Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ en El Hamdaoui zijn er uit: spits blijft om zich heen kijken

Laatste update:

Mounir El Hamdaoui maakt geen comeback bij AZ. Vorige maand meldde de spits zich bij zijn oude club in Alkmaar, om zijn conditie op peil te houden in de zoektocht naar een nieuwe club. Een terugkeer bij AZ hield hij ook open als optie, maar het buitenland had de voorkeur. Earnest Stewart zegt nu dat El Hamdaoui geen contract krijgt.

/

De aanvaller en de technisch directeur spraken tweemaal met elkaar, zo werd een week geleden al duidelijk. Nu vertelt Stewart aan RTV Noord-Holland dat El Hamdaoui en AZ niet opnieuw gaan samenwerken. “Hij belde ons en vroeg of hij mee kon trainen, omdat hij bezig was met een transfer naar een buitenlandse club. Wij zijn in gesprek geraakt met Mounir, want hij is gewoon een heel goede speler.”

“Als het van beide kanten zou passen, dan zouden we daar waarschijnlijk mee aan de slag gaan. Alleen: Mounir heeft ook zo zijn ambities uitgesproken, daar is-ie heel eerlijk in geweest”, aldus Stewart, die aangeeft dat een club over de grenzen de voorkeur geniet van de 31-jarige El Hamdaoui. Hij traint nog wel mee bij AZ en Stewart denkt dat het daarbij blijft. Speculeren doet hij niet. “Je sluit nooit iets uit hè, Mounir is gewoon een heel goede speler. Dus zoals het er nu voor staat niet, maar in de toekomst weet je het nooit.”

Denk je dat Mounir El Hamdaoui zijn club snel zal vinden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

snap het niet...hij kan toch gewoon voor een jaar tekenen. prestatie contract. alsof ie een club vind terwijl ie niet speelt....goeie speler, maar altijd rare keuzes gehad.

7 oktober 2015 om 10:14

Wanneer je vast ligt, ook al is het voor een jaar, willen clubs je toch minder snel hebben. Daarnaast kan het voor een speler lucratief zijn om bij een nieuwe club te tekenen met een transfervrije status (tekengeld).

7 oktober 2015 om 10:34

Ik snap je opmerking ! Maar hij is al sinds juni transfervrij en het is inmiddels oktober en hij heeft nog geen club. Je kan ook een keer financieel een stapje terug doen om jezelf weer in de kijker te spelen......want tot op heden is nog geen 1 club concreet geweest !!

7 oktober 2015 om 10:27

Mensen zijn vrij om te doen en laten wat ze willen of het een keuze van geld of hart is. Jammer zag die jongen graag spelen in de eredivisie en AZ is een leuke club en ploeg. Succes mounir

7 oktober 2015 om 14:14

Niks mis mee om voor het geld te gaan! Mounir doet er kennelijk prachtige dingen mee zoals onlangs een donatie van 94.000 euro voor een jong meisje met botk***, zodat zij alsnog geopereerd en behandeld kan worden in Duitsland, daar waar ze in Nederland te horen kregen dat het over en uit was.

Het lijkt me dat El Hamdaoui beter bij AZ aan de slag had kunnen gaan. Hij heeft in het buitenland niet veel laten zien. De kans dat hij van waarde is in Alkmaar is aanzienlijk groter.

Jammer, ik had echt gehoopt El Hamdaoui terug te zien op de Nederlandse velden. Hij had de jonge garde als Tankovic en Janssen veel kunnen leren.

En hij was natuurlijk de kers op de taart geweest qua terugkerende spelers naar Nederland.
(moreno, Maduro, Heitinga)

7 oktober 2015 om 10:21

el hamdaoui de kers op de taart?? Op basis van wat? Zelfs die 3 jongens die jij noemt hebben nog meer gepresteerd in het buitenland dan hij.
Hij heeft werkelijk waar niks meer laten zien sinds zijn vertrek.
En wat had hij die jonge jongens moeten leren?

7 oktober 2015 om 10:27

Je hebt gelijk. Kers op de taart is wat teveel van het goede. Maar in zijn tijd bij Ajax spatte de klasse van hem af. Zijn buitenkant rechts was beter dan menige linkspoot hun linker.

Kijk zijn goals nog eens terug en je zult zien dat met de juiste instelling hij echt veel verder zou kunnen komen. Hij kan jonge jongens echt nog wel iets kunnen bijbrengen hoor. Instelling kun je niet aanleren, dat zit in je.

7 oktober 2015 om 10:38

ja hij had/heeft een puike techniek, maar dat is ook nog vrij lastig om aan iemand anders te leren.

7 oktober 2015 om 11:03

In Nederland heeft mounir veel meer laten zien, dus ja het is maar hoe je het bekijkt.


Jammer dat i niet bij az tekent, maar als het om miljoenen gaat begrijpelijk...

Ik vind het niet heel erg. We hebben Vincent Janssen. Laat hem maar lekker opbloeien bij AZ.

Maar AZ heeft al 2 spitsen. Wat voor signaal geef je af als zo'n voetbalzwerver even langskomt en je geeft die dan de voorkeur. Dan zeg je toch eigenlijk dat je geen vertrouwen in je selectie hebt. Terwijl je daar wel in geïnvesteerd hebt en een plan voor dit seizoen gemaakt hebt.

7 oktober 2015 om 10:28

Nou is hij natuurlijk niet zomaar een voetbalzwerver, zeker niet voor AZ. Hij is de topscorer uit het kampioensteam. En die 2 spitsen doen het aardig maar zijn nog jong en onervaren en zouden best nog wat kunnen leren van hem. Ik vind het allemaal dus niet zo gek dat er op z'n minst werd gekeken naar de mogelijkheden wat betreft een contract.

Dat is niet waar. AZ heeft 2 spitsen maar Muhren komt te kort.
Janssen is een hele goede spits, dat konden we zondag zien. Maar hij is 21 jaar geloof ik en wat is er beter dan samen trainen met een van de betere spitsen die we hebben gehad bij AZ

7 oktober 2015 om 10:25

Beide zijn niet te vergelijken en hebben niet het niveau van Elham.
Daarbij Tankovic is ook een spits, maar ook niet het niveau

7 oktober 2015 om 11:07

Klopt, Mounir is (denk ik) nog veel beter. Maar Janssen komt eraan, dat kunnen we elke wedstrijd zien.
Tanko is zwervend beter en ik vind hem ook zeker niet van het niveau van Mounir.
Ondanks dat ik Mounir graag zou zien komen, vind ik dit niet erg hoor. Als AZ voor hem de volle mep moet gaan betalen laat dan maar zitten.

Mounir heeft uitgesproken dat Az zijn gevraagde salaris niet wil of kan betalen.
AZ heeft een salaris plafond en Mounir vraagt ongeveer 50 meer.
Hierdoor is er een pat stelling ontstaan.
Jammer voor beide partijen en vooral de supporters

7 oktober 2015 om 12:57

Dat weet ik ja, maar AZ wil het niet vrij geven.
Ik weet ook wat Elham. vraagt.
Bijna 50% meer als het salaris plafond.
Daarom is een contract ook (nog) niet bespreekbaar.

Gaat sowieso naar Dubai o.i.d. Denk niet dat hij nog echt sportieve ambities heeft. Kan nog wel een jaartje of 3 daar gaan ballen.

Mounir moet lekker 2 jaar in de woestijn gaan voetballen voor 3/4 miljoen per jaar en dan op 33 jarige leeftijd nog een jaartje vlammen in de Eredivisie en dan klaar.

Oh, zo zonde dat zon voetballer kiest voor de centen en niet voor het sportieve gedeelte. Had hem graag in Nederland zien voetballen. Die maakt er nog wel 25 voor een club.

Ben al 2 jaar aan het zeuren dat Vitesse deze jongen had moeten ophalen. Maar nu is duidelijk dat dit gewoonweg niet te doen is. Zonde voor het Nederlands voetbal.

Misschien toon ik nu weinig respect voor Meh. Maar ik vind hem echt een drol. Ziet hij niet aan Elia hoe goed het voor zijn carrière kan zijn om in de eredivisie mee te draaien? Met AZ kan hij ook nog eens in Europa zijn kwaliteiten laten zien. Gelukkig begint AZ ook zonder hem de laatste tijd steeds stabieler te voetballen. Zowel in de eredivisie als in Europa

Hele domme actie voor Mounir, een slimme voor Az.

Mounir heeft niks. Geen club, geen trainingsmogelijkheid met een goed team, geen speelminuten en geen salaris. Ook al was het wat minder dan hij heeft gewend, dit slaat Mounir af "vanwege ambitites". De vraag is, waarom zou hij nu ineens wel een betere club vinden en afgelopen zomer niet? Ga gewoon voor een jaarcontract bij AZ en speel jezelf in de kijker.

Ach, ik ben hem ook liever kwijt dan rijk in Nederland maar dit tekent de mentaliteit van Mounir: die heeft hij niet.

7 oktober 2015 om 13:00

Jammer van jouw mening.
Elham is een goede voetballer en zou de beste spits van Nederland zijn momenteel.
Jammer dat de Boer met zoveel goede spelers in conflict is geraakt .
En dat Elham 100% de schuld krijgt.
Zou een absoluut Ajax waardige spits zijn

7 oktober 2015 om 15:38

Jammer van jouw mening, die overigens geen feit is. Op basis waarvan is hij nu ineens de beste spits van NL dan? Zijn prestaties de afgelopen jaren? Laat me niet heeeeel hard lachen. De man heeft niks meer gepresteerd.

Die man heeft zich alles behalve bewezen in mentaal opzicht bij Ajax, dus die heeft daar al helemaal niets te zoeken. Niemand is groter dan de club en dat moet ook gelden voor Az.

Met hoeveel goede spelers is De Boer in conflict geraakt dan Steward? El Hamdaoui had wel de potentie, maar een waardeloze mentaliteit. Is extra gebleken ná zijn vertrek bij Ajax naar het buitenland. Ajax is de beste leerschool voor de Europese top. Als je niet slaagt bij Ajax, dan gaat het in het buitenland heel moeilijk worden. "conflictspelers" als Mounir, maar Bouy en ik denk ook Kishna bewijzen dat ze niet lang in het buitenland kunnen presteren. Keer op keer wordt het bewijs dat Frank de Boer gelijk had geleverd. Dus je bent echt onzin aan het verkondigen aangezien verder De Boer spelers als Blind, Eriksen, Alderweireld etc heeft moeten verkopen (suarez zal ik maar niet noemen) die het allemaal prima doen in het buitenland.

7 oktober 2015 om 15:47

Jammer dat je niet objectief bent.
De Boer heeft met verschillende conflicten gehad.
Bijvoorbeeld met Sulimani, Vermeer en nog een aantal.
Ik begrijp overigens niet waarom de Boer zo opgehemelt word.
Tot drie keer toe met een B team uit de beker geknikkert.
En vier keer op rij kampioen had elke trainer gekunt met dat materiaal.
Elhamdaoui moet je zien op de training bij Az.
Fantastische tecniek. En fit.
Maar jij mag een andere mening die gekleurd is hebben hoor, geen probleem

7 oktober 2015 om 16:19

Objectief is niemand. Jij doet alleen alsof je eigen mening een feit is.

Je noemt wel echt de goede spelers. Die spelers hebben allemaal afgedaan tijdens én na Ajax, dus je kan nog wel meer spelers gaan noemen maar dan wordt mijn gelijk alleen maar groter.

7 oktober 2015 om 16:53

Ik ben objectief denk ik.
Ik heb niets met AZ en Ajax.
Maar zie wel dat de Boer onterecht de hemel in geprezen word.
En met veel goede voetballers in conflict is gegaan.
Sulumani en Elham hebben Ajax samen 22 miljoen aan transfer gekost.
En niets opgebracht.
Beide spelers zijn beschadigt en de Boer komt er mee weg.
Ondanks het verlies van 22 miljoen.
Ik begrijp zulke dingen niet, zeker niet dat het niet gezien word.
En als jij je gelijk wil hebben, prima.lekker belangrijk
Dat zegt iets over jou en heeft voor mij geen zin om met je in discssie te gaan,wat ik dus ook verder niet ga doen. Zinloos!!

ik zou er positief tegenover staan om hem een contract tot de kerst te geven. Is ook prima uit te leggen naar de redt van het team. Gekeken naar Knvb beker, Europa League en competitie is het een drukke tijd waarbij de betere spelers ook interland verplichtingen hebben. Als Mounir bij kan dragen aan het halen van de volgende ronde EL, zou het prima inveatering zijn. Ik zeg doen.

7 oktober 2015 om 13:48

Ook al weet ik dat Mounir niet wil, maar ik begrijp niet helemaal waarom hij dat niet zou willen.

Als die jongen gewoon getekend had voor dit seizoen dan kan je weer helemaal fit worden en jezelf in de kijker spelen en volgend seizoen ergens in Amerika of het midden oosten nog cashen je laatste voetbal jaren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren