Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal vreest transfervrij vertrek Engels international na laatste afwijzing’

Laatste update:

Arsenal dreigt Alex Oxlade-Chamberlain volgend jaar transfervrij kwijt te raken. Volgens The Times heeft de 23-jarige aanvallende middenvelder een laatste aanbieding van the Gunners naast zich neergelegd en zal hij na afloop van volgend seizoen opteren voor een vertrek uit het Emirates Stadium.

Oxlade-Chamberlain zal zodoende gratis de deur uitlopen bij Arsenal. De Londense club zou graag langer door willen met de dribbelaar, maar die lijkt zijn toekomst dus elders te zien. Zijn huidige verbintenis loopt nog door tot de zomer van 2018, al is het niet uitgesloten dat Arsenal nog deze transferperiode zal overgaan tot verkoop van de 27-voudig Engels international.

Oxlade-Chamberlain staat sinds medio 2011 op de loonlijst bij Arsenal, dat toentertijd 13,8 miljoen euro neertelde om de tiener los te weken bij Southampton. Hij was sindsdien goed voor 194 officiële wedstrijden en 20 doelpunten. De afgelopen voetbaljaargang maakte manager Arsène Wenger in 29 competitieduels gebruik van Oxlade-Chamberlain, die daarin twee treffers en zeven assists wist te registreren.

Denk jij dat Alex Oxlade-Chamberlain een stap hogerop kan maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die gaat naar Liverpool. Ik weet nog steeds niet wat ik van hem moet vinden en op welk niveau hij zit.

2 juli 2017 om 16:15

Wat moet Liverpool met hem? Ze hebben Salah en Mane al op die rechtsbuiten positie... En dan kopen ze Ox.. Voor Liverpool geld als prioriteit een linksback, centrale verdediger en spits, maar geen Ox, omdat ze Salah en Mane al hebben als rechtsbuiten. Een linie lager hebben ze Lalana al, dus Ox is overbodig voor Liverpool.

2 juli 2017 om 16:29

Ik vraag het me ook af, Klopp lijkt hem graag te willen...

2 juli 2017 om 16:31

Jij wilt het na Mane en Salah doen met Woodburn en Ejaria? Het zijn grote talenten maar Ox is precies wat Klopp zoekt multifunctioneel, sterk, snel en werkt hard. Met 2 bekertoernooien, CL(hoop ik) en de competitie hebben we gewoon een goede brede selectie nodig, met kwaliteit.

2 juli 2017 om 16:36

Woodburn en Ejaria zijn toch geen vervangers voor de flanken. Lijkt mij eerder dat van de jeugdspelers Ojo op de flanken kan spelen en Lallana, Coutinho, Origi en Firmino kunnen ook uitwijken naar de flank mocht dat nodig zijn. Ox heeft inderdaad als groot voordeel dat op meerdere posities een degelijke vervanger is, maar dat is ook gelijk zijn probleem. Bij Arsenal doet het hem ook geen goed om in een seizoen op vijf verschillende posities te spelen en ook waarschijnlijk een reden dat hij zijn contract niet verlengt.

Voor een schappelijke prijs mag Liverpool hem best halen wat mij betreft, maar 25-30 miljoen is echt veel te veel.

2 juli 2017 om 16:38

@keizer, klopt idd wat je zegt, maar voor die breede selectie is ook een top centrale verdediger en een linksback back nodig. Achter Milner heeft Liverpool niemand. Ook een spits, zoals Lacazette of Aubemayang is nodig, omdat Liverpool dit seizoen veel kansen liet liggen. Natuurlijk is Ox welkom bij Liverpool, maar een top CV, linksback en een topspits is denk ik belangrijker.

2 juli 2017 om 17:36

Liverpool heeft genoeg spitsen. Sturridge, Origi, Firmino, Solanke en Ings is meer dan voldoende een fitte Sturridge is nog altijd 1 van de beste spitsen van de PL.

Naast Sanchez een goed seizoen gehad zou jammer zijn als hij vertrekt en vooral naar een rivaal als Liverpool. Ik heb vertrouwen dat ie bijtekent.

Het is moeilijk, het is echt een getalenteerde voetballer die best veel goed kan, maar hij is een wedstrijd heerlijk bezig en de andere toch onzichtbaar, alhoewel er toch dreiging uit komt en hij zn best doet. Je moet geld incesteren in grote spelers en je kan niet teveel uitgaan geven aan Ox, maar het voelt zo zonde als deze jongen gratis de deur uitloopt. We weten dat hij goed kan voetballen, maar nu al jaren lang is de vraag hoe goed? En hoe vaak?

Als Liverpool, in lijn met enkele geruchten, 25 miljoen pond neerlegt voor Chamberlain met nog een éénjarig contract, dan zijn ze knettergek.

2 juli 2017 om 17:43

max 10 miljoen uitgeven. Als hij dan ook bij Liverpool tegenvalt dan heb je in ieder geval niet het probleem dat je heel veel verlies op hem maakt.

Voetballer met veel potentieel, maar komt er helaas nog niet helemaal uit. Zie Klopp wel als de aangewezen persoon om dit eruit te krijgen, mocht hij naar LFC gaan.

Stap vooruit....kan CL spelen.
Bovendien kan een trainer als Klopp deze jongen nog beter maken,iets dat ie echt kan vergeten bij Wenger

2 juli 2017 om 16:43

Hahaha grappig dat je zoiets stoms zegt, Wenger staat er juist om bekend spelers beter te maken dus waar heb je het allemaal over?

2 juli 2017 om 16:47

geen europees, en maar één puntje voor arsenal eindigen.

Nauwelijks een stap vooruit.

2 juli 2017 om 22:28

Europa boeit echt geen hol snap nooit wat fans van engelse clubs er zo belangrijk aan vinden de meeste komen toch niet verder dan de round of 16. Wow cool man je doet mee aan de cl wow

Maar buiten dat...ben er niet rouwig om als ie niet zou komen,andere posities zijn belangrijker om nog in te vullen.

2 juli 2017 om 17:20

Inderdaad. Met name een top CV en een linksback is bij Liverpool van noodbelang.

The Ox is slachtoffer van zijn veelzijdigheid en van de onkunde van zijn trainer die hier geen optimaal gebruik van weet te maken.
Klopp is iemand die hem helemaal op kan laten bloeien op wellicht 2 verschillende posities. Ik vind dit een verstandige aankoop mocht het doorgaan.

2 juli 2017 om 22:29

Wat????
Op de rwb is hij helemaal uit het verf gekomen op rw deed hij nooit wat voor arsenal beetje suf wat je hier zegt

Dan vertrekt hij toch? Is zeer wisselvallig bij Arsenal, vaak echt idioot slecht en als je hem nu een nieuw contract aanbiedt, krijgt hij ook weer een overdreven dikke salaris wat hij niet zou krijgen bij een vergelijkbare voetbalclub en als hij dan alsnog niet voldoet, raak je hem nooit kwijt.

Ox, hoewel ik hem mag, is niet in de positie om eisen te stellen aan Arsenal.

Nou Bayern haal Sanchez en Chamberlain dan heb je in ieder geval weer twee vleugelspelers erbij.

2 juli 2017 om 22:30

Chamberlain haalt net bayern b hij gaat nooit voor bayern spelen zeer wisselvallig voor arsenal

De aanvallende middenvelder, de dribbelaar, op de flank of het middenveld. Iedereen is onzeker over wat zijn positie nu eigenlijk is

Ik zie in hem een controleur met de juiste trainer en genoeg wedstrijden.

Welkom terug bij the saints ? 😉

Ongelooflijk, bakt er 6 seizoenen niks van, heeft 1 goed seizoen en wil weg. Ik gun die jongens echt niks als dit waar is.

2 juli 2017 om 22:32

Ja voor vleugel speler 20 goals in 200 wedstrijden vind ik echt te weinig en hij nu speelt hij omdat bellerin een beetje in dipje krijgt gaat hij zichzelf te goed voelen.

Hoop toch echt dat hij blijft. Heeft natuurlijk niet altijd een geweldige indruk achter gelaten, maar talent heeft die zeker wel. Daarnaast kan hij op veel posities spelen en is het gewoon een geweldige jongen. Zou het echt enorm klote vinden als hij vertrekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren