Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético kaatst bal terug naar Guardiola: ‘Wij hebben nergens last van’

Laatste update:

Atlético Madrid won woensdag de eerste wedstrijd tegen Bayern München in de halve finale van de Champions League met 1-0. Na afloop zei Josep Guardiola dat zijn team voldoende had gecreëerd en toch minstens één keer had moeten scoren, maar dat het veld ook niet meewerkte. Als de UEFA accepteert dat er op zulke velden wordt gespeeld, dan zal het wel oké zijn...”, sprak de coach.

/

Een dag later reageert Atlético-voorzitter Enrique Cerezo op de woorden van Pep. “Aan het gras is eigenlijk niets veranderd sinds de laatste keer dat we erop speelden, hoor. Volgens mij is het gewoon in orde. Wij hebben er al het hele seizoen op gespeeld en wij hebben nergens last van”, aldus de preses. Hij vond dat zijn team het fantastisch deed tegen Bayern en had graag gezien dat ook Fernando Torres nog had gescoord.

“Het was zo jammer dat die bal op de paal ging”, aldus Cerezo tijdens een bijeenkomst van Corazones Solidarios de Oro 2016. “Zij hadden nog een bal op de lat, maar de uitslag was wel fair. Wij speelden uitmuntend, iedere speler speelde uitmuntend. We gaan met een voorsprong naar Duitsland toe, we hebben nu een week om aan andere dingen te denken.”

Vond jij het veld er slecht uitzien, woensdagavond?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties
28 april 2016 om 20:38

Het schijnt dat Saul ook geen last had van het veld..
Die goal maak je niet op een slechte veld.

28 april 2016 om 20:46

Dat komt door die uitdoelpunten. Hierdoor krijg je een tactische wedstrijd. Je kan wel dom gaan aanvallen, maar in de halve finale van de CL word je afgedroogd. Denk dat de returns wel leuk gaan worden. Vooral Real tegen Man City, omdat Real thuis altijd wel voor spektakel zorgt.

28 april 2016 om 21:12

Ja precies! Ik heb liever dat die uitdoelpunten niet tellen. Gewoon 2 wedstrijden spelen en wanneer het 3-1 en 2-0 wordt, dat het gewoon verlengen word ipv de club die uitdoelpunt heeft gescoord door gaat.

28 april 2016 om 21:19

Of juist niet want wat heeft de uitspelende ploeg dan nog te winnen in een uit wedstrijd? Dan kunnen ze helemaal gaan verdedigen en lekker met 0-0 naar huis gaan en het dan in eigen huis af te maken. Ik denk dat je er niet veel leukere wedstrijden van krijgt.

28 april 2016 om 21:26

Wat ik nog steeds raar vind, dat als er na 2x 90 minuten verlengt moet worden, de uitspelende ploeg tijdens die verlenging nog steeds het uitvoordeel heeft. Dat zouden ze wel mogen afschaffen.

28 april 2016 om 21:49

Uitdoelpunten normaal meetellen, zuivere speeltijd van 2x 35 minuten, tijdstraffen en onbeperkt wisselen (dus ook terug erin mogen komen). Maakt het spel veel aantrekkelijker en spannender.

29 april 2016 om 09:38

Mee eens, lijkt wat dat betreft dan meer op hockey, Maar het zou het spel veel sneller maken denk ik. Hopen dat ze ook nog video umpire erbij krijgen

Wat een slecht excuus. Het veld wordt notabene ook door de scheidsrechter voor de wedstrijd gecontroleerd.

28 april 2016 om 20:30

En jij denkt dat een scheidsrechter de macht heeft om een halve finale champions league af te gelasten? Atletico moet gewoon zijn veld beter in orde hebben, punt uit.

28 april 2016 om 21:09

Want omdat Pep een opmerking maakt over het veld moet Atleti meer hun best doen? Volgens mij spelen ze er toch echt al een heel seizoen op, zoals het stuk ook al zegt.

29 april 2016 om 00:33

Volgens mij was dat veld prima in orde.ik blijf erbij dat het gewoon een slecht excuus is. Weet niet of er ooit een halve Finale CL afgelast is een wat er toen met de scheids gebeurt is.

Atletico heeft kort voor de wedstrijd op last van de Uefa het gras tot op 2,5 cm moeten maaien, en tevens hebben ze het veld niet gesproeid. Wellicht legaal ,maar nartuurlijk rondom onsportief. Zoals ze gisteren de hele wedstrijd onsportief voetbalden met medewerking van de Engelse thuisfluiter en Guardiola. Maar dit team kan gewoonweg niet op een eerlijke manier winnen en moet het gewoon van onsportiviteit hebben. En guardiola en zijn landgenoten thiago ,alonso en Bernat waren trouwens mede debet aan het fiasco .

28 april 2016 om 20:49

Pffff. Halve finale Championsleague. En dan over sportiviteit gaan klagen? Wie zegt dat velden altijd besproeid en vochtig dienen te zijn. De regels zijn zo gemaakt dat er verschil in veldsoorten mag zijn. Dat is ook prima. Niets mis mee. Dat Munchen liever op een kort vochtig veld speelt heeft niets te maken met dat dat de regel is. Slechts een voorkeur binnen de regels.... Niet zo zaniken dus.....

28 april 2016 om 21:49

Zanikken droeftoeter??? Zegt genoeg over jou dat je zulke onsportiviteit goedkeurt.

28 april 2016 om 23:26

Er is een verschil tussen onsportiviteit en tactisch vernuft. Het verschil zit hem dan ook vooral in het perspectief. Persoonlijk is dit, tactisch gezien met het oog op het veld, de perfecte manier om het voetbal van Guardiola te ontmantelen.

Tevens speelde Atletico thuis en net zoals in de casino's bepaalt de "host" de regels.

28 april 2016 om 20:55

Aansteller, als Barcelona hun veld vergroot om het hun tegenstanders moeilijker te makken is er geen probleem?

28 april 2016 om 21:43

Volgens mij regende het vlak voor de wedstrijd.

29 april 2016 om 00:22

Wat is er nou weer onsportief aan je gras niet besproeien? Het is pas onsportief van je dat je dat de schuld gaat geven na gewoon een goede pot waarbij het veld geen nadeel was in beide gevallen. Die coach moet gewoon kunnen omgaan met zijn verlies

29 april 2016 om 11:20

Volledig gelijk. Blijkbaar is het vandaag de dag weer in om te saboteren. Blijft natuurlijk gewoon een middel van de kleintjes.

Ach ach, sneu hoor als je dit soort excuusjes gaat zoeken meneer beste-coach-van-de-wereld. Was gewoon met een echte cv en Muller begonnen en dan had je misschien minder te klagen gehad

Wat verwacht Pep nou? Je bent op bezoek bij een club en dan ga je dingen (bijna) eisen?
Waarom moet Atletico de veld besproeien? dat maken ze zelf wel uit.
En als Saul op diezelfde veld een slalom maakt, prachtige goal trouwens, waarom die van Bayern niet?
De bal ging aardig vlot over het veld, maar als ik Pep moet geloven was het een soort van Maan oppervlakte.
Maar dat is Pep, als het niet gaat zoals hij het wil dan is het een slechte verliezer en gaat ie smoesjes bedenken.

28 april 2016 om 23:54

Het zijn inderdaad smoesjes. Maar toch is Pep de beste coach van de wereld. Toch zie ik ons doorgaan. Word een 0-0. Mark my words!

Gullit zei het ook gisteren, maar mij viel het niet op. Al geloof ik best dat Atletico truucjes uithaal om haar voordeel te pakken. Gras wat langer. Wat zand erbij haha. Maar Bayern kon zeker in de 1e helft niet mee met het spel van Atletico qua intensiteit.

Waarom geven Guardiola en ik meen Xavi voorheen ook zo snel de schuld aan het veld, tuurlijk is het niet in het voordeel van het spel Maar sommige teams zijn gewend aan een ander soort veld? Ik denk dat als ze bij Heracles op kunstgras moeten voetballen het ook nog goed lastig zal worden voor ze

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren