Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma ligt uit Coppa Italia na vernederende 7-1 nederlaag

Laatste update:

AS Roma ligt uit het toernooi om de Coppa Italia. Het team van trainer Eusebio Di Francesco verloor woensdagavond in de kwartfinale tegen Fiorentina met liefst 7-1. Justin Kluivert en Rick Karsdorp bleven negentig minuten op de bank. AS Roma gaat komende zondag in de Serie A op jacht naar herstel als AC Milan op bezoek komt.

De blamage in Florence komt op een vervelend moment voor AS Roma, dat afgelopen weekeinde bij Atalanta (3-3) in de Serie A een 0-3 voorsprong weggaf. De eerste kans van de wedstrijd was voor Federico Chiesa: hij raakte de buitenkant van de paal. De aanvaller zou echter toch nog drie keer juichen. Chiesa maakte de openingstreffer op aangeven van Cristiani Biraghi en scoorde ook in de achttiende minuut, toen hij Aleksandar Kolarov te slim af was en het leer over doelman Robin Olsen heenwerkte; 1-0 en 2-0.

Met een ferm schot zette Kolarov na nog geen half uur spelen de 2-1 op het scorebord, maar Fiorentina vergrootte al snel de voordelige marge: een schot van Luis Muriel ging via de enkel van Steven Nzonzi tegen de touwen. Het duel ging tot aan de rust op en neer, met kansen voor Chiesa en Patrik Schick. Na rust maakten Edin Dzeko en Lorenzo Pellegrini hun opwachting bij Roma, dat het tweede bedrijf sterk begon. Marco Benassi ontsnapte echter aan de buitenspelval en mikte het leer tussen de benen van Olsen.

Dat was de genadeklap voor Roma, dat bovendien met tien man kwam te staan. Dzeko kreeg een rode kaart voor zijn geklaag richting de arbiter, die een charge van Jordan Veretout op Pellegrini geen vrije trap waard vond. Fiorentina, waar ook Kevin Diks geen speeltijd kreeg, liep vervolgens nog verder uit. Chiesa completeerde zijn hattrick op aangeven van Benassi en daarna nam invaller Giovanni Simeone de 6-1 en 7-1 voor zijn rekening. Fiorentina speelt in de dubbele halve finale tegen AC Milan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is wel een enorme vernedering voor Roma. Nooit verwacht dat ze zo diep zouden zinken en nog slechter spelen dan Inter de laatste tijd doet.

Dit gebeurt er als je ster speler Kluivert en karsdorp op de bank laten

30 januari 2019 om 20:21

Is wel gunstig voor die jongens, hopelijk komen er nu meer kansen.

30 januari 2019 om 20:41

Meer kansen? Kluivert speelt de laatste tijd als een flapdrol maar heeft geluk dat hij een basisplaats heeft door gebrek aan kwaliteit. Karsdorp was geblesseerd.

30 januari 2019 om 21:11

Ja helemaal geen kwaliteit op de vleugels daar. Kom op man, Justin doet het best goed voor een 19jaarig jochie en er zijn genoeg goede opties met Under, Pellegrini, Perrotti, El Shaarawy, en Shick die ook soms van de vleugels komt. Ook Karsdorp heeft concurrentie en lijkt steeds meer z'n draai te vinden. Als je 7-1 verliest kunnen de concurrenten die niet hebben gespeeld zich inderdaad klaar maken voor een echte kans.

30 januari 2019 om 22:50

Pellegrini staat nooit op de vleugel. Under is al een tijdje geblesseerd. Schick staat in het Serie A flop team van het jaar. Perrotti is middelmaat en Kluivert in inconsistent. Dus alleen de Egyptenaar is betrouwbaar en degelijk op de vleugel.

31 januari 2019 om 01:44

Perotti middelmaat? Al die namen bij elkaar hebben zijn techniek in zijn linkerteen niet eens! Perotti is de beste en belangrijkste gemis in de aanval.

Zo zeg is dat Roma nou zo matig? Tegen Real Madrid vond ik Roma ook niks..

30 januari 2019 om 20:24

Gewoon een totale off day, zelfde is alsof je Ajax nu ook matig zou vinden na de 6,-2. Gewoon een dikke off day

30 januari 2019 om 22:38

Wel lekker zo'n off day net op die dag. Speel je daarnaast 4 tot misschien 5 of 6 keer per maand en net op die dag weet je niet te presteren. Het kan he ze blijven menselijk, maar het klinkt zo absurd.

Stel je voor, WK finale en je hebt een off day. Je moet je toch weten op te laden ondanks alles.

Holy moly, dit kan niet.zelfs al speel je met een c-team mag dit niet

30 januari 2019 om 20:41

Was bijna het hele A team op de voorhoede na haha.

Nou volg ik de italiaanse competitie niet zo maar heeft roma niet een weg omhoog in geslagen? 7-1 verliezen van Fiorentina is toch schandalig voor club als roma

30 januari 2019 om 20:25

Nee fiorentina is gewoon een goede club. Wel minder dan Roma. Het is te merken dat, door het Push bericht, er nu ook mensen komen kijken die er totaal geen verstand hebben van De Serie A...

Toch wel mijn slechte bet ooit denk ik. Ik dacht bij een 2-0 achterstand dat Roma nog wel zou winnen. Eindstand 7-1 aan de knikker gekregen.

30 januari 2019 om 20:48

Roma had mij vorige week ook genaaid. Ben je al aan het denken wat je met je opbrengst gaat doen en dan geven die flapdrollen ook nog een 0-3 voorsprong weg. Hele wisselvallige ploeg dat Roma.

30 januari 2019 om 20:57

Hier precies hetzelfde haha. Ach, boeiend. 7-1 verliezen moet aankomen. Doei trainer.

Wat!?!? Ik dacht misschien nog met hun b/c team, maar tot mijn verbazing zie ik het hele a team min dzeko opgesteld.. Hoe kan Roma zo zijn afgeslacht gek..??

30 januari 2019 om 20:20

chiesa heeft roma verpulverd

Haha heerlijk! Forza Viola! Wat een uitslag zeg. Wow!

Kon dit niet een weekje eerder? :D
Nu zijn de ogen open van ons achterlijk bestuur, is het einde mercato. Jammer

30 januari 2019 om 20:26

Najah, dit kan een keer gebeuren. Roma nam de Coppa waarschijnlijk niet eens serieus. Je kan beter hier de deksel flink op de neus krijgen dan in de Serie A lijkt me. Een club als Roma komt er wel weer boven op. Ben benieuwd hoe ze reageren in de wedstrijd tegen Milan dit weekend.

30 januari 2019 om 20:30

daarom kwamen ze met zo'n opstelling? zucht.

30 januari 2019 om 20:35

Roma nam de beker net heel serieus. Dat is het hele punt. Dit was de enige competitie die nog telde. Roma komt er heus niet boven op. Het gaat van kwaad naar erger en dat kan elke Roma-fan beamen. En als we blijven mercato voeren waar de restjes van andere ploeg oppikken komt het verre van goed.

Geweldig, prachtig voor mijn club! Hopelijk kunnen we deze lijn doorzetten. Muriel is hier als een vis in het water, heerlijk! Forza Viola

30 januari 2019 om 20:40

Leuk project heeft Fiorentina. Ze kopen erg goed in met veel talenten die de wereldtop zouden kunnen halen. Laatst ook nog Zurkowski gehaald die ook erg hoog ingeschat wordt.

En dat met nagenoeg de sterkste ploeg die ze op de been konden brengen. Ook een schande van de spelers dat ze zich zo laten vernederen.

Babahahahahaha..
Maar het was een topclub toch? Vreemd dat dit kan

30 januari 2019 om 20:33

Elke topclub heeft toch wel eens dik verloren, ik ben geen Roma Supporter, maar de simpele beredeneringen van sommige hier is tennenkrommend

7-1 is een dikke schande, maar zal ook een dikke offday zijn geweest. Het argument dat hier in deze commentsecetie al paar keer zag van: schandalig dat roma verliest van Fiorentina" pardon? Ja, wel met deze cijfers en ja roma is wel beter, maar La Viola heeft een prima elftal met Lafont, muriel,chiesa,Pjaca en Simeone. Verlies verrast mij niet, maar wel de stand uiteraard

30 januari 2019 om 20:36

Nederlands commentaar op Italiaanse wedstrijden is altijd triest geweest. Helaas zijn er geen goede.

30 januari 2019 om 20:37

Weet je toevallig of Dzeko geschorst is voor dit weekend? Zou Milan goed uitkomen, maar ik kan nergens vinden of schorsingen doorschuiven naar de Serie A zoals in Nederland?

Ontopic: wat een score! Een rode kaart kan veel veroorzaken maar dit is wel erg extreem.

30 januari 2019 om 20:41

@dark

Geen idee eigenlijk, hopelijk niet. Ach, Milan won vorige keer met 2-0 MET Dzeko, dus moet te doen zijn

30 januari 2019 om 20:44

Nee telt alleen voor de beker.

30 januari 2019 om 23:26

Na dat spugen, zou ik hem voor de rest van het seizoen schorsen. Wat een mafkees

30 januari 2019 om 20:46

Een offday met als gevolg een 7-1 nederlaag, mag geen excuus zijn voor zo'n stel sukkels die wel gewoon meer dan een miljoen euro per jaar verdient. 7-1 is voor een Roma gewoon onacceptabel, zelfs tegen Juve was dat het eventueel geweest. Het leek er ook gewoon op dat het de spelers helemaal niks boeide. Zeer frustrerend voor de Roma fans. Zelfs Inter heeft de laatste jaren niet zo'n uitslag gehad.

30 januari 2019 om 21:02

En zelfs Milan 😉😋

Nu is Fiorentin geen slecht team, maar wat Roma hier doet kan echt niet. Roma zal ook wel nu de focus op plaatsing cl leggen.

Geen woorden aan vuil maken. Waardeloze ventjes op De Rossi na. Het boeit ze niks, hoe ze erbij lopen op wandel tempo. De defensie bij alle 7 de tegen goals lijkt net amateur niveau. Ik denk dat De Graafschap beter verdedigd. Het boeit ze gewoon niets, respectloos richting de fans. Monchi denkt dat hij bij Sevilla zit en zogenaamde talentjes kan brengen naar de Serie A. Op Zaniolo en Under na heeft hij alleen maar geld weggegooid en dat wel meer dan 250+ weg gegooid! Schick, Karsdorp, Kluivert, Cristante, Nzonzi, Olsen, Marcano, Bianda, Coric, allemaal Roma onwaardig! Hoe ver kan je achteruit gaan in niet eens 1 jaar tijd! Di Francesco is een slechte trainer kan niks verzinnen. Ideeloos traag slecht voetbal al het hele seizoen!

30 januari 2019 om 20:45

Die Olsen is inderdaad ook geen puntenpakker. Als hij bij Frosinone onder de lat zou staan zou hij niet eens opvallen. Cristante doet het nog wel redelijk en N'zonzi ook, maar jullie hebben geen echte toppers meer op Dzeko na.

30 januari 2019 om 21:03

Manolas is wel een toppertje

30 januari 2019 om 21:17

Olsen is echt zo slecht en dan overdrijf ik niet. Vorig seizoen 28 tegen goals dit seizoen na 21 wedstrijden al op 29. Van Alisson naar Olsen letterlijk 20 stappen terug. Alisson pakte idd punten, in Rome denken ze als Roma verliest met 1-0 en Olsen heeft er 7 eruit gehaald dat t allemaal goed is, uiteindelijk sta je met lege handen. Roma heeft gewoon geen ambitie sinds Pallotta er is, kopen doen ze maar doen ze zo verkeerd, Monchi verkoopt alles wat Sabatini heeft gebracht alsof hij jaloers is wat hij heeft gebracht en zijn eigen team wilt neer zetten. Roma is geen club om talentjes te laten groeien, is hij mooi op de verkeerde plek. Nzonzi en Cristante zijn niet zo slecht nee maar geen schiem van wat ze normaal kunnen zijn. De houding van de spelers zijnn gewoon hatelijk. Morgen staan ze weer te lachen op de training en wie zit er mee? De fans! Zondag van 0-3 naar 3-3 en nu dit, en jullie zo slecht en winnen. Roma is zo onvolwassen en Juve de meest volwassen team dat ik ooit gezien heb. Onder druk raken ze nooit in paniek, trainer dat 2 wissels inbrengt en de wedstrijd naar zich toe trekt.

Ik zou zondag tegen Milan gaan en 1.5 week later tegen Porto maar deze nietsnutten verdienen mijn tijd en moeite niet eens! Zij verdienen dit shirt niet op De Rossi na!

Moest er een keer van komen. Van alisson naar olsen is te idioot voor woorden, haal cilessen oid maar naar Rome. Verder loopt dat middenveld ook voor geen meter vergeleken met vorige seizoenen. Benieuwd of ze zich nog gaan roeren op de transfermarkt.

Wat is dit ongelofelijk lekker zeg. Sinds Muriel is gekomen gaat alles veel beter en scoren we veel gemakkelijker. Uiteraard had ik het resultaat van vanavond nooit kunnen dromen. Nu hopen dat we Atalanta treffen in de halve finale. Van het weekend lekker in het uitvak tegen Udinese. Ik kan niet wachten

30 januari 2019 om 20:42

Ik hoop het ook, puur zodat juve een keer iets niet wint!

30 januari 2019 om 20:49

Gefeliciteerd met de 7-1 zege en veel plezier in Udine!

Still.....no Under no party...deze jongen moet in een andere omgeving gaan spelen, zonde....

Manchester United-Roma 7-1 (2007)
Roma-Bayern München 1-7 (2014)
Fiorentina-Roma 7-1 (2019)

Roma heeft wel iets met 7-1 nederlagen

30 januari 2019 om 21:12

Hahaha mooi rijtje zeker.
Die 7-1 tegen United was een van de mooiste dominante wedstrijden die ik in de CL heb gezien. Ronaldo was zo goed toen zeg. Maar de mooiste werd gemaakt door Michael Carrick. Ik ga die hoogetpunten maar eens bekijken!

Zo te zien missen ze een speler als Cengiz Under. Die zorgt toch voor gevaar met zijn acties...

Maar 7-1 verliezen... denk dat de trainer binnen de kortste tijd zijn koffers mag inpakken

30 januari 2019 om 21:42

Aan jouw objectiviteit hoef ik niet te twijfelen zo te zien, alsof Under 6x had gescoord om Roma te helpen lol. Wees eens objectief

65% balbezit, 11 schoten en maar 2 op goal. Die ander heeft 15 schoten, 9 op goal en 7 goals. Dan zit het ook niet echt mee en als je dan nog enigzins iets wil, moet je openhuis spelen en dat ging goed mis dus.

Wauw zeg wat een blamage, tja kan gebeuren zo'n offday, maar toch schrik ik sneller als een Italiaans team zo veel goals door laat.

Een paar jaar geleden verloren ze ook al met zulke cijfers thuis van Bayern en dit seizoen in de CL tegen Real vond ik ze ook al niet echt bijzonder. Hebben ze gewoon een matig elftal of hebben ze hun belangrijkste spelers verkocht en er niets voor teruggehaald. Allison is bijvoorbeeld naar Liverpool gegaan.
Maar het kan natuurlijk ook gewoon een off-day zijn. Maar dan nog is 7-1 een enorme blamage. Zeker voor een club als Roma.

Rode kaart voor geklaag? Als je de beelden bekijkt lijkt het toch echt dat hij de scheids in zijn gezicht spuugt en daarvoor rood krijgt...

30 januari 2019 om 21:57

https://twitter.com/lollo6468/status/1090684438252568582?s=21

Fior heeft wel vaker grotere uitslagen tegen Roma, maar dit is echt schandalig wat een afgang zeg. Vind Roma dit jaar echt onwijs zwak met een bij elkaar geraapt elftal, onwijs slechte aankopen ook.

Dit gaat van kwaad tot erger met Roma.
Te veel spelers kunnen het niveau niet aan en er staat gewoon echt een matig team.
Hou mijn hart vast hoe het in de competitie nog verder moet gaan.

31 januari 2019 om 14:51

Vind het ook echt totaal geen team bij Roma, beetje bij mekaar geraapt met rare aankopen. Hoop dat het beter gaat want zo kan het niet langer.

31 januari 2019 om 15:53

Er zijn inderdaad rare aankopen gedaan en een aantal spelers (waaronder Strootman) zijn te makkelijk weggedaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren