uitgeroepen tot beste speler van de Premier League, je kunt je afvragen of dat helemaal terecht was maar dat geeft wel aan dat hij bij de beste spelers van Engeland hoorde en er spelen toch best aardige spelers in de Bpl. En Tottenham is ook een grote club en daar stak hij met kop en schouders boven de rest uit, Neymar heeft tot dit jaar alleen nog maar in de banencompetitie gespeeld. Moeilijk om te beoordelen of hij het hoogste niveau aan kan dus. Maar goed twee totaal verschillende spelers, Bale heeft een fantastische trap Neymar is snel en heeft een goede actie.

13 maart 2014 om 18:08

Bale is nog sneller, vergis je niet. Hij kan onderweg nog 3 keer versnellen. Bale heeft zeker een goed actie in huis.

13 maart 2014 om 21:08

Ik ga op zijn bericht inhoudelijk in over de pl.. niet over Bale. Blijkbaar is begrijpend lezen lastig maar van jou Kalp ben ik dat wel gewend aangezien je toch louter onzin uitkraamt.

13 maart 2014 om 23:02

Ik zie je Bale zijn 2 prijzen als de beste speler van Engeland onderuit halen, daarom zet ik jou effe terug op je plek.

14 maart 2014 om 14:26

Nogmaals begrijpend lezen is lastig voor je.. ik haal bale niet onderuit ik haal zijn argument onderuit dat hij al in een grote competitie heeft gespeeld dus dat maakt hem beter dat is onzin. En jij zet mij op mijn plek? hahahahah ga weg man idioot

15 maart 2014 om 13:51

Jij kan blijkbaar ook niet goed begrijpend lezen want ik zeg gewoon dat ik Neymar nog niet goed heb kunnen beoordelen omdat hij pas kort bij Barca speelt en daarvoor in een niks competitie heeft gespeeld. Bale heb ik goed kunnen beoordelen want hij heeft gespeeld in de Bpl, de grootste competitie ter wereld, en daar is hij ook nog eens meerdere malen uitgeroepen tot beste speler van de competitie. Bale heeft simpelweg al laten zien wat hij kan, Neymar heeft bij Santos laten zien dat hij iets kan, maar lang niet zoveel als Bale, dus Bale is beter dan Neymar volgens mij.

Als Neymar bij Barcelona het niveau kan halen wat hij de laatste jaren bij Brazilie laat zien, dan vind ik hem persoonlijk beter dan Bale. Qua talent en potentie is Neymar de betere voetballer. Maar Bale doet het tot nu toe beter. Neymar heeft maar in een aantal wedstrijden zijn niveau laten zien. Ik noem een Valladolid thuis, Real Madrid thuis, Celtic thuis, Sevilla thuis en Vallecano uit. Andere wedstrijden waren degelijk en sommige ronduit matig. Het kan en moet veel beter..

13 maart 2014 om 17:55

Ja idd. Neymar komt er wel. Hij heeft ook rondom zijn transfer aardig wat te verduren gekregen via zijn vader. Ik verwacht dat Neymar, het aankomende WK, een erg hoog niveau zal behalen en de lijn door zal trekken naar het nieuwe seizoen.

13 maart 2014 om 19:30

Het ding aan Neymar is als hij slecht speelt dan speelt hij ook echt slecht.
Veel balverlies slechte aannames niks klopt dan.
Zelfs een balletje vasthouden voorin is moeilijk.

Maar bale op dit moment als hij slecht speelt is er toch dreiging van zijn snelheid en houd hij toch 2 man bezig. Plus zijn werklust is hoog hij zakt en verdedigd mee. Ik zie bale zelfs ballen afpakken op eigen helft en daarna sprinten naar voren in combinatie met carvajal ofso.

Gareth sws beter dan neemar

Het zijn allebij fantastische voetballers.

In ieder gevalt heeft Bale meer laten zien dat de overschatte Neymar die het niveau nog niet aankan, en pleintjes trucjes probeert die tegens serieuze tegenstander niet lukken die alleen naar de bal kijken, in de Braziliaanse lukken de youtube trucjes nog wel, zijn Landgenoot kon de trucjes wel goed uitvoeren. Neymar zal nooit aan Bale kunnen tippen. Bale is wel 2 keer uitgeroepen tot beste speler van Engeland, dan kan je wel wat.

13 maart 2014 om 20:26

Bale heeft inderdaad veel laten zien. Namelijk hoe beperkt hij is. Tot nu heeft hij maar één goede wedstrijd gespeeld. De 6-1 tegen Schalke.

Dat hij twee maal de Player of the year award heeft gewonnen zegt dat de PFA het liefst een Brit ziet winnen. Beide keren was het onverdiend.

13 maart 2014 om 21:35

want rooney is geen brit in bpl, en hij had ook niet toevallig die jaren uitstekend gespeeld en de bpl gewonnen tog?
(sarcasme - )

ik ben het ook niet eens met kalp, dus geen zorgen daarover.. ik vind alleen dat als je de spelers van de tegenstander prijst over je eigen spelers, doe het dan correct,, wil je nog serieus genomen worden.

ja neymar is goed en ja ik zag hem liever in een wit shirt dan een rood/blauwe maar om zo'n domme reactie te zetten over bale, is wel heel dom.. mis tog maar nadenken voordat je wat plaats gutihaz??

15 maart 2014 om 11:25

Verandert niet dat het onverdiend was.

Waar prijs ik Neymar? Wat doe ik niet correct?

Misschien toch maar je verstand gebruiken? En misschien leren fatsoenlijk te typen?

Het zijn beide topspelers en ze doen het allebei goed bezig. Bale heeft betere statistieken, maar ik denk dat Neymar in potentie beter is. Ze zijn in ieder geval een verijking voor het voetbal en ik kijk graag naar beide spelers.

Zowel Neymar als Bale zijn allen twee fantastische speler! Phff laten we ophouden met al die vergelijkingen. Ronaldo vs Messi is al meer dan genoeg.

Tja en in Spanje word er niet op lange ballen gespeeld. Maar goed ook! Er word meer op het technisch vlak gespeeld.veel Balbezit, één tweetjes, driehoeken, doorsteek ballen,...ik noem dat slim voetballen.

13 maart 2014 om 19:28

Volkomen mee eens met wat je zegt, daarom ook het groene duimpje.

Neymar en Bale zijn 2 verschillende type voetballers, niet te vergelijken. En allebei zijn ze geweldig.

En wat jij dus zegt, de vergelijking Ronaldo/messi is al genoeg. Waarom? Dit zijn 2 verschillende type voetballers. Allebei geweldig, maar iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Die heb jij en die heb ik ook.

Bale is gewoon een top aankoop zoals hij speelt ongelofelijk zoveel vertrouwen en goeie versnelling is Bale dodelijk de BBC de beste duo van de Primera Division

13 maart 2014 om 18:02

Bale is zo snel. en vooral de versnelling als jij op snelheid is, indrukwekkend.

13 maart 2014 om 20:18

Duo betekent twee mensen bij elkaar. De zogenaamde BBC bestaat uit drie mensen.

13 maart 2014 om 20:51

Ik bedoel trio

Bale is goed bezig, exhte toevoeging voor real madrid

Bale is een uitstekende voetballer voor Real Madrid. Alleen over die prijs wat word betaalt voor een speler vind ik nog steeds belachelijk.

Hoe zit het eigenlijk me de shirt verkoop van Bale? Toen Ronaldo kwam naar Real Madrid vlogen de shirtjes toch over de toonbank heen?

Wat Gareth Bale op het laatst zegt is een juiste voorbeeld van het spaanse liga. Iedereen speelt op balbezit zelfs teams als rayo vallecano als ze de bal hebben gooien ze geen lange bal ofzoiets.

Tikken tikken tikken, combinaties opzoeken en rond de 16 kan het voorkomen dat iemand een individuele aktie gooit.

Daarom zeg ik dat de spaanse competitie sterker is dan de premier league. Als ze in spanje alleen maar de televisie gelden nog eerlijk verdelen zal spanje europa domineren tot aan de europa league.

Er zijn al 3 spaanse clubs in de kwartfinale CL, hoeveel engelse

Bale vind ik gewoon goed spelen als hij in de basis staat. Aan zijn inzet ligt het niet. En hij heeft een behoorlijk stukje voetballend vermogen in mijn ogen.

ik vind het allebei 2 top voetballers, maar niet te vergelijken. bale heeft meer kracht en een betere trap, terwijl ik neymar een betere techniek vindt hebben en hij is veel wendbaarder. beide spelers hadden aan het begin van het seizoen wat moeite om zich aan te passen, maar ze hebben de draad goed weten op te pakken.

ik denk dat uiteindelijk neymar aan het langste eind trekt. ook omdat zijn speelstijl mij persoonlijk veel meer aantrekt. bale is een hele stevige, sterke speler, terwijl ik neymar een veel mooiere voetballer vindt om naar te kijken. wanneer neymar ook wat meer body begint te krijgen, dan wordt hij een complete voetballer, completer dan bale.

of: buiten dat zijn spelers zoals neymar, ronaldinho, cristiano ronaldo, messi, zidane echt spelers waarvoor je naar het stadion toe komt. die kunnen een heel stadion entertainen door dingen te doen die je niet vaak ziet. gewoon puur voor de show. ik hou daar wel van. hierbij wil ik nu niet zeggen dat ik bale veel minder vindt, maar ik kijk veel liever naar een type neymar dan dat ik naar bale kijk.

edit: typfout

Neymar is beter dan Bale meer techniek en bepalender!

Goede reactie van Bale gewoon op Real richten wat de media schrijft is allemaal niet belangerijk. Bale doet het trouwens niet slecht maar hij kan beter dat weet ik zeker.

13 maart 2014 om 23:44

idd zeer correct antwoord vond ik ook,

en "beter" sowieso , maar ja dat geldt natuurlijk voor een ieder.
Mooi om te zien dat hij zich (ook in media iig) niet v/d wijs laat brengen..
iets wat bijv C.ronaldo ook doet..
gewoon spreken met daden en voeten en de focus op hun eigen spel.

Ik snap overigens compleet dat men een bepaalde verwachting heeft van een speler die tig mil heeft gekost, maar dat mensen de speler in kwestie ook echt gaan verwijten er om dat is gewoon krom want diegene is niet de persoon geweest die zo "gek "was om hem voor tig mil aan te trekken.
En daarnaast doet betreffende speler het nieteens verkeerd (in een 1e seizoen) integendeel, Als men (lees: Camacho) nu al op die manier denkt zal een dergelijke speler nooit wat goeds doen in zijn/hun ogen.
Maarja dat zegt denk ik eerder wat over zoiemand dan over Bale..

Ik weet niet hoe het zit met aanpassing van Bale buiten het veld maar in het veld valt er vind ik niet veel op af te dingen, Hij heeft mij zelfs positief verrast.
Hij doet het prima en dat ook nog in zo een korte periode met best weinig minuten, ik denk dat dat alleen maar beter kan worden.
100milj blijft natuurlijk absurd maar het is maar net wie dat wilt betalen.

Mensen moeten ophouden met het bekritiseren van bale en neymar.het is hun eerste seizoen.ze zijn beide nog jong en werken vast wel hard om nog beter te worden.mensen vergeten dat neymar pas 22 is geworden en van een competitie komt van een lager niveau.hij moet nog wennen aan het hoge niveau bij een europese topclub in een topcompetitie.als je naar zijn statistieken tot nu toe kijkt,dan is dat best niet slecht voor een 22 jarige die zijn eerste seizoen speelt bij topclub als barca.bale heeft al wat ervaring met een europese topcompetitie,dus die heeft een lichte voorsprong.maar geloof mij neymar zal de komende seizoenen alleen maar beter worden.de komende 2 of 3 seizoenen zullen beide spelers alleen maar nog beter worden,want het talent spat er echt vanaf.daarna kunnen we pas beoordelen of ze hun volle potentie hebben benut.

Hou eens op met te zeggen: het zijn twee verschillende spelers dus je kan ze niet vergelijken. Grootste onzin ooit.

Ze hebben dezelfde positie en dezelfde rol. Hoe ze die invullen is niet relevant voor of je ze kan vergelijken. De enigste reden dat mensen zeggen dat ze niet te vergelijken zijn is als een in een buitencategorie zit of op een veel hoger niveau speelt. Maar dan nog kan het.

Ja ik kan Willems vergelijken met Marcelo. Het is een beetje overbodig want we weten wie beter is. Maar het kan wel omdat ze dezelfde positie hebben en dezelfde rollen. Neymar en Bale hebben dezelfde rollen en positie, alleen vullen die op een andere manier in. Die invulling van die rol maakt Juist dat we ze kunnen vergelijken. Dus doe dat dan ook. Voor dat geld dat ze kosten en verdienen mag er gerust kritisch naar spelers worden gekeken en vergeleken.

Bale is veel beter dan die slappe neymar. Kosten allebei net zo veel en Bale laat veel meer zien. Hala Madrid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren