Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arno Vermeulen: ‘Hij was een beetje het lachertje van Feyenoord’

Laatste update:

Feyenoord kende onder Jaap Stam een teleurstellende start van de competitie en was lang in het rechterrijtje van de Eredivisie te vinden. Na de 4-0 nederlaag tegen aartsrivaal Ajax werd Dick Advocaat voor de selectie gezet en dat sorteerde effect. De club uit Rotterdam-Zuid verloor niet meer in de competitie en klom op van de twaalfde naar de vijfde plaats.

“Ze spelen nog altijd niet geweldig, maar er is wel een andere schwung in het elftal gekomen. Hoe dat komt? Het gaat dan om kleine dingetjes. Trainers zijn geen tovenaars”, vertelt Pierre van Hooijdonk in gesprek met de NOS. “Probleem was: in het begin stond een aantal spelers er fysiek heel slecht voor. En in combinatie met een druk programma kom je dan niet tot een vast elftal.”

Voetbalcommentator Arno Vermeulen ziet Feyenoord onder Advocaat veel meer strijd leveren en harder werken. “Hij kan er niet ineens voor zorgen dat ze Europees doorgaan, maar ze verliezen niet en pakken punten in de competitie. Hij haalt er het maximale uit. Het is niet zo'n goed elftal, maar ze stralen meer vertrouwen uit.” Dat ziet ook Theo Janssen. “Je ziet nu weer een team dat met elkaar vecht en probeert resultaat te halen. Dat zag je eerst niet.”

Steven Berghuis speelt een belangrijke rol in de opmars van Feyenoord. “Hij heeft ook mindere wedstrijden gehad, maar met elf doelpunten als buitenspeler heb je gewoon hele goeie cijfers”, stelt Van Hooijdonk. “Hij is ook aanvoerder geworden. Misschien speelt dat ook mee, maar daar geloof ik niet zo in. Ik kijk als oud-spits vooral naar de cijfers van de aanvallers. En die zeggen genoeg.”

Vermeulen kijkt vooral naar de ontwikkeling van Eric Botteghin. “Hij valt mij het meeste op. Hij is veel rustiger sinds de komst van Advocaat. En ik vind Luis Sinisterra veel beter presteren. Dat leek in het begin een beetje het lachertje van het team, maar is gewoon een goede voetballer. Dat heeft echt wel met vertrouwen te maken.” Voor Vermeulen valt vooral Orkun Kökcü tegen. “Ik heb wel moeite om zijn kwaliteiten elke week te zien. Is hij nou echt een groot talent? Dat zou ik ook wel meer willen zien.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sinisterra... echt een speler waarvoor je naar het stadion komt. Heeft de bal figuurlijk aan een touwtje, is snel en heeft een goede passeeractie. Nu nog meer rendement en hij zal ons flink wat opleveren!

26 december 2019 om 11:51

Waar ik het meest verbaasde over Sinisterra is dat hij heel goed zijn lichaam gebruikt in een duel. Laatst met Grot won hij de bal en hield hij de bal bij zich. En tegen Utrecht won hij ook zijn duels tegen Klaiber. Doet hij heel erg goed!!

26 december 2019 om 11:55

@Repuiztav Beter dat hij bij je club blijft en je kan blijven genieten van hem. Is echt een leuke speler. Altijd maar afwachten wat je ervoor terug krijgt en levert echt niet meer dan 10 miljoen op. Met het huidige beleid. Een Arnesen en Advocaat kan je zomaar volgend jaar tweede worden en voorronde CL halen. Bij PSV zijn ze de weg kwijt met de onervaren JDJ en de dertien in een dozijn trainer Faber.

26 december 2019 om 13:05

Hij heeft zich nu een paar westrijden bewezen en nog steeds te weinig rendement. Zeker nog niet genoeg om een stap hogerop te maken. Als hij over een paar seizoenen weg gaat kan hij beter naar een club gaan die structureel in de (sub) top van Europa meedraait. Misschien Valencia of Chelsea ofzo.

Vooral Sinisterra vind ik wel een goede speler. Ik vond hem onder Stam bij vlagen al goed, maar nu onder Advocaat vind ik hem nog wat beter. Er komt vaak dreiging van hem af, hij is snel en heeft leuke acties in huis. Het enigste puntje van kritiek bij hem, vind ik dat hij wel wat meer goals mag maken. Want Sinisterra heeft het naar mijn idee wel in huis om plusminus 15 goals te maken in de Eredivisie en tot dusver staat hij in de Eredivisie op (volgens mij) 2 goals, terwijl hij wel gewoon de meeste wedstrijden als basisspeler is begonnen.

Iedereen boven mij die direct beaamd dat Sinisterra geweldig is, doet eigenlijk op dit moment de kwaliteiten van Botteghin tekort. Bij Sinisterra zag je direct al (dit seizoen) dat het wel een leuke speler is die niet zo goed kan scoren, maar fysiek sterk is en die bal bij zich kan houden. Het grote verschil zie ik vooral bij Botteghin die rust uitstraalt, overal op tijd tussen zit en instapt op de momenten dat het moet. Dus ik ben heel blij, ook voor Senesi!

26 december 2019 om 11:54

Denk dat die aanvoerdersrol ook niet past bij Botteghin wie hij kreeg onder Stam. Teveel druk voor hem ofzo. Nu speelt hij prima!

26 december 2019 om 12:11

En dat hij de opbouw moest verzorgen onder Stam. Je zag hem altijd machteloos kijken als hij de bal kreeg van Vermeer. Onzin ook, want Botteghin gaat echt geen bal geven die Vermeer niet zelf kan geven

26 december 2019 om 12:19

Precies. Nu heb je Senesi die heerlijk met de bal kan indribbelen en een strakke pass kan geven.

26 december 2019 om 12:51

Als je beaamt dat de ene speler het geweldig doet, dan doe je de kwaliteiten van de andere speler tekort? Die snap ik niet. Wat betreft Botteghin: Advocaat speelt duidelijk wat behoudener en met wat minder ruimte in de rug blijft Botteghin natuurlijk een prima verdediger voor de eredivisie. Voor mij bewijst dat ook het verschil tussen een goede en een slechte coach. Een goede kijkt naar zijn materiaal en bedenkt daar een speelwijze bij. Een slechte houdt vast aan een speelwijze die niet bij zijn spelers past.

Ach onder stam was er ook heus wel een stijgende lijn geweest. Enkele spelers waren gewoon niet fit en Senesi erbij scheelt een hoop. Het goede van advocaat is dat er een positievere vibe is maar je moet zijn invloed ook niet overdrijven .

Vind Sinisterra nog steeds een blind paard zonder rendement. Niet mijn type voetballer. Maar hij ontwikkelt zich wel. Wat betreft Jaap Stam, die is samen met Verbeek en Been de slechtste trainers die ik bij Feyenoord heb gezien.

26 december 2019 om 14:10

Hahaha je hebt zelf een nickname van Toornstra en je noemt Sinisterra een blind paard? Hij maakt de laatste weken juist heel vaak de goede keuze in de eindfase van een aanval, is niet zelfzuchtig en houdt het overzicht. Juist Toornstra vind ik niet sterk voor het doel dit seizoen.

26 december 2019 om 18:00

Ik zie het ook totaal niet in Sinisterra eigenlijk. In de laatste 10 wedstrijden in 3 wedstrijden een goal of assist en in totaal, in de competitie überhaupt pas 2 goals en 6 assists. Veel te weinig rendement en overzicht.

Het ligt ook aan de manier van spelen . Onder Stam moest Feyenoord net als Ajax spelen en druk naar voren zetten, alleen heb je daar de spelers niet voor. Advocaat is meer ervaren en realistischer en speelt net wat meer behoudender , waardoor er weer wat zekerheid is; En daardoor dat de spelers ook meer vertrouwen krijgen.in de winterstop is het zaak dat de spelers fit worden. Ik neem aan dat Feyenoord zijn lesje heeft geleerd door niet meer geblesseerde spelers of niet fitte spelers te kopen. Als er te veel spelers niet fit zijn voor het begin van het seizoen dan krijg je dit. Dat 20 minuten voor het einde er een aantal spelers lopen te puffen alsof het een cafe-elftal is

Haha. Arno Vermeulen die zegt dat volgens hem Kokcü tegenvalt. Wie geeft deze man nog een podium. Dit is denk ik het domste wat ik dit voetbalseizoen gelezen heb.

Die gekke Arno.. Het zegt meer over de grote baas van de NOS dat hij het niet ziet bij Kökcü dan aan Orkun zelf. Deze jongen wordt morgen pas 19 en laat nu al zien dat hij een ontzettend groot potentieel heeft. In het begin twijfelde ik ook, maar onder Dick komt het er echt uit. Hij geeft die gozer het vertrouwen dat hij nodig heeft en Orkun betaalt dat steeds meer terug.
Sinesterra is een lust voor het oog en een plaag voor zijn directe tegenstander. Hij had gewoon 1 seizoen nodig om te wennen aan zijn nieuwe omgeving. Senesi laat ook steeds meer zien waarom hij gehaald is. In het begin van het seizoen vielen alle “kenners” over elkaar heen om hem al af te schrijven, maar ook Senesi had even nodig om te acclimatiseren. Met Berghuis in de juiste vorm en twee fitte backs kunnen we nog best een gooi doen naar de tweede plek.
Wie weet wordt Jörgensen ooit nog een fit en kunnen we een goede spits opstellen.
Kortom het ziet er allemaal een heel stuk beter uit dan 2 maanden geleden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren