Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ gaat ongelooflijk af in Bosnië: van 0-3 voor naar 4-3 verlies

Laatste update:

AZ is de Conference League-campagne donderdag op bizarre wijze van start gegaan. De ploeg van Pascal Jansen stond bij rust met 0-3 voor tegen Zrinjski Mostar, maar zag de Bosniërs uiteindelijk met 4-3 zegevieren. AZ staat zo na één speelronde gedeeld laatste in Groep E.

Jansen zag na zondag (tegen Sparta Rotterdam, 2-0 winst) geen reden om zijn basiself te wijzigen. Daarom verscheen ook Myron van Brederode weer aan de aftrap. De jonge linksbuiten had de bal razendsnel in het net liggen: na een goede voorzet van Mayckel Lahdo op rechts stond Van Brederode helemaal vrij bij de tweede paal om binnen te tikken: 0-1. Het verzet van de Bosniërs leek toen al gebroken.

Binnen het halfuur verdubbelde AZ de marge. Dani de Wit stuitte met zijn kopbal eerst nog op Zrinjski-doelman Marko Maric, voordat Sven Mijnans de rebound kon binnenschuiven: 0-2. AZ bleef aanzetten en maakte op slag van rust zelfs de derde. De Wit was het eindstation na een eenvoudige combinatie door de as van het veld.

De 1-3 vlak na rust leek AZ dan ook geen parten te spelen; Zvonimir Kozulj schoot de bal knap raak uit een vrije trap ver van het doel van Mathew Ryan. De Australiër zag er bij die goal niet goed uit en mocht zich Zrinjski's tweede ook aanrekenen. Josip Corluka vuurde een bal met links richting doel, waar Ryan niet goed stond opgesteld en moest incasseren: 2-3.

In de laatste twintig minuten maakten de Bosniërs de ommekeer compleet. Aldin Hrvanovic verzorgde de 3-3 met een droge knal buiten de zestien, voordat Kozulj met zijn tweede van de avond het karwei klaarde. AZ begint zo net als groepsgenoot Aston Villa met een nederlaag. De Engelsen verloren met 3-2 van Legia Warschau en delen zo de laatste plaats met de Alkmaarders.

Legia Warschau - Aston Villa 3-2
Net als AZ maakten ook de concurrenten er een doelpuntrijk duel van. In de zesde speelminuut maakte Jhon Duran (Aston Villa) de openingstreffer van Pawel Wszolek (Legia) onschadelijk, al kwam Aston Villa halverwege het eerste bedrijf opnieuw op achterstand. De 2-1 kwam op naam van Ernest Muçi, die scoorde op aangeven van Wszolek. Op slag van het rustsignaal slaagden de bezoekers er via Lucas Digne opnieuw in om op gelijke hoogte te komen, maar in de tweede helft ging het wederom mis voor the Villans. Muçi tekende in de 51ste minuut zijn tweede van de avond aan en zette daarmee de 3-2 eindstand op het scorebord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien wel een van de meest schandalige nederlagen van de afgelopen decennia in Europees verband van een Nederlandse club.
En ja, ik weet dat er wat gekke dingen gebeurd zijn. Ook door m’n eigen club. Echt totaal geen reden hiervoor, echt gewoon gigantisch zwak van dit Az.

Dan kom je ook nog in de 81e minuut op 4-3 achter, dus moet je scoren. Breng je pas in de 87e minuut een Odgaard voor Bazoer.
Ben geen fan, kijk graag naar Nederlandse teams maar heb me echt groen en geel geërgerd de tweede helft.

21 september 2023 om 20:44

Dit is toch voldoende om Jansen gewoon direct uit te zwaaien. Dit is echt niet uit te leggen.

21 september 2023 om 20:52

Dit valt de spelers aan te rekenen. Joh al speel je zonder trainer, dit mag je toch nooit laten gebeuren.

21 september 2023 om 20:58

Gevalletje Mostar na de maaltijd

21 september 2023 om 20:44

Dit was echt ongekend, zelden zo iets gezien in het professioneel voetbal.. Verliezen hier is al schandalig maar een 0-3 voorsprong weggeven tegen zo’n ploeg kan gewoon echt niet.

21 september 2023 om 20:54

Bereid je maar voor want dit gaat in de toekomst de nieuwe trainer van Ajax worden.

Schande, heb er geen andere woorden voor deze wanvertoning in de 2e helft.

21 september 2023 om 21:06

Ik mag hopen dat dat niet gaat gebeuren…

21 september 2023 om 21:56

Als daar al ooit sprake van zou zijn geweest, is daar na vandaag natuurlijk een dikke streep doorgezet

21 september 2023 om 20:45

Gewoon een slechte coach, die Jansen snapt er geen klote. Op het einde was het ook geen ballen pompen voor de goal he, nee rond tikken bij de 16 en het hoogtepunt een onbegrijpelijk stifje van Clasie op Pavlidis wat moet je met zo bal???

21 september 2023 om 20:48

Alsof hij er wat aan kan doen. Ze komen met 3-0 voor dus hij heeft het goed neergezet. Dat vervolgens een paar spelers denken dat ze het op halve kracht kunnen doen en ten ondergaan aan persoonlijke fouten, dat ligt toch echt niet aan de trainer. De spelers moeten zich kapot schamen

21 september 2023 om 20:54

Hij kan er voldoende aan doen. Mostar kwam met nieuw plan de tweede helft in, voerde een aantal wissels door en AZ verloor na die 3-2 compleet de controle. Het antwoord van Jansen op een zwalkend middenveld was het vervangen van zijn buitenspelers. Ook geen pure verdediger met Goes gebracht in plaats van Bazoer. Die man is tactisch al 2 jaar niemand de baas en weet zijn eigen fouten ook niet te herstellen.

21 september 2023 om 21:02

Als je als coach ziet dat je spelers 'verslappen' dan ga je als coach toch wat doen? Waarvoor sta je dan langs de lijn? Voor de sier ? En als je spelers denken het op halve kracht te kunnen doen zit er iets met de mentaliteit niet goed en dat is ook aan de coach om dat te veranderen.

21 september 2023 om 21:15

Dat ligt absoluut óók aan de manager.

Echter, vorig jaar nog de halve finale gehaald van de Conference League, netjes 3e, 5e en 4e geworden en nu staan ze ook met 12 uit 12 mede koploper in de Eredivisie en alleen een volslagen idioot zou hem de laan uit sturen. Of je nu fan van hem bent of niet.

21 september 2023 om 20:48

Dit was misschien wel de slechtste tegenstander van de afgelopen tientallen jaren. Inclusief tegenstanders uit de eerste divisie. Misschien zelfs wel de topklasse. Wat een ongelooflijke wanprestatie, ongekend.

21 september 2023 om 20:52

Het is inderdaad ongelofelijk wat AZ hier heeft laten zien. Ik krijg hier een AS Trencin gevoel van. Verschrikkelijke vertoning zeg.

21 september 2023 om 21:43

Is Utrecht niet een keer uitgeschakeld door een stel bakkers uit Luxemburg? Enfin, deze blamage zit daar niet ver vanaf

21 september 2023 om 21:44

Beter kon je het niet verwoorden. Sta er helemaal achter. Wat een kut pot

21 september 2023 om 22:08

Stpn84 ik schaal Utrecht die over 2 wedstrijden het Differdange uit Luxemburg met semi-profs niet over de knie kreeg nog steeds het ergste. In dat team zaten banketbakkers en bij Utrecht koekenbakkers. Maar deze past ook in het rijtje.

Ach, ik had van AZ wel verwacht dat dit geen eenvoudige wedstrijd zou worden, zoals door een groot deel van de mensen werd voorspeld, maar dat je in de eerste helft 0-3 voorkomt en dan daarna zó jezelf te kijk laat zetten, is gewoon een schande. Gebrek aan inzet en concentratie, omdat je al dacht er te zijn. Dat mag je gewoon niet gebeuren. Dramatisch...

21 september 2023 om 20:54

Hoezo zou dit niet eenvoudig zijn op voorhand? Dit is een niveau Volendam/Roda. Daarom is het ook een schande, omdat dit eenvoudig zou moeten zijn. Ik hoop dat AZ kan vlammen tegen Legia.

21 september 2023 om 21:00

Legia won thuis tegen Aston Villa. Van wat ik begrijp is het verschil tussen Legia thuis en Legia uit nacht en dag, maar dan nog. Als AZ zo gemakzuchtig gaat spelen tegen Legia, wordt het een slachtpartij.

21 september 2023 om 21:10

AZ speelt nooit eenvoudig in een Europees toernooi, tegen een Oost-Europese tegenstander. Als ze winnen is het moeizaam, maar er worden vaak genoeg punten verspeeld, als dat volstrekt onlogisch is, op basis van de verhoudingen.

In een poule met Napoli, Sociedad en een Oost-Europese ploeg, vliegen we eruit, tegen die Oost-Europese ploeg, terwijl we tegen Napoli vier punten halen.

22 september 2023 om 02:39

Ach ja, dieptepunt en onderlaag ondergrens behaald.
Nu thuis 3x winnen en je bent door.
Anders volle bak op competitie, lijkt me ook wel verstandig dit seizoen.
Dit kan gewoon een keer gebeuren.....waarom, het is gebeurd.
Klaar..... en door.

22 september 2023 om 09:02

Tegen Aston Villa ga je echt niet winnen hoor. Die zijn nu ook wakker geschut en willen gewoon de knockoutfase halen.

Mag je dit schandalig noemen? Ja, dat mag!

Wat een gigantische blamage tegen de nummer 10 van Bosnië in iemands achtertuin.

Bij FIFA had je altijd de ongeschreven regel: Bij Jantje (3-0 voor rust) opgeven. Dat had voor AZ wel goed uitgekomen denk.

Dit is niet echt te verklaren, prima 1e helft en dan dit erna, mag schandalig nu in de mond genomen worden?

Wat heb ik zojuist meegemaakt? Eigenlijk echt geen woorden hiervoor. In de eerste helft zie je dat deze tegenstander er écht, écht geen klote van kan en wandel je letterlijk naar 0-3. Wat ongelukkige tegengoals (fouten van Ryan), maar dat hoeft nog geen man overboord te zijn. Nogmaals: deze tegenstander kan er nog steeds niets van. Het erge is alleen: als je tegenstander momentum heeft, moet je in ieder geval wel energie erin gooien en niet op 70% blijven spelen. Ze leken het allemaal wel prima te vinden en zich zelfs na de 3-1 en 3-2 nog totaal niet druk te maken. En nóg erger: zelfs na de 3-3 en 3-4 ging er amper een tandje bij. Echt, ik sta met m’n bek vol tanden. Legia ook nog gewonnen van Aston Villa, dus doorgaan gaat nog knap lastig worden. Ik zie namelijk niemand meer punten verspelen tegen deze semi-profs.

21 september 2023 om 20:46

Een drama invalbeurt van vBommel trouwens. Janssen gaat terecht veel kritiek krijgen maar ik zou het onterecht vinden als Pavlidis buiten schot blijft. Geen idee wat die aan het doen was

21 september 2023 om 20:49

V Bommel leek er idd geen zin in te hebben. Laat 'm maar een wedstrijdje bij jong AZ meedoen...

21 september 2023 om 20:52

In mijn ogen is hij ook niet heel bijzonder. Poku vind ik een veel interessantere speler bij AZ. Maar dat krijg je wanneer je na een potje tegen Go Ahead een jonge jongen zo ontzettend ophemelt.

21 september 2023 om 21:20

Van Bommel had een heel laconieke en ongeïnteresseerde houding - wat me totaal niet aanstond en ik onbegrijpelijk vind - maar hij kan wel voetballen hoor. Poku is heel snel, maar verder vooral heel wild en ongecontroleerd.

21 september 2023 om 20:50

Het gebeurt ook allemaal zo makkelijk. Gaten achterin en spelers kunnen gewoon doorlopen. Op het laatst wordt het nog bijna 5-3. Er wordt gewoon niet verdedigd. En wat ik echt mis bij AZ is een goede 6 die ipv ballen naar voren kan spelen, ook goed kan verdedigen.

21 september 2023 om 21:04

Bazoer zou dat moeten kunnen, maar probleem is dat hij wordt misbruikt als CB. Bij Vitesse was hij eigenlijk meer een verdedigende of centrale middenvelder merendeel van de tijd. Hij is geen pure CB. Waarom Jansen erop staat hem wel in die positie te gebruiken begrijp ik niet.

Typisch AZ. Juist tegen de kleintjes geven ze het weg.

Nou AZ bedankt. Hoe kan je je zo te kijken zetten door een of andere semi prof ploeg dat niet eens een fatsoenlijk stadion heeft. Pascal Janssen is tactisch alles behalve sterk. Je ziet na die 3-2 al van mijlenver aankomen dat ze het weggeven omdat ze niet scherp zijn. Zet dan frisse jongens in. Vorig jaar zag je dit ook al. Hij heeft nooit een plan B. En dan die ploeg. Wat een onvolwassen zootje. Ook geen aanvoerder die zijn eigen jongens verrot scheld en ze een schop onder de kont geeft. Hopelijk betalen de spelers de onkosten van de fans. Wat een onzettende schande. Geef de ticket maar aan Twente...

Als Utrecht supporter heet ik jullie van harte welkom bij de Zrinjski Mostar trauma-club AZ-fans!

21 september 2023 om 21:23

Hahaha ik zat al te denken; deze ploeg komt mij bekend voor.

Nou hebben we de afgelopen tijd veel gekke dingen gezien met name bij ajax. Maar dit AZ is met alle respect werkelijkwaar de grootste schande van het Nederlands voetbal, met afstand.

Je zou maar verliezen van de nummer 10 uit de Bosnische League, wat een absolute schande.

Ik heb zo'n gevoel dat dit een heel slecht Europees seizoen gaat worden. AZ was tegen Brann al vreselijk en kan niet eens winnen van de nummer 10(!) van Bosnie. Die geloof je niet. Ajax zal ook wel verliezen vanavond en dan is het feest compleet.

Met Aston Villa en in mindere mate Legia Warschau moet je gewoon 6 punten in de poule halen tegen Zrinjski, anders vlieg je er in de poulefase uit. Tegen Brann was het al op het nippertje en tegen Santa Coloma niet overtuigend, maar dit slaat toch wel echt alles..

22 september 2023 om 09:10

Had Twente maar Europees gespeeld ipv AZ. Jammer dat jullie door ongeplaatste status steeds kut loten
Dit Twente zou oprecht meer hebben betekent dan AZ in groepsfase Conference League.

22 september 2023 om 17:03

Hoe weet je dat nou weer? We staan 1 pot te voetballen in de groepsfase. Ja, dit is een totale afgang en blamage van de hoogste plank. Maar ook Twente kan dit gebeuren. Zoals elke Nederlandse ploeg het eens is gebeurt. Nu gaat meneer Zermatt praten over AZ alsof het de 6e club van Nederland is en nooit Europees presteerd. Ik zou het lijstje er eens bijpakken Zermatt. Bijvoorbeeld vorig seizoen tegen Lazio nog.



Jeetje, daar gaan de coã«fficiã«nten alweer.

Niks anders dan respect voor die Bosniërs om met een 3-0 achterstand in de rust er nog in te geloven!

Nou een typische wedstrijd van AZ gezien weer. Eerste helft zeer overtuigend, geen wolkje aan de lucht. Tweede helft, stilstaan, volop fouten maken, de wedstrijd niet gecontroleerd uitspelen en helemaal weggespeeld worden door de nummer 10 (!) van de Bosnische competitie. Het is werkelijk waar een schande. Dit mogen niet alleen de spelers, maar ook Jansen zich kwalijk nemen. Wat een afgang.

AZ fans, ik hoop dat de draad wordt opgepakt, want het zou zonde zijn als AZ er in de groepsfase al uit dreigt te gaan.

Tegen Brann was het ook al slecht en de “makkelijke” tegenstanders in de eredivisie verbloemen veel. AZ is gewoon erg matig dit jaar. Jansen is niet sterk maar heeft ook weinig versterkingen gekregen en vooral kwaliteit zien vertrekken. Beetje in slaap gesust met de miljoenen op de bank. Het is al jaren zaadvoetbal en een straf om op de tribune te zitten. Fucking kansloos dit weer, Sparta uit all over met 4-0 voor en 4-4 spelen onder dezelfde waardeloze trainer.

We hebben wat wanprestaties in Europa gezien de laatste 10, 15 jaar. Utrecht, Vitesse, af en toe ook Ajax en PSV en zeker ook mijn Feyenoord hebben zo nu en dan echt bizar slecht gepresteerd. Maar dit slaat écht alles. Historisch. Ongelooflijk. 0-3 voor tegen de nummer 10 van Bosniã«, een land wat nog nooit een ploeg in de groepsfase van een Europees toernooi had. En dan verliezen. Dit is niet echt gebeurd toch?

21 september 2023 om 20:50



Vitesse?!?!? Kom op man, Vitesse trof het bijna altijd niet. 1x met wat pech er uit gevlogen tegen een team welke te kloppen was, maar merendeel van de tijd werden we hard genaaid door de loting.

Utrecht, AZ, Ajax, PSV en Feyenoord zijn degenen die zichzelf af en toe belachelijk hebben gemaakt in Europese wedstrijden qua uitschakeling.

21 september 2023 om 20:54

Sluit ik mij volledig bij aan. Vitesse had een aantal jaar geleden één keer niet mogen verliezen. De rest is volledig terecht vanwege de tegenstanders

21 september 2023 om 21:06

Klopt, de 5de ploeg in Europa krijgt nou eenmaal vaak een ruk-loting, Vitesse maar ook Twente zijn altijd de sjaak.

21 september 2023 om 21:47

Misschien in een andere context maar die korfbalwedstrijd tegen swift mogen we natuurlijk nooit vergeten!

21 september 2023 om 21:55

@kelbergen - urgh, die wedstrijd tegen Swift leverde me een bekertrauma op die duurde tot de keer daarna dat wel gelukkig wel doorgingen. In de Nederlandse beker heeft Vitesse inderdaad wel af en toe gezwijnt.

21 september 2023 om 22:01

@Arnhem2001 snap ik volkomen dat was echt ongekend toen. Achja zo heeft iedere club wel eens een grote flater.

Comedy capers daar zo, sure, 2 goals waren mazzeltjes, maar dan nog. Je bent in de 1e helft zoveel beter met goed voetbal en ineens is dat helemaal verdwenen? En Jansen stond er versteend bij en keek er naar.. Als je hier al van verliest, weet ik niet hoe het tegen Legia en Aston Villa zal aflopen. Dit moet heel gauw veel beter!

Och, die Nederlandse top clubs waren toch zo goed itt tot sommige andere landen? Je gaat hier met 4-3 onderuit tegen de nummer 10 van Bosnië die niet eens een kwart stadion hebben kunnen bouwen man. Schande dit.

21 september 2023 om 20:55

Ten eerste is AZ geen top club en ten tweede is deze uitslag niet representatief voor de andere Nederlandse clubs. Dit ligt puur en alleen aan AZ zelf

21 september 2023 om 21:10

Men deed hier zo uit de hoogte over de clubs uit de "nummer 5 Competitie VaN Europa!!" en dat de kwaliteit wel niet zo hoog was.
Als de nummer 4 van vorig seizoen (nipt met Ajax), en huidige nummer 2 geen indicator/graadmeter is voor kwaliteit van een competitie, wat dan wel? Ondanks het feit dat ze historisch niet van het formaat Feyenoord/ajax zijn, betekent het niet dat ze nu niet neigen naar de NLse top hoor.

Kan me een hoop reacties herinneren in de slechte wedstrijden van Turkse topclubs (die overigens gewoon gewonnen werden) over hoe laag het niveau wel niet was terwijl je hier gewoon weggezet wordt door de nummer 10 van Bosnië met een kwart stadion

21 september 2023 om 22:31

Lekker provoceren met je ''az is geen topclub''. Je kan genoeg voorbeelden geven van blunders van Ajax, PSV, Feyenoord, en de rest van de competitie.

Maarrja het is wel schandalig wat er is gebeurt. Voornamelijk door de keeper. Maar 4-0 PSV is ook niet goed

Dit is toch wel een van de grootste wanprestaties in de afgelopen 15 jaar in het Europese voetbal met Nederlandse clubs. Wat een afgang zeg om een 3-0 voorsprong weg te geven tegen een club die voor het eerst Europees voetbal speelt…

3-0 bij rust, 4-3 eindstand tegen semi profs uit Bosnië. AZ ga je schamen en diep ook! Dan hebben ze het in de Nederlandse media over AZ als potentiële titel kandidaat, nou absoluut niet.

Wat het nog pijnlijker maakt is dat Villa ook verloren heeft, je had nu alvast een slag kunnen slaan omdat de Engelsen de beste uit de groep zijn?

21 september 2023 om 21:00

Het was al pijnlijk genoeg, maar jij doet er nog een schepje bovenop.

Hoe kan het toch dat AZ dit hele europese seizoen (inclusief voorrondes dus ) er echt niks van bakt tegen teams die niet veel beter zijn dan een amateur club in Nederland

21 september 2023 om 21:12

Arrogantie en laksheid

Schaam je kapot AZ! Die club is slechter dan een gemiddelde kkd club

21 september 2023 om 20:50

Euhm medetukkert, gezien we in Europa al twee jaar niks klaar spelen hoeven we hier niet te bashen.. aZ heeft veel punten gesprokkeld en maakt een misstap… ja we hebben zwaardere tegenstanders gehad maar je reactie is een beetje overdreven

De gruwelijke arrogantie die we tegen Brann hadden vertienvoudigd. Wat mij betreft Jansen OUT. Dit is genoeg reden.

Beschamend dit. Eerste helft oppermachtig en daarna volledig ingestort. Paar tactische omzettingen bij de tegenstander, zwakke mentaliteit bij onszelf en het hele kaartenhuis pleurt in elkaar. Al jaren is de mentaliteit tegen de 'kleinere' een ding, spelers als Midstjo, De Wit en Pavlidis hebben dat al benoemd.

Elke keer wordt dat compleet ontkend door Pascal. Misschien tijd om te luisteren naar je spelersgroep, tuurlijk moet het deels vanuit de spelers zelf komen maar een manager moet toch echt zijn spelers weten te raken. God knows dat hij het tactisch niet op kan lossen.

#JANSENOUT#MARTENSIN!

21 september 2023 om 20:53

Oppermachtig de eerste helft? Hij had Yuki verrot moeten schelden als je zo arrogant staat te ballen. Nee Janssen kijkt alleen, en zegt niks. Ajb alle geluk van de wereld dat we scoren. Buitenspelers kwamen geeneens hun man voorbij. Middenveld dat denkt dat je aan het trainen bent, nee dit zag je al aankomen de 2de helft.

21 september 2023 om 20:59

Als de tegenstander niet verder dan 3 passes naar elkaar komt en hoogstens 2 keer over de middenlijn ben je simpelweg oppermachtig. Volledige controle in de eerste helft. De gebruikelijke makken van AZ die dan volgen doen daar niets aan af.

Poah.. das niet best . Ook niet voor de punten op de coëfficiënten lijst. Is er een rematch thuis? Trekken ze dan wel recht

En terecht verloren, vanaf minuut 1 met een klote instelling in het veld en dan wordt je nog beloont met 0-3. Schandalig en is al langer aan de gang met Az, schijtziek wordt je ervan. Slecht ingekocht en met alle geluk alle partijen gewonnen. Janssen zijn houdbaarheid is allang verlopen net als max overigens maar iedereen blijft maar zeggen. Nee hoor goed ingekocht, stuur die ghanees ook maar terug. Waardeloze van Bommel.

AZ neemt de coefficienten punten niet zo serieus. Wat een absolute schande na een 0-3 voorsprong. Doodzonde voor het NL voetbal

Wat misschien nog wel knapper is, is dat als je dit artikel opent je wordt gebombardeerd met 3 filmpjes die tegelijk (zonder te vragen uiteraard) afspelen. Puik stukje techniek weer Voetbalzone, bedankt!

On-topic: geen woorden voor deze wedstrijd. Maar wees gerust, er moet nog een Nederlandse club voetballen straks die al een jaar bewijzen er ook een gigantische puinhoop van te kunnen maken.

Lekker voor de puntjes jongens!!!
Man man man wat een deceptie

Janssen had bij het 2e tegendoelpunt toch al meteen moeten ingrijpen in plaats van alleen maar moeilijk kijken?

Wat heb ik zojuist gezien? 3-0 bij rust, geen enkele weerstand gezien. Na rust stort het gigantisch in tegen een tegenstander van niveau Telstar - en daarmee doe ik Telstar tekort.

Ach, wel fijn dat wij onmogelijk nog de schlemiel van de avond kunnen worden. Az.. wauw.

Wat een wanvertoning was dit zeg. Tegelijkertijd geeft dit ook aan dat je hoe lein je ook bent, met inzet, doorzettingsvermogen en portie geluk best een redelijk resultaat kan halen. Verhoudingsgewijs was dit wel een beetje arsenal-psv. Wat ik bedoel is dat wanneer bosz er niet kamikaze in gaat halen ze misschien best een stunt kunnen leveren

21 september 2023 om 20:58

Dit was verhoudingsgewijs alles behalve hetzelfde. Bij Arsenal een resultaat halen zijn er maar weinig gegeven.

22 september 2023 om 09:23

Verhoudingsgewijs was dit echt geen Arsenal - PSV hoor. Bookmakers bewijzen dit. Als je vooraf had ingezet op Mostar, kreeg je maar 5.75 van de huidige inzet. Als je vooraf op PSV had ingezet, kreeg je 9.5 van je huidige inzet.

Bizar, sta je bijna op 1-4 en vervolgens verlies je met deze cijfers. Wat een vreselijk uitshirt heeft Az trouwens, het lijkt wel iets uit de amateur clubs..

Wauw dat is een afgang, van 0-3 naar 4-3 in een helft. AZ heeft wel een grote jas uitgedaan deze zomer, ik verwacht ook niet dat zij volgend jaar Europees gaan spelen.

Ik ben er wel klaar mee. Santa coloma en Brann kom je gewoon 2x goed weg en dan begin je de groepsfase met zo'n gigantische wanprestatie. Het wordt tijd voor een frisse wind. Jansen eruit. Technisch bestuur een paar maanden pro deo aan het werk voor deze lachwekkende zomer transferperiode. paar spelers een paar weken bij jong. Bezem erdoorheen. Vaarwel overleven in de groepsfase.

Ongelofelijk. Was na de rust naar een andere pot gaan kijken omdat de eerste helft van AZ echt enorm makkelijk was. Je zou denken dit word 5/6-0. En dan laat je je zo te kijk zetten. Wat is er in de rust gezegd? Ga maar lekker op wandel tempo voetballen, ze kunnen er toch niks van? Enorme schande. Nederland staat voor lul.

Wanneer je dacht dat de vernedering van PSV niet te overklassen was…

Absurd, wat een absolute wanvertoning van AZ tegen een stel veredelde amateurs.

Hoe lang houdt AZ nog vast aan de slechtste trainer van Nederland?
En waarom steevast zo weinig mogelijk uitgeven op de transfermarkt?

21 september 2023 om 21:22

Ja joh, psv tegen een absolute topploeg vergelijken met een az tegenover een team dat niet beter is dan Spakenburg. Kom op man.

21 september 2023 om 22:28

De coach is slecht, maar dit is wel de fout van de keeper hoor

Tja Mickey mouse competitie hé, tegen die amateurs uit Andorra werd ook met moeite gewonnen en tegen Brann was het maar net goed. Nu ga je af tegen een team dat slechter is dan een Brann. Maar in de competitie doen ze het wel goed net als twente. Nederlandse voetbal stelt echt niets meer voor. Dus niemand moet nu gaan stoer doen met ja we staan 5e in ranglijst want die plek gaat na dit jaar gewoon weer naar Frankrijk en Portugal neemt plek 6 wel weer in waardoor Nederland met België mag vechten om plek 7 dit jaar.

Werkelijk waar grootste schande van de laatste jaren .. och och stelletje lamzakken , en dan hoor je ze klagen dat Feyenoord maar met 2-0 wint van Celtic in de Champions League , nou Az supporters zou voorlopig maar je ff heel heel koest houden .

Je zou bijna aan matchfixing gaan denken, want die Bosniërs konden er echt geen ene reet van. Echt te triest voor woorden dit. Dit zou voor het Nederlandse voetbal zomaar weer eens een waardeloos Europees seizoen kunnen worden.

22 september 2023 om 09:28

Ik zie PSV en Feeyenoord gewoon overwinteren. Vergeet niet dat Spaanse clubs ook erg slecht starten. Alleen Barca en Real hebben gewonnen van alle Spaanse clubs actief in Europa.

Legia gewonnen van Aston Villa, Iedereen pakt gewoon de 6 punten tegen dit clubje uit Bosnië dus ik geef AZ weinig kans meer.

22 september 2023 om 09:29

Nu moet AZ dus twee keer winnen van Legia om kans te houden op volgende ronde.

Te bizar. Dit is ook de reden waarom AZ ook niet snel kampioen zal worden. Geen absolute topclub. 3-0 voor en dan met 4-3 verliezen.

Ben benieuwd of dit het jaar word dat alles instort bij AZ, ze hebben echt wel wat goede spelers maar die Pascal Janssen is echt gewoon een matige trainer al lange tijd. Ze zeggen wel is dat het geen toeval is als je vaak geluk hebt maar volgens mij is hij de uitzondering.

Ik zie iedereen boos worden op Pascal Janssen maar Ryan is 4x de fout ingegaan, ik zou Ryan niet meer opstellen volgende wedstrijd.

21 september 2023 om 22:27

Inderdaad! Verhulst is echter 2e keeper. En als hij op het doel staat, moet je altijd minimaal 2x scoren. Nu hij altijd minimaal 2 blunders maakt

Wat een schande van een wedstrijd. Hoe kan je het zo weggeven de 2e helft. Echt niet te geloven. Te laat de juiste wissels. Coach is al niet best, maar had nu een complete off day.

Wat zullen ze in Bosnië uit hun dak zijn gegaan. Dit mag je een historische overwinning noemen die ze daar niet snel zullen vergeten.

Typische noord-hollandse laksheid en arrogantie. Een lesje in nederigheid voor AZ.

21 september 2023 om 22:26

Jouw reactie slaat nergens op. Dus alle ''noord-hollandse'' zijn arrogant? Je bedoeld zeker AZ en Ajax. Lekker makkelijk gezegd.
De wedstrijd heb je sws niet gezien, want het waren blunders van de keeper. Voor de rest was AZ wel heer en meester. Deze Bosnische club heeft puur geluk gehad.

Maar afijn, het is niet zo dat ik niet boos ben op AZ. Grove blunder waardoor overwintering nu al op het randje staat

22 september 2023 om 17:07

Geluk zou ik het niet noemen. Je zult toch echt in de buurt van een keeper moeten komen om te scoren. De 1
2e helft was gewoon complete drama en dat mag heel AZ zich aanrekenen en dan vooral de as.

Dit is natuurlijk niet normaal, wat een wanprestatie!
Je staat natuurlijk voor lul als club zijnde!
Maar deze keeper mag je natuurlijk nooit meer opstellen.
De rest van het team speelde natuurlijk ook als een stel oude wijven maar de 2 blunders zijn onvoorstelbaar.

Willen bij top horen.Dus niet. Arrogantie is afgestraft door een tegenstander die door wilskracht verdiend hebben gewonnen .

Het was in ieder geval niet saai in die fietsenstalling in Bosnië. Maar dit is misschien wel de grootste schande in de historie van AZ. Ik schaam me gewoon als supporter. Wat een aanfluiting. Iedereen denkt dat je op halve kracht een voetbalwedstrijd kan uitspelen? Arrogantie ten top!

Ik heb de hele wedstrijd gezien en dacht na de 0-3 voor AZ dat het een nulletje of 5, 6, 7 zou gaan worden. Dan vliegt er uit het niets een bal in, raakt Pavlidis bij de 1-3 nog de paal en dwarrelt een onmogelijke bal in de kruising met 2-3 tot gevolg en zag ik plots de twijfel op de gezichten bij de AZ spelers. En verdomd, de thuisploeg krijgt vleugels terwijl ze niet kunnen voetballen, bij AZ zijn plots het geloof en de organisatie weg en wordt het 3-3 en 4-3. Ik heb zelden zo'n rare wedstrijd gezien, AZ verliest totaal onnodig 3 punten en maakt het zichzelf onnodig moeilijk in de poule. Ook zonde van de UEFA ranking punten trouwens.

Je zou bijna gaan denken aan matchfixing. Echt ongelooflijk dit

21 september 2023 om 22:22

Ik denk dat de keeper Ryan op 4-3 bij TOTO had ingezet. Pfffffff

In de rust gaf aan verliest van az quote iets van 1000 😳

Mijn god ben gestopt met kijken na de eerste helft , dacht die overwinning kunnen bij schrijven .
En wat zie ik nu , zijn ze er gewoon afgegaan net 4-3 wat een schande .

Straftrainig morgen! En Jansen, waag het om niet mee te doen want wat heb jij gefaald. Ongelofelijk dat je niet weet wat je moet doen als je 3-0 voor staat tegen de lokale fc op een trapveldje ergens achteraf. Vreselijke Europese wanvertoning die zijn weerga niet kent. Schaam me kapot als AZ'r maar ook als Nederlander.

Bij de eerste helft en 3-0 in slaap gevallen, wordt net wakker en even tussenstanden kijken en ik zie 4-3….😬😧😧😧

Met Verhulst op het doel had je garandeert 1 tegendoelpunt. Nu is Ryan wel beter dan Verhulst, maar het blijft geen goede keeper. En dat kon je hier goed zien.
Dankjewel Ryan! Slechte keeper dat je er bent.
We hebben gewoon nu al een probleem met overwinteren.

Wat een absolute wanprestatie. Los van het feit dat het hele team vanavond door de ondergrens zakte, hoe komt het dat we als top vier club van Nederland al jaren niet in staat zijn om een redelijk betrouwbare keeper aan te trekken?

Ik snap dit dus niet. Twee weken geleden werd Vitesse compleet weg getikt door AZ. En dan krijg je dit. Hoe dan?

Als Az mag je je echt enorm schamen.. dat je 0-3 voorstaat en dan nog verliest.,,,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren