Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arne Slot moet weggaan bij Feyenoord. Dat is ook goed voor Slot zelf’

Laatste update:

Arne Slot moet na dit seizoen een stap hogerop gaan maken. Dat zegt Harry Vermeegen in gesprek met Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters. De voormalig tv-ster werd geboren in Amsterdam, maar is een Feyenoorder. Samen met Kusters praat Vermeegen over het seizoen van de regerend landskampioen tot dusver.

Feyenoord is bezig aan een prima seizoen, al moeten de Rotterdammers de landstitel hoogstwaarschijnlijk wel aan het ongenaakbare PSV laten. In het bekertoernooi rekende het team van Slot wel af met de Eindhovenaren, waarna ook werd gewonnen van AZ en FC Groningen. NEC is op 21 april de tegenstander in de bekerfinale.

In Europees verband overwinterde Feyenoord, zij het op een lagere trede dan de Champions League. In de tussenronde van de Europa League verslikte de Stadionclub zich voor de derde keer in drie jaar tegen het Italiaanse AS Roma.

Ook Vermeegen erkent dat er voor Feyenoord niets anders in zit dan het winnen van de beker. “Voor Feyenoord is dit een redelijk goed seizoen. Ze gaan de beker nog winnen en dat is het dan”, zegt de voormalig presentator.

Slot


Slot staat sinds de zomer van 2021 onder contract in Rotterdam-Zuid. De samenwerking is inmiddels zéér succesvol gebleken. In het debuutseizoen van de Zwollenaar werd de finale van de Conference League bereikt, vorig seizoen pakte Feyenoord de titel en in deze campagne kan het beslag leggen op de KNVB Beker.

Het pakken van de landstitel zorgde ervoor dat Slot afgelopen zomer in de belangstelling stond van grote clubs. Tottenham Hotspur was zelfs concreet, maar toen werd er door de Engelsen voor Ange Postecoglou gekozen. Volgens Vermeegen is het voor Slot na dit seizoen tijd voor een nieuwe uitdaging.

“Slot moet daar weggaan”, zegt hij over Feyenoord. “Dat is ook goed voor Slot zelf. Hij moet gewoon lekker met spelers van een hoger niveau gaan werken. Een stapje hoger. Die spelers kunnen ook zijn ideeën gaan uitvoeren.”

“Want nu zit hij met spelers bij Feyenoord, die niet altijd zijn plannen kunnen opvolgen omdat ze het niveau niet hebben. Dat is heel frustrerend voor hem. Slot moet zorgen dat hij een stapje hoger komt. Dan gaat hij ook meer plezier hebben in zijn werk en dan ga je ook zien dat hij makkelijk met de Europese top meekan”, oordeelt de voormalig programmamaker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja lijkt me verstandig dat hij weggaat na dit seizoen. Ik zie hem graag bij een andere mooie club.
Kon wel is een flinke leegloop gaan worden bij Feyenoord en dan begin je weer opnieuw. Ik kan me weinig clubs heugen die echt beter zijn geworden als je een half elftal verkoopt. Wel mooi dat ze dan een keer schuldenvrij zijn... althans?? Dat zou dan wel een keer mogen.

20 maart 2024 om 10:14

Vorig seizoen begon feyenoord met 8 nieuwe basisspelers. Dat werd kampioen

20 maart 2024 om 10:51

@grauwe deksel, daarin speelde Slot denk ik wel een cruciale rol. Hij is echt een ware meester in het zien welke specifieke kwaliteiten van een speler hij kan combineren met wat hij al heeft, en hoe je daarmee het geheel verder omhoog trekt.

En ook omgekeerd, iemand die een aantal hele sterke kwaliteiten heeft, maar ook een paar een paar enorme zwaktes, weet hij optimaal in hun kracht te zetten. En ook die zwaktes te ontwikkelen.

Dat hele plaatje vooraf al zien, en dus ook heel goed aan de scouting kunnen uitleggen wat hij exact nodig heeft, dat is heel erg zeldzaam. Daarom denk ik dat Slot wel echt cruciaal is voor dit Feyenoord. Zet je bijv Pascal Jansen erneer, die gaat met deze spelers zeker de huidige lijn doorzetten, maar die gaat niet in staat zijn om goed neer te zetten bij een scouting wat hij exact nodig heeft. En als die kwaliteit weg valt, ga je denk ik terug zakken.

20 maart 2024 om 11:52

@amsterdam4
Daarom moet je er ook geen Jansen neerzetten, maar iemand die ook kan bouwen of vanuit de huidige staf, die de volgende stap mee kan zetten.
Niet makkelijk, maar met de huidige organisatie hoeft het niet in te storten,

20 maart 2024 om 22:43

Tja ik ben het wel eens met Vermeegen. Heb ook het idee dat Slot dit zelf ook zo ziet. Heel veel meer is er niet uit dit Feyenoord te halen en komend seizoen zullen er wederom een hoop sterkhouders vertrekken. Nu heb ik er vertrouwen in dat Slot er weer een team van kan maken, maar als je volgend jaar ook geen kampioen wordt en Europees weinig klaarspeelt hierdoor kom je uiteindelijk bij een Everton oid uit ipv Spurs.

Persoonlijk denk ik dat Newcastle wel eens uitkomst kan bieden. Howe vind ik een prima trainer voor hen, maar die lijkt het toch te gaan verliezen daar. Volgend jaar kan het dan alleen maar beter en heb je iig Tonali weer terug + vast en zeker wat aankopen. Ook Juve gaat natuurlijk op zoek naar een nieuwe trainer, alleen denk ik dat die voor een meer bekende naam gaan. Bayern zou de ultieme stap zijn, maar ook die zullen denk ik een grotere naam willen. Voor Barca zou ik het nog wel een match vinden, Slot heeft bewezen met minder materiaal een team te smeden met een idee en speelt 433. Alleen denk ik dat hij qua imago nog niet toe is aan een club als Barca en kennen die organisatorisch ook barre tijden.

21 maart 2024 om 19:56

Nee hoor slot ziet dat zo niet want tekende gewoon bij en zal volgend seizoen betere spelers kunnen halen. Ook zijn kids zitten nog op school dus slot blijf bij feyenoord

20 maart 2024 om 10:40

Vrees idd dat jongens als Wieffer, Hancko, Geertruida en Hartman heel moeilijk te behouden zijn komende zomer. Zeker als er een paar een aardig EK spelen.
Santi heeft dit seizoen wat mij betreft bewezen nog niet klaar te zijn voor een volgende stap....benieuwd of hij dat zelf ook vindt.

De vraag is vooral of Slot zin heeft om WEER een half nieuw elftal te bouwen. Kan me voorstellen dat hij onderhand wel toe is aan een stapje hoger op....en misschien een club waarbij je in de zomer je team kunt versterken ipv weer opnieuw een team te gaan opbouwen.

Het zal hoe dan ook spannend worden voor Feyenoord. Maar heb vertrouwen in de groep mensen die hier aan werken.

20 maart 2024 om 10:51

Hartman nog een jaar houden moet lukken.
Santi, Wieffer en Geertruida vertrekken vrijwel zeker.
Hancko heeft natuurlijk bijgetekend, als we de bovenstaande 3 verkopen hoef je hem niet te verkopen, maar weet niet hoe Hancko er zelf naar kijkt.
Met Zerrouki, Timber, Ivanusec, Beelen, Stengs, Trauner, Wellenreuther of Bijlow heb je voor de eredivisie nog steeds een aardige basis staan.
Dan komen talenten als Milambo, Read, Zechiel en Sauer erbij en wat huurlingen zoals Hendriks, die mannen van Dordrecht en Kasanwirjo.
Hopelijk zijn Ueda en Paixao na hun goaltjes ook weer los.
Dan lever je natuurlijk nog altijd kwaliteit in, maar met gerichte versterkingen komt er weer een leuk team te staan.

Benieuwd of Slot nog een jaar blijft, anders hopen op Oosting, Pusic of Schreuder

20 maart 2024 om 11:02

Toen Slot er begon, moest hij met een min saldo werken bij Feyenoord. Er kwamen zoveel nieuwe spelers erbij huur of minimale koop. Enige positieve was dat je Berghuis kon verkopen, en met dat geld Aursnes Trauner en Pedersen kon halen.

Dat er spelers gaan vertrekken, is het lot van elke eredivisie club. Alleen als je spelers als Wieffer Hancko Geertruida en Hartman gaat verkopen, dan weet je dat ook een saldo krijgt om te investeren.

Het zo mij juist interessant lijken als je 2 tot 3 spelers kan verkopen voor een mooi bedrag en daar beter kan investeren in je team. Of max 4 spelers verkopen.

20 maart 2024 om 11:43

Het probleem is dat die jongens nooit vervangen gaan worden met spelers die direct even goed of beter zijn. Dus weer opnieuw opbouwen. Is idd het lot van een eredivisie club normaliter. Maar kan me voorstellen dat ja na 3 jaar iedere zomer weer opnioeuw te beginnen, als trainer ook wel eens wat anders wilt.

20 maart 2024 om 11:55

@bizzlad, dat hoeft niet zo te zijn. Sangare gaat weg, maar Schouten past nog beter in het plaatje.
Bij Feyenoord haakten Wieffer en Hartman vrij onverwacht snel aan.

Ja. je krijgt een periode van bouwen, maar in de eredivisie kan je ook wedstrijden winnen tijdens dat bouwen en soms vallen puzzelstukjes sowieso in elkaar.
Ook bij PSV zal niet iedereen blijven.

20 maart 2024 om 13:20

Feyenoord zit nog steeds niet in de positie van PSV. Als je ziet wat die uitgeven voor jongens als Lang en Lozano etc...daar is Feyenoord gewoon nog niet.

Dat Wieffer en Hartman snel aanhaakten op het gewenste niveau had volgens mij niemand verwacht. Op zo'n gelukje moet je dus ook niet rekenen denk ik.

20 maart 2024 om 14:23

Het is geen geluk als er goede scouting en goed beleid achter zit

20 maart 2024 om 15:29

Kom op....als degene die Wieffer binnen haalden zelfs verbaasd zijn dat hij zo snel kon aanhaken...zullen wij dan aub niet net doen alsof men dit van tevoren had verwacht?

Zelfde met Hartman....notabene Bjorkan gehuurd omdat men dacht dat Hartman het niveau niet aan kon.

Ik ben met je eens dat er over het algemeen goed beleid gevoerd wordt bij Feyenoord.,....eindelijk. Maar ook met goed beleid kom je gewoon nog voor verassingen te staan.

20 maart 2024 om 15:49

Een verrassing over de snelheid van de ontwikkeling is iets anders dan geluk.
Daarbij is dat verhaal over Hartman dat ze wel in zijn kwaliteiten geloofden maar dat hij terugkwam van een blessure.
Slot hield hem niet voor niks bij de groep

21 maart 2024 om 19:57

Je denk toch niet dat Feyenoord 4 of 5 spelers laat gaan . er zullen er 2 of 3 vertrekken de rest zal behouden blijven en krijgen een verbeterde contract

21 maart 2024 om 20:12

Ik denk dat Feyenoord wel betere spelers kan gaan halen er kom aardig wat geld binnen . Ze hebben nog steeds cl gelden niet geïnvesteerd plus dit jaar weer cl gelden plus verkoop van een aantal spelers dus er is daar geld zat.

20 maart 2024 om 10:55

Zit vermeegen nu Slot naar Ajax te praten?

20 maart 2024 om 11:01

"slot moet zorgen dat hij een stapje hoger komt"

Nee dus

20 maart 2024 om 13:04

Dat is een ja, maar je houd jezelf voor de gek dus!!

20 maart 2024 om 13:13

Hahah Jazeker, ik ben hier degene die zichzelf voor de gek houdt

20 maart 2024 om 13:59

Fijn dat je tot dit inzicht bent gekomen ;-)

Een keer een goed jaartje maakt je nog niet groter he ;-)
Ajax heeft meer prijzen dan Feyenoord en PSV bij elkaar zo een beetje.

Over 1 a 2 jaar is alles weer bij het oude.

20 maart 2024 om 14:31

Het zijn al 3 goede jaren voor Feyenoord. Ook de Conference League finale is niet voor iedere Nederlandse club zomaar bereikbaar bleek dit seizoen. Daarbij zeg ik nergens dat Feyenoord groter is dan Ajax, weet niet waar je dat vandaan haalt. Ben maar niet bang, maar toch leven we niet in het verleden en ben ik heel blij met de huidige organisatie bij Feyenoord. En inderdaad wellicht over 1 of 2 jaar, maar daarmee bevestig je dus dat Ajax op dit moment geen stapje hoger is.

20 maart 2024 om 15:14

Dat is waar, dat waren ook gewon goede prestaties!

Enige waar ik het mee oneens ben is dat Ajax geen stap vooruit is. Dat is het altijd. Dat zullen veel mensen als arrogant bestempelen, so be it.

Ajax heeft het meeste vermogen, commerciele waarde, transfer inkomsten, media aandacht etc. Dat is gewoon anders. Dus op de lange termijn hou je dat niet vol, omdat dat ongelijk is. Dat zie je in elk land in Europa. Daar floreren de clubs met het meeste geld vaak (en natuurlijk zijn er uitzonderingen)

In Duitsland is het ook vooruitgang wanneer je van Leverkusen naar Bayern gaat. Of in spanje van Atletico naar Barca.

20 maart 2024 om 15:50

Man Utd. is ooit ook de rijkste club geweest in Engeland....de grootste club qua historie....commercie en weet ik veel wat allemaal...kijk waar die gebleven zijn.

Ik snap wat je probeert te zeggen hoor....maar er zomaar van uit gaan dat alles binnen 1 a 2 jaar wel weer recht getrokken is, is wat mij betreft wel wat makkelijk gedacht. De organisatie is nog steeds 1 grote bende....dat los je niet ineens op met een nieuw directeurtje. Die zal zichzelf heel hard moeten bewijzen

20 maart 2024 om 15:58

Dat is het nu niet. Het team is matig, er staat weinig waarde op het veld, geen trainer voor de lange termijn, er is geen technisch beleid, het is de vraag of er Europees voetbal gehaald wordt en als ze het al halen is het waarschijnlijk de Conference League en de financiële voorsprong dreigt op te drogen, want met de huidige selectie zullen transfersommen ook niet zo hoog uitvallen.
Jij klampt je vast aan het verleden, maar Slot en Bosz en ook basisspelers of talenten van Feyenoord en PSV zullen nu niet voor Ajax kiezen als zij op de deur kloppen.
En als Ajax geen CL haalt worden ze ook minder interessant voor betere spelers of talenten.
Dus ja, het eigen vermogen en de naam van Ajax kan helpen om er weer bovenop te komen, maar als Psv en Feyenoord volgend jaar weer een goed jaar draaien dan haalt Ajax dat niet 1 2 3 in. Dat is de realiteit


Verschil met Bayern en Barcelona is dat zij gewoon CL halen en dat de teams die er nu staan genoeg kwaliteiten of talenten hebben.

20 maart 2024 om 23:55

Die zijn voorbij gestreeft door extern geld. Zonder deze eigenaren zou united nog titel favoriet nummer 1 zijn.

21 maart 2024 om 10:39

Kijk maar uit met dat arrogante gedrag, voor je het weet word Ajax het manchester united 2.0 alleen dan wel een heel stuk kleiner natuurlijk.

21 maart 2024 om 20:00

Slot zal dat nooit doen heeft geleerd van berghuis en als slot dat ooit doet zal dat na een buitenlands avontuur zijn .

21 maart 2024 om 20:22

Ajax zal over een periode van tien jaar waarschijnlijk 75% van de keren beter presteren dan Feyenoord inderdaad, maar dat is een veel te lange termijn om je als trainer mee bezig te houden omdat de gemiddelde club in eenzelfde periode 5 trainers verslijt. Dus iedereen die nu Ajax overweegt zal naar de verwachtingen de komende 2-3 jaar kijken, en dan zie ik Ajax Feyenoord nog niet per se voorbij streven.

20 maart 2024 om 11:09

Toch is het zo dat Arne een contract heeft tot 2026, zonder enige clausule in zijn contract. Je zou kunnen stellen dat Arne zelf precies weet waar hij voor heeft getekend, en waarmee hij kan bouwen.

Feyenoord gaat dus een flinke transfersom voor hem vragen of ze laten hem gewoon niet gaan.

21 maart 2024 om 20:01

Dat is een paar maanden geleden gebeurt dat hij bij heeft getekend en vertelde dat hij het naar zijn zin heeft bij de club

20 maart 2024 om 12:37

Mwah, ik denk dat dus niet.
Slot heeft dit seizoen aangetoond toch wat mankementjes te hebben in mijn opinie.

Wisselt vaak te laat of standaard hetzelfde en zijn flankspelers komen eigenlijk nooit tot hun recht.

Hij lijkt heel erg eigenwijs ook.

Hier ga je in Europa niet mee wegkomen en dat kan echt een smet worden op een mogelijk mooie carrière.

Loods eerst Feyenoord maar eens door de CL groep heen en ga dan weg.

20 maart 2024 om 12:42

Eens met de mankementen. Daarbij gaat hij te weinig uit van eigen kracht.

20 maart 2024 om 12:54

Oneens, vind het juist getuigen van realisme. Team was niet lekker in vorm en je kreeg een hele pittige wedstrijden. Op zeker spelen vanuit de organisatie vond ik zeer begrijpelijk. Verder nog steeds ongeslagen in 2024, het kan vele malen slechter.

Hij bewijst er m.i. juist zijn veelzijdigheid mee.

Laat Arne lekker met rust jongens. We gaan veel jongens kwijt raken deze zomer en dat is zeker, maar dan kunnen we ook een trainer gebruiken die kan bouwen en met een visie. Dus alsjeblieft waardeer zijn salaris nog een rondje op en gas erop.

Op zich kan ik hem best vinden in zijn mening, al ben ik het er niet per se mee eens, dat hij met betere spelers moet gaan werken waardoor zijn ideeen nog beter uitgevoerd worden. Maar dan die partij aannames erbij, 'moet frustrerend voor hem zijn' en 'meer plezier in zijn werk hebben' gaan toch nergens over.

Denk dat alle andere clubs daar ook over denken haha. Zonder grappen het valt me op dat Slot eigenlijk al sinds zijn 1e seizoen door het totale medialandschap wordt weggepraat bij Feyenoord wat ik zeer opmerkelijk vind. Zit er eindelijk een capabel iemand op de bank moet die van heel Nederland na elk succes zijn spullen pakken.

20 maart 2024 om 10:27

Haha niet door het totale medialandschap. Vooral alles en iedereen wat niet Feyenoord aanhangt. Want laten we eerlijk zijn; Feyenoord is nu een ploeg om echt rekening mee te houden als het aankomt op de prijzen. Dit is toch altijd hoe het gaat? Bij Ten Hag werd hetzelfde gezegd na een aantal succesvolle jaren bij Ajax.

Wat dat betreft is het allemaal zo doorzichtig...

20 maart 2024 om 12:19

Toch valt dat bij Bosz mee toch? Terwijl hij met afstand het beste team heeft gesmeed van de ED.

20 maart 2024 om 12:27

Bosz zit in zijn eerste seizoen bij Psv en heeft ook aangegeven dat dit zijn laatste kunstje is(op NL-elftal wellicht na). Dat maakt speculatie over zijn toekomst wat ongeloofwaardig wellicht? In mijn ogen een groot verschil met Slot die zijn trainerscarriere nog voor zich heeft en vol met ambitie zit.

20 maart 2024 om 15:28

Gluub waar heeft Bosz dat gezegd dan? Dat hij 1 seizoen in Nederland wilt trainen.

20 maart 2024 om 16:52

Nergens, maar dat zeg ik ook niet toch? Alleen wel dat Psv zijn laatste team was in clubverband. Hoeveel seizoenen dat zijn werd verder niet benoemd. Voor Oranje zou hij nog wel open staan geloof ik.

Als ik Arne was zou ik lekker blijven, het lijkt mij dat Feyenoord nog genoeg uitdaging heeft te bieden. Kan me wel voorstellen wanneer er echt een grote club komt hij anders denkt. Maar Feyenoord is nog steeds aan het transformeren als organisatie en elk seizoen wordt er zo goed mogelijk getracht om aan een optimale selectie te sleutelen waar hij zelf veel invloed op heeft.

Wel typerend hoe de media consequent Slot weg probeert te praten bij Feyenoord, volgens mij al vanaf het eerste seizoen. Best jammer, want wat heb je eraan om iedereen naar het buitenland te praten.

20 maart 2024 om 10:59

Ik denk dat hij net als Ten Hag eerder niet zo maar deze schoenen wilt inruilen voor nieuwe, bij Ten Hag was het vertrek van Overmars een hele belangrijke reden.
Als Overmars zijn broek had dicht gehouden, was hij denk ik nog min 1 jaar langer gebleven.

Zelfde geldt denk ik voor Slot, de situatie is daarin niet veel anders dan die van een goede speler, als je goed zit, gaat je niet zo maar weg, maar als je een kans krijgt, kan het slim zijn. Er komt altijd een keer een mindere periode, en dat kan je kansen schaden. Dus als je nu een keer een grote club kan leiden in een topcompetitie, en je kan echt gaan proberen een topcompetitie te winnen of zelfs de champions league, zal dat denk ik wel een droom als de voorwaarden/omstandigheden (selectie, staf, scouting, directie, etc) goed zijn.

Want Slot weet ook, als hij voor een kans gaat, en het gaat mis zoals bij Bosz, je krijgt altijd nog wel de kans op terug te keren naar een top3 club in de ED.

20 maart 2024 om 11:05

@Eazy-e en Amsterdam4
Zeer realistische kijk op de zaak van jullie beiden.
Ik zou het mooi vinden als Slot blijft, maar begrijp ook dat als er een grote mooie club komt dat hij dan vertrekt.
Dat kan ook een club in de subtop van een grote competitie zijn. Een Napoli, een Roma, Spurs ofzo. Meer een opstapje naar de top.

Ik hoop dat Slot blijft en dat zeg ik als PSV-fan. Ik vind Slot een geweldige trainer en ben ervan overtuigd dat hij in het buitenland gaat slagen door zijn moderne spelopvatting van mooi voetbal wanneer het kan gecombineerd met pragmatisme, zijn welbespraaktheid en zijn vermogen ook goed met spelers uit heel andere culturen te werken.

Echter ben ik misschien na dit seizoen wel zo arrogant geworden dat ik denk dat de selectie van PSV zo goed is en Bosz op dit moment zo goed past bij deze selectie dat ik denk dat we volgend seizoen (waarin we ongetwijfeld gaan muteren qua sterkhouders en bepaalde plekken in het elftal) wel weer kampioen kunnen worden en boven Feyenoord kunnen eindigen als het goed valt. PSV gaat dit seizoen gewoon kampioen worden, dus dan zijn we ook van die kampioensdroogte van de afgelopen jaren af en dan kan er volgend seizoen weer een mooie strijd ontstaan. Als Slot weggaat gaan we misschien volgend seizoen wel weer kampioen worden en zijn wij voor de komende twee á drie jaar de beste voordat één van de anderen het weer over zal nemen, maar uiteindelijk hebben we daar niet zoveel aan op de lange termijn.

De Eredivisie is onthutsend zwak dit seizoen en de enige ploeg die zich relatief makkelijk kan meten aan PSV en waar PSV echt nog bang voor moet zijn is Feyenoord. Als dat volgend seizoen ook nog eens weg gaat vallen moeten we als Eredivisie echt heel erg uit gaan kijken dat we niet weer vervallen in de jaren voor 16-17 qua Europees niveau. Dan gaat je complete aantrekkingskracht (terecht) weer weg en daarmee zijn alle clubs uiteindelijk nog véél slechter af. Doe mij dan maar een sterk Feyenoord met een groter risico dat we volgend jaar geen kampioen worden, dit seizoen is van PSV en alles bij PSV is capabel genoeg om volgend jaar weer bovenaan te eindigen denk ik, dat zou in ieder geval de doelstelling moeten zijn.

20 maart 2024 om 10:59

Het is makkelijk roepen als je bovenaan de nederlandse keten staat, met de jaarlijkse vele Europese gelden en een jong team in de KKD, dat de eredivisie zo zwak is. Het Nederlandse voetbal is nu eenmaal ingericht dat we Europees wat kunnen voorstellen, wat het voor de overige clubs (zeker zonder suikeroom) gewoon lastig maakt. In het verleden konden kleinere clubs dan nog zelf wat talent ontwikkelen maar dat is in deze tijden ook gewoon veel moeilijker. De mogelijkheden van de grote clubs worden groter en groter maar van de kleinere clubs kleiner en kleiner. Dan krijgen we dit, maar daar hebben we zelf voor gekozen.

20 maart 2024 om 16:03

Ik snap wel wat je bedoelt, maar dat is niet echt het punt wat ik probeer te maken. NEC en Go Ahead laten zien (NEC weliswaar met een geldschieter) dat ook kleinere clubs hoog kunnen komen in de voetbalpiramide als alles maar op zijn plek valt met selectie en trainers. Twente is natuurlijk een veel grotere club van zichzelf, maar staat ook met een heel beperkt budget gewoon fier op plek 3. Juist de top die jij hier benoemt als vaststaand laat het dit jaar totaal afweten. Ajax en AZ zijn dit seizoen ronduit slecht en een subtopper als Vitesse die enkele jaren geleden nog de groepsfase van de ConL overleefde (ten faveure van Tottenham!) lijkt redelijk kansloos te gaan degraderen.

Deze problemen zitten bij een aantal clubs zo diep dat ik me sterk afvraag of die volgend jaar alweer opgelost zijn en om de competitie nog een beetje weerbaar en spannend te houden heeft ook PSV waar alles van een leien dakje lijkt te gaan keihard een sterk Feyenoord nodig, voordat we helemaal terugvallen.

21 maart 2024 om 07:42

Maar voor clubs als Go Ahead is het vaak een opleving. Het jaar daarvoor was het Sparta. In het coronajaar heeft een Willem II nog Europees gehaald met een 5e plek. Dat is de wisseling van de wacht tussen de wat kleinere clubs. Voor de rest komen AZ en zeker Ajax echt op korte termijn wel weer terug. Zoveel is er, zeker met de mogelijkheden die zij hebben in vergelijking met de rest, echt niet zoveel nodig om er weer bovenop te komen. Die bewijzen zijn er ook genoeg, net als jouw club die nu al bijna net zoveel punten heeft als vorig jaar het gehele jaar. Het ene jaar is het andere niet.

Serieus, ben je nu Feyenoord fan of Slot fan...als je Slot een grotere club gun...vreemde artikel

Mij lijkt AC Milan een prachtige club voor Slot als Pioli vertrekt. Milan heeft behoefte aan een trainer met een duidelijke tactische visie en Slot past perfect in de huidige filosofie van Milan: niet al te dure spelers halen en die beter maken.

20 maart 2024 om 11:12

Ik zie het niet gebeuren. AC milan gaat een flinke som geld over moeten maken naar Feyenoord voor het afkopen van zijn contract.

20 maart 2024 om 11:16

Maar het is niet zo dat ze dat geld niet hebben. Ze zijn voorzichtig met geld uitgeven, maar juist omdat ze zich weer structureel plaatsen voor de Champions League gaat het financieel goed met de club. Ik begrijp je wel dat Milan niet zomaar grote bedragen gaat uitgeven voor het afkopen van een contract.

20 maart 2024 om 11:20

Zeg nooit nooit inderdaad! Toch hoop ik dat Arne op een gegeven moment vertrekt naar een stabiele club in de vorm van een Dortmund, Sevilla, Leverkusen. Vanuit hier de stap maken naar een absolute topclub in Europa, wat ik hem uiteindelijk wel zie doen.

21 maart 2024 om 01:16

@ dewaterdrager Sevilla is op dit moment alles behalve stabiel. Alweer de 4de trainer dit seizoen. Verder moesten ze de afgelopen 2 jaar heel veel spelers verkopen omdat het financieel niet zo goed ging .. en dit seizoen staan ze onder de middenmoot. Geen pretje om te werken ..

Goed voor Arne zelf? Mooi ingevuld.

Ik verwacht wel dat hij een stap gaat maken. Maar uiteindelijk ligt de bal bij hem en Feyenoord. Als hij nog de motivatie heeft om komend jaar ook hoofdcoach te blijven bij Feyenoord, waarom niet?

En hij lijkt me ook zeker geschikt om van een vernieuwde selectie weer een machine te maken.

Beste voor iedereen behalve Feyenoord. Ik zeg doen!

Vermeegen maakt dezelfde fout als heel veel mensen. Hij zegt dat Feyenoord een redelijk seizoen draait, maar eigenlijk draait Feyenoord gewoon een zeer goed seizoen. We hebben helaas pech dat PSV bezig is aan een historisch seizoen en op weg is naar iets wat nog nooit eerder is gebeurd. Feyenoord is op weg om 2e te worden met misschien wel 86 punten. In bijna elk ander seizoen had je nu op weg geweest naar prolongatie van de titel of qua punten heel dichtbij de nummer 1 gestaan.

21 maart 2024 om 00:02

In de competitie hebben ze het puntsgewijs inderdaad goed gedaan. Echter hebben ze het in de CL gewoon slecht gedaan. Indien dit mijn club was, dan zou ik zeggen slecht seizoen. De beker is een troostrpijs indien je geen kampioen wordt.

21 maart 2024 om 08:15

In de CL was Feyenoord ook niet slecht. We kregen echter een lesje in effectiviteit. Uit bij Atletico en Lazio had je minimaal gelijk moeten spelen en misschien zelfs wel moeten winnen, maar de tegenstander was dodelijk in de afronding. Veel mensen, waaronder mensen van Atletico en Lazio, waren het erover eens dat Feyenoord te weinig had gekregen. Slecht was Feyenoord eigenlijk in geen enkele wedstijd, wel de betere ploeg in meerdere wedstijden. Toegegeven, qua resultaat is het niet de campagne waar je op hoopt, maar slecht was het absoluut niet.
Ook de uitspraak dat de beker maar een troostprijs is, vind ik echt onzin. In elk land is de beker iets prestigieus, maar nee hier in Nederland is het zogenaamd een troostprijs... Dit komt puur door de rancune van supporters van andere clubs, als ze zelf de beker niet kunnen winnen. Hier zullen vast en zeker ooit een aantal van mijn mede Feyenoordsupporters aan hebben meegedaan, maar ik vind het echt totale onzin. De beker is 1 van de 2 prijzen binnen Nederland die je aan het einde van een seizoen kunt winnen, dus ik vind dat je er altijd vol voor moet gaan. Zoveel kansen heb je niet.

21 maart 2024 om 20:29

CL heeft Feyenoord goed voetbal laten zien. Echter hadden ze ook pech dat het dubbeltje de verkeerde kant op viel.
Daarna de pech om angstgegner AS Roma te treffen in tussen ronde uefa cup.
Ik vind het een dooddoener om de beker als troostprijs te zien. FA Cup word wel als grote prijs gezien.

Het is meer dat PSV haast niks laat liggen, want qua punten en spel is Feyenoord vrij gelijkwaardig aan vorig seizoen. Ook de Europese campagne was Niet slecht, alleen het resultaat was teleurstellend. Qua spel meer dan prima.

Vind dit zo' n dom gelul!
Tuurlijk kan Slot hoger maar doet het toch top bij ons, elk jaar wordt er een stap gemaakt daar groeit hij toch ook in mee.
Volgend jaar weer champions league en bouwen met een hoop nieuwe jongens.
Budget gaat weer omhoog dus kan je weer een stap maken.
Als je trainer wordt lijken mij dit toch de uitdagingen!
Komt een real, Bayern ofcity langs is het een ander verhaal.
Blij met Slot hoop dat ie blijft en denk dat hijzelf ook tevreden is.
Uitdagingen genoeg

Dat non-argument dat een trainer te goed zou zijn voor z'n spelersmateriaal had ik sinds Kuijt niet met gehoord, dank voor de herinnering Harry!

Als hij gaat dan moet hij naar een club gaan waar niet te veel druk is. Ik heb alrijd het geviel dat hij minder presenteert indien er druk op staat. Bij Feyenoord heeft hij weinig druk ervaren. Het verwachtingspatroon is natuurlijk niet super hoog door de vele slechte jaren (voordat hij er was). De conference league wordt door de grote clubs niet serieus genomen. Je komt dus niet binnen als een grote jongen, waardoor er al druk is voordat de bal rolt. Dus gewoon eerst een middenmotor kiezen en het daarmee goed doen. Indien Ten Hag bijvoorbeeld naar een Chelsea was gegaan, dan was hij al ontslagen. United geeft trainers over het algemeen 2 jaar de tijd. Vele andere clubs niet.

21 maart 2024 om 07:39

Er is juist altijd een enorm hoog verwachtingspatroon bij Feyenoord, ondanks de mindere jaren.
En Slot heeft inmiddels bij scouts echt wel naam gemaakt door zijn manier van voetballen en wat hij bereikt bij Feyenoord

Gewoon blijven en rol a la Ferguson voor minimaal 10 jaar!

21 maart 2024 om 09:03

Zou dan eerder op Foppe de Haan wijzen, dan een (zeker destijds) absolute topclub als Manchester United.

Arne moet weg omdat dat goed is voor de concurrentie, hoor dit al twee jaar uit een bepaalde hoek, beetje kansloos maar begrijpelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren