Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arnhemmer speelt zich in de kijker bij Bayern en Dortmund

Laatste update:
/
Erik ten Hag gaat komende winter niet meewerken aan een vertrek van Antony. De clubleiding van Manchester United is bereid de voormalig Ajacied te laten gaan, maar dat ziet de Nederlandse manager niet zitten. (Football Insider)
/
Jeremie Frimpong heeft een afkoopclausule van 40 miljoen euro in zijn contract staan De rechtsachter van Bayer Leverkusen gaat de club komende zomer waarschijnlijk verlaten. (Florian Plettenberg)
/
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Ook Borussia Dortmund is geïnteresseerd in de vleugelverdediger van Fenerbahçe, die zo’n 30 miljoen euro moet kosten. (BILD)
/
Bayern München gaat in januari mogelijk ook een poging wagen om Florian Wirtz te strikken. De twintigjarige middenvelder is dit seizoen een van de absolute smaakmakers bij Bayer Leverkusen. (Sky Deutschland)
/
Arsenal gaat deze winter een nieuw bod uitbrengen op Aston Villa-middenvelder Douglas Luiz. De Londenaren willen daarvoor eerst afscheid nemen van Thomas Partey, die in de belangstelling staat van Juventus en clubs uit Saudi-Arabië. (ESPN)
/
Yannick Bolasie is terug op de Engelse velden. De 34-jarige baltovenaar zat sinds juli zonder club na zijn vertrek bij Caykur Rizespor, maar gaat per direct aan de slag bij Swansea City in de Championship. (officiële kanalen Swansea City)
Is Ferdi Kadioglu klaar voor de Europese top?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Luiz zou een goede aankoop zijn maar is toch niet haalbaar in de winter. Ik zou proberen Neves te huren. Dan kun je zien of hij goed genoeg is om over te nemen en anders in de zomer voor Luiz te gaan.

Tevens blijft er geld over voor een spits. Maar hier heb je hetzelfde probleem met haalbaarheid.

28 november 2023 om 11:03

Arsenal staat er goed voor in de competitie en CL, zullen toch wel de nodige aantrekkingskracht hebben inmiddels. Het zal waarschijnlijk veel geld kosten, maar er moet geïnjecteerd worden deze winter als we dit jaar prijzen willen pakken.

28 november 2023 om 11:14

Het gaat niet zozeer om aantrekkingskracht. Het gaat erom dat clubs als Aston Villa en BHA vorig seizoen niet willen verkopen midden in het seizoen. Of ze willen verkopen voor belachelijke prijzen. Dat moet je niet willen.

Kadioglu van een creatieve 10 naar een rechtsachter. Dortmund lijkt me een leuke stap voor hem

28 november 2023 om 13:17

Het zal je verbazen maar hij is linksachter geworden.

28 november 2023 om 13:28

Hij was toch een linksbuiten bij NEC?

28 november 2023 om 14:11

Nee hij speelde meestal aanvallende middenvelder

28 november 2023 om 15:28

In de KKD wel, in de Eredivisie werd hij meer als buitenspeler gebruikt.

Ik zie Wirtz niet naar Bayern gaan dit jaar. Misschien in de zomer, maar ook dan wellicht niet. Draait als een tierelier bij Bayer nu en staan bovenaan. Misschien eindelijk kans om eens Bayern van de troon te stoten.
Tevens is hij, denk ik, veel te duur voor Bayern.

Douglas Luiz zou ene goede aankoop zijn voor Arsenal, maar lijkt mij ook onhaalbaar in de winter hoor.
Of Partey moet al voor veel geld naar SA gaan (30+ miljoen). Maar die zie ik ook niet voor veel geld gaan in de winter. Verhuren ana Juve gaat never nooit gebeuren, dan kan men geen vervanger vinden.

Verder zal Partey ook niet snel gaan in de winter. Die gaat naar de Afrika Cup met Ghana en dan zou een club in SA hem kopen voor luttele miljoenen, om hem vervolgens een hele tijd kwijt te zijn?

Luiz heeft ook pas verlengd, sterkhouder en doen het heel goed met Villa nu. Emery is ook ontslagen door Arsenal, dus misschien heeft die nog wat wrok en wil die nog wat dwarsliggen...

Zie het niet snel gebeuren.

Kadioglu. Geen idee hoe goed hij het doet, maar wel leuk om te zien. Benieuwd of hij een niveau hoger ook de stap weet te maken! 30 miljoen is wel relatief veel.

29 november 2023 om 11:40

Je hebt geen idee hoe hij het doet, maar vindt 30mil relatief veel. Je slaat de plank wel een beetje mis he.

29 november 2023 om 13:53

Nee hoor, waarom sla ik dan de plank mis?
Ik vind 30 miljoen voor een omgeturnde back gewoon veel. Zeker voor eentje uit de Turkse league.

Het is niet zo dat we hier te maken hebben met een Hakimi, Frimpong, Dumfries of iets in die richting hé.

Sowieso: hoeveel spelers uit de Turkse league zijn nu echt voor zo'n hoog bedrag vertrokken?

De hoogste transfer ooit is vgm van Cenk Tosun voor 22,5 miljoen naar Everton en die mislukte hopeloos.

Daarna komen spelers als Muriqi naar Lazio (21 miljoen) etc.

De enige topper die voor een 15+ miljoen is vertrokken, is Kim Min Jae naar Napoli destijds vanuit Turkije. En Guler nu naar Madrid (talentvol, maar nog amper wat bewezen) en die was ook maar 20 miljoen.

Heeft NEC een doorverkooppercentage?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren