Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético Madrid door in CL dankzij heldenrol Memphis Depay en misser Klaassen

Laatste update:

Atlético Madrid heeft zich ten koste van Inter geplaatst voor de kwartfinale van de Champions League. Nadat het heenduel in Milaan in 1-0 eindigde moest Atleti minimaal één doelpunt maken om een verlenging af te dwingen. Dat werden er twee na de openingstreffer van Federico Dimarco, maar toch slaagde Atlético erin om in de reguliere speeltijd te winnen dankzij Antoine Griezmann en Memphis Depay: 2-1. In de verlenging werd er niet gescoord, waardoor er een strafschoppenserie aan te pas moest komen. Daarin bleken missers van Alexis Sánchez en Davy Klaassen en Lautaro Martínez fataal voor Inter.

Het beste nieuws voor Atlético voor de aftrap was ongetwijfeld de terugkeer van Griezmann. De topscorer aller tijden van los Colchoneros viel in het heenduel uit met een enkelblessure en kwam daarom tot woensdagavond niet meer in actie. Griezmann vormde een spitsenkoppel met Álvaro Morata, waardoor Memphis op de bank begon. Davy Klaassen zat bij Inter eveneens op de bank; Stefan de Vrij en Denzel Dumfries stonden wél aan de aftrap. Lautaro Martínez en Marcus Thuram waren de spitsen van i Nerazzurri.

De openingsfase was duidelijk voor Atlético, dat in de persoon van Samuel Lino voor het eerste gevaar zorgde. De Braziliaan zag dat Inter-goalie Yann Sommer tot het uiterste moest gaan om de bal uit de verre hoek te houden. Inter liet zich een beetje overrompelen, al zorgde Dumfries wel voor de nodige nervositeit in Cívitas Metropolitano. De rechtervleugelverdediger had een zee aan ruimte voor zich en schoot tot tweemaal toe uit een lastige hoek op Jan Oblak.

Inter stond, zoals het eigenlijk het hele seizoen al staat, verdedigend sterk. Aan aanvallen dachten de Milanezen echter amper. Spelmakers Hakan Çalhanoglu en Nicolò Barella probeerden openingen te forceren, zonder resultaat. Atlético speelde avontuurlijker, al leverde dat, behoudens een kopbal van Morata, niets op. Aan de andere kant was het plotseling raak. De Vrij vond Lautaro op links. De Argentijn gaf mee in de loop van Barella, die op zijn beurt teruglegde op Dimarco. De linkspoot rondde met rechts keurig af: 0-1.

Toch keerde de hoop al snel terug in de harten van de Atleti-fans. Een voorzet vanaf rechts van Nahuel Molina op Morata leverde eerst nog niets op. Koke bracht de bal terug in de zestien en omdat Benjamin Pavard de bal volledig miste, kreeg Griezmann de kans om van dichtbij de verre hoek te vinden. Bij de voorzet van Molina leek Morata even buitenspel te hebben gestaan, maar een hangend voetje van De Vrij maakte het doelpunt van Griezmann rechtsgeldig: 1-1.

Vlak na rust leidde een prima actie van Marcos Llorente bijna de 2-1 in. De Spanjaard zette door over de rechterkant en legde prima terug op Griezmann, die werd gedwongen met zijn mindere rechter te schieten. In de korte hoek kon Sommer redding brengen. Llorente was een gevaar op de rechterflank en zorgde met een strakke pass voor een nieuwe mogelijkheid voor Atlético. Dit keer was Morata de eindbestemming, maar de Spanjaard kreeg de bal net iets te veel achter zich en schoot hoog over. Griezmann, die achter Morata stond, stond er beter voor.

Er gebeurde weinig spectaculairs in de tweede helft en dat kwam mede door Inter, dat uitstekend gegroepeerd stond. De tijd tikte weg in het voordeel van de Milanezen, die Diego Simeone tien minuten voor tijd zagen ingrijpen door Memphis en Pablo Barrios te brengen voor Morata en Molina. Memphis stond koud in het veld toen hij gezocht werd door Llorente. De Oranje-international kwam uiteindelijk tot een ongevaarlijke kopbal.

Aan de andere kant kreeg Barella een van de spaarzame kansen van Inter na rust. Het ontbrak bij de spelverdeler echter aan kracht bij zijn inzet, waardoor Oblak kon redden. Vijf minuten voor tijd was collega-doelman Sommer volledig kansloos bij een schot van Memphis aan de andere kant. Tot ontsteltenis van Metropolitano belandde zijn kiezelharde schot tegen de paal.

Lang hoefden de supporters niet te treuren. Bij de eerstvolgende kans voor Memphis was het alsnog raak. De aanvaller draaide weg bij De Vrij en rondde af in de verre hoek: 2-1. Rodrigo Riquelme had Atlético vlak voor tijd naar de kwartfinale moeten schieten, ware het niet dat hij in volledige vrijheid over schoot.

Verlenging
In de verlenging leek Atleti nog bij te moeten komen van de enorme kans van Riquelme. Inter was de bovenliggende partij in de openingsfase van de eerste helft van de verlenging en liet zelf ook een enorme kans liggen. Yann Bisseck gaf scherp voor op Thuram, die in volledige vrijheid over kopte. Aan de andere kant was Memphis dicht bij zijn tweede, ware het niet dat hij van dichtbij tegen Sommer schoot. Ook Lautaro kreeg nog voor het einde van de eerste helft een dot van een kans. De Argentijn kopte van dichtbij net naast, tot ontsteltenis van onder meer toeschouwer Christian Vieri.

Ook in de tweede helft van de verlening klopte Inter nadrukkelijker op de deur dan Atlético, al leverde dat offensief, buiten twee schoten van Çalhanoglu, niets op. De krachten vloeiden langzamerhand weg bij beide ploegen en dus moesten strafschoppen de winnaar bepalen.

Strafschoppen
Çalhanoglu: raak (0-1)
Memphis: raak (1-1)
Alexis Sánchez: mis (1-1)
Saúl Ñíguez: mis (1-1)
Klaassen: mis (1-1)
Riquelme: raak (2-1)
Acerbi: raak (2-2)
Correa: raak (3-2)
Lautaro: mis (3-2)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een pot was dit zeg. Met afstand het leukste affiche deze achtste finale. Ging echt op en neer deze pot. Memphis vond ik sterk invallen hoor. Was wendbaarder en ook sterk in zijn dribbel. En scoorde een hele goeie goal. Als kers op de taart schoot Memphis die penalty ook bizar goed in zeg. En Lautaro met de slechtste penalty in tijden haha. Waar schoot die hem nou heen.



13 maart 2024 om 23:49

Als Memphis weer in vorm komt voor het EK is dat wel top.Iemand enig idee waarom Klaassen nog inviel, blessure ofzo? Heeft daar toch nog weinig laten zien?

13 maart 2024 om 23:51

Waarschijnlijk omdat hij in het verleden wel eens een penalty goed binnenschoot. Dus ik denk dat het een tactische wissel was die verkeerd is uitgepakt.

13 maart 2024 om 23:53

Geen idee. Heeft nog geen overtuigende pot gespeeld voor Inter. Kan je veel beter Asslani inbrengen.

13 maart 2024 om 23:54

Valt met enige regelmatig in de slotfase in en heeft normaliter een aardig goede penalty in de benen. Deze was overigens ook niet slecht maar Oblak pakte hem goed.

13 maart 2024 om 23:55

Vast voor de penalty’s wat achteraf niet goed uitpakte. Anders weet ik het ook niet want Klaassen is natuurlijk bij lange na niet goed genoeg.

13 maart 2024 om 23:57

Volgens mij vooral voor de penalty. Alleen dat soort wissels snap ik echt niet. Gaat vaker mis dan goed. Klaassen speelt ook amper, weinig wedstrijdritme en die moet dan even een penalty erin schieten op zon belangrijk moment..

13 maart 2024 om 23:57

Die penalty was half hoog en niet in de hoek, het was echt een hele slechte penalty Sanderr

13 maart 2024 om 23:58

Pakt dan wel lullig uit.
Opzich schoot hij hem hard genoeg, maar penalty's half hoog zijn voor keepers wel het makkelijkste te pakken.

14 maart 2024 om 00:00

Overigens zie ik dat Klaassen er in zijn carrière 10 gescoord heeft en met vandaag 6 gemist. En komt erin voor Mkhitaryan die er 12 scoorde en 3 miste. Blijf het een bijzondere wissel vinden

14 maart 2024 om 00:07

Inzaghi heeft zeer slecht gewisseld vind ik zelf. Barella, Bastoni, Di Marco en Lautaro zijn de 4 beste spelers van het team vind. Drie van die vier haalt hij er veel te vroeg af als je het aan mij vraagt. (Bisseck viel uitstekend in, de rest hoogstens matig). Geen idee waarom ook. Het is niet dat het nog spannend is in de Serie A.

14 maart 2024 om 00:11

@Lierse Hoort onze Turkse vriend op het middenveld niet bij dat rijtje?

14 maart 2024 om 00:14

Als je de 5 beste spelers opsomt dan zou ik hem ook noemen ja.

14 maart 2024 om 00:41

@lierse

Zeker de laatste 2 jaar. Speelt ook een enorm belangrijke rol in het spel van Inter.

14 maart 2024 om 07:14

"het was echt een hele slechte penalty Sanderr". Nah, ik vond het geen hele slechte penalty (ook geen hele goede, anders had ie hem wel binnen geknald). Bij "hele slechte penalty" denk ik aan die van Lautaro vanavond bijv.

14 maart 2024 om 07:27

Barella had een blessure dan wel last van kramp. Je ziet het na z'n schot in de 1 op 1 situatie.

14 maart 2024 om 07:51

Dit is nu wel gewoon een potje waarin je hem wat risico’s kan laten nemen. Al zou het kunnen dat hij geblesseerd was natuurlijk.

14 maart 2024 om 11:28

Van Lautaro was geen hele slechte penalty, dat was gewoon een hele goeie maanlander

Mooi voor Memphis, Atletico blijft toch wel een hele lastige ploeg om te verslaan. Zo ook voor de finalist van vorig seizoen. Grappig dat we sinds 2016 geen penalties meer hadden gezien en nu 2x in 2 avonden.

14 maart 2024 om 00:01

Memphis legt ze er toch steeds aardig in als invaller. Bijna de ultieme pinchhitter

14 maart 2024 om 00:51

Komt natuurlijk omdat het vrij nieuw is dat de uitgoal regel niet meer telt

14 maart 2024 om 07:48

Één van de weinig goede verbeteringen

Jezus die Klaassen is al technisch gezien de materiaal man bij inter, kan hij eindelijk eens van waarde zijn, mist hij(en bijna heel inter trouwens). Die zal zich zuur voelen.En petje af naar Depay, speelde echt goed, mag ook eens gezegd worden

13 maart 2024 om 23:47

Klaassen zijn penalty was op zich prima geschoten maar Oblak houdt hem gewoon goed tegen. Die van Sanchez en vooral Martinez waren schrikbarend.

13 maart 2024 om 23:50

Totaal niet in een hoek en ook perfecte hoogte voor de keeper.

13 maart 2024 om 23:51

Er waren vandaag best veel goed ingeschoten penalties en die van Klaassen was daar zeker niet een van

13 maart 2024 om 23:51

Schoot hem juist in een hoek maar Oblak gokt gewoon goed van te voren. Je ziet al dat hij die hoek in duikt. Beetje hetzelfde als Van Dijk en Berghuis op het WK. Je kan een penalty zoals Memphis nemen maar daar zit ook veel risico bij. Als het fout gaat krijg je een penalty zoals Lautaro Martinez haha



13 maart 2024 om 23:59

Schoot hem half in de hoek. Een penalty op die hoogte is het meest ideaal voor een keeper. Zit die in de goede hoek dan heb je hem gewoon heel vaak

14 maart 2024 om 00:09

Alle missers waren echt geen moeilijke penalty's om tegen te houden. Bij Lautaro hoefde dat natuurlijk ook niet, maar de rest was echt vrij matig ingeschoten. Bij Klaassen kon je aan de loop al bijna zien naar welke hoek hij ging en als je hem in één keer hard wil schieten dan moet je wel strak in de hoek zitten en dat was deze totaal niet.

Die van Alexis was natuurlijk sowieso abominabel en die van Saul was ook niet best. Snapte overigens ook niet dat die als tweede nam, die had al een hele slechte invalbeurt. Had dan Koke de tweede laten nemen, die heeft ervaring zat en die lijkt me sowieso vrij stoïcijns.

14 maart 2024 om 00:08

Waarom zo hard voor een man die toch een mooie carriere heeft ? Dat hij een penaltie mist kan gebeuren... alsof jij de beste bent in de wereld met jou baan ?

14 maart 2024 om 00:38

Tja, zo kunnen we alles wel bagataliseren hier. Wat heeft Klaassen laten zien op topniveau behalve wat titels met De Boer (met record weinig punten)??

Die pingel van Memphis, de tandjes. Die houd je zelfs met 8 keepers niet tegen.

13 maart 2024 om 23:52

In het dak van de goal.. onhoudbaar!

14 maart 2024 om 00:03

Haha bizar idd. Dan mag de rest ook niet meer missen 😉

Zo jeetje, die penals van Correa en Memphis. Als je die ballen tegen je kop aan krijgt, dan vliegt die er gewoon vanaf.

Heerlijke pot voetbal tussen twee mooie traditieclubs. En wat een geweldige fans daar bij Atletico.

Ik heb denk ik serieus zelden iemand een panelty zo hard en met zoveel overtuiging zien schieten als die van depay….
Tering wat een pegel….
Hoeveel schijt je dan overigens ook heb, gwn gaan 😂🤣

14 maart 2024 om 13:17

Johan Neeskens schoot ze er harder in terwijl hij nog half in de grond trapte.

Drie ploegen uit La Liga in de kwartfinale. Dat is heel lang geleden volgens mij voor het laatst. Gefeliciteerd Atleti fans! Oblak blijft een geweldige keeper.

13 maart 2024 om 23:53

Real - Atletico zou een mooi affiche zijn. Mooie stadsderby en na de voorgaande ontmoetingen in de Liga en beker kan dat alleen maar spektakel worden.

13 maart 2024 om 23:56

Nee, super leuk. Europees voetbal kijken om vervolgens PL en La Liga clubs te zien die wedstrijden spelen die ze in de competitie en beker ook spelen.

14 maart 2024 om 00:01

Mocht het real atletico worden dan weet ik wel wanneer ik in het Wanda te vinden ben..

14 maart 2024 om 00:02

Real-Atletico is al 4x gespeeld dit seizoen. Liever wat anders dan straks weer voor de 5e en 6e keer tegen die gasten spelen.

14 maart 2024 om 00:03

Ligt eraan of je 2 jaar lang geleden vindt haha. Villarreal haalde toen zelfs de halve finale. Real ook, Atleti ging er toen uit in de kwartfinale tegen City.

14 maart 2024 om 00:09

En toch is de La Liga dit seizoen kwa verzamelde punten 5e van alle leagues tot nu toe met Frankrijk nog voor ze...

Goeie koal Memphis. Die overtuiging en kracht in dat schot konden wij ook wel gebruiken vanavond.

Memphis top invalbeurt, maar hoe hij die pingel nam was echt wereldklasse. Genadeloos.

We kunnen weer ophouden met die spitsendiscussie voor Oranje. Het wordt gewoon weer Memphis.

13 maart 2024 om 23:52

Lijkt me niet meer dan normaal ook, toch? Die discussie over Brobbey, Zirkzee, etc. gaat sowieso over stand-in lijkt me. Depay is in 2024 gewoon weer aardig lekker op dreef, dat is gewoon onze beste spits.

13 maart 2024 om 23:57

@sanderr

Nou volgens velen had Memphis al jaren niet meer opgeroepen moeten worden, ondanks dat hij overduideijk de meeste doelpunten scoort en assists geeft bij Nederland en geen een van de spelers die 'betere keuzes' zijn die ook maar in de buurt komen.

Mij lijkt het ook logisch en gelukkig anderen ook.

14 maart 2024 om 00:10

Ja dat soort mensen kan ik sowieso niet serieus nemen hahaha. Claimen dat je je MVP niet moet oproepen, hoe wil je dan serieus genomen worden? xD

14 maart 2024 om 00:47

@sanderr

Precies lol. Memphis is geen absolute wereldtopper en heeft een lagere ondergrens dan sommige andere spelers, maar hij is dan wel alsnog vaker beslissend terwijl andere spelers, dan gewoon matig zijn.

Dan kies ik liever voor Memphis.

Memphis wordt vaak belachelijk gemaakt maar is gewoon nog steeds de beste spits voor Oranje als hij fit is. Vandaag ook weer belangrijk op een niveau dat flink hoger is dan de Eredivisie

13 maart 2024 om 23:51

Kreeg ook wel echt alle tijd en ruimte van De Vrij om daar te draaien. Prachtige aanval wel trouwens.

Schandalige wedstrijd uiteindelijk. Een paar spelers komen duidelijk tekort op dit niveau. Dumfries heeft de techniek niet, Pavard leek te bezwijken onder de druk, Mkhitaryan speelde een draak van een pot, De Vrij heeft het niveau ook niet meer en ook Inzaghi deed gekke dingen. Barella eruit voor Frattesi was oerdom en Bastoni eruit halen en Acerbi als linker cv zetten was ook oerdom.

Wel chapeau hoe Atletico hier voor de dag kwam. Op basis van vandaag terecht door. Al had Inter het gewoon thuis moeten afmaken. Lautaro ook geen penals meer laten trappen. Zielig dat dit je laatste keuze moet voorstellen als penaltynemer.

13 maart 2024 om 23:59

Atletico thuis is een zware opgave, zeker met Griezmann - maar idd als Inter had je dit nooit zover moeten laten komen.

Dumfries was niet best, maar De Vrij speelde toch een prima wedstrijd? Beter dan Bastoni, Acerbi en Pavard in elk geval, en dat is niet alleen mijn roze bril, ook sofascore en whoscored geven hem een hoge score.

14 maart 2024 om 00:03

Staat veel te ver van Depay bij de 2-1 als het aan mij ligt. Depay kan rustig aannemen en wegdraaien. En dat heeft die veel te vaak. Speelt wel een goede wedstrijd maar dan die cruciale fout.

Ik had hem er altijd uitgehaald voor Acerbi. Acerbi kan 1 ding geweldig: zijn directe tegenstander geen centimeter ruimte geven en die volledig uit de wedstrijd halen. Die kan een paar dingen niet: lopen en technische zaken. Wat doet Allegri? Hem op een plek zetten waar hij geen directe tegenstander heeft, veel moet lopen en technische dingen moet doen. Achteraf is het allemaal makkelijk uiteraard, maar ik denk niet dat hij Depay zoveel ruimte had gegeven als centrale man.

14 maart 2024 om 03:59

Inter had het thuis moeten afmaken, Jammer want ik vons echt dat Inter dit seizoen opnieuw een van de favorieten was om de CL te winnen.

En weer faalt Lautaro op het moment suprême in de CL, na samen met Lukaku de finale van vorig seizoen om zeep te hebben geholpen met gemiste kansen, is het deze keer penalty nummer 5. Toen hij de beslissende penalty moest nemen wist je gewoon dat hij zou missen. Geweldige spits voor Inter in de Serie A, maar daarbuiten blijft het toch net niet.

14 maart 2024 om 00:16

Toch zou ik hem bij Real wel eens zien opbloeien. Technisch goed en heeft stappen gemaakt bij Inter

Dit is Atletico! Gezien hoe sterk we zijn in huis had ik gehoopt dat er nog wat in zat en het heeft zeker niet teleurgesteld. Wat een bijzonder team blijft het ook! Atleti is een team dat tegen iedereen kan verliezen, maar zeker in eigen huis ook van iedereen kan winnen, wie weet zit er toch nog wat leuks in dit seizoen. Dromen mag altijd toch?

13 maart 2024 om 23:52

Geweldige sfeer daar. Ik supporter alvast voor Atletico de volgende ronde.
Zie jij Vermeeren veel speelminuten maken dit seizoen?

13 maart 2024 om 23:55

Lijkt of Vermeeren wel een verkeerde keuze heeft gemaakt als ik het middenveld van Atleti vandaag bezig zag. Koke en De Paul zijn nog een niveau hoger die speelt hij er niet uit en Barrios is ook een groot talent.

13 maart 2024 om 23:57

Pfoe dat gaat lastig voor hem worden denk ik. Ik denk dat hij het meest vergelijkbaar is met Koke, en die is echt onomstreden. Hij is ook iemand die vrijwel nooit geblesseerd is en dit soort wedstrijden makkelijk 120 minuten volhoudt, dus die pech heeft hij. Vermeeren doet het niet slecht in de minuten die hij heeft gespeeld, en ik zie hem ook wel kansen krijgen vanaf de zomer, want er gaan wellicht wat spelers vertrekken op het middenveld bij Atleti.

14 maart 2024 om 00:01

Atletico met en zonder Griezmann is echt dag en nacht, die inspireert het team echt enorm.

14 maart 2024 om 00:06

Eens. Maar het verschil tussen Atleti thuis en uit is ook immens. Als Atleti in La Liga alleen maar thuis had gespeeld stond het nu aan kop met een voorsprong, hadden we alleen maar uit gespeeld, dan zou Atleti niet eens Europees voetbal halen. In de CL ook alleen maar uit tegen Feyenoord gewonnen (en bijv. niet tegen Celtic).

14 maart 2024 om 00:16

Hebben we in Rotterdam weinig van gemerkt inderdaad, al hielpen we maar al te graag mee met twee eigen doelpunten.

Memphis lekker op tijd in vorm voor Oranje begin juni👌

Wat gaat Lautaro slecht slapen, in beide wedstrijden grote kansen gemist en dan die laatste penalty er torenhoog overschieten. De heenrondes waren teleurstellend, maar de terugrondes hebben het helemaal goedgemaakt. Was alweer een zeer leuke pot, al vind ik dat Inzaghi wel grote schuld treft door te vroeg zijn wingbacks eruit te halen. Waardoor Atleti alles of niets kon spelen zonder echt te moeten vrezen voor een counter. Atleti lijkt wel een totaal andere ploeg als ze thuis spelen, jammer dat Simeone zijn team niet altijd zo laat spelen. Geweldige invalbeurt ook van Depay zijn zelfvertrouwen gaf Atleti een extra boost leek het wel.

Voor iedereen die zegt dat Memphis goed speelde, dat is niet waar. Memphis speelt nooit goed volgens sommigen dus vandaag ook niet, morgen niet en nooit niet.Tot hij zijn excuses aanbiedt aan VI, geen hoedjes meer draagt en het Oekraïne - Rusland conflict oplost.

13 maart 2024 om 23:56

Doe nou even positief man…

14 maart 2024 om 00:00

@xaviIk ben vrij positief. Dit is gewoon een heel sarcastische opmerking. Als je bedoelt dat ik lief moet doen, dan oké sorry.

14 maart 2024 om 00:12

Dat het een sarcastische opmerking is ligt er natuurlijk dik bovenop, maar dat betekent niet dat het niet een hele zure en in dit topic vrij overbodige opmerking is. In het algemeen zijn het overigens ook niet dezelfde mensen die Memphis heel hard afkraken en nu heel hard de loftrompet over hem steken hè

14 maart 2024 om 00:53

@PSV

Ik denk dat het best op de topic slaat, omdat dit al jaren voorbij komt en ook vandaag weer(niet in deze topic).

Dat men ook niet nu de loftrompet over hem steken, maakt ook niet uit. Dat doen ze nooit, vooral als hij het verdient en dat is denk ik het punt. Zei ook niet dat ze hypocriet zijn.

Maar jij vind in ieder geval wel dat ik liever moet doen, dus is goed.

Gruwelijke penalty van Memphis, allemachtig prachtig.

Typische 50/50 pot die Atletico uiteindelijk wint op penaltys. 3 La Liga teams in de kwartfinale's.

Over kwartfinale gesproken. Zo zeg, wat een ploegen zitten er nog in. Denk dat iedereen hoopt dat men Dortmund loot haha, ik ook eerlijk gezegd. Heel benieuwd naar de loting. Ik heb zo gevoel dat Real PSG gaat loten, geen idee waarom.

14 maart 2024 om 00:18

Haha grappig, ik heb het gevoel dat het dit jaar eindelijk een keer niet gaat gebeuren, Real - PSG als affiche in de knock-outfase. Ik zie Real Madrid Bayern dus wel loten om de één of andere reden en dan hoop ik dat PSG Barcelona loot, die zijn ook heel ongezellig met elkaar.

Dortmund lijkt me inderdaad overigens (by far) de zwakste broeder van de kwartfinales.

14 maart 2024 om 00:25

Barcelona zit er ook nog in, ik denk dat veel teams die liever loten dan Dortmund.

Ontketende invalbeurt van Memphis. Ere wie ere toekomt. Sowieso zijn goal in reguliere speeltijd en sterke acties waren zeer scherp. En dan zijn strafschop. Is er toevallig gemeten wat de snelheid van de bal was?

Depay speelde heel goed. Als hij dit niveau haalt moet ie in de spits bij NL met naast hem Gakpo en Mslen. Xavi op 10? Prima aanval lijkt me.

Weer 2 leuke wedstrijden gezien, gister ook al!
Morgen Ajax, 3 leuke avonden op een rij wordt dus lastig 😂😂

14 maart 2024 om 00:06

@xavikoningOf Xavi op links Memphis centraal en Malen rechts of Memphis en Malen en Xavi op 10 erachter.Gakpo is een goede speler, maar ik heb sowieso liever Xavi op links als het niet op 10 is en gezien Nederland waarschijnlijk niet met een 10 gaat spelen, liever Xavi links dan Gakpo.Ik denk dat vooral Memphis en Xavi samen daar aan de linkerkant voor veel gevaar kunnen zorgen.

Kan iemand zich die penalty van Memphis herinneren tegen Polen zo’n 3 a 4 jaar geleden? Was de 1-1 volgens mij, vrijwel identiek alleen deze nog een kilometer of 30 harder haha

Schijnt dat die bal van Martinez terug gevonden is in het Santiago Bernabeu stadion. Wat een misser zeg. Die van Memphis daarentegen was perfect genomen!

Zuur. Penalties heel slecht genomen. Verder was inter slordig vandaag mede door grote pressie van Atletico. Toch hadden we ook genoeg mogelijkheden om meer te scoren.Jammer dat we eruit liggen.

Psg - Arsenal
Atletico Madrid - Bayern Munchen
Barcelona - Borussia Dortmund
City - Real Madrid

Vrijdag is de loting?

14 maart 2024 om 00:23

Zou wel zonde zijn als City of Real er in de kwartfinale al uit moet, dan liever Barca - City en Dortmund - Real

14 maart 2024 om 09:29



@rm1335

Jij denkt dat Barcelona "mazzel" gaat hebben met de loting? Overigens zijn alle ploegen die er nog in zitten wat mij betreft aan elkaar gewaagd op City en Real er kort achter.

Ideale loting wat mij betreft zou de volgende zijn :

Barcelona vs Atletico
Dortmund vs PSG
City vs Bayern
Real vs Arsenal

4 leuke wedstrijden en dan als ik naar ons opzicht dan kijk : we mogen 2 finales spelen tegen Atlã©ti voor een plek in de halve finale en de kwalificatie voor de Fifa Club World Cup.

14 maart 2024 om 18:05

Ha ha, FCB, zo had ik er niet eens naar gekeken. Ik dacht gewoon aan het Real Madrid traject: kwartfinale City, halve finale Bayern en finale PSG, zoals in 2022, langs de op papier moeilijkste tegenstanders, alleen dan de allermoeilijkste eerst.

Prachtig resultaat voor Atletico. Proficiat!

Depay pfffffffff die was echt te erg! Heb genoten van hem zeg!!

Davy klaassen held, goed dat je mist. Atletico terecht door, hopen op bvb of arsenal en je zit in de halve finale. Aupa atleti!

Memphis was echt geweldig goed zeg, als vanouds. Lekkere timing!

Schitterend voor het Spaans voetbal, klote voor Barcelona. Dit betekent dat we hoogstwss minstens halve finale moeten halen om voor de Fifa Club World Cup te kwalificeren.

Zit er helaas wss niet in!

Sterke invalbeurt van Memphis, die heeft toch zijn waarde bij zulke clubs.

14 maart 2024 om 07:47

Ik vind alleen City maatje groter dan de rest. Daar moet je gewoon wat mazzel tegen hebben.

Bayern heeft echt wel jasje uitgedaan t.o.v. vorig decennium.

Dortmund, Arsenal, PSG zijn geen bijzondere ploegen en kan Barcelona absoluut van winnen.

Atletico en Real zijn bekenden uit La Liga en wedstrijden op zich.

14 maart 2024 om 09:27

@chi7

Leuk dat je me wat moed wil inspreken :D!

City is inderdaad maatje te groot voor alle ploegen die er nog in zitten. De rest is kantje boordje, zeg maar dat Barcelona niet bij de eerste 4 favorieten zit.

Bayern is misschien niet de machine van de afgelopen jaren, die hebben met Kane wel iemand die ze uit alle hoeken erin kan schieten. Iets wat alle overige ploegen (muv City & PSG) overigens niet hebben. Ook Real heeft geen echte schutter, Bellingham scoort er op los maar is van nature uiteraard geen schutter. Bij Real ligt de kracht dat iedereen scoort, zowel Vini als Rodrygo als Bellingham als Valverde.

14 maart 2024 om 10:58

City is op het moment de nummer 3 in de Premier League, dat is echt geen onoverwinnelijke angstgegner dit seizoen. Natuurlijk is City samen met PSG, Real en Bayern op papier een van de beste ploegen, maar in de CL kan iedereen verrassen. Ik bedoel, wie had verwacht dat Atletico door zou gaan? En Leipzig schakelde deze ronde bijna Real uit.

15 maart 2024 om 11:08

@hangover96

Dan doe je aan scorebord journalistiek. De punten dat ze hebben verloren hebben deels te maken met missen van De Bruyne in de 1ste seizoenshelft. Nu hij weer terug is en op stoom begint te geraken verliezen ze nauwelijks punten.

By the way komen in de CL andere gevoelens naar boven dan in de reguliere competitie. In de CL is het erop of eronder, terwijl je in de PL genoeg wedstrijden hebt om een eventuele achterstand in te halen.

Aupa Atleti! Fantastisch! Atletico thuis is om te smullen. Passie en strijd! En wie kan dit beter overbrengen aan zijn spelers dan Simeone.

In Nederland wordt Brian Brobbey redelijk gehyped maar ik denk dat we in deze wedstrijd de spits van Oranje op het EK aan het werk hebben gezien. Als vervanger daarachter kun je dan kiezen uit Gakpo, Malen, Brobbey of Zirkzee. Gakpo kan natuurlijk ook gewoon op links en Malen op rechts. Met Gakpo-Memphis-Malen heb je ongelooflijk veel scorend vermogen voorin, dat is dan natuurlijk wel een opstelling met een duidelijk PSV tintje. Hopelijk doet Memphis nog wat wedstrijdritme op en blijft hij eens een keer blessurevrij in aanloop naar het EK.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren