Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ strikt assistent Van Basten en meldt zich binnenkort weer bij Roda

Laatste update:

Alex Pastoor wordt de nieuwe assistent van Marco van Basten bij AZ. Anderhalve week geleden werd al bekend dat de voormalig coach van Excelsior en NEC de belangrijkste kandidaat was en zaterdagmiddag kwam Pastoor op zijn Harley Davidson naar het AFAS Stadion. Daar voerde hij overleg met Van Basten, topcommissaris René Neelissen en technisch directeur Earnest Stewart.

/

Volgens De Telegraaf gaat Pastoor voor twee seizoenen tekenen. De oefenmeester was de afgelopen maanden werkzaam in Tsjechië, waar hij als interim-coach het seizoen afmaakte met Slavia Praag. Pastoor startte zijn trainersloopbaan bij AZ, als jeugdtrainer, en keert nu dus terug in Alkmaar.

In het overleg over volgend seizoen werd ook gesproken over mogelijke versterkingen en AZ schijnt weer werk te willen maken van de komst van Guus Hupperts. De vleugelaanvaller was in januari al in beeld, maar mocht toen niet vertrekken van zijn huidige werkgever Roda JC Kerkrade. Nu de Limburgers zijn gedegradeerd, wil AZ een nieuwe poging wagen.

Alex Pastoor is een goede assistent voor AZ

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk heeft hij wel goed geparkeerd ;-) Nee maar het is een prima keuze om Pastoor als assistent te halen, echt uitstekend. Hupperts mag van mij in Limburg blijven.

19 mei 2014 om 07:43

Hoe kun je Hupperts nou niet willen als je al een paar jaar Beerens in je team ziet klungelen.

19 mei 2014 om 07:46

Ik hoef hem persoonlijk ook niet, beetje een renpaard.

19 mei 2014 om 07:52

Niks mis met een Limburgs renpaard.

19 mei 2014 om 08:24

Hebben ze naast Beerens ook niet Berghuis voor de rechtsbuiten positie?
In dat geval zou het enigszins zonde zijn. Ik vind Berghuis de laatste weken lekker spelen, onbevangen, maakt zijn acties en zorgt voor dreiging. Beerens als back-up is voor de eredivisie gewoon een prima alternatief. Hupperts er ook nog bij zou ik kijken of je Beerens kan slijten. Heb je twee jonge rechtsbuitens die samen concurreren en elkaar beter maken.

19 mei 2014 om 10:01

Hupperts vind ik overschat. Veel rennen maar verder niet echt een individuele actie. Kan prima op de counter spelen bij Roda JC maar AZ speelt normaal gesproken veel meer op de helft van de tegenstander.

19 mei 2014 om 10:11

Idd jongen mag lekker in Limburg blijven, AZ zoek versterkingen die elftal beter maakt niet de bank.

19 mei 2014 om 09:24

ik vind v Basten en Pastoor 2 matige coaches die vrijwel nergens goed of bijzonder hebben gepresteerd en waaronder spelers beter zijn geworden of teams goed spelen.

Ik begrijp echt beide aanstellingen totaal niet voor een club als AZ die naar de subtop wil met fris verzorgd voetbal, daar staan v Basten en Pastoor helemaal niet voor

19 mei 2014 om 10:03

Misschien is het je even ontgaan maar Heerenveen is op een haar na geen vierde geworden. En spelers zijn niet beter geworden? Nee klopt, Ziyech, Basarcicoglu(schrijf het denk verkeerd) en Finbogasson hebben zoch absoluut niet ontwikkeld.

19 mei 2014 om 17:07

AZ wil naar de top, het is al de subtop, sterker nog de sterkste subtopper in NL. Deze 2 trainers zat jouw club nog achteraan voor de taak van hoofdcoach dus snap je reactie niet.

20 mei 2014 om 10:18

Finbogasson heeft vanaf dag 1 gepresteerd bij Heerenveen

Ziyech is een natuurtalent,

de concurrentie in de Eredivisie is zwak en dat is dus het enige goede resultaat wat v Basten heeft gehaald overigens met matig voetbal en zonder Finbogasson had Heerenveen niet eens in het linkerrijtje gestaan

Dat lijkt me voor AZ een hele goede assistent, dacht dat Pastoor alleen als hoofdtrainer aan de slag wilde.

Alex Pastoor lijkt mij een prima assistent voor AZ. Redelijk wat ervaring, geboren en getogen in omstreken en had al connecties bij de club.

Hupperts zou ik ook halen"

Ik hoop dat men buiten Hupperts ook nog een spits aantrekken. En wat gebeurd er met Overtoom?

Waar zou AZ zich nog meer kunnen/moeten versterken, een vervanger voor Elm misschien?

19 mei 2014 om 08:39

Misschien? gewoon Van Overeem of Haye doorschuiven naar de positie van Elm, ligt eraan hoe we gaan spelen volgend jaar onder Van Basten.

19 mei 2014 om 08:57

Esteban, Johansson, Elm, Gudmundsson, Beerens, dat waren de zwakke schakels dit seizoen. Allemaal wegwezen. Johannsson krijgt nog het voordeel van de twijfel maar een nieuwe topspits is absoluut noodzakelijk om het schrijnende gebrek aan scorend vermogen op te lossen. En daarnaast dus een keeper (tenzij De Winter gewoon doorschuift), rechtsback en linker middenvelder. Aanvullen met eigen jeugd en volgend jaar weer top 4.

19 mei 2014 om 09:24

Dat gebrek aan scorend vermogen lag niet aan Johannsson. Die heeft het echt prima gedaan in z'n eerste seizoen als eerste spits. Alleen de rest wilde het gewoon niet lijkt het wel. Aan Esteban heb ik me echt lopen ergeren dit seizoen. Zoveel punten verspeeld door de ze jongen.. En de andere 3 zijn harde werkers met weinig scorend vermogen, daar hadden we er gewoon te veel van dit seizoen.

Ik denk dat een spelers als Zyech al wonderen zou doen in dit elftal. Hupperts en Zyech erbij en de rest opvullen met eigen jeugd. Zonder een dubbel programma met EL moet dat makkelijk kunnen.

19 mei 2014 om 15:05

Een spits van AZ die 1 keer scoort na de winterstop.....is geen spits voor az

Ik vraag me af of hij zich in een rol als assisten kan schikken. Hij komt mij af en toe wel eigenwijs over en hij heeft het nu niet voor het zeggen. We zullen het zien. Guus Hupperts is wel een versterking voor AZ, en AZ is precies de goede stap, hij moet niet naar Ajax gaan.

19 mei 2014 om 08:59

Ze zullen Pastoor wel gezegd hebben dat hij op termijn door kan schuiven als hoofdtrainer. Op dit moment is hij nog te licht om trainer van AZ te worden.

19 mei 2014 om 10:04

Dat is maar afwachten, hij heeft ook maar voor twee jaar getekend. Eerst maar eens kijken hoe het er over 1,5 jaar voor staat. Wellicht is er geen klik tussen Pastoor en de selectie ofzo.

19 mei 2014 om 09:28

Ik denk ergens ook dat het meer een duo rol wordt. Van Basten een echt boegbeeld, met presence, en meer van de verfijning. Pastoor meer de veldtrainer en tactisch denker.
En inderdaad wellicht dat Pastoor uiteindelijk wordt doorgeschoven als hoofdtrainer.

Johansson, viergever, elm, beerens, estaban, gorter Ortiz advic verkopen. Levert je 10 miljoen op. Turuc, ruiter, hupperts aantrekken muhren transfervrij overnemen van Volendam en hem met Boymans uit laten vechten wie de eerste spits wordt.

Ruiter
Johansson gouweleeuw hoedt poulsen
Gudelj haye turuc
Hupperts Boymans berghuis

19 mei 2014 om 10:11

Kan me redelijk vinden in je lijstje, maar Ortiz?! Die mag van mij wel blijven, heeft een prima seizoen gespeeld.

In Nijmegen was Pastoor bezig om spelers te halen die zich allen keurig gedroegen. Pastoor wil alleen maar misdienaren die zijn schoenen kussen. Na een jaartje Advocaat kunnen de spelers achterover gaan leunen met coaches als Pastoor en van Basten. Veels te lief en,.....kijk wat er met N.E.C. is gebeurd. Toen het moest konden die koorknaapjes van Pastoor het mentaal niet meer opbrengen.

19 mei 2014 om 12:15

Ik denk met Pastoor had NEC meer kans gehad om in de eredivisie te blijven. De degradatie van jouw club kan je alleen bestuur kwalijk nemen. Een onbekwaambare technische directeur die zonder overleg spelers binnenhaalden uit zijn eigen netwerk.

Voor de Roda-fans, is het nu wel een stapje omhoog van Hupperts?

20 mei 2014 om 10:19

ik denk meer stapjes

de vraag is wel hoe goed Hupperts dan is als ie met Roda degradeert

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren