Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘AZ’er wordt plan B na interesse Koeman in ‘beste back van Engeland’’

Laatste update:
/

Southampton probeert achter de schermen om Nathaniel Clyne langer aan de club te binden, maar de onderhandelingen verlopen moeizaam. De rechterverdediger geniet belangstelling van Manchester United en wil eerst afwachten hoe het seizoen met the Saints eindigt, alvorens hij een beslissing neemt over zijn huidige verbintenis tot medio 2016.

Britse media maakten enkele weken geleden melding van de interesse van Southampton in Mattias Johansson van AZ. De 23-jarige Zweeds international is bij het bestuur aangedragen door Ronald Koeman en beschikt in Alkmaar over een contract tot volgend jaar zomer. Nu zou echter ook de bijna transfervrije Micah Richards in beeld zijn. Hij zou de voorkeur genieten.

Richards, 26 jaar, speelt momenteel op huurbasis voor Fiorentina en is vanaf 1 juli verlost van zijn contractuele samenwerking met Manchester City. De verdediger, die zich enkele weken geleden ‘de beste rechtsback van Engeland noemde, wil graag weer in de Premier League aan de slag en weet dat zijn naam door Les Reed, algemeen directeur van Southampton, is genoteerd. Johansson zou inmiddels een plan B zijn voor the Saints.

Denk jij dat Nathaniel Clyne een nieuw contract met Southampton ondertekent?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat veel AZ-ers het met mij eens zijn: Johansson voor een knappe prijs? Strik erom!

22 maart 2015 om 14:52

En wie dan als vervanger?

22 maart 2015 om 15:00

AZ heeft nog Lukassen en Anderson voor rechtsback. Maar of beiden echt beter zijn dan Johansson is de vraag

22 maart 2015 om 16:14

Anderson mogelijk, maar Haps en Lukassen zie ik niets in.
Jammer dat Marcellis weg is, die zijn laatste jaar goed presteerde voor zijn blessure,

Mattias is juist een van de zwakste schakels bij AZ. Aanvallend goed bij vlagen maar verdedigend om te huilen.

Voor een mooi prijsje mag hij zeker makkelijk weg ook door het nog maar 1-jarige contract.

22 maart 2015 om 16:16

@jan
Ik zie je vaak reageren op AZ onderwerpen.
Maar meestal ben ik het niet met je eens zoals nu weer.
Ik denk dat jij heel andere wedstijden ziet als ik van Az.
In ieder geval ben ik het totaal niet met je eens deze keer, net als heel vaak

Ik hoop echt dat Koeman Richards haalt, altijd al een leuke speler gevonden. Enkel heb ik geen idee hoe hij het bij Fiorentina deed. Heeft een tijdje stilgestaan in zijn ontwikkeling.

Ik denk dat City hem enkel een nieuw contract gaf omdat hij een homegrown speler is en ze die nodig hadden om aan enkele voorwaarden te voldoen.

22 maart 2015 om 08:51

Ja je hebt gelijk eerlijk is eerlijk Richards is veeeeeeeel beter dn johanson

22 maart 2015 om 16:14

Veeel beter idd. Ook een sterke beer die veel snelheid bezit. Zou het een heerlijke transfer vinden!

Zou goede stap voor Mattias zijn, ben niet zo gecharmeerd van hem, maar aanvallend is hij oke. Maar BPL waardig weet ik niet.

Ja want Johansson kan de PL aan?
Met deze speler ga je geen hoge ogen gooien.
Is verdedigend te onzeker en wisselvallig

Nee,koeman nog even verder kijken

Johansson kan uitstekend aanvallen en is dan ook echt levensgevaarlijk. Alleen zo gauw als hij moet verdedigen lijkt het helemaal nergens meer op, elke vleugelaanvaller komt hem simpel voorbij. Gaat ook echt niet de wingers in de BPL af kunnen stoppen. Gewoon voor Richards gaan, die kent het voetbal en heeft ook veel ervaring bij topclubs en het nationale elftal

Jongens daarom werd hij ook de Dani Alves van Zweden genoemd, niemand had gezegd dat hij goed kan verdedigen, maar aanvallen kan hij wel heel goed. Net als onze eigen Jetro. Als ze in Spanje horen dat we hem de nieuwe Marcelo noemen kan je toch niet verwachten dat hij goed kan verdedigen als Spanjaard

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren