Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ mist topscorers: ‘Maar in principe zijn we goed genoeg om te winnen’

Laatste update:

John van den Brom had er vertrouwen in dat AZ de 2-0 nederlaag tegen Kairat Almaty weg zou poetsen. “Het was heel matig, maar dat geeft ook hoop. We kunnen veel beter en als dat er uitkomt, dan is het te doen”, vertelde de trainer op de persconferentie. En: “Op basis van de training deze week heb ik er vertrouwen in.”

AZ kwam na een klein half uur op achterstand toen Bauyrzhan Islamkhan een strafschop benutte na een overtreding van Marco Bizot. De Alkmaarders bogen die stand om in een overwinning, maar de 2-1 zege was niet genoeg om verder te kunnen bekeren. “Wij vielen aan, kregen kansen, zagen een doelpunt afgekeurd en dan gaat het ineens mis. In mijn ogen was het ook nog een onterechte strafschop”, aldus Van den Brom.

“Daarna hadden we nog wel het initiatief, maar in plaats van twee moesten we ineens vier doelpunten maken. Dat was te veel gevraagd. Onze tegenstander heeft het wat men noemt professioneel uitgespeeld. Nee, niet met mooi voetbal. We mogen het ze misschien niet eens kwalijk nemen. Bovendien, en daar moeten we ook eerlijk in zijn, hebben ze gewoon goed verdedigd”, vertelt de trainer voor de camera van RTL7.

Van den Brom zag in de zomer enkele belangrijke spelers vertrekken, onder wie Alireza Jahanbakhsh en Wout Weghorst. Dat wil de oefenmeester echter niet als excuus aanvoeren: “In principe zijn we goed genoeg om dit Kairat te verslaan.” De volgende wedstrijd van AZ wordt op 12 augustus afgewerkt; dan komt NAC Breda naar het AFAS Stadion.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Met Dorin Rotariu en Johnson is er door Max Huiberts prima vervanging gehaald enigste kritiekpunt is dat Johnson eerder had moeten tekenen zodat hij mee naar kazachtan kon. AZ heeft zoals gewoonlijk elk seizoen tijd nodig wil het weer schitteren. Voor het nl-voetbal is het minder dat we zijn uitgeschakeld maar voor AZ wel beter geen lange reizen doordeweeks naar Oekraïne, Roemenië , Polen, Hongarije. Europa leauge is alleen leuk als je tegen ploegen moet in Duitsland England maar die loten we toch niet door die verrekte beschermde status .

2 augustus 2018 om 23:44

Het is anders de incapabele verdediging die debet is aan deze uitschakeling. En hij had gewoon Druijff op kunnen stellen.

2 augustus 2018 om 23:50

Eens de verdediging blijft een kritiekpuntje vergeet niet dat Wuytens nog afwezig is, daarbij zijn Bergsma Kramer, Weigelt ook inzetbaar centraal.

2 augustus 2018 om 23:50

Eens de verdediging blijft een kritiekpuntje vergeet niet dat Wuytens nog afwezig is, daarbij zijn Bergsma Kramer, Weigelt ook inzetbaar centraal.

3 augustus 2018 om 00:04

Idd.dit centrum kan niet.vlaar heeft 3 minuten nodig om om te draaien.en hatzidiakos maakt gewoon 10-15 fouten per seizoen. Ze kunnen beter daar wat aan doen.

3 augustus 2018 om 07:55

Weigelt is niet inzetbaar en Bergsma niet goed genoeg. Kramer gaat AZ 1 nooit halen.

3 augustus 2018 om 07:56

Druijf? Alsjeblieft, die kan het niveau nog lang niet aan. Hij had met Boadu moeten beginnen in de punt.

3 augustus 2018 om 08:06

Wat een slap gewauwel zeg met je "geen verre reizen meer". AZ speelt competitie om mee te doen in europa, nou ze kansloos uitgeschakeld zijn is dat 'beter' maar jammer voor het NL voetbal? Volgend jaar zelfde laken een pak, maar wel roepen dat jullie de top gaan bedreigen... Waarvoor dan?

3 augustus 2018 om 08:45

Wat een instelling van een zak hooi zeg, met je verre reizen. Namens Nederland bedankt!

3 augustus 2018 om 08:53

Als jouw club nou ooit iets gepresteerd had ok,dan snap ik het nog.maar het zijn vaak supporters van clubs die Europees gezien nooit gepresteerd hebben.lachwekkend .sta ik toch liever bij az op de tribune.

3 augustus 2018 om 08:56

Toen we er uitgeknikkerd waren door de Portugezen (2x gelijk) ga ik achteraf niet verkondigen dat de reizen zo lang zijn. Uiteindelijk was dat gewoon kloten omdat we door hadden moeten gaan ondanks het debuut in Europa. Veel succes met de bedoeïenen tocht naar Sittard, ik zou een paar hotelletjes onderweg boeken als ik jullie was. En ja, je bent zo goed als je laatste prestatie.

3 augustus 2018 om 09:05

O ja haha.die ene keer.hoogte punt uit jullie bestaan .O nee wacht,dat is natuurlijk de degradatie van fc twente. Wij moesten 6000 kilometer reizen met een enorm tijdsverschil, dat je dat nog met elkaar durft te vergelijken.

3 augustus 2018 om 09:05

Edit:hoogtepunt

3 augustus 2018 om 09:13

Ook in Alkmaar stonden ze op de banken bij de degradatie van Twente. De NL competitie heeft in Europa weer aanzien met clubs als (met alle respect!) Emmen tov Twente!

3 augustus 2018 om 09:19

Ja klopt met goede reden dat we op de banken stonden.dsb debacle vergeten?Met jullie gelach en spandoekjes

3 augustus 2018 om 10:03

Hoogtepunt lijkt me toch eerder de 2 kampioenschappen in het 115 jarig bestaan. Verder haal je allerlei drogredenen aan om het verlies te maskeren en de aandacht af te leiden waar het om gaat, de wanprestatie van gisteren. Ga nu maar weer klapperen met je papieren boekjes op de tribune.

3 augustus 2018 om 11:23

Die zijn er al jaren niet meer.moet je nagaan hoe goed je op de hoogte bent.en het zijn legitieme redenen geen drogredenen. Ga jij nou maar weer roeptoeteren bij de meest kleurloze club van Nederland. Weer lekker rond plek 12 hangen haha

3 augustus 2018 om 11:45

Beetje gefrustreerd rood petje? Dit krijg je als Az fan die altijd maar roepen wij zijn de enige buiten de top3 die punten halen in Europa. En tijd verschil van zoveel uur onzin moet de club maar eerder vertrekken. Er is geen competitie dus onzin.

3 augustus 2018 om 12:12

Word jij niet moe van jezelf.dit is al de 10e keer dat je dit roept.ik denk dat de frustratie of beter gezegd jaloezie, zit bij onze zogenaamde concurrentie die eigenlijk niet eens concurrentie is.clubs uit grotere steden met grote achterban maar slechts middenmoot zijn.ik lach me kapot hier.

3 augustus 2018 om 12:30

Ok, prima rood petje, het was een prima prestatie van AZ gisteren. Jullie stonden echt niet voor jan met de korte achternaam gister. Zo goed? Hahah

Ps zwart en wit zijn inderdaad geen kleuren

3 augustus 2018 om 12:48

Ehhh.. volgens mij was dat niet gisteren. Volgens mij wonnen we de wedstrijd gisteren.hahah

3 augustus 2018 om 13:01

Mooi zo, ben blij dat AZ je heeft kunnen bekoren. ik ga even het volgende artikel lezen hoe de AZ directie wordt "gekraakt." Dat zullen idd lovende woorden zijn met lovende reacties van forumleden. Prettige dag verders hahah

3 augustus 2018 om 14:11

Als az supporter zijn mijn sportieve dagen sowieso beter dan die van een Heracles supporter.veel plezier met lezen en afzeiken verder.

3 augustus 2018 om 14:32

Waarom reageer je dan de hele tijd zo gefrustreerd. Man het is toch welke club ook niemand doet het express. Maar je zo laten kennen. Veel succes dit seizoen.

3 augustus 2018 om 14:44

Je krijgt een duimpje van me hahah Je begint lachwekkende vormen aan te nemen, je geeft me echt een brede grijns!

3 augustus 2018 om 14:52

Ik ben niet gefrustreerd. Ik ben trots op mijn club en wat wij allemaal gepresteerd hebben.dit is een smetje maar daar tegenover staan zoveel mooie dingen die az de afgelopen 15 jaar in Europa heeft laten zien namens Nederland. En als dan supporters van clubs die werkelijk waar nooit iets gepresteerd hebben gaan lopen zeiken over schande bla bla.dan reageer ik daar op.beetje meer respect voor az is op zn plaats.

3 augustus 2018 om 15:28

Ik geef je gewoon nog een duimpje met je "clubs die nooit wat gepresteerd hebben." De smile wordt alleen maar groter. Schuw je niet, ik zit nu voor werk in Arabie en daar is het vandaag weekend. Kortom, heb de hele dag de tijd!

3 augustus 2018 om 16:06

Sterker nog jouw club zal ook nooit wat presteren haha.mss is er daar in Arabië een mooie club voor je haha.heracles over lachwekkend gesproken. Nou hup,nog een duimpje graag en snel een beetje.

3 augustus 2018 om 17:17

Je hebt hem al te pakken, we lachen ons hier de ballen uit de broek, heerrrlijk die Frustratie van je. Het leuke is dat ik hier ook met een AZ er zit, die lacht vrolijk met me mee om je reacties!

3 augustus 2018 om 17:49

Nee hoor ik vermaak me kostelijk door op jou te reageren echt nul frustratie hier.wel ontzettend interessante informatie trouwens, waar je zit, met wie je zit.echt ontzettend boeiend allemaal.

3 augustus 2018 om 17:55

Hahah :D

De contractverlenging van deze onbenul is nog een grotere blunder geweest dan het opstellen van Friday vandaag. Dat stomme gewauwel voor die camera’s, zijn apathische houding tijdens de wedstrijden, zijn complete onvermogen om tactisch in te grijpen, zijn onnavolgbare wisselbeleid en zijn vriendjespolitiek. Tenenkrommend. AZ gaat een volgende stap niet maken met deze clown. Tussen Henk van Stee en Verbeek in de top 3 van slechtste AZ-trainers allertijden.

3 augustus 2018 om 00:42

Hij heeft het vorig seizoen toch best goed gedaan? Het team dat er vandaag stond was gewoon echt heel erg slecht, weet niet of het nu echt aan van de Brom ligt allemaal?

3 augustus 2018 om 07:28

Lachwekkende bekerlotingen en de individuele klasse van Janssen en Jahanbakhsh hebben veel verbloemd. De man is een people manager, geen voetbaltrainer. Hij stelt bepaalde kneuzen op en is dus verantwoordelijk.

3 augustus 2018 om 08:58

Beetje overdreven reactie. Als je de spelers niet hebt kun je ze ook niet opstellen. Vorig jaar genoten en dat had ook te maken met dezelfde trainer. Ik vind dit meer een issue van verkeerd technisch beleid.

Je moet je kapot schamen Van den Brom. Verknoeit heel wat Europese puntjes voor Nederland door deze blamage. "Op basis van de training deze week heb ik er vertrouwen in"... lachwekkend.

Man, je hebt net over twee wedstrijden verloren van die mensen uit Kazachstan en dan nog zeggen in principe zijn we goed genoeg om ze te verslaan. Blijkbaar niet. Dat Kairat heeft naar hun beperkte mogelijkheden gespeeld en zelfs dat was teveel voor Az. Ook in die uitwedstrijd had het evengoed gewoon 3 á 4-0 kunnen worden.

3 augustus 2018 om 00:41

Ik mag toch hopen dat de eerste quotes van dit artikel uit een persconferentie voor de wedstrijd waren? Anders slaat het inderdaad nergens op!

3 augustus 2018 om 01:08

Nee, dat is het schandalige van deze uitspraak. De verslaggever begon over Weghorst en Jahanbaksh die ontbraken en daar wou Van den Brom niet aan. Volgens hem is zijn selectie in principe goed genoeg om ze te verslaan vond ie. Dat hebben we vandaag ook weer gezien is wat hij er nog aan toevoegde.

Toch een vorm van wanbeleid van AZ. Je sterkhouders verkopen om vervolgens geen nieuwe spelers voor terug te halen.

3 augustus 2018 om 07:24

Dat is zeker wanbeleid.haast amateuristisch. En dan heb ik ook plaatsvervangende schaamte als ik dat geneuzel hoor over het bestormen van top 2.met deze verdediging,en dan geen spelers meer willen halen.lachwekkend .hooguit plaats 4,5

3 augustus 2018 om 09:24

Plaats 4/5? Op grond waarvan? AZ werd vorig jaar 3e door vooral Alireza. Verder is het een vrij matig team op sommige posities. En ook nu word ik niet echt bang van AZ. Ik zie eerlijk gezegd Utrecht en Vitesse beide boven AZ eindigen dit jaar...

3 augustus 2018 om 09:33

En op grond waarvan?! Deze 2 potjes? Alsjeblieft zeg Vitesse,zijn die ook eens een rondje door knap hoor.vitesse wint al jaren praktisch nooit van az.

Die keeper kan er vrij weinig van, verdediging zeer beperkt, waterdragers op het middenveld en een voorhoede die in alles tekort komt. Er staat gewoon een zeer pover elftal.

Met John en Max verwacht ik niet veel meer v dit AZ. Een geweldig seizoen naar de maan ten koste van de ranking en het Nederlandse voetbal.

AZ krijgt het nog heel moeilijk dit seizoen. Ben niet onder de indruk van AZ wat ik in de 2 wedstrijden gezien hebben. Die gaan de goals en assist nog missen van Weghorst en Jahanbaksch

3 augustus 2018 om 08:55

Dat gevoel krijg ik ook, dit elftal kan zomaar in een neerwaardse spiraal geraken.

AZ heeft dezelfde fout gemaakt als Ajax in de afgelopen jaren. Verkopen van je beste spelers maar vergeten op tijd je selectie op orde te krijgen. Weghorst en Jahanbakhsh zijn voor een club als AZ bijna onvervangbaar met zoveel assists en goals.

Wat een sportief slecht beleid van AZ, maar waarschijnlijk was het geld nodig om gaten te dichten. Centrale duo is niet goed genoeg en voorin kan je niet zomaar je 2 beste spelers wegdoen. Dus verlies komt niet als een verrassing.

3 augustus 2018 om 08:59

Er zijn geen gaten om te dichten, dat is juist het frustrerende. Dat geld wordt gebruikt voor het jeugdcomplex, eigen beheer stadion en om leningen versneld af te lossen. Allemaal erg leuk en belangrijk maar dat mag niet ten koste gaan van de sportieve belangen.

Daar heeft AZ dan het hele jaar voor gespeeld. 2 wedstrijden in Europa tegen een top tegenstander waar alle supporters maar van kunnen dromen.

3 augustus 2018 om 08:28

Precies dit, je hele prestatie van het derde worden compleet teniet gedaan. Om vervolgens je supporters volledig voor lul te zetten. Vd Brom kan hier niet zo veel aan doen, hij heeft een absurd slechte verdediging en een nog matigere aanval. Puur wanbeleid door niet op tijd anticiperen op vertrek van spelers.

Wat mij erg opvalt dat is dat mensen op basis van 2 wedstrijden die men heeft gezien een oordeel geeft over de rest van het seizoen. Ik moet nog zien dat AZ het zo slecht doet als menigeen hier roept. Ik heb er wel vertrouwen staat in potentie nog steeds een top elftal. Hopelijk kan Stengs weer snel aansluiten misschien Friday weer verhuren en Boadu wat kansen in het eerste geven.

Daarnaast heeft AZ in de afgelopen seizoenen genoeg punten binnen gesleept voor het Nederlands voetbal.

3 augustus 2018 om 08:06

tel ze eens na? Het waren er niet zo veel. Op een seizoen na dan

3 augustus 2018 om 08:48

De enige reden waarom AZ met deze ploeg enigszins in het spoor zal blijven van de topclubs Ajax, PSV en Feyenoord is dat ze waarschijnlijk als enige geen Europees voetbal spelen.

Het binnen slepen van die punten doet AZ de laatste jaren ook dramatisch. Als we kijken naar de punten die er toe doen: Ajax 46.500; PSV 34.000; Feyenoord 22.000; AZ 10.500; Vitesse 7.000.

3 augustus 2018 om 13:21

Komt dus volledig overeen met de begrotingen van die clubs. Wat is je punt precies? En verder: Feyenoord werd in 2016 ook kampioen toen ze geen Europees speelden, AZ idem dito in 2009. Dat werkt nu eenmaal zo.

Vind het jammer dat het zo mis is gegaan. AZ is heel ver van topclub. Zeg maar gewoon niet eigenlijk. In tegenstelling tot wat veel fans denken. Er wordt soms best leuk gespeeld maar daar blijft het wel bij.

Je was dus niet goed genoeg om ze te verslaan, anders was dat wel gebeurd.
Wat een lulkoek. Je komt op dit moment gewoon aanvallend tekort en weet geen echte kansen te creëren. Als je weet dat een keeper niet balvast is, waarom hem dan niet constant met schoten bestoken. Is maar één keer gebeurd bij de terecht afgekeurde goal van Fryday. Dat moet je coachen!! Die strafschop was ook gewoon terecht. Scheidsrechter voert gewoon de regel uit die geldt. Bizot komt in contact met een doorgebroken speler in het strafschopgebied en kan niet bij de bal. Dat is gewoon een penalty. Van de Brom heeft met AZ Europees gefaald. Jammer maar helaas.

Als topclub laat je het niet structureel afweten tegen de andere drie grote clubs. AZ wel. Als topclub zorg je dat je de selectie compleet hebt op het moment dat ie er moet staan. Tenzij ze bij AZ denken dat dit de selectie moet worden, dan mogen ze wat mij betreft helemaal stoppen met pretenderen de top 3 aan te vallen. Dan mogen ze erg blij zijn als de playoffs Europees voetbal worden gehaald. Ik schat vitesse, Ado en Heerenveen al hoger in dan dit az

3 augustus 2018 om 09:02

Wie zegt dat AZ nu een topclub is dan? Helemaal niemand hoor. En deze selectie is gewoon goed genoeg om weer fluitend top 5 te spelen. Straks is Wuytens terug met Bergsma en Weigelt achter de hand. Middenveld is ongewijzigd en voorin is er straks met Johnsen, Idrissi, Rotariu, Boadu en Stengs voldoende kwaliteit aanwezig.

3 augustus 2018 om 09:30

Wat dacht je van Vlaar? Of de eigen supporters? Fluitend bij de eerste 5? Op grond waarvan? Op een paar spelers na is dit AZ vooral middelmaat.

3 augustus 2018 om 10:50

Op grond van vorig jaar. Basiselftal is maar op 2 posities gewijzigd en de concurrentie lag vorig seizoen een straatlengte achter. Noem mij maar 1 supporter die AZ een topclub vindt, dat slaat nergens op. En Vlaar moet je vooral niet serieus nemen. Feit is echter wel dat PSV en ajax afgelopen jaar ontzettend veel punten hebben gehaald. AZ had in een ander seizoen zomaar kampioen kunnen worden met 71 punten.

3 augustus 2018 om 11:27

Op grond van de laatste 15 jaar.wat dacht je daarvan.

3 augustus 2018 om 11:40

Yatsema ,rood petje en Vork zijn een beetje gefrustreerd. Reageren op alles en iedereen die zich enigzins negatief uitlaat over Az. Gewoon niet op reageren. Denk zelf dat Az moet uitkijken dit seizoen of ze zich wel weten te plaatsen voor de play-off als ze geen versterkingen halen. En met name voor en achter.

3 augustus 2018 om 12:22

Als je hier als buitenstaander onzin verkondigt dan kun je reacties verwachten. Hij roept dingen die niet waar zijn en die hij niet kan of wil onderbouwen. Zelfde geldt voor jou. Basiselftal is nauwelijks gewijzigd en dan worden ze opeens 9e in plaats van 3e? Wacht nou maar rustig af.

Wat wordt die Van den Brom met de dag verschrikkelijker om naar te luisteren. Het ligt nooit aan zichzelf of het team, de scheids is altijd boosdoener, ze kunnen het altijd beter dan dat ze laten zien en blablabla. Geef dan toe dat je er tactisch geen ene hol van snapt dan John? Die Friday had je er van z'n leven niet in moeten zetten, dan maar starten met die 17-jarige Boadu. Die Griek achterin is een drama, maakt elke wedstrijd fouten. Vlaar is een leuke leider maar die kun je vanaf dit seizoen beter aan de staf toevoegen. Bizot is een hele beperkte keeper die door een wonder voor het NL-elftal is opgeroepen. Midtsjo viel heel erg tegen gister vond ik, zelfde geldt voor Koopmeiners. Maar John, het is Kairat Almaty, 90% van de mensen die keek wist niet eens waar ze vandaan kwamen. Het enige wat je dan na de wedstrijd kunt zeggen is dat je je schaamt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren