Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal heeft last minute-aankoop ook komend seizoen niet nodig

Laatste update:

Arsenal-manager Arsène Wenger heeft Denílson ook komend seizoen niet nodig in Noord-Londen. De 24-jarige middenvelder speelde het voorbije seizoen al op huurbasis voor Sao Paulo en dat zal hij ook komend voetbaljaar gaan doen. Als er in Londen een bod binnen komt om Denilson permanent over te nemen, heeft Arsenal het recht om de jongeling weer weg te halen uit Brazilië.

/

Denílson werd in 2006, op de laatste dag van de transfermarkt, voor 4,2 miljoen euro door Arsenal overgenomen van Sao Paulo. Hij stond te boek als een groot talent en was in de seizoenen 2008/09 en 2009/10 basisspeler. Daarna viel hij buiten de boot bij het keurkorps van Wenger, mede door blessureproblemen.

Komend seizoen heeft Wenger de beschikking over vaste waarde Alexandre Song, terwijl Abou Diaby en Jack Wilshere terugkeren van blessures. Omdat Emmanuel Frimpong en Francis Coquelin van Wenger de voorkeur krijgen boven Denílson vindt de coach het niet erg dat de Zuid-Amerikaan ook komend voetbaljaar wordt verhuurd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal heeft genoeg goede spelers dus denilson mag weg
ik noem (walcot)

5 juli 2012 om 17:22

Denilson en Walcott spelen op 2 verschillende posities dus wat is je punt...?

5 juli 2012 om 17:40

walcot is goed en ik had het over goede spelers

5 juli 2012 om 18:03

hmmm...oke, maar het stond een beetje raar opgeschreven;

5 juli 2012 om 17:23

Euhmm Walcot wil niet verlengen.. en wordt waarschijnlijk verkocht. Van Persie idem.. Dan hou je toch vrij weinig over hoor. Denilson komt overigens zowiezo te kort voor een basisplaats. Het wordt tijd dat Arsenal eens topspelers gaat aantrekken ipv ''net niet'' spelers als Prinz Poldi en Giraud. Maar dat zal met Kroenke aan het roer niet gebeuren helaas.

Waarom verhuren ze hem niet aan een club zoals Swansea/qpr, misschien valt er nog iets uit te halen...

5 juli 2012 om 17:06

Staat toch ook in de tekst?

''omdat Emmanuel Frimpong en Francis Coquelin van Wenger de voorkeur krijgen boven Denílson vindt de coach het niet erg dat de Zuid-amerikaan ook komend voetbaljaar wordt verhuurd.''

Edit: ben al door Medellin verbeterd.

5 juli 2012 om 17:08

Misschien moet jij beter lezen er staat duidelijk dat hij in Sao Paolo blijft...

" De 24-jarige middenvelder speelde het voorbije seizoen al op huurbasis voor Sao Paulo en dat zal hij ook komend voetbaljaar gaan doen."

Er staat dus niets over een verhuur aan een club uit de PL.

5 juli 2012 om 17:09

Medellin bedoelt dat het financieel meer voordelen op zal leveren wanneer Denilson verhuurd wordt aan een Premier League-club. Eén goed seizoen bij een middenmotor en je kunt hem zo verkopen.

5 juli 2012 om 17:17

dat stukje was me even te binnen geschoten, maar je hebt wel gelijk ja. Dan zul je hem ook wekelijks aan het werk zien.

5 juli 2012 om 18:07

Omdat die ploegen niks in hem ziet.

Het is niet de technische kwaliteiten die Denilson mist, maar eerder de mentale en fysieke. En die kwaliteiten zijn zeer belangrijk voor een ploeg die speelt in de Epl. Daarom dat er niemand in de EPL interesse heeft in Denilson terwijl ze bijvoorbeeld wel Frimpong zouden willen.

Het liefst had ik ze gezien in Spanje, maar blijkbaar wilt niemand hem door zijn contract (verdient ongeveer 2.5 miljoen per jaar). Sao Paulo wilt zijn volledige contract betalen, dus is het maar goed dat we hem zo van de hand kunnen doen.

Een engelse subtopper of middenmotor zou een goede club zijn voor hem denk ik. Jammer dat hij het niet heeft waar kunnen maken..

ik weet nog dat dit echt een heel erg groot talent was.
Heel erg jammer dat hij niet echt een kans heeft gekregen.
En de kans die hij kreeg had hij niet benut, zeer jammer want hij had echt een grote toekomstt voor zich.

4,2 miljoen door de wc gespoelt...

Man wat heb ik een medelijden met Wenger. Die man stopt zoveel energie en moeite in de club, laat mooi voetbal zien en probeert verantwoordelijk beleid te voeren. En hij wordt elke keer genaaid.

Niettemin hoop k dat M'villa komt. Eigenlijk hoop ik dat Arsenal nu zoveel topaankopen doet dat V. Persie al bij het begin van het seizoen spijt krijgt van het niet bijtekenen. Het lijkt vooralsnog een natte droom, maar hoop doet leven.

Even voor de mensen die wat meer verdiept zijn in Arsenal, ze hebben Giroud aangetrokken toch? Zal hij komend seizoen echt 100% zeker als eerste spits starten nu RvP weg wil?

5 juli 2012 om 17:37

Lijkt er wel op. RvP gaat weg en Bendter en Chamak zullen het wel niet worden.

5 juli 2012 om 18:12

ik denk het eerlijk gezegd niet, ik denk dat ze nu wel een vervanger gaan halen. Ik denk ook dat wenger weet dat als giroud faalt er toch wel echt een goede goalgetter is.

5 juli 2012 om 18:27

Giroud heeft het natuurlijk wel goed gedaan in Frankrijk, maar als ze flink wat kunnen van gen voor RvP dan lijkt me het aantrekken van een andere spits ook wel zeker één van mogelijkheden, maar weet niet of Wenger dat wel zou doen..

In de bloei van je carriere hoor je toch niet verhuurd te worden? Denílson is een uitstekende voetballer, tactisch sterker dan song denk ik, maar wenger kiest toch voor de werker.

5 juli 2012 om 19:09

Het moment dat hij een man moest worden, raakte hij zwaar geblesseerd. Daarna kwam hij in een ongebalanceerd elftal terecht waar hij de kar moest trekken, dit kon hij niet aan en heeft hem kennelijk erg beschadigd.

Groot talent, helaas heeft hij niet veel kunnen betekenen voor Arsenal. In een aantal wedstrijden zag je dat het een goede voetballer is. Veel intercepties, tactisch goed en een stabiele passer. Hij is in mijn ogen alleen heel onzeker. Althans dat straalt hij niet uit. Daarnaast heeft te maken gehad met een aantal blessures. In de periodes na zijn blessure speelde hij zeer zwak. In de laaste jaren heeft hij zich niet verder ontwikkeld als voerballer. Jammer, want dit had echt een grote speler kunnen worden.

Denilson vind ik echt een goede speler, ik zie hem graag bij een club als Internazionale spelen

Goede deal gesloten door Arsenal. Denilson kan aardig voetballen, maar miste de inzet en de toewijding met Arsenal. Voor hem jammer, maar hij komt tekort voor topniveau.

Ik hoop dat er nog vele moeten volgen. Arsenal heeft gewoon teveel spelers die niet goed genoeg zijn voor de top, daar moeten ze nu echt eens vanaf. Diaby, Gervinho, Park, Chamakh, Santos, Arshavin (die kan het wel, maar niet bij Arsenal) en nog veel meer: gewoon wegdoen en van het geld écht goede spelers halen, zodat je echt weer kunt meedoen om de hoogste posities. Zeker nu Van Persie weg is is dat echt nodig. Arsenal heeft nu gewoon te weinig kwaliteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren