Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Roma kruipt door gemiste strafschop door oog van de naald

Laatste update:

AS Roma lijkt de weg naar boven voorzichtig te hebben gevonden. Het team van Luciano Spalletti won zaterdag met 3-1 van Frosinone en rekende drie dagen later af met subtopper Sassuolo: 0-2. Mohamed Salah opende de score en heeft nu in al zijn drie duels met Sassuolo in de Serie A het net weten te vinden.

/

Het eerste gevaar kwam van Nicola Sansone, maar de score werd geopend door de bezoekers. Salah vond na elf minuten de ruimte voor het schot en krulde het leer met zijn linker in de hoek; het was zijn eerste doelpunt sinds 25 oktober. Onder anderen Domenico Berardi en Sansone lieten hierna mogelijkheden onbenut en Maicon had er na 31 minuten aan de andere kant absoluut 0-2 van moeten maken, maar de rechtsback uit Brazilië streepte na een counter van dichtbij naast. Een tegenvaller voor de Romeinen was het geblesseerd uitvallen van Daniele De Rossi; hij werd na 43 minuten vervangen door Norbert Gyömber.

In de tweede helft kwam Sassuolo meer opzetten en moest Wojciech Szczesny al gauw handelend optreden op een schot van Berardi. Twintig minuten voor tijd lukte het de aanvaller ook met een kopbal niet om de Poolse goalie te verschalken en daardoor behield Roma de minimale voorsprong. I Giallorossi kwamen in de slotfase nog wel heel goed weg: Radja Nainggolan veroorzaakte een strafschop, kreeg zijn tweede gele kaart en zag Berardi vervolgens over schieten. Stephan El Shaarawy gooide het duel vervolgens alsnog in het slot: 0-2.

Een terechte zege voor AS Roma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerste helft om te genieten, tweede helft om te janken. Maar toch zie ik het weer goed komen onder Spaletti.

3 februari 2016 om 06:49

Ben ik het volledig met je oneens! De Rossi werd gewisseld omdat hij last had van z'n kuit. Dus dat kan je hem niet kwalijk nemen. Plus Spalletti is bezig met een nieuwe module van spelen, als je gasten als Enerson en Vainquer nooit laat spelen, zullen ze ook nooit een fatsoenlijk niveau kunnen halen. Want katen we wel zijn, we mogen in onze handen klappen dat we Pjanic nog bezitten. Met een beetje pech zijn we hem volgend seizoen kwijt aan een Europese topploeg. Ik ben allang blij dat we weer voetbal laten zien. Goed voor het moraal, wat uiteindelijk zorgt voor beter spel. Vergeet niet dat Roma een soort 2e helft syndroom had opgelopen.

Two-face Roma vandaag. Schitterende eerste helft, hopeloze tweede. En dat heeft alles te maken met het uittreden van Pjanic en De Rossi. Dat zijn onze twee dragende spelers, en de vervangers daarvan zijn gewoon brandhout. Dat neem ik Spalletti echt wel kwalijk, Gyomber en Emerson zijn Roma-onwaardig. Serie B materiaal, schandalig dat daar geld aan is uitgegeven.

Maar een belangrijke overwinning. Perrotti Motm met zijn debuut, speelde beide helften gewoon zeer goed, zie in hem geen winger, maar kan een zeer goede spelmaker worden. Geweldig debuut iig, hopelijk nog meer van deze wedstrijden.

Het seizoen kan iig nog gered worden, ik kijk iig weer een beetje hoopvol omhoog.

Daje Roma!!

2 februari 2016 om 23:02

Perotti is het sterkst op de linkerkant. Hij heeft bij Genoa echter ook vaak achter de spitsen gespeeld, wat ook prima ging. Als hij deze lijn kan doortrekken is die 10 miljoen een koopje te noemen.

2 februari 2016 om 23:55

Ik denk dat Spalletti hem als een mobiele spelmaker wil gebruiken, Pjanic ontlasten zodat die meer voorwaarts kan bewegen. Wisselwerking tussen twee technisch zeer begaafde spelers.

Hij is niet zo doeltreffend of waanzinnig goed qua assists, maar juist technisch erg sterk. Hopelijk kan Spalletti daar veel gebruik van maken. Denk juist dat hij wat verder weg van de goal veel schade kan uitrichten.

3 februari 2016 om 12:01

Beetje raar dat je spalletti het kwalijk neemt
Gyomber en emerson zijn ook zijn aankopen😁
Volgens mij komen die uit de
Hoed van García

3 februari 2016 om 21:16

Oh jezus, lees het nu pas, bedoelde Sabatini. Spalletti heeft daar natuurlijk helemaal niets mee te maken.

Is de fout van Sabatini die alleen maar investeert in de voorhoede en nooit in degelijke verdedigers.

Uit bij Sassuolo winnen is een prima resultaat, nooit makkelijk om te winnen daar. Perotti, Zukanovic en El Sharaawy laten meteen een goede indruk achter. Geen absolute toppers, maar prima spelers voor een club als Roma.

Berardi haat Milan... hij scoort altijd tegen ons en dit keer laat hij het na om de 1-1 te maken waardoor milan dichterbij zou komen.. en milan krijgt spijt met el sharaawy zo te zien; 2 wedstrijden, 2 goals

2 februari 2016 om 23:57

Spijt? Wij hebben een kanjer op onze linkervleugel: Bonaventura

3 februari 2016 om 00:23

Ja das waar maar el sharaawy hoort gewoon bij Milan

3 februari 2016 om 00:23

Ja das waar maar el sharaawy hoort gewoon bij Milan

3 februari 2016 om 09:56

Speelde echt heerlijke tegen Inter die Bonaventura. Ik was ook weer onder de indruk van Montolivo. Hij is toch nog wel bepalend voor AC Milan ondanks zijn leeftijd. Jammer dat Balotelli niet veel aan spelen toekomt maar hopelijk komt dat ook goed.

Gelukkig dat crystel palace verliest anders was ik door die gemiste strafschop 289 misgelopen... Ot El sharaawy lekker op dreef 2 wedstrijden meteen 2 goals. Hopelijk haalt hij zijn niveau uit 2012

Zwaar bevochten zege. In de tweede helft verdiende Sassuolo echt een gelijkmaker, maar gelukkig missen ze die straschop.

Ik zag (vooral in de eerste helft) terug een duidelijk spelsysteem, en vooral veel inzet.

Sadiq, Ponce, Ucan , Capradosi... ??? Allée, de jongeren krijgen weer geen kans. Neen, dan liever kiezen voor matige spelers als Vainqueur, Emerson en Gyomber, pfff. Geen spits in de ploeg ??? Liefst 2 ! Kben wel blij dat we gewonnen hebben. Forza Roma :-) !!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren