Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ zwaait ‘zeer talentvolle aanvaller’ uit: ‘Ik moet nu volgende stap zetten’

Laatste update:

Anton Fase mag zich speler van NEC noemen. De club uit de Keuken Kampioen Divisie maakt dinsdag via de officiële kanalen melding van de komst van de twintigjarige aanvaller. Fase heeft zich voor een seizoen verbonden aan zijn nieuwe werkgever. In de overeenkomst is bovendien een optie voor nog een jaar overeengekomen.

Fase was de afgelopen vijf jaar actief in de jeugdopleiding van AZ en kwam het afgelopen seizoen tot drie optredens namens Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie. De spits hoopt nu de volgende stap in zijn loopbaan te kunnen zetten: “Ik ben blij om in Nijmegen te zijn en heb zin in deze nieuwe uitdaging. Bij NEC moet ik de volgende stap in mijn ontwikkeling gaan zetten. Ik ben fit en kijk ernaar uit om mijn teamgenoten beter te leren kennen. Hopelijk gaan we een mooi seizoen tegemoet”, reageert hij.

Algemeen directeur Wilco van Schaik gaat ervan uit dat zijn club een goede aanwinst heeft gedaan: “Anton is een zeer talentvolle aanvaller, die we graag onze selectie wilden toevoegen. Daarnaast was hij transfervrij op te pikken en met zijn specifieke kwaliteiten kan hij iets toevoegen aan onze selectie. Het afgelopen seizoen heeft een blessure hem parten gespeeld, maar nu is hij weer fit en klaar om voor zijn plek bij NEC te vechten.”

“We zijn blij dat Anton voor deze nieuwe uitdaging heeft gekozen. Hij krijgt dit seizoen de kans om zich te bewijzen en we wensen hem veel succes bij NEC!”, sluit Van Schaik af. Fase is na Kevin Bukusu, Jordy Bruijn, Mathias De Wolf, Elayis Tavsan en oudgediende Édgar Barreto de zesde aanwinst voor het aankomende seizoen. Daartegenover staat het vertrek van onder meer Anthony Musaba, die voor tweeënhalf miljoen euro werd verkocht aan AS Monaco.

Een goede aanwinst voor NEC?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

NEC is goed bezig , hopelijk kunnen we aankomend seizoen promoveren !

28 juli 2020 om 12:34

Met deze speler zullen ze zeker een volgende fase ingaan.
Ik hoop dat deze speler NEC wat zal helpen in de slotfase.
(Wat een slechte inkoppers he).

28 juli 2020 om 14:53

Och dat hopen op promotie doen we nou al 3 jaar, laten we gewoon de play-offs als doelstelling zetten. Direct gaat 'm toch niet worden

Ik ken de betreffende speler niet maar ik vind het wel weer tijd worden dat NEC terugkeert naar de Eredivisie, het liefst dit seizoen met de Graafschap. Hopelijk dat deze jongen als bijvoorbeeld eerder een Groeneveld, die ook uit de jeugd van PSV kwam, zich onwijs kan ontwikkelen in Nijmegen!

28 juli 2020 om 12:36

Het zou mooi zijn als NEC promoveert, maar het zal lastig worden. Cambuur, de Graafschap, Nac, Go Ahead hebben dezelfde ambities. En ook Volendam en Almere willen graag omhoog. En dan vergeet ik Roda nog te noemen, maar die zullen eerst intern de boel op orde moeten hebben denk ik voordat ze weer aan promoveren kunnen denken.

28 juli 2020 om 12:52

FC Den Bosch, Excelsior

Logische stap, is al 20 en heeft in Boadu en Druijff twee talentvollere voetballer voor zich.
Was nog niet eens basisspeler bij Jong Az op zijn leeftijd dus kunnen we hier echt van een talentvolle jongen spreken.
Hoop dat hij bij nec kan brengen wat hij ogenschijnlijk nastreeft

28 juli 2020 om 12:41

Ja vindt je Druijff zo talentvol? Vind hem meer zo’n type voor de opvulling van de spitspositie!

28 juli 2020 om 12:53

Druijf is gewoon één van de betere (jongere) spitsen van de Eredivisie. Hij heeft alleen de pech dat met Boadu een nog groter talent rondloopt bij Az. Hij doet imo niets onder voor spitsen als Buitink en Venema. Overigens verwacht ik dat alle drie nog stappen gaan maken en een leuke carriere krijgen. (even ter verduidelijking, spitsen als Malen en Boadu staan hier nog een paar treetjes boven)

28 juli 2020 om 12:54

Zo word hij nu inderdaad gebruikt en als ideale 12e man, want hij heeft wel al veel belangrijker doelpunten gemaakt, zeker in Europa vorig seizoen.zijn talent is doelgericht, kopsterk en hard werken, hij is voetballend wat minder technisch en vind het moeilijk in de kleine ruimte, daarom is hij voor de basis van Az niet geschikt.anton komt daar nog niet eens in de buurt van en had ook nog eens Abouklal voor zich te duchten.niet ieder "talent" heeft de kans om door te breken bij zijn club en zal daarom proberen het via een andere weg te proberen.

28 juli 2020 om 19:35

Dan nog kan hij een talentvolle speler zijn. Hij kan zo naar een team overstappen waar hij begint te renderen en dan kan alles snel gaan als hij de kansen maar krijgt. Mooi voorbeeld vind ik persoonlijk hibtelaar. Bij psv zag ik het niet in hem om het eerste te halen en vervolgens paar stappen terug. Uiteindelijk een pracht carriere. Ik wil niet zeggen dat dit nu gebeurd, maar het kan heel snel verkeren

Best vermoeiend dat elke speler onder de 23 die van club wisselt als 'zeer talentvol' wordt omschreven. Iedere speler van elke bvo is dan talenvol...

Voor NEC zal dit misschien een goede speler zijn, maar om deze jongen dan talentvol te noemen op een site waar spelers als De Ligt, Boadu, De Jong en Bergwijn nog regelmatig op worden bekritiseerd, gaat me wat ver.

Als ie zeer talentvol zou zijn, hadden ze hem bij AZ wel bij het eerste gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren