Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Atlético is er een van en Real heeft met zijn zaakwaarnemer gesproken’

Laatste update:

Tal van clubs houden de situatie rondom Hakan Calhanoglu in de gaten. De twintigjarige spelmaker is een van de weinige lichtpuntjes in het teleurstellende seizoen van Hamburger SV, dat tegen degradatie strijdt. Volgens vader Huseyin Çalhanoglu hebben tien clubs meer dan gemiddelde belangstelling voor zijn zoon. Onder meer Atlético Madrid en Real Madrid hebben zijn naam genoteerd.

/

Calhanoglu ondertekende onlangs een nieuw contract met HSV, tot de zomer van 2018. “Maar op dit moment hebben tien clubs interesse. Atlético is er een van. En Real Madrid heeft met zijn zaakwaarnemer, Bektas Demirtas, gesproken. Ze denken erover na om hem voor komend seizoen te halen. Barcelona? Nee, daar heb ik niks van gehoord”, zo citeert AS.

Calhanoglu was dit seizoen goed voor tien doelpunten en drie assists in het tenue van HSV. Huseyin Çalhanoglu claimt dat zijn zoon naar een andere club mag als de club degradeert.

Hakan Calhanoglu speelt komend seizoen voor Hamburger SV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Atletico lijkt me de ideale club voor hem! Kan onder Simeone een grote worden.

Zou geweldig zijn, twee Turken bij Atletico. Atletico zou hierdoor nog populairder in Turkije worden. Beide (Arda en Calhanoglu) spelers zijn fan van Galatasaray, wat het natuurlijk nog mooier maakt. Diego vertrekt dan wel waarschijnlijk. Een 4-4-1-1 opstelling met Calhanoglu op '10', Costa in de spits en Arda en Koke op de flanken is echt geweldig.

20 april 2014 om 11:10

Ik zie niet in waarom ze zouden vertrekken. Atletico kan nieuwe spelers halen voor in de breedte en volgend jaar zie ik Barcelona geen kans maken op de titel. Atletico mag daarentegen wel transfers doen en heeft al een geweldig team.

20 april 2014 om 11:14

Atletico heeft geldproblemen dacht ik.

20 april 2014 om 11:26

Denk dat redelijk veel wel verdwenen zijn als ze de CL en/of titel pakken.

20 april 2014 om 11:32

Dat dacht iedereen bij Dortmund ook. Kampioen geworden, Championsleague finale bereikt en bijna gewonnen. Toch vertrekt een deel van deze ploeg ook gewoon. Atletico kan financieel niet opboksen tegen de top in Engeland, Spanje en Duitsland.

20 april 2014 om 12:09

Atletico heeft geen keus, aangezien de financiële situatie erg slecht is. Zelfs vorig jaar, toen Champions league voetbal en de EL binnen werden gesleept, werd geen winst geboekt. Atletico zal dus spelers moeten verkopen. De vraag is alleen hoeveel spelers zij gaan verkopen en hoeveel van dat geld weer uitgegeven wordt aan vers bloed.

Waarschijnlijk zal naar instrumenten uit het recente verleden worden gegrepen. Denk aan huur - zoals bij Courtois en Diego - en vermogen van derde partijen. Dit laatste genoemde is ook gebeurd bij het kopen van Falcao, waarbij een investeringspartij eht grootste gedeelte heeft opgehoest. Het kan dus zo zijn dat Costa verkocht gaan worden en dat derden een spits halen. Het nadeel van deze instrumenten dat de spelers zelf amper gaan opleveren en dus alleen een sportieve bijdrage kunnen leveren.

Hopelijk gaat hij naar een topclub. Hij is echt een beest. Gelukkig heeft mijn club, Galatasaray, hem niet gehaald, anders zat hij nu wegterotten op de bank naast die waardeloze trainer Mancini. Real is toch wel de beste club op de wereld (mijn mening), maar of hij dat niveau aankan weet ik niet. Hakan Calhanoglu gaat een grote worden en ik gun het hem van harte.

Het laatste stukje klopt niet. Zijn vader heeft aangegeven dat Hamburg in het contract van Hakan een clausule heeft waarin staat dat hij ook in de 2de bundesliga kan spelen.


Iedereen praat over geldprobleem van A.madrid maar weet iemand ook hoeveel schulden ze hebben ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren