Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal heeft twee enorme kansen onbenut gelaten in de titelstrijd’

Laatste update:

Arsenal wordt gezien als een van de grootmachten in de Premier League, maar de laatste landstitel dateert van 2004. Ook dit voetbaljaar doen the Gunners weer mee om de titel, maar ook dit voetbaljaar is Arsenal geen topfavoriet. Volgens clublegende Thierry Henry is het in de voorbije twee wedstrijden helemaal mis gegaan.

/

Arsenal kwam nog goed weg met een gelijkspel met Tottenham Hotspur, waarna het team van manager Arsène Wenger onderuit ging bij West Bromwich Albion. “Arsenal heeft twee kansen onbenut gelaten om de titelrace in handen te nemen”, aldus Henry in de Engelse media. “Als Arsenal kampioen wil worden, zal het niet nog meer kansen door de vingers mogen laten glippen.”

“Als Arsenal had gewonnen van Tottenham Hotspur en West Bromwich Albion, had het drie punten los gestaan aan kop”, weet Henry. “Tottenham Hotspur is nu ook weer terug in de titelstrijd, terwijl Liverpool ook nog een kans heeft.”

Denk je dat Arsenal dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klopt helemaal. Tegen Spurs in deze vorm is een gelijkspel niet eens ondermaats, maar de verliespartij van vorige week was echt kansloos. Hopelijk de komende periode een stabiel Arsenal, met de nodige spelers die terugkeren uit de ziekenboeg. Al is het ontbreken van Coq natuurlijk wel voelbaar.

Het seizoen is nog lang. Leichester zal het niet vol gaan houden, waardoor United en City de echte concurrenten zijn. Liverpool en Spurs doen mee voor plek 4.

Als Arsenal de concentratie en energie houdt, zie ik ze zomaar kampioen worden. Maar de vraag is: is de selectie breed genoeg en kunnen de sleutelspelers blessurevrij blijven?

29 november 2015 om 13:28

Ik denk dat dat de vraag is bij zowel Arsenal als City. Qua aantal is de bank van Arsenal namelijk breder, maar qua kwaliteit overall is die van City beter. United heeft een erg sterke verdediging, maar aanvallend is het nog vrij slecht. City zonder Silva is toch wel echt 2 niveau's lager dan met Silva, en ik ben bang dat Arsenal zonder Coquelin weer het aloude verdedigend zwakke Arsenal gaat worden.. Het gaat er wat mij betreft op neerkomen wie er het langste zijn of haar bepalende spelers mist, en de geschiedenis is daarbij niet in het voordeel van Arsenal (al mist City nu al best lang Silva en heeft Aguero ook vaak blessures, en Nasri als vervanger ook voor lange tijd niet beschikbaar). Ik hoop natuurlijk dat dit het seizoen zal zijn waarbij Arsenal eindelijk aan het langste eind zal trekken, maar ik dicht City nog steeds de grootste kans toe!

29 november 2015 om 14:16

hahaha, das ook de omgekeerde wereld, eerst was de verdediging van united echt drie keer niks volgens iedereen en nu is die opeens zeer sterk?

29 november 2015 om 14:31

Vorig seizoen leek het 3x niks, maar ze kregen toen ook al weinig goals tegen. Dit seizoen heeft United de minste doelpunten tegen en oogt de verdediging, buiten de wedstrijd tegen Arsenal om, zeer solide. Dus ja, United heeft een sterke verdediging op dit moment.

29 november 2015 om 14:53

Gelukkig is Silva weer terug! Nu Kompany nog die waarschijnlijk een weekje of 1.5 nodig heeft.

29 november 2015 om 15:17

Wat was er met Aguero? Zag hem gister van het veld strompelen

29 november 2015 om 21:36

@stan Juventus

Aguero ging eraf ook uit voorzorg. Het was geen spierblessure. Ik hoop dat hij tegen Stoke gewoon weer mee kan doen!

Gelijkspel tegen Tottenham is nog een acceptabel resultaat, al was de manier waarop we werden weggespeeld in grote delen van de wedstrijd zwaar teleurstellend. Tegen WBA was echter een ander verhaal, echt een trieste pot. Dat je daar verliest is echt onnodig en zelf slecht. Vooral de manier waarop baart mij zorgen. Het zal vandaag moeten worden rechtgezet, aangezien de schade dan niet groot is doordat je weer gedeeld 1e zal staan. Dit soort onnodig puntverlies kan echter wel het verschil betekenen tussen de titel en weer een jaar geen prijs..

Maar "als" bijv man utd gold het zelfde.. Vindt het geen scherpe analyse van monsieur Henry.

Ik ben 21 jaar oud , ik denk dat ik geen kampioenschap van arsenal meer meemaak . Misschien ergens in de verre toekomst

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren