Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ laat ‘energierijke’ back met ‘gedurfde rushes’ op huurbasis gaan

Laatste update:

AZ heeft vleugelverdediger Ridgeciano Haps voor de rest van het seizoen aan Go Ahead Eagles verhuurd. Dat melden de clubs dinsdagavond via de officiële kanalen. De twintigjarige linksback is vandaag door de medische keuring gekomen en traint woensdag al mee.

/

GA Eagles-coach Foeke Booy is blij met de komst van Haps. “Een talentvolle linksback die zich bij Go Ahead Eagles verder kan ontwikkelen”, vertelt hij op de clubsite. “Omdat hij bij AZ achter Simon Poulsen en Nick Viergever zit, kwam voor ons deze mogelijkheid voorbij. Met Haps erbij staan we weer wat sterker aan de linkerkant en kan hij ons helpen in ons doel: handhaven!”

Haps debuteerde dit seizoen in de hoofdmacht van AZ, in de thuiswedstrijd tegen PSV. Zowel op de clubsite van AZ als van GA Eagles schrijft men over zijn ‘gedurfde rushes’ en ‘energierijke spel’. De linkspoot, die ook als linksbuiten kan spelen, heeft in Alkmaar een contract tot de zomer van 2015.

Een mooie versterking voor Go Ahead Eagles

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welkom bij de mooiste club van Nederland

28 januari 2014 om 20:47

Sws een verrijking voor de Eredivisie

29 januari 2014 om 04:21

Komt hij naar NEC?? Nee toch... Naar GAE... beter lezen jongen :-P

Ik ben benieuwd, in mijn ogen was de linksbackpositie niet de eerste prioriteit om te versterken. Maar hij kan ook als linksbuiten. Aanvallend hadden we wel versterking nodig, dus ben benieuwd waar hij zal spelen. Misschien schuift Schenk wel door naar centrale verdedigingspositie en Haps dan linksback?

28 januari 2014 om 19:26

Had hetzelfde idee, vind Schenk toch wel sterk spelen op de LB positie. Weet niet hoe de back-up voor LB is? Zou Sana wel graag bij GAE willen zien, wel een speler die hier uit de voeten kan naar mijn idee.

28 januari 2014 om 19:42

die back-up is in de winterstop vertrokken wegens motivatie problemen

28 januari 2014 om 20:01

Ik neem aan dat je Schroyen bedoeld? Die is toch nog niet weg? Was geloof ik wel interesse voor hem, maar heb niet meegekregen dat die ook echt weg is?

28 januari 2014 om 20:06

Nou wij willen Sana niet haha Vind ik helemaal geen goeie speler! Liever dan een Jozefzoon oid

28 januari 2014 om 20:13

Die is naar VVV op huurbasis en aan het eind van het seizoen kunnen ze hem overnemen.

28 januari 2014 om 20:48

Ah okeee bedankt voor de info, helemaal gemist! Prima trouwens, hij kwam toch niet aan spelen toe en we hebben niks aan ongemotiveerde spelers!

28 januari 2014 om 19:43

Schenk naar centraal. Dan richt je op van der Linden ernaast ofniet? Van der Linden is best zwak in het duel maar is opbouwend erg belangrijk en ik ben bang dat de rust verstoord word als hij eruit gaat. Overigens ben ik wel blij met deze komst. Meer concurrentie is altijd goed.

28 januari 2014 om 19:59

Meer concurrentie is inderdaad altijd goed! Maar ik vind Jop voetballend ook wel sterk hoor, maar verdedigend erg zwak.. misschien moet die als verdedigende middenvelder gebruikt worden?

28 januari 2014 om 20:03

Nee daar is die denk ik te traag voor, en we hebben Sjoerd.. Gewoon lekker als laatste man en Bartje op de spits.

28 januari 2014 om 20:10

sjoerd overgoor is ook niet de snelste, daarbij is jop van der linden gruwelijk gevaarlijk bij vrije trappen

28 januari 2014 om 20:25

Ja dat klopt maar Sjoerd is wel een echte ballenafpakker die daarna de bal inleverd bij een medespeler. Job is geen echte ballenafpakker maar opbouwend goed en natuurlijk een goede pass.

28 januari 2014 om 20:31

Helemaal mee eens. Bovendien heb ik het gevoel dat het tussen Job en Vriends met de week beter gaat. Dus mooi laten staan die twee.

28 januari 2014 om 20:51

Sjoerd is inderdaad een heerlijke ballenafpakker! En dan nog met Deniz Turuc ernaast. Eigenlijk hebben we gewoon een heel sterk middenveld met Falkenburg op 10 en dan Rijsdijk en Lambooij nog achter de hand! Maar het liefst zag ik toch een centrale verdediger erbij en een spits/buitenspeler!

28 januari 2014 om 20:56

Rijsdijk hoord in de basis. Alleen ben er nog niet uit voor wie..

28 januari 2014 om 21:46

Haha vind ik ook, misschien toch Kolder bank (gewaagde uitspraak, ik weet het )? Speelt laatste wedstrijden niet echt best.. en toen hij geblesseerd was en Falkenburg in de spits liep, ging het als een trein ineens!

28 januari 2014 om 19:57

Als Schenk naar het centrum zou gaan, dan zou dat ten koste van Job van de Linden gaan. En Job zou ik altijd laten staan. Er komen vanzelf schorsingen en dan komt Haps zeker aan het spelen toe.

28 januari 2014 om 20:00

Ik ben niet zo'n fan van Jop.. hij maakt veel fouten! Doet paar keer per wedstrijd wel gekke dingen.. voetballend vind ik hem wel weer sterk, met natuurlijk een fantastisch linkerbeen!

28 januari 2014 om 20:24

Tegen Ajax vond ik hem toch heel goed spelen. Bovendien blijft zijn vrije trap en gevaarlijke corners een goed wapen. Kan me herinneren dat tegen NEC Schenk in het centrum stond. Tweede helft was toen ook een grote gatenkaas.

28 januari 2014 om 20:51

Muah in het begin stond die nog aardig te schutteren, later speelde hij wel stukken beter ja!

Jammer dat hij niet naar Utrecht is gegaan!

28 januari 2014 om 19:36

Nee joh, hij is zo snel als een Eagle, dus past daar prima.

28 januari 2014 om 19:49

Ja, maar voor Utrecht is dat wel jammer.

Haps = beer, prima verdediger voor Gae.

Goede speler.
Vond hem best leuk spelen in de paar wedstrijdjes die ik gezien heb.

Verstandige keuze van Haps. Dickie zal Wuytens altijd laten staan en Viergever dus niet centraal gebruiken. Gorter wil opeens blijven en Poulsen wordt gehaald, dan moet je wegwezen. Ik hoop dat hij het goed gaat doen en sterker terug komt. Op 1 wedstrijdje begin februari na dan.

Goed bezig, goed voor zijn ontwikkeling. Viergever zie ik wel van de zomer vertrekken en Poulsen moet het eerst maar eens laten zien.
Nu hopen op een basisplek en goed door ontwikkelen.

Is goed voor zijn ontwikkeling. Alleen acht ik Go Ahead niet de club die hij ambieert.
Viergever mogelijk naar PSV en dan blijven Poulsen en Gorter nog over.

Welkom bij deze mooie club!

Ik denk dat Foeke hem linksbuiten gaat zetten, Houtkoop is al met andere " dingen bezig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren