Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético heeft aan één doelpunt voldoende en breekt barrière

Laatste update:

Atlético Madrid weigert de koppositie in de Primera División uit handen te geven. De ploeg van Diego Simeone had zaterdag aan een doelpunt voldoende om ook de thuiswedstrijd tegen Villareal winnend af te sluiten: 1-0. Daarmee is de koploper, die de laatste zes competitieduels in winst heeft omgezet, de eerste Spaanse club ná Barcelona en Real Madrid die in een competitie met twintig clubs meer dan 77 punten behaalt.

/

In de eerste helft was er qua voetbal weinig te beleven. De strijd werd vooral op het middenveld geleverd en beide ploegen slaagden er niet in om rondom het strafschopgebied voor gevaar te zorgen. In de veertiende minuut nam Atlético de leiding. Na voorbereidend werk van Koke, die zijn veertiende assist van het seizoen op zijn naam schreef, kopte Raúl Garcia de 1-0 achter Sergio Asenjo. Villarreal zat op geen enkel moment in de wedstrijd en zodoende ging men met een achterstand de rust in.

Na de onderbreking leunde Atlético op de minimale voorsprong, gesteund door de fanatieke aanhang in het Vicente Calderón. Villarreal verhoogde de druk op de helft van los Colchoneros, die niet meer in staat waren om zo ver mogelijk voorin druk te zetten. Een inzet van Jérémy Perbet ging maar net naast de kruising en na een voorzet van Moi Gómez werkte Toby Alderweireld het leer maar net niet achter Thibaut Courtois. Het eindsignaal kwam voor Atlético als een verlossing.

Wordt Atlético Madrid dit seizoen kampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Poeh, dit was weer een bijzonder spannende wedstrijd. De laatste tien minuten zat ik niet meer rustig op de bank! Veel geluk gehad met de scheids natuurlijk, de 1-0 had niet mogen tellen en we kregen veel mee, al hoor je mij niet klagen Alderweireld speelde goed, zolang hij mag opbouwen. Als de druk erop wordt gezet heb ik toch veel liever Miranda.

Anyway; drie punten in de tas en lekker achterover leunend kijken naar Barca en Real. In die titel ga ik nu echt geloven!!!

5 april 2014 om 18:11

Ondanks ik Real fan van, gun ik jullie het van harte. Een keer wat anders dan ieder jaar Barca/real.

5 april 2014 om 18:20

Ik hoop toch dat wij winnen, Real heeft het de laatste jaren ook niet denderend gedaan qua prijzen. Wanneer wij er 2 op rij hebben, vindt ik het niet erg als Atletico wint. Alles beter dan Barca

5 april 2014 om 18:35

Wij? jullie ? doe is gewoon normaal!

5 april 2014 om 18:42

Ja dat is waar, het liefst hoop ik dat ''wij'' (real Madrid) de titel pakken. Maar ik zou het ook leuk vinden dat het een keer wat anders is dan ieder jaar Barca/real. Wat meer concurrentie. Wordt de competitie ook weer aantrekkelijker van.

5 april 2014 om 20:20

is? Doe eens gewoon Nederlands typen! Je weet heel goed dat supporters 'wij' gebruiken om over hun favoriete club te praten. Waarom is dat zo vreemd? Een club is niets zonder haar supporters en op welke manier je je club ook support, je bent er dan toch op een of andere manier onderdeel van.

5 april 2014 om 18:23

Is Costa op tijd fit voor Barca? Wordt echt een stuk boeiender met hem erbij.

6 april 2014 om 01:55

Enigste blok waar Atletico echt nog zou punten kunnen verliezen is tegen Barcelona zelf, de vorige 2 matches zag ik als cruciaal. Daar zijn 6 punten uitgepakt. Nouja ik hoop het ben fan van Atletico sinds Torres eigk groot werd daarzo.

Wat hoop ik dat Atletico kampioen word, zou mooi zijn. Het is echt knap om te zien wat Simeone heeft neergezet bij Atletico, zeker als je ziet tegen welke grootmachten ze het dapper opnemen, petje af.

5 april 2014 om 18:13

Atletico die op een aparte manier kampioen wordt, net zoals juve, de meeste wedstrijden maar met 1 doelpunt verschil winnen...

5 april 2014 om 18:19

apart...?

5 april 2014 om 18:23

@forzamilan

De laatste tijd wint Juve steeds nipt, we zitten in een mindere periode waarin Pirlo of Tevez ons er vaak doorsleurden, maar daarvoor scoorden we toch erg vlot hoor? Het is niet zo dat we al een heel seizoen met 1 doelpunt verschil winnen.

Weet iemand hier of Perbet altijd meespeelt bij Villarreal? Die heeft ook een paar grote stappen gezet qua clubs en competitie, wetende dat hij van Bergen komt.

5 april 2014 om 18:52

Wordt meer gebruikt als supersub. Heeft tot nog toe zeven keer gescoord voor Villarreal dacht ik.

5 april 2014 om 19:00

Dankjewel! Toch vrij veel voor een invaller dus, zat in Belgie altijd over de 20 goals, pd is natuurlijk een heel ander niveau.

5 april 2014 om 19:48

@forzamilan:

Ze hebben tot nu toe al 70 doelpunten weten te maken en slechts 22 tegen. Dat bereik echt niet door de meeste wedstrijden met 1-0 of 2-1 te winnen. Ze spelen misschien niet zo aanvallend en oogstrelend als Real of Barca (mijn mening), maar het is wel uiterst effectief en weten er mee ook de wat zwaardere wedstrijden tegen de mindere tegenstanders te winnen. Als je dat lukt, dan ben je pas een echte kampioen, niks aparts aan. Dat ze slechts met 1-0 weten te winnen van Villarreal verbaast me overigens niets, is gewoon ook een sterke ploeg, hebben niet voor niets lang meegedaan voor plek .

6 april 2014 om 01:57

Waar ergens is plek ( . ) maat.

Echt geen flauw idee waar ik dan op de ranglijst moet gaan kijken.

Het zou geweldig zijn als het Atletico lukt.

Slechte wedstrijd, maar goed de 3 punten zijn binnen en dus een stap dichter bij het kampioenshap!

Atletico moet gewoon de resterende wedstrijden winnen maakt niet uit hoe.
3punten zijn nu belangrijk, want A.madrid heeft niet zo een brede selectie als Real en Barca.
De meeste van deze jongens hebben van af het begin alles gespeeld en nu krijg je die kleine blessures.
Ik gun ze van harte de kampioenschap.

Zo Atleti blijft maar winnen. Wat een ploeg en wat een trainer! Als wij op 1 punt achter of minder kunnen blijven tot de laatste speeldag, dan zie ik het ons thuis afmaken in een fantastische kampioenswedstrijd

Weet iemand hoeveel clean sheets Courtois dit seizoen al heeft?

@ralleke uit mijn hoofd nu 17 in de competitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren