Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco houdt vertrouwen: ‘Met het oog op het WK willen ze niet weg’

Laatste update:

AS Monaco is dit seizoen een van de grote verrassingen van de Champions League. De ploeg uit het prinsdom plaatste zich pas na het spelen van twee kwalificatiewedstrijden voor het hoofdtoernooi van het miljardenbal en meldde zich onlangs, ten koste van Borussia Dortmund, in de halve finale.

Les Rouges et Blancs draaien in de Ligue 1 eveneens een uitstekend seizoen en dat leidt er toe dat zo’n beetje de hele basisploeg van trainer Leonardo Jardim in verband wordt gebracht met een overstap naar clubs als Real Madrid, Manchester United en Chelsea. Vicevoorzitter Vadim Vasilyev heeft er echter vertrouwen in dat zijn club drie van de grootste sterren weet te behouden: “Met het ook op het WK van 2018, willen zowel Thomas Lemar, als Kylian Mbappé en Bernardo Silva niet weg”, laat hij doorschemeren in gesprek met Téléfoot.

Die drie zijn overigens niet de enige spelers die hardnekkig in verband worden gebracht met een vertrek. Vasilyev houdt zich echter op de vlakte over bijvoorbeeld Benjamin Mendy en Tiemoue Bakayoko, terwijl Monaco graag ook volgend seizoen over Radamel Falcao wil beschikken: “Mijn wens is dat hij blijft.”

Denk jij dat AS Monaco de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me een handige keus. Niets mis mee jezelf nog een seizoen te bewijzen bij Monaco en daarna zelfs eventueel op een WK. Het zijn stuk voor stuk fantastische spelers, maar nog erg jong en hebben zich niet bewezen over de lange termijn. De harde wetten bij een grote club kunnen soms dan in je nadeel geen werken. Juist op zo'n leeftijd moet je alles proberen te spelen, en niet de helft van de wedstrijden op de bank plaats moeten nemen.

Als Arsenal een beetje slim is slaan ze deze zomer toe aangezien de helft van de basis 11 vervangen moet worden. Mendy, Bakayoko en Mbappé zouden een directe versterking zijn en zijn iedere euro dan ook waard.

23 april 2017 om 13:26

Het is geen fifa he, de concurrentie voor de talenten van Monaco gaat zo fel zijn, dat er geen enkele club in staat is om drie van die jongens te strikken, en al helemaal niet Mbappe in een package deal, wat gaat dat Arsenal kosten? 200 miljoen?300 miljoen? Wel realistisch blijven .

23 april 2017 om 14:27

De eigenaar heeft genoeg geld. Het lijkt mij dat als hij slim handelt deze jongens een buitensporig verbeterd contract geeft kan hij zelf bouwen aan de toekomst. En elk jaar ver komen in de CL en spelen om plaatst 1 met PSG.

23 april 2017 om 15:23

Waarom is het niet realistisch? Arsenal heeft alleen al 250 miljoen aan kasreserve. Aangevuld met transfersommen van spelers die verkocht zouden moeten worden acht ik het zeker mogelijk. Alleen helaas sluit het niet aan de ambities van de club, namelijk meedoen om de top 4 en het reiken van de k.o. fase in de CL. Als Arsenal daadwerkelijk handelt naar haar mogelijkheden is het zeker realistisch. 😉

23 april 2017 om 15:29

Omdat je ook naar de recente historie moet kijken en dan zie je dat Wenger niet al te graag de knip trekt. Lijkt me onrealistisch dat ie dan in 1 zomer 250 miljoen neertelt voor 3 spelers.

Los daarvan, elke topclub zit achter deze jongens aan. Wat is de kans dat een club 3 van deze jongens kan aankopen als ze de keuze hebben uit nagenoeg elke club. laat staan een club als Arsenal, die momenteel niet erg aantrekkelijk is voor topspelers naar mijn mening

23 april 2017 om 13:29

200 miljoen zul je dan op tafel moeten leggen, dat gaat Arsenal natuurlijk niet doen. En persoonlijk vindt ik dat ook niet Arsenal waardig. Ik waardeer het zelfs dat ze niet meedoen aan die belachelijke transferwereld. Ja dan worden ze maar 4e. Maar mijn sympathie voor die club groeit daardoor alleen maar.

23 april 2017 om 13:31

Denk dat Arsenal uberhaupt weinig kans maakt op de echte ruwe diamanten in dit team.

benieuwd of Vitesse net zo mak is als Utrecht.
Die bakte er vorige week helemaal niks van en dat vonden ze blijkbaar wel best zo, ze haddeb niet eens iets geprobeerd
Vond zelf Herenveen dat met 5-1 verloor een stuk sterker spelen

Bij Monaco weten ze hoe ze zaken moeten doen, als ze twee of drie jongen verpatsen deze zomer voor een absolute topprijs, hebben ze zo weer 3 ruwe diamanten opgevist uit de eigen jeugdopleiding of via hun scoutingsnetwerk.

23 april 2017 om 15:31

Ik denk dat ze Fabinho of Bakayoko kunnen verkopen voor een aardige som en voor een deel van dat geld meteen Tielemans kunnen halen. Die is in potentie zelfs nog een betere speler en dan maken ze eventueel zelfs nog winst nu, al helemaal als ze Tielemans over 2-3 jaar ook weer verkopen

Slimme zet van die spelers. Als je naar een andere club gaat en je belandt op de bank en/of speelt ineens een stuk minder dan kan de bondscoach misschien een andere speler kiezen.
Daarnaast speelt die monaco aantrekkelijk voetbal en is het jammer als het team na 1 fantastisch seizoen half weggekocht wordt.

Real, koop die jongen alvast en laat hem dan lekker nog even bij Monaco blijven als ie dat wil. Komt ie gewoon na het wk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren