Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aubameyang raakt in opspraak na potje zaalvoetbal: ‘Je weet niets van mij’

Laatste update:

Pierre-Emerick Aubameyang heeft vrijdagavond opnieuw voor opschudding gezorgd. Terwijl zijn ploeggenoten het opnamen tegen Hertha BSC, speelde Aubameyang, die voor dat duel buiten de wedstrijdselectie werd gelaten, met een aantal vrienden een wedstrijd in de zaal. De kritiek die de Dortmund-aanvaller op sociale media kreeg van een journalist van BILD, kaatste hij direct terug.

Aubameyang was pas in genade aangenomen door trainer Peter Stöger, nadat hij eerder niet was komen opdagen bij een teambespreking. Voor het duel met Hertha BSC (1-1) was hij echter nog niet opgenomen in de selectie omdat hij vanwege een eventueel vertrek naar Arsenal er niet helemaal bij zou zijn met zijn hoofd. Om de gedachten even te verzetten, ging hij vrijdagavond de zaal in met een aantal vrienden en droeg hij een shirt waar de naam van zijn ex-ploeggenoot Ousmane Dembélé op stond. Laatstgenoemde vertrok afgelopen zomer voor 105 miljoen euro naar Barcelona. Door zijn vertrek naar het Camp Nou is de Frans international impopulair geworden bij de fans van Dortmund.

Terwijl zijn ploeggenoten van Borussia Dortmund het opnamen tegen Hertha BSC, ging de 'ongemotiveerde' Pierre-Emerick Aubameyang met een stel vrienden de zaal in. Hij trok ook nog eens het shirt van de impopulaire Ousmane Dembélé aan. De spits zal er niet populairder op zijn geworden bij de fans van Dortmund. #aubameyang #bvb #borussiadortmund #dortmund #bundesliga

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

“Ik heb de foto’s nog niet gezien”, reageerde Stöger na het gelijkspel in Berlijn. “Het maakt mij weinig uit, het is zijn besluit.” Een journalist van BILD had op Twitter kritiek op de actie van Aubameyang. “Bla bla bla, de volgende stap is de gevangenis”, reageerde Aubameyang. “Je weet niets dus let op jezelf, niet op mij.” De kans is aanwezig dat Aubameyang nog dit weekeinde overstapt naar Arsenal, want sportief directeur Michael Zorc vliegt zaterdag naar Londen om de laatste hand aan de onderhandelingen te leggen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien is Dembele een goede vriend van hem? Dan is het dragen van zijn shirt best logisch. Dembele maakte ook een gigantische stap natuurlijk. Van de Europese subtop naar de absolute top.

20 januari 2018 om 08:49

Ik weet nou niet of het persé daarom gaat of omdat het een potje zaalvoetbal speelt terwijl zijn team het opnam tegen hertha😉

20 januari 2018 om 09:35

@-Riciotto-: nu zijn voetballers tegenwoordig veel te machtig en snap ik best dat dit gezien kan worden als iets provocatiefs. Echter, moet je niet vergeten dat ook Auba gevoelens heeft. Een transfer brengt stress met zich mee. Wil jij zeggen dat jij jouw gedachten niet van je af zet door te sporten? Of door Netflix te kijken? Die jongen moet wel eens ontspannen. Net als elk ander mens. Je kan ook op alle slakken zout gaan leggen. Hetgeen hier gebeurt als je het op jouw manier bekijkt.

20 januari 2018 om 10:25

Je kunt je ook normaal gedragen en accepteren dat je een contract getekend hebt met je volle verstand. Scheelt ook veel stress. Het is niet dat ie weg moest.

20 januari 2018 om 12:34

@kohaku: er zijn betrouwbare bronnen die aangeven dat de transfer er komt. Jouw opmerking komt dus (iets) te laat .

20 januari 2018 om 12:04

Dortmund moet hem gewoon verkopen, hij wilt toch niet gratis weg. Auba wil al 2 jaar weg, maar dortmund verkoopt hem niet, waardoor zijn waarde echt verminderd is. Beiden zijn schuldig.

Misschien een heel goede voetballer,maar alle randverschijnselen zou een potentiele koper toch kunnen afschrikken nu.
Zo'n voetballer moet toch ook een visitekaartje van de club zijn!

20 januari 2018 om 08:44

Ik denk niet dat we de medische keuring hierom afblazen.

20 januari 2018 om 11:58

De potentiële koper Fc Liverpool, je club. Gaf anders geen ene moer uit naar de koning van randverschijnselen. De enfant terrible Mario Balotelli.

Van alle kanten is men een vertrek aan het forceren. Hopelijk gaat hij lekker naar Arsenal en komt zijn scoringsdrift weer terug. Een weg terug naar Dortmund lijkt me onmogelijk en niet gewenst.

Wat een belachelijk persoon is hij toch op zo een manier een transfer forceren is gewoon respectloos naar je club, je medespelers en je fans! Jammer dat het tegenwoordig zo gaat en het zo ook nog lukt

Deze man is zooooo erg de sjaak. De tablois in UK zullen hem kapot maken. Zijn prive leven is niet meer veilig. Daarnaast schrikt die door dit gedrag persoonlijke sponsors weg. Hij verliest alleen maar. Je kunt badboy zijn als Neymar en Zlatan maar die doen dit soort dingen niet waardoor ze deals hebben met Volvo en Gillete enz. Aube gedraagt zich als een puber.

20 januari 2018 om 10:26

Nou vind ik Zlatan niet zo´n goed voorbeeld want daar zit ook een steek los. Die kan ook zomaar een teamgenoot een beuk geven.

Nu wordt alles uitvergroot natuurlijk. Hij heeft zo ze maniertjes die vervelend zijn, maar hier lijkt niet zoveel aan de hand. Dat ie weg gaat is toch duidelijk, dus waarom nog doen alsof? Laat hem ook een leuke vrijdagavond hebben. Hij is tenminste niet betrapt met alcohol op achter het stuur of iets anders strafbaars.

20 januari 2018 om 11:38

Nouja, persoonlijk had ik gewoon de wedstrijd gaan kijken en mijn team/vrienden aan te moedigen, lijkt me niet meer dan redelijk tegenover je huidige werkgever

Ik wens Wenger veel succes met het opvoeden van deze babypuber in het lichaam van een 28-jarige fantastische atleet. Al is de helft waar van alle berichtgeving vraag ik me echt af wat je met zo iemand aan moet, ook al is hij als hij zich gedraagt een fantastische spits.

Voor hem te hopen dat de deal met Arsenal doorgaat die heeft in en bij Dortmund niks meer te zoeken.
Amateurgedrag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren