Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal-carrière van Aaron Ramsey komt voortijdig ten einde

Laatste update:

Aaron Ramsey lijkt zijn laatste wedstrijd namens Arsenal al te hebben gespeeld. De doorgaans goed geïnformeerde BBC weet woensdag namelijk te melden dat de middenvelder vanwege een hamstringblessure dit seizoen niet meer in actie zal komen. De Welshman maakt aankomende zomer transfervrij de overstap naar Juventus.

Ramsey moest zich in de return van de kwartfinales van de Europa League tegen Napoli al na een halfuur laten wisselen en onderzoek heeft uitgewezen dat de kwetsuur van de middenvelder erger is dan in eerste instantie werd gevreesd. Arsenal hoopte hem namelijk nog te kunnen gebruiken in een eventuele Europa League-finale en het slot van het Premier League-seizoen, maar door deze plannen kan een streep.

The Gunners spelen dit seizoen nog in competitieverband tegen Brighton & Hove Albion en Burnley en de club is nog volop verwikkeld in de strijd om Champions League-deelname. Arsenal bezet momenteel de vijfde plaats met twee punten achterstand op nummer vier Chelsea. In Europees verband is Valencia de tegenstander in de halve finales van de Europa League. Een eventuele finale zal worden gespeeld tegen Chelsea of Eintracht Frankfurt.

Het is al langer duidelijk dat de 28-jarige Ramsey na dit seizoen zal vertrekken uit het Emirates Stadium. Onderhandelingen tussen club en speler liepen al in een eerder stadium stuk, waarna Juventus toesloeg door hem gratis binnen te hengelen. De 58-voudig international van Wales staat sinds 2008 onder contract bij Arsenal en is daarmee de langst dienende speler in de selectie van Unai Emery.

Denk jij dat Arsenal in de top vier gaat eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel veel succes bij juventus! Heel Arsenal zal je gaan missen, op dit moment de belangerijkste speler van arsenal. Ook nog eens beseffen dat hij gratis de duur uitloopt, maar ik vraag me wel af of hij de juiste speler zal zijn wat juventus nodig heeft want hij is meer een loper dan dat hij spelers laat lopen met steekballen.

1 mei 2019 om 13:54

Inderdaad een belangrijke speler voor Arsenal, maar ook een van de meest blessuregevoelige van de afgelopen jaren. Zoals ik eerder las, kan zijn tijd bij Arsenal het best opgedeeld worden in drie delen. 1/3 van de tijd een gemiddelde speler, 1/3 van de tijd een belangrijke speler, 1/3 van de tijd geblesseerd. Ik hoop dat Arsenal gaat kijken naar spelers als Tielemans, Doucoure en Van de Beek. Talentvolle spelers die wat minder blessuregevoelig zijn.

Hoop overigens wel dat Ramsey een waardig afscheid krijgt bij Arsenal, vanwege zijn belangrijke goals in o.a. FA Cup finales.

1 mei 2019 om 14:45

Als vd Beek zich verder blijft ontwikkelen zou ik hem zsm binnen halen bij Arsenal. Lijkt in veel dingen op Ramsey.

1 mei 2019 om 14:50

Inderdaad, ben alleen bang dat de vraagprijs erg hoog gaat zijn na dit seizoen. Maar vd Beek heeft net als Ramsey enorm veel diepgang en scorend vermogen. Dat is wat zonder Ramsey ook mist bij Arsenal. Het blok Torreira-Xhaka was begin dit seizoen een goed duo, maar is in mijn ogen iets te statisch.

Veel plezier ermee Juventus.
Ook nog een van de dikste salarissen in Turijn(ja ook al is er geen transfersom betaald). Weer lekker cashen en weinig spelen. Zonde, echt een talentvolle speler.

G*D, ik dacht ff dat hij ernstig ziek was of niet mercwilde voetballen ofzo pff, maar toen besefte ik dat hij natuurlijk weggaat.

Goede clickbait. Nouja niet helemaal clickbait, maar ze deden het erom.

1 mei 2019 om 14:42

Dan had het woordje Arsenal niet voor Carrière gestaan. Maar snap dat je in verwarring kan komen.

1 mei 2019 om 14:48

Vandaar de "niet helemaal" clickbait😉

Je gunt die man wel een afscheid natuurlijk, al vind ik t bizar dat hij zelf transfervrij wou vertrekken omdat die werd gepaaid met een tekenbonus door juve. Jammerlijk beleid van juve die vaker deze spreuk heeft uitgesproken.

1 mei 2019 om 14:08

Juist heel slim beleid, waar vele clubs een puntje aan kunnen zuigen. Waar mijn eigen clubs nutteloze transfervrije spelers haalt, daar haalt Juventus gewoon aanwinsten voor de basis of grote talenten!

1 mei 2019 om 17:24

Ik doel meer op het erop aandringen op het laten verlopen van een contract en spelers daarvoor zelf 20 miljoen te geven. Ergens natuurlijk goed beleid maar deels ook weer sneu om spelers op die manier tegen hun huidige club 'op' te zetten. Betaal dan gewoon die schamelijke 20m aan arsenal maar nee dan is de kans op ramsey kleiner. Ja hij is transfervrij dan maar die tekenbonus is ook geen kleine habbekrats

Enige speler die hardwerkt en kan voetballen, we Will mis you Rambo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren