Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ barst na zegereeks van het zelfvertrouwen: 'Laat PSV maar komen'

Laatste update:

AZ is de laatste tijd goed bezig. De Alkmaarders leden eind januari een kansloze 3-0 nederlaag bij FC Twente in het bekertoernooi, maar herstelden zich in de competitie van die zeperd, door te winnen van Heracles Almelo (thuis), Ajax (uit) en FC Groningen (uit). AZ staat nu vierde in de Eredivisie, met net zo veel punten als nummer drie Feyenoord, en barst van het zelfvertrouwen.

Aankomende vrijdag speelt AZ in eigen huis de topper tegen lijstaanvoerder PSV, dat hard op weg is naar het kampioenschap. "Laat ze maar komen", zegt middenvelder Markus Henriksen op de website van zijn club. "Het is een goed moment om hen te treffen. Het team heeft veel energie. Dat komt omdat we moeilijke uitwedstrijden zoals deze tegen Groningen en die tegen Ajax winnen."

"PSV is ook goed in vorm, maar als wij in de top willen staan, moeten we ook van de beste teams winnen", vindt Henriksen, zondag nog goed voor twee doelpunten tegen Groningen. "We staan nu in de topvier, maar ook de tweede plaats is niet ver weg." AZ heeft op het moment vijf punten minder dan Ajax, dat op het moment nog tweede staat.

Denk je dat AZ ook van PSV kan winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat PSV hier op zijn best moet zijn om ook maar een punt te pakken want AZ is in topvorm en dat maakt het ook weer spannend natuurlijk.

Ik hoop wel natuurlijk dat ze de 3 punten mee naar huis nemen maar heb er een hard hoofd in.

9 februari 2015 om 10:17

AZ is in topvorm maar PSV is beter. Zal niet makkelijk worden maar ik denk dat PSV hier gewoon gaat winnen net zoals alle andere wedstrijden dit seizoen. PSV heeft alle toppers tot nu toe gewonnen.

9 februari 2015 om 10:27

Die ruime voorsprong zou echter wel eens in het voordeel van AZ kunnen werken. Ik verwacht in ieder geval een spannende pot met PSV als lichte favoriet.

9 februari 2015 om 10:29

Dat was toen, psv nu loopt heel stroef. Az gaat deze winnen, ze hebben ook nog die ruige benside achter zich he!😂

9 februari 2015 om 10:49

PSV loopt helemaal niet stroef, ze winnen de wedstrijden zonder veel inspanning, op een paar wedstrijden na, en scoren makkelijk als ze even aanzetten. Ajax loopt stroef, heel stroef.

9 februari 2015 om 10:51

Ja Dordrecht loopt ook stroef, maar wat hebben hun hiermee te maken?? Ot; ik denk dat psv gewoon zal winnen. Az heeft wedstrijden die op en neer gaan en dit wordt een neer wedstrijd

9 februari 2015 om 10:52

Als voorbeeld, om te laten zien wat stroef lopen is.

9 februari 2015 om 12:10

@md7_ haha wat een kul. Ajax heeft hier niks mee te maken, ook al ben je niet dde enige ajax of psv supporter die elkaar te pas en te onpas overal in betrekken. Het wordt een lastige pot voor PSV al is het voor mij wel de lichte favoriet. Spelers als Berghuis, Gudelj en Hoedt steken in een uitmuntende vorm.

9 februari 2015 om 12:47

Psv loopt zo stroef dat ze 12 punten op ajax voorstaan en 17 op feyenoord inderdaad...

9 februari 2015 om 14:25

PSV heeft idd een ruime voorsprong opgebouwd maar dat is niet omdat PSV zo geweldig speelt. Anders win je niet nipt van Willem II in de laatste minuten. Ook de wedstrijden tegen Vitesse en Cambuur waren niet denderend.
PSV staat 12 punten los omdat Ajax afgelopen weken 8 punten heeft laten liggen. Van AZ kun je echt zeggen dat ze in topvorm zijn, dus ik geef ze een goede kans om van PSV te winnen.

9 februari 2015 om 15:33

Om tot die voorsprong te komen moet je zelf ook winnen of was je dat vergeten?

9 februari 2015 om 16:32

@md7
Ik denk dat PSV gaat winnen bij AZ, Maar PSV loopt absoluut niet soepel, ze winnen veel wedstrijden met slecht voetbal. Zo word je natuurlijk wel kampioen.
Volgens mij kijk jij gekleurd

9 februari 2015 om 20:15

PSV heeft op Ajax na ook alle toppers thuis gehad

9 februari 2015 om 10:56

Het zou wel grappig zijn als PSV is 2-3 x punten verspeelt, op 6-7 punten komt en dan kijken of ze de spanning aan kunnen.

9 februari 2015 om 11:01

Helaas moet Ajax zijn potjes dan ook blijven winnen en dat zie ik nog niet gebeuren eerlijk gezegd....

9 februari 2015 om 11:20

Toch heeft Ajax al Groningen, Feyenoord, AZ, Vitesse en FC Twente gehad na komend weekend, PSV alleen Vitesse en AZ komend weekend.

Als ze verliezen krijgen ze daarna Ajax, Groningen, Feyenoord en Twente tegen, kunnen ze zomaar een zak aan punten verliezen.
Relatief gezien krijgt Ajax alleen Heerenveen (en natuurlijk PSV ) tegen in diezelfde periode en voorderest ploegen als Excelsior, Willem 2 en Ado.

Dus ik zit de komende 1,5 maand weer lekker te kijken hoe de Eredivisie zich gaat ontvouwen.

9 februari 2015 om 11:25

Het zou zo maar kunnen dat we op 1 maart de voorsprong van PSV kunnen verkleinen maar dan moet AZ winnen of gelijk spelen tegen PSV en moeten wij winnen van Twente en Willem II. En dan 1 maart in Eindhoven dan komt er toch wel een beetje druk bij PSV. Maar aangezien wij uit de El komen zal het niet makkelijk worden in Tilburg.

9 februari 2015 om 11:56

Vergeet pec en utrecht uit voor het gemak maar.. toch aardige angstgegners voor Ajax

9 februari 2015 om 12:11

Ik heb het over de komende weken, niet over de hele tweede helft van het seizoen...

9 februari 2015 om 13:33

Die zullen ze toch ook moeten winnen om psv voorbij te gaan? Of dacht jij dat psv er van de komende 6 er 4 gaat verliezen?

9 februari 2015 om 15:16

Joh, komende 3 wedstrijden van Ajax tegen Twente, Willem 2 en PSV verliezen ze minimaal 6 punten. En ik ga uit van 8 verliespunten. Wat een drama dit seizoen

9 februari 2015 om 15:32

Alsof Twente zo goed loopt? Ik heb geen idee hoe het allemaal gaat lopen, heb geen glazen bol.

Maar gezien het speelschema kan het zomaar weer spannend worden, wat het enige is wat ik aan wilde geven.

9 februari 2015 om 16:10

Uiteindelijk speelt iedereen 2x tegen elkaar

9 februari 2015 om 16:10

Uiteindelijk speelt iedereen 2x tegen elkaar

9 februari 2015 om 16:33

Stop met dromen. Het is niet onmogelijk.
Maar de kans dat PSV geen kampioen word schat ik in op 10%

9 februari 2015 om 20:25

Ja Az is in topvorm en helaas moeten wij ook nog zonder Guardado tegen ze hopen dat we alsnog kunnen winnen.

Gaat een mooie pot worden denk ik, met een Alkmaarse wervelwind die Psv weer met beide beentje op de grond gaat zetten.
De Alkmaarse trein mag nu wel eens op stoom komen, we spelen nog niet echt heel goed. Maar eens komt het moment zoals 2dehelft Groningen-uit.
Wat dat betreft de ideale tijd, om gas te geven en te laten zien wat wij in mars hebben.

Weet niet of Psv nog rekening gaat houden met Europees voetbal, maar misschien spelen ze ook nog met een handremmetje erop.

9 februari 2015 om 10:15

Denk niet dat PSV rekening houdt met Europees voetbal. Scheelt bijna een volle week. Daarnaast speelt PSV eerst thuis

On: mooie pot!

9 februari 2015 om 10:19

Als je tegen PSV 2-0 achter komt is het klaar, dat weet ik wel. Die spelen niet zo naïef als Zwolle afgelopen weekend. Het wordt leuk. AZ wil vooruit voetballen en PSV kan juist die ruimte weer goed bespelen. Ook Poulsen die altijd opkomt zal moeten gokken. Gaat hij steeds naar voren of blijft hij nu hangen. Allemaal leuke facetten. Ben benieuwd, wordt een interessante pot.

9 februari 2015 om 10:32

je hebt in de gaten dat AZ dit weekend tegen Groningen speelde he, en niet tegen Zwolle... zie het je hier zeggen en ook in een reactie hieronder

9 februari 2015 om 10:37

ja sorry! haha, groningen bedoelde ik! Excuses

Komt niet vaak voor dat ik op ene vrijdagavond biertjes drinken ga uitstellen, maar in dat geval wel! Ik vind deze wedstrijd echt een kraker en spannend, maar ik denk dat Az kansloos is..

9 februari 2015 om 10:30

Kansloos absoluut niet! PSV heeft het laatste jaren lastig in Alkmaar. Dit is een wedstrijd waar die 12 punten voorsprong goed van OAS komt.
Ik vrees dat Az gaat winnen.

9 februari 2015 om 12:59

Renaldino

Dat klopt, maar als je ziet dat een Psv al een hele tijd slechte wedstrijden ook over de streep trekt. Het gaat iig wel vreselijk spannend worden.

Ik moet zeggen dat John van den Brom zijn elftal goed op de rit heeft gekregen. AZ speelt goed en leuk voetbal. Ze hebben ook best een aardig elftal, ze staan niet voor niets zo hoog op de ranglijst.

Psv heeft nog niet zomaar gewonnen in Alkmaar. Kan een leuke wedstrijd worden.

9 februari 2015 om 15:08

Sinds van den brom bij AZ is presteert alleen PSV beter qua resultaten.

Zo jammer dat AZ zo belabberd begon door domme nederlagen tegen Heerenveen en Willem 2

Voornamelijk een slechte start door blessures van Aron Johansson, berghuis, henriksen etc

Gaat een lastige wedstrijd worden voor Psv, toch denk/hoop ik dat de individuele klasse van PSV er voor gaat zorgen dat de drie punten mee naar Eindhoven gaan. In de wedstrijd tegen Ajax kon je wel zien dat de aanval van AZ er weinig van bakt.

9 februari 2015 om 10:21

Ja tegen Zwolle heb je kunnen zien dat de aanval er wel wat van bakt. Ben ook benieuwd Berghuis/willems. Berghuis is een beetje flegmatieke voetballer. Niet erg snel maar wel heel technisch. Wie zou wie vaker passeren?

Blijft bijzonder dat iedereen zo lyrisch over Feyenoord is terwijl die met een hogere begroting net zoveel punten hebben als AZ. Dan doet AZ het fantastisch. PSV is waarschijnlijk een maatje te groot maar 6 punten uit 3 zware wedstrijden zou ook prima zijn.

9 februari 2015 om 12:11

Dat hadden wij niet verwacht he Loggie. Gewoon gedeelde 3e. Nu ben ik het wel met je eens, PSV is voor deze jonge ploeg een maatje te groot. Toch kijk ik enorm uit naar vrijdag. We hebben ze eerder thuis verslagen tenslotte. Gudelj gaat (hopelijk voor de hoofdprijs) weg, maar van Overeem komt terug. Ze hebben nmm routine nodig op het middenveld voor de balans, maar als alleen Gudelj wegggaat kon het nog wel eens een mooi seizoen worden volgend jaar!

9 februari 2015 om 12:16

Zo geweldig vind ik deze selectie niet hoor. Johannsson, Esteban, Hupperts, Johansson, Muhren, Elm, allemaal bijzonder zwak/matig. De vervangers van Hoedt zijn veel minder. Wuytens veel te traag en Luckassen nog veel te nerveus. Van Overeem doet het goed bij Dordrecht maar is niet de natuurlijke leider die zomaar even Gudelj doet vergeten. Kortom, er zullen 2 goede verdedigers bij moeten en een echte spits die er 20 maakt. En een topkeeper zou ook wel weer eens leuk zijn.

9 februari 2015 om 12:29

Zo ken ik je weer. Mathias is verdedigend een zwakke schakel, eens, Esteban keept wisselvallig, maar zeker niet slecht. Zijn uittrap is wel slecht. Aron vind ik voor AZ een prima spits. Muhren wordt ook onderschat, slimme voetballer. Hupperts en Elm zijn wisselspelers, minder belangrijk. Er lopen in de jeugd nog twee toppers rond voor het centrum achterin, no worries. Van Overeem is iedere wedstrijd de man van de wedstrijd bij Dort, wel eredivisie. Gudelj is natuurlijk te goed om zomaar te vervangen. Dat is de belangrijkste taak van Stewart. Maar deze selectie, met deze trainersstaf, zie ik nog voor positieve verassingen zorgen. Moet er wel wat routine/leiderschap op het middenveld bij, eens.

9 februari 2015 om 16:35

Die bank is juist wel belangrijk als je nog stappen wilt maken. Ik hoorde Eenhoorn iets roepen over een titel, daar is echt nog heel veel voor nodig. Maar dat doel lijkt me sowieso niet haalbaar en dat hoeft ook niet.

Ik ben vaak kritisch omdat het spel gewoon niet goed is in de meeste wedstrijden en we voorin weinig scorend vermogen hebben. Als je dan toch 4e staat moet er meer mogelijk zijn.

Over Esteban zullen we het niet eens worden. Ik vind het een onbetrouwbare vliegenvanger die geen schot klem heeft en elke spelhervattingen inlevert bij een tegenstander. Blij als hij weg is.

9 februari 2015 om 17:51

We zijn het vaak eens, zeker over het vertoonde spel van AZ. Dit seizoen heeft AZ maar een paar wedstrijden redelijk tot goed gespeeld, veel te weinig om tevreden te zijn als liefhebber. Maar als je toch 4e staat, verdient dat wel, dan is er toch veel meer mogelijk. Ik denk dat ze binnen 5 jaar kampioen worden met dit bestuur en trainers als ze deze selectie (op Gudelj na) intact kunnen houden en een ervaren middenvelder erbij halen. Vergeet niet dat AZ misschien wel de beste jeugd van Nederland heeft op dit moment. Over Esteban worden we het inderdaad niet eens. Ik vind hem de beste lijnkeeper in deze competitie.

Az heeft zeker kans de wedstrijd te winnen. Maar ik denk niet dat PSV zo naïef gaat spelen als Groningen gisteren. PSV gaat zoals vaak dit seizoen de tegenstander het spel laten maken en vanuit de counter de kansen proberen te creëren.

PSV gaat dit winnen met moeite. Maar als ze spelen net als tegen FC Utrecht dan maakt AZ gehakt van PSV.

Dat hebben dit seizoen al meer clubs geroepen .... PSV heeft tot dusver pas 2 verloren en 1 gelijk gespeeld, dus niet al die ploegen hebben dat waar kunnen maken ...
Maar goed, we zullen zien. AZ is gewoon een goed team en PSV zal daar geen makkie krijgen.

Lijkt me een leuke pot om te zien. Maar AZ heeft alleen kans op een punt als Guardado deze wedstrijd mocht missen. Depay komt weer beter in vorm en met de al in topvorm verkerende Wijnaldum en Guardado word dat te veel voor AZ. De kans is ook groot dat Bruma en Hendrix weer in de basis beginnen.

AZ is in bloedvorm. Wordt nog een lastige wedstrijd voor Psv. Ze hebben de laatste tijd toch aardig wat wedstrijden met matig voetbal gewonnen. Denk dat je op die manier niet zomaar van AZ wint. Wordt wel een mooie pot. PSV kan iig zonder enige druk voetballen nu want de kampioenstrijd is toch wel gestreden.

AZ-uit is natuurlijk altijd een lastige wedstrijd. Ik vind het dan ook sowieso nog veel te voorbarig dat veel mensen nu al net doen alsof PSV op een haar na kampioen is. PSV heeft nog een erg pittig programma. In de komende negen wedstrijden krijgen we de nummers twee tot en met zeven allemaal nog tegen...

AZ uit is altijd een lastige uitwedstrijd waar de punten niet zo maar op te halen zijn. Maar goed, PSV heeft dit jaar in de eredivisie ook nog geen nederlaag geleden en zal die wedstrijd niet met minder vertrouwen dan AZ in gaan.

Ga er van uit dat wij toch minimaal een puntje uit Alkmaar mee naar huis zullen gaan nemen.

Waarom lees is zo weinig berichten en reacties over Berghuis. Net terug van een blessure en weer oh zo belangrijk. Een jongen met flair, durf, techniek en een goede linker. Wat moet deze jongen kosten en waar kan hij heen? PSV op de flank volgend seizoen?

9 februari 2015 om 10:31

Berghuis is niet niveau waar PSV naar moet streven vind ik, prima voetballer voor AZ

Rare poll, denk ik dat ze kunnen winnen... ja uiteraard kunnen ze dat. Denk ik dat ze gaan winnen, nee dat lijkt me toch niet. Ondanks dat AZ ook gewoon de wedstrijden wint vind ik ze net als PSV toch niet heel erg overtuigend spelen. Al met al denk ik eerlijk gezegd op een gelijk spel..

Tja, AZ kan met een zege erg goede zaken doen richting directe plaatsing voor Europa. Voor de competitie zou een Alkmaarse zege ook wel aardig zijn. Als PSV wint kunnen ze schaal echt wel klaar zetten in Eindhoven.

Deze wedstrijd is wel een belangrijke voor Psv. Als je deze weet te winnen acht ik de kans groot dat je op 1 maart met 12 punten voorsprong aan de wedstrijd tegen Ajax gaat beginnen.
Mocht je deze wedstrijd verliezen en je verliest hierna van Ajax heb je nog 6 punten voorsprong. Je moet daarna nog uit naar Feyenoord en Twente. Dat zijn wedstrijden die je ook kunt verliezen.
Kortom een lastige wedstrijd die je eigenlijk moet winnen.

Het kan nog een spannende competitie worden. Ajax twee keer winnen en PSV twee keer verliezen. Zou kunnen van AZ en Ajax. Dan zijn er nog genoeg wedstrijden en "slechts" 6 punten.

Ik denk dat AZ het PSV heel lastig zal gaan maken en met veel druk gaat voetballen. Dan is het de vraag hoe PSV hierop reageert, want bij Vitesse uit zijn we tegen een team met veel pressie ook ternauwernood ontsnapt. Mochten we van AZ winnen, dan denk ik eerlijk gezegd dat 1 maart de titelstrijd bepaald kan gaan worden.

9 februari 2015 om 12:19

Dat is niet meer het spel van AZ. Onder van Gaal was dat het wapen, maar sinds Verbeek speelt AZ anders. Ook nu onder VDB en MVB speelt AZ veel afwachtender om meer ruimte voorin te krijgen voor een snelle uitbraak. Beetje als Psv. Wel een mooie pot vrijdag hopen we!

9 februari 2015 om 13:12

ternouwenood ontsnapt vind ik ook een beetje onzin. Zoveel echte kansen had Vitesse niet. PSV speelde idd niet best maar stond georganiseerd. Vitesse moest het alleen van afstand schoten hebben en van die 30 waren er maar 2 of 3 echt gevaarlijk. PSV had met uitbraken grotere kansen (maar maakte die niet goed af)

Het lastige is, wil je van psv winnen moet je hun het spel laten maken. En als AZ zegt dat ze vol vertrouwen hebben klinkt dat als we klappen er op tegen psv. In dat geval countert psv az compleet weg.

Ben benieuwd na deze wedstrijd. AZ is net op tijd in vorm en kunnen het dit PSV lastig maken.

PSV gaat het lastig krijgen, maar deze winnen ze ook wel. En vooral deze uitspraken van AZ- spelers, zal PSV alleen maar meer gemotiveerder maken.

PSV heeft gewoon een kampioensjaar.. Waar deze wedstrijden ook gewonnen zullen worden.

Ik hoop het natuurlijk niet, en hoop dat PSV een aantal wedstrijden verliest, zodat de competitie weer spannend wordt

Mooi om te lezen! Lekker met vertrouwen vol in de aanval gaan en dan 3 counters om de oren. Ik teken er voor.

Jaja en na de wedstrijd weer jankverhalen over de scheids, grensrechters en dat ze heel lang de bovenliggende partij waren en meer hadden verdient. Laat ze eens ophouden met praten en de wedstrijd gewoon spelen.

9 februari 2015 om 12:21

Wanneer nog meer dan?

9 februari 2015 om 13:25

Vrijwel elk team dit seizoen (voor de winterstop) als ze tegen PSV moesten, zeiden iets als "laat ze maar komen". En ze zijn allemaal kopje onder gegaan

Het is bijna een must dat PSV van AZ gaat verliezen, om de spanning in de competitie nog een heel klein beetje erin te houden. Ik kan me eerlijk gezegd ook bijna niet voorstellen dat Psv, dat echt niet overdonderend speelt hoor, ook bij een AZ in deze vorm de wind in de rug heeft en wint. Het is AZ trouwens wel gegund deze periode van overwinningen, leuk spelersmateriaal, spelen leuk voetbal en kunnen omgaan met achterstanden.
Die Gudelj wordt met de week beter trouwens!

Hoop dat az maar is wint als je van ajax wil winnen dan moet t tegen psv ook wel lukken !

9 februari 2015 om 12:22

Ja, want Ajax is echt 3 klassen beter op het moment...

Voor PSV zal het weinig uitmaken. De druk is van de ketel en eventueel puntverlies bij AZ zou helemaal niet erg zijn. Als Ajax op 6 punten had gestaan was het een ander verhaal geweest. Bovendien is PSV voor AZ altijd lastig te bestrijden.

Tja, dit is een wedstrijd waar een kampioensploeg minimaal met een punt weg zou moeten komen. De laatste jaren was AZ in Alkmaar vaak veel effectiever dan Psv, dat teveel het spel wilde maken en veel te veel ruimte achter de verdediging liet als gevolg daarvan.

Dus als ze deze wedstrijd net als de overige lastige uitwedstrijden dit seizoen wat behoudender in zouden gaan en gedoseerd aanvallen, en tegelijkertijd nu eens de linies achterin wel gesloten houden, dan moet er wat mogelijk zijn in Alkmaar.

Al teken ik op voorhand voor een 1-1 of 2-2. Ik verwacht dat beide ploegen minimaal één keer gaan scoren als er nu geen vreemde rode kaarten worden getrokken.

Toch, als het middenveld hun dag heeft, het achterin staat en Depay, De Jong en Narsingh een paar mooie acties kunnen laten zien, dan kan (en moet er misschien wel) op individuele kwaliteit ook gewoon gewonnen worden. Hangt er ook vanaf hoe scherp AZ zal spelen in de wedstrijd, want dat verschilt nogal eens van week tot week (al is het de laatste tijd een stuk beter dan in de eerste seizoenshelft).

Moge de beste winnen!

AZ word gewoon opgerold
en Twente wint van Ajax

9 februari 2015 om 13:53

Het word 3-0 voor AZ. PSV word met de voeten weer op de grond gezet. Az is veel beter dan PSV die alleen maar counter voetbal speelt en niet tegen pressie voetbal kan.

9 februari 2015 om 14:13

En toch hebben ze alle toppers gewonnen met hun zogenaamd pressie voetbal pfff.. PSV past zich elke wedstrijd tijdens de wedstrijd zelf aan hoe t moet spelen om te winnen en elke keer krijg je vooraf dat geblaat! Of achteraf dat tegenstander wel kans had lol

9 februari 2015 om 15:00

Maher gaat jullie oprollen net als de vorige keer

gaat een moeilijke wedstrijd worden voor Psv. PSV zal zoals in bijna elke uitwedstrijd terugzakken en er dan via de counter uit. Met Poulsen als linksback (die veel opkomt) kan het linke soep worden voor AZ. Ik heb er vertrouwen in dat PSV hier de drie punten gaat pakken, maar het zal zeker niet makkelijk worden. AZ is echt in goede doen, ik kan erg genieten van Berghuis en Gudelj (die ik misschien wel als vervanger voor Gini zou willen zien), maar PSV is zo goed als onverslaanbaar...
Overigens wel grappig om te zien hoe allemaal mensen hierboven even gaan zeggen dat ze PSV terug op de aardbodem gaan zetten. Ik geloof dat deze mensen zelf op een roze wolk leven omdat AZ nu lekker in vorm is en bovendien is elke speler van PSV optimaal gefocust om elke wedstrijd te winnen... Leuke wedstrijd

Flinke aderlating voor Psv. Geen Guardado! Rik Elfrink meldt dat hij 1 tot 2 weken nodig heeft om te herstellen. De slag op het middenveld wordt alleen maar zwaarder op deze manier. Ik ben voor Hiljemark of Hendrix mits 100% fit. We hebben een vechter nodig tegen Gudelj en deze Hendriksen moet helemaal worden aangepakt.

Wij hebben negen wedstrijden op rij gewonnen, dus kom maar op AZ! Ik gok op Memphis, hij zal z'n goaltje weer meepikken. Het wordt een lastige opgave, de tiende op rij, maar we hebben meer kwaliteit. Het gaat vooral aankomen op de mentaliteit en energie die PSV in de wedstrijd legt.

Ik denk dat PSV 3 punten pakt. ze laten het balbezit aan az en scoren zelf uit 1 of 2 uitvallen
En dan roept iedereen bij az dat er meer ingezeten had

Zo gaat het dit jaar met bijna elke tegenstander van Psv, daarom worden ze kampioen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren