Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Babadi naar Feyenoord? ESPN heeft nieuws over contractverlenging bij PSV

Laatste update:

PSV gaat Isaac Babadi geen aanbieding meer doen om zijn contract te verlengen. Dat vertelt Hans Kraay junior zaterdagavond na afloop van het Eredivisie-duel tussen PEC Zwolle en PSV (1-7). De achttienjarige middenvelder ligt nog tot komende zomer vast in het Philips Stadion, en zou na dit seizoen dus transfervrij kunnen vertrekken.

Over de toekomst van Babadi wordt al langere tijd gespeculeerd. Tot dusver zijn hij en PSV niet tot een akkoord gekomen tijdens de onderhandelingen over een verlenging.

Daardoor bestaat de kans dat het talent komende zomer transfervrij vertrekt uit Eindhoven. Hij werd enige tijd geleden daarom gelinkt aan Ajax, maar de laatste dagen zou vooral Feyenoord de belangrijkste kandidaat zijn om hem over te nemen.

Toch kan het ook dat Babadi zijn contract nog verlengt, maar op dit moment is dat zeer de vraag. “Ik heb in de catacomben nog even met Earnest Stewart (technisch directeur van PSV, red.) gesproken, en vroeg hem hoe het precies zit met Babadi”, vertelt Kraay op ESPN.

“Hij zei: ‘We hebben hem meerdere keren een aanbieding gedaan, en een paar weken geleden de laatste. Daar houden we het ook bij. Wij doen geen aanbiedingen meer. Willen hij en zijn entourage blijven, dan moeten ze naar ons komen. Wij gaan niet meer naar hen.’”

Toch blijven Stewart en PSV hopen dat Babadi blijft, vertelt Kraay. “Hij zou het heel fijn vinden als hij voor een jaartje of drie à vier gaat tekenen. Ze hebben hem in hun ogen een uitstekende aanbieding gedaan. Als hij de komende weken niet genoeg speelt, zouden ze best oren hebben om hem een jaar uit te lenen. Maar ze doen hem uit zichzelf geen aanbieding meer.”

Babadi stond zaterdag nog in de basis bij het duel met PEC Zwolle. Dat betekende zijn eerste basisplek in het eerste elftal van de Eindhovenaren sinds 19 augustus. Op het scoreformulier verschijnen deed de geboren Nijmegenaar niet, al zag hij wel een treffer worden afgekeurd wegens buitenspel.

Komende week
Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldt dat Stewart wel duidelijk heeft gemaakt dat het aanbod voor Babadi nog altijd staat. "Komende week wil het management van de speler weer komen praten. Kijken wat ervan komt", aldus de clubwatcher op X.

Is dit een goede keuze van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Ze doen geen nieuwe verbeterde aanbiedingen meer dat is wel wat anders dan de inleidende alinea suggereerd. Als hij bij PSV wil blijven moet hij de huidige aanbieding ondertekenen. Ik zou het overigens erg gek vinden als hij naar Feyenoord gaat omdat daar over het algemeen ook minder betaald wordt en ik denk ook dat Slot volgend jaar naar een andere club gaat. Bj PSV gaan er deze zomer een hoop spelers weg zodat hij meer kansen gaat krijgen en blijft de trainer vrijwel zeker.

25 februari 2024 om 00:30

Ik las juist ergens dat het Feyenoord hem een bod had gedaan met een beter salaris en dan natuurlijk ook een tekenbonus. Of dit waar is weet ik ook niet maar het lijkt wel alsof deze jongen zeker voor het hoogste salaris gaat kiezen. Daarnaast zullen er deze zomer bij Feyenoord ook redelijk wat spelers vertrekken en ik denk persoonlijk dat Slot zich zeker nog een jaar wil bewijzen tenzij er echt een wereldteam aanklopt.

25 februari 2024 om 06:19

Wat is een wereldteam? Het is dat Spurs en Feyenoord er vorig jaar niet uit zijn gekomen anders was Slot waarschijnlijk al weg gegaan, Spurs vind ik nou niet echt het type wereldteam

25 februari 2024 om 07:00

Slot heeft zelf met spurs gepraat en toen de stekker eruit vetrokken. Feyenoord heeft nooit met spurs gesproken. Klein nuance verschilletje.

25 februari 2024 om 07:38

Tekengeld krijg je niet alleen bij een nieuwe club, dat kan ook bij contractverlenging. Hij zal ook voor Feyenoord kiezen op basis van speeltijd en CL.

Men zegt wel dat er spelers bij PSV zullen vertrekken. De meesten zijn pas gekomen of zijn gehuurd met koopoptie, waarvan ik verwacht dat die gelicht gaan worden. PSV is gek als ze Tillman niet overnemen. Dan heb je daar ook nog Til lopen. Saibari zie ik ook niet vertrekken, maar die zal wel op de positie van Veerman kunnen. Veerman en Bakayoko zijn de enige die ik zie vertrekken.

25 februari 2024 om 12:58

Ik las juist dat iemand vandaag aan mijn deur zou staan met een zak geld. De dag is gelukkig nog lang.

25 februari 2024 om 13:23

Veerman zie ik ook niet vertrekken maar wel een verbeterd contract tekenen, Veerman houdt ook rekening met zijn kansen voor het EK lijkt mij. Daarnaast denk ik dat PSV ook Dest binnenboord zal willen houden. In mijn optiek zijn er maar een paar spelers die zouden kunnen of willen vertrekken, te weten Drommel, Ramalho, Van Aanholt, Sambo en Til, heel misschien ook Boscagli en Teze maar dat zal dan niet aan PSV liggen lijkt mij.

Gewoon naar Ajax gaan, de middenveld is echt sxhandalig.

25 februari 2024 om 08:18

Ja daar wil je als 18-jarig jochie lekker in meeverzuipen haha. Maar goed, als Ajax met flappen wappert wil bijna elke speler wel komen.

Rik elfrink meldt dat het minder sensationeel klinkt dan ESPN hier brengt, het management van Babadi komt de komende week zelf op gesprek, en de aanbieding blijft staan

24 februari 2024 om 23:46

Elfrink krijgt vaak de kritiek dat hij niet negatief over PSV kan praten, maar qua nieuwtjes heeft hij het wel vaak bij het rechte eind. We gaan het zien komende week, heb er eigenlijk nog wel vertrouwen in dat hij blijft

25 februari 2024 om 13:25

Ik denk dat de entourage van Babadi eieren voor zijn geld kiest en gaat bijtekenen na een kort gesprek over speeltijd bij PSV of een interessante club via een huurconstructie.

Ik zou het toch een rare zet vinden om in zijn positie van PSV nu bij Feyenoord te gaan tekenen. Er zal volgend jaar genoeg speeltijd voor hem komen, hij kent de club al, CL voetbal. Bosz zal er volgend jaar nog zijn bij PSV, Slot bij Feyenoord niet zeker. Wat gaat Feyenoord hem dan nu bieden wat hij bij PSV niet krijgt?

24 februari 2024 om 23:34

Meer speelminuten? Bij PSV heeft hij op linksbuiten Lozano en Lang voor zich, die ik niet zie vertrekken deze zomer. En als aanvallende middenvelder Saibari, Til en Tillman. De concurrentie is bij Feyenoord toch wat minder groot op die posities.

25 februari 2024 om 10:34

Weef, ook bij Feyenoord heb je stengs, Lingr en milambo rondlopen. Alle 3 zullen er volgend seizoen nog zijn. Dan is er dus een kans dat je stengs op rechts zet maar dan heb je alsnog dubbele bezetting.

25 februari 2024 om 12:46

Okay, dus je vindt Stengs, Lingr en Milambo van hetzelfde kaliber als Saibari, Til en Tillman? Bovendien is Milambo geen echte 10, meer een box to box middenvelder. De concurrentie is gewoon groter bij PSV.

Stewart vind ik echt een lul de behanger. "Wij doen geen aanbiedingen meer", mag ook wel als je al een jaar lang met iemand aan het onderhandelen bent. PSV had zich veel eerder al veel harder moeten opstellen. Babadi gaat gewoon weg maar doordat hij PSV tot het allerlaatste moment aan het lijntje heeft kunnen houden heeft hij al die tijd aanspraak kunnen maken op speelminuten. PSV heeft zich gewoon laten misbruiken door deze jongen en zijn entourage

24 februari 2024 om 23:21

Ik begrijp de frustratie m.b.t. de situatie van Babadi, maar Stewart een "lul de behanger" noemen vind ik wel behoorlijk sneu als je kijkt naar de selectie die hij neer heeft gezet, en hoe die presteert.

24 februari 2024 om 23:30

Ik snap dat het een onpopulaire mening is maar ik vind Stewart echt een waardeloze TD. Hij had dankzij John de Jong een enorm startkapitaal en heeft met een grote zak geld zekerheidjes aangetrokken (Lozano, Lang, Schouten, Dest, Pepi etc) waar hij buitensporig veel credits voor krijgt. Ondertussen heeft hij Vertesssen voor een spotprijs verkocht zonder een vervanger te halen en daar een hele soap van gemaakt. Van Babadi maakt hij ook weer een hele soap. En de contracten van jongens als Boscagli, Teze, Mauro, Land etc krijgt hij ook maar niet verlengd. Iemand afkraken als het slecht gaat is makkelijk maar nu het (nog) goed gaat zeg ik het alvast: weg met Stewart

24 februari 2024 om 23:37

Ja joh. Er heeft in de geschiedenis nog nooit een eredivisieploeg betere cijfers gehad na 23 wedstrijden dan dit PSV. Maar laten we onze td er vooral uitflikkeren omdat een over het paard getild jochie nog niet bij wil tekenen, en omdat een speler die echt ruimschoots tekort komt voor de basis met alle geweld ineens wilde vertrekken... Lachwekkend.

24 februari 2024 om 23:47

Spreken hem over een paar maanden wel weer. Dan staat er waarschijnlijk weer een hele behoorlijke selectie en zijn een paar belangrijke contracten verlengd

24 februari 2024 om 23:50

Het een heeft niks met het ander te maken cabine. Het huidige succes van PSV is nog meer op conto van John de Jong te schrijven dan op dat van Ernie Stewart. Er stonden vanavond 3 spelers op het veld die door Stewart zijn aangetrokken: Dest, Schouten en Lozano. Enige waar Stewart credits voor verdient is het aantrekken van Bosz, maar als RvN niet zelf was opgestapt waren ze daar gewoon mee verder gegaan. Het is gewoon opportunisme als je denkt dat goede resiltaten automatisch een goede TD betekenen en vice versa. Kijk eens verder dan jullie neus lang is

25 februari 2024 om 09:16

Davila-7, je hebt niet alleen een impopulaire mening, maar ook een bizarre mening. Zekerheidjes aantrekken? Als het zo makkelijk zou zijn, dan hadden ook andere clubs deze spelers kunnen halen, maar dat is niet gebeurd. Bovendien is iets wat een zekerheidje lijkt geenszins de garantie dat het ook een zekerheidje is.

25 februari 2024 om 13:11

Davilla, je geloofwaardigheid betreft het functioneren van Stewart heeft echt een ongelooflijke buts gehad nadat jouw oogappeltje Vertessen vertrok, zonder dat je in dat hele verhaal rekening hebt gehouden met de wensen van Vertessen zelf.

Dit succes op het conto schrijven van John de Jong is echt ongekend. Ook John had wel eens een goede dag maar dit gaat me echt te ver haha.

Betreft Babadi; hoe had jij het aangepakt dan? Het is toch duidelijk dat PSV wil verlengen, de verhalen zijn dat hij dat zelf ook wil maar momenteel zijn entourage daarop niet durft aan te spreken. Die zijn ondertussen aan het shoppen. Liet PSV hem zomaar lopen zonder te laten blijken er alles aan gedaan te hebben, stond jij vast vooraan om kritiek te uiten dat ze er niet alles aan hadden gedaan.

Het is maar hoe de wind waait, hé.

25 februari 2024 om 13:32

Eens en los daarvan moet PSV sowieso wel enigszins blijven doorselecteren, vers bloed in een ploeg is immer noodzakelijk na verloop van tijd (een seizoen). Een ploeg die in zijn geheel te lang bij elkaar blijft verliest meestal frisheid en explosiviteit.

24 februari 2024 om 23:56

De TD die dit team samen heeft gesteld, inclusief de trainer, een 'lul de behanger' noemen. Dan snap je het echt niet. En harder opstellen ten opzichte van Babadi? Dat doet hij toch al? Wat had hij dan nog meer moeten doen... na een aanbieden niet meer het gesprek aan gaan? Dat zou pas een partijtje kapitaalvernietiging zijn.

25 februari 2024 om 00:01

Wat hij had moeten doen? Babadi een ultimatum stellen en hem in geval van niet willen bijtekenen afgelopen zomer of uiterlijk winter moeten verkopen zodat PSV nog wat geld voor hem had ontvangen. En als hij niet mee had gewerkt dan terugzetten naar Jong PSV zodat er een voorbeeld werd gesteld aan andere spelers. Dat is veel meer waar dan kapitaalvernietiging. Nu heeft ieder talent van PSV een vrijbrief om een jaarlang durende soap van zijn contractverlenging te maken. Zijn we lekker mee. En als het aan Stewart had gelegen was PSV gewoon doorgegaan met RvN

25 februari 2024 om 00:21

Dat had dus eigenlijk JdJ moeten doen, wil je zeggen? En direct een ultimatum stellen, ja dat is echt een goede manier van onderhandelen. Zeker wanneer je de onderhandelingen in stapt op het moment dat de speler al richting einddatum -1 gaat...

25 februari 2024 om 00:31

Als iemand 18 wordt mag je hem een langdurig contract aanbieden. Dat was in geval van Babadi in april 2023. Toen zijn ook de gesprekken tussen PSV en Babadi gestart (JDJ was toen overigens al weg). Inmiddels zijn we 10 maanden verder en wordt er nog steeds gepraat. Ik zeg niet dat je hem direct een ultimatum had moeten stellen maar ergens in die 10 maanden durende periode had dit wel mogen gebeuren ja. Het is te gek voor woorden dat dit zolang duurt en hoogst ongebruikelijk

25 februari 2024 om 00:40

Je zegt het goed. Je mag een speler van onder de 18 geen contract langer dan 3 jaar aanbieden. Je mag er echter prima over onderhandelen, ook voor de speler 18 is. Dit had dus wel door JdJ opgepakt moeten worden.

25 februari 2024 om 10:13

John de Jong ging in september 2022 weg en Babadi werd in april 2023 18. Heel vreemd om John dan te verwijten dat hij de onderhandelingen nog niet was gestart. Ik ben ook geen groot JdJ fan maar de Babadi-soap is vrijwel volledig aan Stewart te wijten

Hoef hem niet bij Ajax, dat ligt niet aan zijn kwaliteiten. Dit is zo overduidelijk een broodvoetballer, staat er een jaar later een grotere club dan moet en zal die daarheen willen. Kan je niet op bouwen, zonde voor PSV

25 februari 2024 om 08:22

Haha en voor welke voetballer geldt dit tegenwoordig niet?

Antony, Neres, Martinez, Alvarez, Promes etc. Zijn toch ook allemaal broodvoetballers? Had je die ook niet gehoeven dan??

Clubliefde is alleen nog iets voor de fans...

Straks gaat ie naar een club als ajax op Feyenoord en zit lekker de bank te vullen. Veerman weg betekent meer zicht op speeltijd en verder ontwikkelen.

Dit word straks een gevalletje Vertessen die lkker op de bank zit.
Was hij gebleven dan kon hij lizano op de bank houden die niks van bakt. Want Noa lang is een tijdje uit de roulatie

Met de titel gaat VZ duidelijk op jacht naar de clicks. Een verlenging is namelijk nog steeds mogelijk maar PSV gaat de aanbieding niet (nogmaals) opwaarderen om het management van Babadi te plezieren. Babadi kan nog steeds bijtekenen maar dan moeten hij en zijn management wel akkoord gaan met de aanbieding die er reeds ligt, PSV is niet van plan zich nog langer aan het lijntje te laten houden en dat lijkt mij volkomen terecht. Ik heb begrepen dat Isaac Babadi zijn broer als zaakwaarnemer heeft. Als dat zo is wil ik nog wel opmerken dat het mij niet raadzaam lijkt je belangen te laten behartigen door familie omdat daardoor een realistische kijk op de zaak ernstig wordt vertroebeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren