Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arrogante trekjes’ bij Jürgen Klopp: ‘Is je houding daardoor veranderd?’

Laatste update:

Liverpool veroverde afgelopen seizoen de Champions League en gaat momenteel fier aan kop in de Premier League. Manager Jürgen Klopp vertoont door het succes van the Reds echter hier en daar 'arrogante trekjes', zo oordeelt Simon Jordan, oud-voorzitter van Crystal Palace. Jordan ziet een duidelijk verschil tussen de Klopp van voor het winnen van het miljardenbal en de Klopp van enkele maanden na de triomf in de eindstrijd tegen Tottenham Hotspur (0-2).

Jordan verwijst naar een interview met Klopp bij de BBC na afloop van de thuiswedstrijd van Liverpool tegen Leicester City van zaterdag (2-1). De Duitser spuwde zijn gal over de in zijn ogen ‘levensgevaarlijke tackle’ van Hamza Choudhury op Mohamed Salah, die met een enkelblessure het veld moest verlaten. Volgens de voormalige preses van the Eagles meet Klopp met twee maten, want over de harde tackle van Trent Alexander-Arnold op Leicester-middenvelder Youri Tielemans werd niet gesproken.

Jürgen Klopp: 'Hamza Choudhury had een rode kaart moeten krijgen'

"Is Klopp soms geïnfecteerd door de ziekte van arrogantie?", vraagt Jordan zich af in gesprek met talkSPORT. "Ik heb een kleine verandering in zijn gedrag waargenomen, in zijn taalgebruik en in de robuustheid van zijn positie. Hij maakte een geïrriteerde indruk tijdens zijn uitleg over wat er was gebeurd met Salah. Al weet ik ook wel dat journalisten je soms tot wanhoop kunnen drijven met hun belachelijke vragen. Over Alexander-Arnold en zijn tackle met de noppen vooruit hoorde ik hem niet, maar in het geval van Salah kwam Klopp erg agressief over."

"Ik vraag het me gewoon af, zeker vanwege de charme die Klopp de laatste tweeënhalf jaar steevast gebruikte en waarmee hij zich regelmatig uit netelige situaties wist te redden", vervolgt Jordan zijn analyse over Klopp. "Maar dat was allemaal voor de gewonnen Champions League-finale, toen hij nog te boek stond als een eeuwige verliezer in finales. Nu denk ik soms: Je hebt nu eindelijk iets gewonnen met Liverpool, is daardoor je houding veranderd? Zijn million dollar smile zorgde ervoor dat de media de laatste jaren zo met hem wegliepen. Maar is Klopp nu een ander persoon? Heeft hij de ziekte van arrogantie opgelopen, iets dat veel managers onder de leden hebben gehad?" Koploper Liverpool, acht punten los van regerend kampioen Manchester City, hervat de competitie op 20 oktober tegen Manchester United.

Ben jij het eens met de kritiek van Simon Jordan op Jürgen Klopp?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, dat je fel bent op de tegenstander die een speler van jou blesseert en een harde tackle van je eigen speler niet benoemt of negeert is misschien wat hypocriet, maar nog niet eens onvoorstelbaar aangezien je altijd dat wat dicht bij je staat eerder beschermt. Als Jordan dat hypocriete nou benoemde kon ik er wel inkomen, om zo'n reactie nou weg te zetten als arrogant, snap ik niet. Komt van die voorzitter eerder over als interessant doenerij, alsof hij denkt iets te moeten zeggen wat lekker aandacht trekt en waar mensen over gaan praten. Moet gezegd worden dat hem dat zo waarschijnlijk nog lukt ook.

De link naar de actie, die gecontroleerd is door de var, van trent snap ik wel. Vind het niet echt hypocriet omdat de var dat niet als overtreding zag en die van Choudhury wel. Maar goed, diegene die het wel een overtreding vinden zeggen dat is hypocriet... Maar om nu de giga sprong te maken naar Klopp die arrogante trekjes heeft is wel bizar slecht te noemen. Haters gonna hate?

8 oktober 2019 om 17:08

Precies, haters gonna hate. Daarnaast: als er een trainer het recht heeft om arrogant te doen dan is het Klopp wel!

8 oktober 2019 om 18:03

Het gaat hierin toch niet om de mening van de VAR? Andy Carrol deelde een elleboog uit en de VAR vond het niks. Het gaat er voor mij om dat de actie van TAA onbewust was en die van Choudhury bewust.

9 oktober 2019 om 11:38

Die elleboog is echt weer zo dramatisch. Iedereen voetbalt met zijn armen, maar als je 2m en je staat tegenover iemand van 1,70 dan zitten je armen ter hoogte van zijn gezicht. Hoe vaak ik Caroll, Crouch of Ibrahimovic geen vermeende elleboog heb zien geven waarin iedereen moord en brand schreeuwt vind ik echt vermoeiend. Die gasten kunnen er echt niets aan doen.

10 oktober 2019 om 01:30

Je noemt met carroll en Ibrahimovic wel even twee gasten die vaker wat gemeens doen. Ik snap oprecht dat het bij lange gasten weleens onbewust mis gaat, maar hier stak Carroll echt gewoon zijn elleboog uit. Ik zou het tof vinden als je hem terug zou kijken.

Mwah Klopp is altijd wel vrij arrogant/zelfverzekerd geweest, denk dat je dit ook wel nodig hebt als je in de top werkt, ik zie tenminste niet zoveel verschil tussen nu en de tijd dat hij bij Dortmund werkte

Zielig van die Jordan zeg. Dit heeft toch helemaal niks met arrogantie te maken. Ik erger me er kapot aan als mensen situaties niet los van elkaar kunnen zien. Die tackle op Salah was een doodschop, dat die van Alexander Arnold dat misschien ook was staat er toch compleet los van. Logisch dat Klopp alleen de doodschop op zijn eigen speler benoemd.

Volkomen terechte conclusie van Jordan. Ik vind Klopp een toptrainer, maar het is wel een vervelende vent geworden. Ook gewoon weer met droge ogen beweren dat de penal tegen Leicester terecht was. Die overdreven acties aan de zijlijn, dat wilde geforceerde gejuich en die zelfingenomenheid. Is echt niet authentiek meer, maar speelt het.

8 oktober 2019 om 17:32

Klopp is altijd zo geweest. Dat is niet iets van alleen dit seizoen. Totaal geen juiste conclusie van Jordan dus.

8 oktober 2019 om 18:06

Heb jij Klopp bij Dortmund en Mainz meegemaakt? Destijds was het geen CL-winnaar, maar gedroeg zich niet heel anders dan nu.

9 oktober 2019 om 00:52

@hollandspurecht, joh, jij ziet vanaf je tv'tje veel beter dan al die spelers die met hem weglopen. By the way: dat was een penalty, aangezien de speler van Leicester zo dom was om op de voet van Mané te gaan staan. Het is dan niet bepaald arrogant om de penalty te willen. Maar het toppunt is nog om het arrogant te vinden dat een trainer blij is omdat zijn team scoort. Hoe durft hij?jordan is een complete sukkel en zijn mening over Klopp, of willekeurig iemand anders, is volstrekt irrelevant. De honden blaffen, de karavaan schrijdt voort.

Nee hoor de houding van Klopp is niet veranderd. Daar voor was ie namelijk ook al hypocriet over het uitgeven van astronomische transfersommen, waar hij andere clubs over de maat nam. Uiteindelijk deed ie precies hetzelfde en had er succes mee.

8 oktober 2019 om 20:23

Uiteindelijk deed ie precies het zelfde.. nadat ie eerst een hele grote schoonmaak heeft gehouden. Ipv kopen kopen kopen zoals United en City doen en tot voor kort ook Chelsea.

8 oktober 2019 om 21:00

Die hebben toch ook schoonmaak gehouden toen?

talksport voert een hetze tegen Klopp. Hij noemde ze een aantal weken terug ook vol bullshit. Nu gooien ze er weer een schepje bovenop.

9 oktober 2019 om 00:57

Exactemundo. Vandaag die loser Danny Mills die beweerde dat hij aangezien hij maar één prijs zou hebben gepakt (de Supercup zag hij even over het hoofd), onsuccesvol was bij Liverpool. Dat die ene prijs de Champions League was (na de tweede finale op rij) en dat de club van een behoorlijk dieptepunt kwam, was voor Danny geen onderdeel van zijn oordeel. Overigens is Talksport van Rupert Murdoch, die tevens eigenaar van the Sun is. En iedereen die Engeland een beetje kent, weet wat de verhouding tussen Liverpool en die 'krant' is.

9 oktober 2019 om 14:56

Ik wist helemaal niet eens van de connectie met The Sun. Nou dat zegt eigenlijk wel genoeg denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren