Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco bevestigt verhuur van Nederlandse miljoenenaankoop

Laatste update:

Anthony Musaba draagt komend seizoen het shirt van Cercle Brugge. De Nederlandse aanvaller wordt verhuurd door AS Monaco, de club die hem eerder deze transferperiode voor ruim twee miljoen euro overnam van NEC. De tijdelijke overstap van Musaba komt niet als een verrassing. Bij zijn transfer naar de Ligue 1 werd een verhuurperiode bij de satellietclub van Monaco al verwacht.

De negentienjarige Musaba maakte vorig seizoen veel indruk bij NEC en had derhalve over belangstelling niet te klagen. In januari ging hij nog op gesprek bij Borussia Dortmund. Monaco won de strijd om de handtekening van de buitenspeler, vorig seizoen goed voor 7 doelpunten en 5 assists in 25 Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden. Hij tekende uiteindelijk voor vijf jaar bij zijn nieuwe club.

In de voorbereiding op het komende seizoen sloot hij aan bij de A-selectie van Monaco. In de oefenwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt tekende hij voor zijn eerste doelpunt. Hij bepaalde de eindstand op 1-1. “Dit is een goede stap voor mijn ontwikkeling”, reageert Musaba op de clubwebsite van Cercle Brugge. “Ik ben een jonge speler, dus ik heb de tijd nodig om mezelf te ontwikkelen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als het zo'n goede stap voor z'n ontwikkeling is waarom dan niet gelijk naar Cercle.
Je gaat niet naar Monaco met het idee weer uitgeleend te worden. Natuurlijk draait het om de pingels maar veel talenten zijn op deze manier vergooid, uitzonderingen daargelaten natuurlijk.
Nou ja, veel succes in de Belgische competitie!

24 augustus 2020 om 10:32

Nou, nu alsnog naar Cercle en met meer poen. Had het ook wel geweten 😉. Maar Monaco wordt ook steeds meer een handelshuis. Talentjes van ongeveer 2 miljoen oppikken en direct verhuren. En hopen op dat ene pareltje en/of die financiële klapper. En met aankopen van steeds ongeveer 2 miljoen zul je niet heel snel ontzettende verliezen draaien

24 augustus 2020 om 10:33

Monaco is zowat de moederclub van Cercle Brugge. Hierdoor krijgt Cercle elk jaar een blik Monaco spelers toegestuurd. Bij Monaco heeft dit enkel tot doel dergelijke talenten in de kijker te zetten, in de hoop er iets op te verdienen. Want laat ons eerlijk zijn, de echte toptalenten blijven wel in Monaco of worden in elk geval niet aan Cercle Brugge uitgeleend.

24 augustus 2020 om 10:38

Tja dit is de Italië manier al eeuwen en vooral Chelsea heeft het geperfectioneerd en nu zie ik dat steeds meer clubs dit doen, ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet vinden maar het is wat het is blijkbaar..

24 augustus 2020 om 10:40

Ben er ook geen fan van. Denk dat dit soort handelspraktijken alleen maar gestopt kunnen worden door een max te stellen aan het aantal contractspelers. (Kan me herinneren dat Chelsea iets van 43 spelers verhuurd had dit seizoen).

24 augustus 2020 om 10:57

Monaco is zelfs officieel de eigenaar van Cercle.

24 augustus 2020 om 11:00

Ik kan je vertellen dat jullie aan Anthony een hele goede hebben. Is in mijn ogen een exceptionele buitenspeler mits hij zich zo door blijft ontwikkelen. Hoe hij zich in korte tijd heeft weten te verbeteren zie je niet vaak. Het is een toekomstig Nederlands elftal speler. Hopen dat hij het goed gaat doen in een tot nu toe goed draaiend Cercle.

Was te verwachten, benieuwd hoe deze jongen zich gaat ontwikkelen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren