Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bakkali maakt eerste doelpunt in derby, Villarreal achterhaalt Atlético

Laatste update:

Zakaria Bakkali heeft zaterdagavond zijn eerste doelpunt voor Valencia gemaakt. De aanvaller bepaalde de eindstand in de stadsderby tegen Levante. Door de zege staat de Oost-Spaanse club voorlopig zesde en voelt Nuno Espirito Santo ietwat minder druk op zijn schouders. Streekgenoot Villarreal was tegelijkertijd te sterk voor Sevilla en is terug te vinden op een vierde plaats, met evenveel punten als Atlético Madrid.

/

Valencia - Levante 3-0
In de eerste helft had Levante tot vier keer toe een goede mogelijkheid om de 0-1 op het scorebord te zetten, maar Jaume Domenech hield zijn doel schoon en kreeg bij een schot van Roger ook hulp van de lat. Twee doelpunten van het team van Nuno voor rust werden wegens buitenspel afgekeurd. Het feit dat Valencia diverse keren aan een achterstand ontsnapte, zorgde voor gemor onder de fans van los Che. Net als in de voorgaande thuisduels was Nuno het doelwit van de spreekkoren.

Het spel van Valencia na rust werd er niet beter op, maar toch slaagde de ploeg van Nuno er in om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Na een overtreding op Sofiane Feghouli schoot Paco Alcácer in de 63e minuut de 1-0 vanaf elf meter binnen en nog geen tien minuten later was het Feghouli die de bal over de lijn duwde. Luttele minuten later bepaalde Bakkali de eindstand. De ex-PSV'er, die in de rust de plaats van Pablo Piatti had ingenomen, trok naar binnen en schoot diagonaal raak: 3-0.

/

Villarreal - Sevilla 2-1
Het team van Marcelino speelde een goede eerste helft en kwam via een lage inzet van Mario Gaspar in de 25e minuut op voorsprong, nadat Sevilla de bal na een corner niet goed kon wegwerken. Na ruim een uur spelen rondde Cedric Bakambu goed af, na een mooie combinatie met Denis Suárez: 2-0. Sevilla was van slag, maar verkleinde toch de achterstand. In de 78e minuut rondde invaller Fernando Llorente voorbereidend werk van Evgen Konoplyanka af: 2-1. Het duel ging daarna nog op een neer, met een schot van Suárez op de paal en een redding van Alphonse Areola op een vrije trap van Konoplyanka.

De eerste treffer van Zakaria Bakkali voor Valencia is een feit! De aanvaller maakte de 3-0 in de stadsderby tegen Levante (Y)

Posted by voetbalzone on zaterdag 31 oktober 2015

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen in de competitie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Psv gaat nog spijt krijgen. Die Bakkali wordt nog wel een topper heb ik het gevoel. Speelt al een aantal wedstrijden goed mee.

31 oktober 2015 om 20:16

Eens ! Meer potentie als een Depay !

31 oktober 2015 om 20:19

In het begin was hij een grootter talent dan depay,na warragem zei depay,die kleine kan beter dribbelen dan ik.

1 november 2015 om 08:25


Hij viel gisteren gewoon even in hoor... Niets bijzonders. Nu niet gaan doen alsof hij bij Valencia de sterren van de hemel speelt...

31 oktober 2015 om 23:54

Waarom spijt? Op dat moment was het een heel vervelend mannetje en kon hij zich niet aarden bij de club. Dat hij het ergers anders het wel naar zijn zin heeft kan PSV niks aan doen.

Hij is toch oas 19 zoja ze hebben echt een grote fout gemaakt

31 oktober 2015 om 20:29

PSV heeft geen fout gemaakt. Bakkali wilde zelf weg en PSV wilde hem behouden maar hij wisr zelf al dat hij wegwilde.

31 oktober 2015 om 21:23

Psv stelde hem niet op daar begon het mee, daarom wilde hij niet bijtekenen, dus wel degelijk een fout van psv. . psv huurde liever iemand uit Engeland voor een miljoen voor een paar wedstrijden. Als bakali gewoon speelde had i zeker bijgetekend. fout psv

31 oktober 2015 om 22:00

Helemaal geen fout want PSV laat zich geen eisen opleggen door zo een snotneus die net 2 wedstrijden heeft gespeeld

1 november 2015 om 01:31

Nee hoor hij had geen eisen, hij wilde voetballen, maar psv gaf de voorkeur aan ruiz te huren ipv eigen talent. .. Waarom zou je ergens tekenen als ze je niet opstellen en je kan ook door de knvb regels niet eens voor jong psv voetballen. .. Waarom zou je dan bijtekenen. Tevens al was het wel zo mag je als speler eisen wat je wil, en ook niet verlengen als je niet wil. Een club heeft toch ook het recht om je contract niet te verlengen... en nu speelt i bij valencia en doet het super goed. ... waar zij die haters. .. die het haden over daar horen we nooit meer wat van.. las laats dat het de beste aankoop van het afgelopen jaar was gezien hij kosteloos binnen is gehaald...

31 oktober 2015 om 20:39

Bakkali kreeg hogere eisen en PSV gaf niet toe aan Bakkali, vervolgens werd het minder spelen en doelen op een transfer.

31 oktober 2015 om 23:21

Omdat een snotneus die net komt kijken speeltijd eist moet PSV hier gehoor aan geven?
PSV had een prima contract klaar liggen, speeltijd kan je nooit garanderen.

En wat voor een goal!!, een hele mooie goal, toen bakkali na de rust er direct in kwam stond het nog 0 0 zorgde echt voor dreiging!

Gun het die jonge echt, een ongelofelijk talent heeft de afgelopen periode voor zijn vertrek bij PSV veel shit over zich heen gekregen, bakkali kreeg zoveel haat van alles en iedereen, mooi om te zien dat zo een jonge voetballer toch op de been weet te blijven terwijl hij zoveel misgunners en haters heeft en dat nog bij een grote club als Valencia waar vele haters hem zagen falen en hij zich zelf tot 1 van de publiekslievelingen heeft gemanoeuvreerd.
Het kan natuurlijk nog altijd misgaan, maar bakkali heeft toch bewezen met druk om te kunnen en een geweldige voetballer te zijn.

31 oktober 2015 om 23:22

Die shit heeft ook hij zelf voor een deel over zich af geroepen.

Heerlijke speler bakkali! Haat links laten liggen en lekker zijn ding doen!

Lekker goaltje weer!

Tjah dan vraag je je toch af waar het misgegaan is. Paar jaar en PSV had hier ook zo 30 miljoen voor kunnen vangen.

31 oktober 2015 om 23:23

Niemand in eindhoven maalt hier om.

1 november 2015 om 02:17

Wou ik net zeggen. Ze haten zwaar op deze man. Renaldo blijft maar triest praten over hem. Doet pijn he, dat ie weg is. Succes met Narsingh, lol.

1 november 2015 om 18:46

@ socio ... Doet absoluut geen pijn, zulke spelers (hoe talentvol dan ook) ben ik liever kwijt dan rijk net zulke instelling. Natuurlijk ligt de schuld niet alleen bij bakali.
Tsja narsingh ... Nee, bergwijn en pereiro ja!

1 november 2015 om 00:51

Ja dat blijft inderdaad de vraag en ik vrees dat we daar ook nooit achter zullen komen. Puur vanaf de zijlijn kijkend en afgaand op de berichten vind ik dat PSV juist gehandeld heeft en dat het terecht het belang van de Club boven dat van de BV Bakkali heeft gesteld. Die jongen heeft een fantastisch debuut gemaakt Maar lijkt daarna een beetje te zijn gaan zweven. Wel denk ik dat er Meer gebeurd is dan wat wij hebben meegekregen Maar zonde is het natuurlijk wel dat zo'n Talent niet Meer op de Nederlandse velden te bewonderen is.

Verder hoop ik voor die jongen dat zijn Talent er nu echt uit gaat komen en dat hij geen tweede Aissati gaat worden. Ik volg Valencia verder niet Maar zo te lezen doet hij het daar erg goed. Dus misschien moet je toch stellen dat de Soap uiteindelijk twee winnaars heeft opgeleverd?

1 november 2015 om 01:33

1 winnaar... want wat heeft psv gewonnen. ? Of je moet valencia bedoelen...

1 november 2015 om 01:47

Natuurlijk moet PSV zich achter de oren krabben. Deze hoort normaliter gewoon te spelen. Echter verkoos men een extreem dure speler te huren die al tijden niets meer presteerde ipv Bakkali die fantastisch aan t seizoen begon. Vanwege de regels van de KNVB mocht hij op n gegeven moment ook niet voor het tweede spelen. Vervolgens doe je Bakkali wel een aanbieding?!??? Niet opstellen maar wel willen vastleggen omdat je weet dat je een talent in handen hebt?!??? PSV moet zich realiseren dat spelers willen VOETBALLEN. Zeker als ze het gevoel hebben dat ze het verdienen om te spelen zoals bij Bakkali het geval was. Toen vroeg meneer meer centen om er zeker van te zijn dat ze het wel degelijk in hem zagen zitten ( dure krachten zet jij bij PSV namelijk niet op de bank).

Al met al ben ik blij dat hij weg is gegaan want zulke heerlijke spelers horen wekelijks te spelen. De feiten liegen er niet om: hij heeft al zoveel minuten gemaakt in een zware competitie bij een club die 9 van de 10 keer PSV scheel tikt. PSV heeft liever de ideale schoonzoon die niet weet of er lucht of zand in een bal zit dan een extreem getalenteerde speler.

Succes zakaria!!

1 november 2015 om 02:09

Misschien iets meer verdiepen in wat er werkelijk gebeurd is. Natuurlijk zijn PSV en bakali beide schuldig, maar vindt niet dat je als 17 jarig persoon zoveel wedstrijden speeltijd kan eissen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren