Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot kiest voor twee debutanten tegen PSV

Laatste update:

De opstelling van Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal is bekend. De Rotterdammers beginnen ten opzichte van het gewonnen oefenduel met Benfica (2-1) met dezelfde elf namen in De Kuip. Dat betekent dat er een basisplaats is voor nieuwe aanwinst Calvin Stengs. De nog geblesseerde Gernot Trauner wordt vervangen door Marcus Pedersen, waardoor Lutsharel Geertruida naar het centrum verhuist.

Daar staat Geertruida geposteerd naast Dávid Hancko, die samen met Quilindschy Hartman de laatste linie completeert. Justin Bijlow verdedigt het doel van de regerend kampioen. Geertruida en Hartman staan in de nadrukkelijke belangstelling van respectievelijk RB Leipzig en Burnley, maar zullen proberen om vanavond om in ieder geval nog één prijs met de Rotterdammers binnen te slepen.

Op het middenveld maken Stengs en Ramiz Zerrouki hun officiële debuut voor Feyenoord. Zij moeten de naar Benfica vertrokken Orkun Kokçü en de naar Fenerbahçe vertrokken Sebastian Szymanski op het middenveld doen vergeten. Mats Wieffer maakt het driemans middenveld compleet. Als nummer 10 moet Stengs de aanval voorzien van mogelijkheden.

In de aanval heeft Slot geen verrassende keuzes gemaakt. Santiago Giménez, die donderdag nog zijn contract openbrak en verlengde tot medio 2027, leidt de aanval en wordt geflankeerd door Alireza Jahanbakhsh (rechts) en Igor Paixão (links). Voor de donderdag officieel gepresenteerde recordaankoop Ayase Ueda, overgekomen van Cercle Brugge, komt een plekje in de selectie nog te vroeg. Hij zal vanaf de tribune toekijken.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Stengs; Jahanbakhsh, Giménez, Paixão.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gefeliciteerd Feyenoorders, dit word 4-1.

4 augustus 2023 om 18:56

Nee joh, zal best meevallen. Ik geef PSV echt nog wel een goede kans. Beide druk zetten fel op de bal, denk zomaar een fouten festival met een flinke score en penalties. Succes straks

4 augustus 2023 om 18:58

Nou nou. Heb een beetje vertrouwen in Bosz. 3421 zal het aanvallend worden denk ik. Teze, Ramalho, Boscagli in de achterste linie. Bakayoko en PVA eroverheen. Babadi en Lang achter Luuk. Teze kan beter een mannetje uitschakelen dan Sambo.

4 augustus 2023 om 19:35

Niet des Bosz

4 augustus 2023 om 18:59

Doe niet zo overdreven joh, die 11 van PSV doen vrijwel niets onder tov die van Feyenoord.

4 augustus 2023 om 19:04

4-1 is wat veel, maar ik zie ons iig niet winnen nee

4 augustus 2023 om 19:05

Ik zou eerder mn geld op penalties zetten. Slot heeft PSV immers nog niet weten te verslaan in de Kuip

4 augustus 2023 om 19:13

@ cuco. Ik hou niet zo van dit schijn opgeven voor de wedstrijd is begonnen. Ik denk niet dat het sympatiek of oprecht overkomt.

4 augustus 2023 om 19:19

Waarom willen jullie gelijk in de underdog role zitten?

Vind het rare uitspraak van een zogenaamde “fan”.

4 augustus 2023 om 19:32

Ik wil helemaal geen underdogpositie hebben. Juist niet want dat beteken dat je goed bezig bent. Vind onze verdediging gewoon veel te zwak. En waarom je me dan zogenaamde fam noemt is ook raar. Ben normaal louter positief alleen heb in deze selectie nog weinig vertrouwen en als je Feyenoord ziet denk ik dat die makkelijk winnen.

4 augustus 2023 om 19:45

Het indekken begint

5 augustus 2023 om 00:17

This aged well..

Come on boys, vlammen🔥

Ben echt super benieuwd! Het zal vast op en neer gaan!

Ik gok 2-1. Ben nog allesbehalve overtuigd van het middenveld. Verdediging en aanval zijn wel prima.

Ik word toch een beetje jaloers op psv als ik zie dan Bosz gewoon een jonge speler de kans geeft. Wij hebben de hele voorbereiding Zechiël (en in iets mindere mate ook Milambo) zien schitteren en Zerrouki zien prutsen. Waarom geven wij zo'n jonge speler dan niet de kans? Minder dan Zerrouki zal hij echt niet presteren.

4 augustus 2023 om 19:05

Heel goed om zerrouki nu al af te schrijven. Als die jeugdspelers daadwerkelijk beter zij, had je hem niet moeten halen. Slot heeft hem wel gehaald en zal hem dus ook opstellen.

4 augustus 2023 om 19:08

Hoezo? Als je niet presteert dan hoor je gewoon op de bank thuis. Daarmee schrijf ik hem niet af. Hij kan, net als Paixao en Gimenez afgelopen seizoen, zichzelf later nog de basis in knokken. Momenteel zie ik echter niet waarom hij een basisplaats verdient.

4 augustus 2023 om 19:09

Heb wel medelijden met Zerrouki. Door al dat gesteggel tussen Feyenoord en Twente is hij nu de gebeten hond bij veel Feyenoordsupporters. Vooral heel kinderachtig van de supporters, hoop dat Zerrouki de sterren van de hemel speelt.

4 augustus 2023 om 19:14

Tja Zerrouki presteert ja niet? Logisch dat de Feyenoordsupporters niet tevreden zijn. Heeft ook gewoon 7-8 miljoen gekost. Hij krijgt echt nog wel de tijd alleen voorlopig is het een flinke teleurstelling

4 augustus 2023 om 19:16

Denken dat het te maken heeft met de transfersoap is pas kinderachtig. Hij moet het laten zien op het veld

4 augustus 2023 om 19:18

Dit heeft niks van doen met de gebeten hond zijn. Hij heeft in de voorbereiding gewoon ronduit slecht gepresteerd. Zeker tegen Brugge was hij gewoon veruit de slechtste man op het veld. Mogen we spelers dan helemaal niet meer beoordelen? Had Ajax afgelopen seizoen dan ook iedere wedstrijd met Sanchez, Bassey en Daramy moeten spelen?

Ik hoop van harte dat Zerrouki goed gaat presteren. Hij is een Feyenoorder dus ik gun hem het beste. Maar als je niet presteert dan hoor je gewoon thuis op de bank, ondanks dat je voor een groot bedrag bent gekocht.

4 augustus 2023 om 21:34

Heeft Zerrouki de kans gehad om te presteren dan? Vanavond is de eerste officiële wedstrijd van het seizoen en hij heeft nu al niet gepresteerd. Ik heb zelden meegemaakt dat een speler zo snel de grond in wordt geboord, en dat op basis van twee (!) oefenpotjes.

4 augustus 2023 om 19:07

Ik heb één wedstrijd van Feyenoord in de voorbereiding gezien en dat was tegen Benfica. Wat mij toen opviel is dat hij verdedigend heel stabiel was door telkens slim positie te kiezen. Ook was hij aan de bal sterk door het spel snel van links naar rechts te verplaatsen. In welke wedstrijd heeft deze man een onvoldoende gescoord?

4 augustus 2023 om 19:13

Tegen Union en Brugge zou ik hem een zware onvoldoende geven. Tegen Villareal vond ik het maximaal een vijfje. Tegen Benfica vond ik hem inderdaad ook wat beter. Daar zou ik hem een 6 á 7 geven. Dit terwijl Zechiã«l iedere wedstrijd een (dikke) voldoende scoorde.

4 augustus 2023 om 19:26

We gaan het meemaken, voor nu kiest Slot voor ervaring en dat is ook niet zo gek. Een jonge speler kan je ook rustig brengen, het is in ieder geval goed om te zien dat Feyenoord ook een wisselspeler heeft die potentie heeft. Bosz geeft inderdaad de jeugd een kans maar dat is vooral uit nood, er is nog geen vervanger voor Simons gehaald en Guus Til heeft door een blessure bijna de hele voorbereiding gemist.

4 augustus 2023 om 19:09

Tegen Benfica deed Zerrouki het prima. Het is een jongen met meer ervaring die voetballend ook prima mee kan bij ons. Het is gewoon een beetje onwennig nog en hij moet zijn draai nog echt vinden. Maar daarom moet hij juist veel minuten maken. Hij kan van enorme waarde zijn en hoewel ik eerder vrij sceptisch was, zie ik een duo met hem en Wieffer wel zitten. Zechiël en Milambo hebben veel indruk gemaakt maar die moeten juist lekker in de luwte worden gehouden. Rustig brengen en die komen er echt wel!

5 augustus 2023 om 12:51

Dat is slot hè , hele goede trainer maar heel slecht met eigen jeugd, als je ziet wat bv een Hartman allemaal voor hem kreeg voordat hij een echte kans kreeg terwijl hij vd eerste wedstrijd al liet zien een topper te zijn.

Slot geeft nog liever een huurspeler een kans dan een jeugdspeler.

Ben wel benieuwd hoe zerrouki het doet. Die miste we gisteren.

4 augustus 2023 om 19:07

In de voorbereiding was het niet heel veelbelovend. Tot nu toe heeft hij moeite met het tempo bijhouden. Hopelijk past hij nog aan. Tegen Benfica ging het al iets beter gelukkig.
Verdedigend degelijk, maar aanvallend weinig creatief. Eigenlijk moet alle creativiteit op het middenveld naar van Stengs komen, wat een heel duidelijke achilleshiel is. Zeker aangezien hij niet 90 minuten kan spelen.

4 augustus 2023 om 19:18

Ik vond hem anders prima tegen Benfica en was ook één van de beste middenvelders van de eredivisie vorig seizoen.

Aardige 11, maar ik vind de voorste linie toch wel matig op Giminez na hoor. Paixao is wel leuk, maar moet het op z'n heupen hebben. Jahanbaksh is niks. Ben benieuwd straks, elftallen doen niet veel voor elkaar onder als je ze naast elkaar zet.

4 augustus 2023 om 19:10

Paixao is beter dan de vleugelspelers van psv. Jahanbaksh is inderdaad niet veel soeps los van zijn inzet.

4 augustus 2023 om 19:25

Paixao boven Lang?

4 augustus 2023 om 19:48

Met straks Ivanusec op 10, Stengs op rechts, Trauner centraal en Geertruida naar rechts staat er weer een heerlijke ploeg!

4 augustus 2023 om 19:59

Ivanusec wordt gehaald voor links, Paxiao rechts en stengs op 10

4 augustus 2023 om 20:36

Zal allemaal blijken hoe het in elkaar klikt!

Kan het helaas niet zien, maar ben benieuwd. We zijn licht favoriet denk ik, maar zo'n potje in de voorbereiding is toch lastig te voorspellen vind ik. Desondanks wil ik em graag winnen.

Vooruit nu rood witten, vooruit PSV come on boys!!! Ontzettend veel zin in!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren