Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arne Slot is nieuwe topfavoriet om trainer te worden van Liverpool’

Laatste update:

Arne Slot heeft uitstekende papieren om de nieuwe hoofdtrainer van Liverpool te worden, zo blijkt uit een rondgang langs de bookmakers. Lange tijd was Rúben Amorim de favoriet om de opvolger te worden van Jürgen Klopp, maar The Athletic noemt de komst van de coach van Sporting Portugal 'onwaarschijnlijk'.

"Nu Slot favoriet is bij de bookmakers, begint het heel serieuze vormen aan te nemen", zegt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in Veronica Offside. "De bookmakers zijn altijd goed op de hoogte van de zaken."

Slot stond vorig jaar ook al in de belangstelling van grote buitenlandse clubs, maar besloot zijn contract bij Feyenoord te verlengen. "Zijn probleem is nu dat de clausule (om te vertrekken, red.) uit het contract is gehaald", zegt Krabbendam. "Hij ging veel meer verdienen, maar als tegenprestatie werd de clausule eruit gehaald."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De clausule van Slot bij Feyenoord bevatte een 'heel bescheiden' afkoopsom, weet Krabbendam. "Feyenoord kan nu vragen wat het wil, want Slot heeft een doorlopend contract", aldus de journalist van Voetbal International.

Slot wil Feyenoord alleen verruilen voor de absolute top. "Vorig jaar heeft hij al gesproken met Tottenham Hotspur en Chelsea, terwijl hij clubs als Crystal Palace meteen af heeft gezegd. Dan is het na weer een goed jaar bij Feyenoord logisch dat er zelfs nog grotere clubs voor Slot komen."

Liverpool zoekt naar een nieuwe hoofdcoach, nu Klopp na acht seizoenen gaat vertrekken. Naast Slot is ook Roberto De Zerbi, de succestrainer van Brighton & Hove Albion, zeer nadrukkelijk in beeld. De Italiaan moet liefst veertien miljoen euro kosten.

Ook Gary O'Neil (Wolverhampton Wanderers), Thomas Tuchel (gaat vertrekken bij Bayern München), Thiago Motta (Bologna), Thomas Frank (Brentford) en Julian Nagelsmann (Duitsland) staan op de shortlist. Daarnaast heeft Liverpool de optie om Pepijn Lijnders, al jarenlang assistent-coach van Klopp, door te schuiven.

De odds voor de nieuwe manager van Liverpool

1. Arne Slot - 3
2. Roberto De Zerbi - 4,5
3. Gary O'Neil - 13
4. Thomas Tuchel - 13
5. Thiago Motta - 17
6. Thomas Frank - 17
7. Pepijn Lijnders - 21
8. Julian Nagelsmann - 23
9. Unai Emery - 29
10. Andoni Iraola - 29

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldige match denk ik, maar wel lastig om in de voetsporen te treden van een trainer die bijkans heilig is verklaard.

22 april 2024 om 23:19

De basis die klopp achter laat is zo slecht nog niet. Er staat ook genoeg geld op de bank. Slot kan wat met de jonge talenten en zal ongetwijfeld jongens als Hancko en misschien zelfs Timber mee willen nemen.

22 april 2024 om 23:29

Lijken me niet echt nuttige transfers. Links centraal staat Van Dijk en op het middenveld hebben ze al Szoboslai.

22 april 2024 om 23:51

Als Salah vertrekt is dat een enorm gat dat moeilijk opgevuld kan worden, maar de rest van de Liverpool selectie is denk ik nu sterker dan ooit in de Klopp periode, zeker in de breedte. En met Alisson en Van Dijk heb je naast Salah twee wereldtoppers rondlopen, die nog niet aan hun pensioen toe zijn.

23 april 2024 om 00:15

Timber? Wat gaat die daar doen dan? De watertas vullen? Alsof Timber even in de top van de Engelse competitie gaat spelen. Hou op hoor.

23 april 2024 om 01:11

Wat heeft Timber minder dan Gravenberch tot nu toe dan? Zal, net als bij Feyenoord, op de bank beginnen en zich moeten bewijzen. Desondanks is hij bekend met de trainer/speelstijl en wellicht vd zomer zelfs international. Hancko idd wat overbodig met v Dijk, maar zoveel CV's van dat niveau heeft Liverpool nou ook weer niet. Kan prima minuten maken.

Slot na Klopp vind ik wel echt een toffe zet! Het is hoe dan ook een uitdaging om Klopp op te volgen, maar Slot vind ik qua karakter wel een match zoals Klopp dat destijds ook was. Ook speelt hij 433 en lopen evenals Klopp vrijwel alle spelers met hem weg en worden deze beter. Teveel spelers meenemen is geen goed idee, maar een Hancko, Timber, Wieffer en Geertruida zijn wel interessante opties waarvan je er best 2 kunt gebruiken.

Liverpool had/heeft ook jongens als Henderson, Tsmimikas, Shaqiri, Oxlade, Matip, Milner en Keita gehad die onder Klopp voldoende minuten hebben gemaakt in een succesvol Liverpool en ik niet per se beter acht dan die 4 van Feyenoord (kunnen worden).

23 april 2024 om 01:39

Zo! Ik denk dat je dan Henderson, Shaqiri, Matip en Milner in hun topjaren gigantisch onderschat. Die waren echt nog wel een niveautje hoger dan een Wieffer, Timber, Hancko of Geertruida.

23 april 2024 om 02:52

Milner vond ik idd een unieke speler, maar dan vooral door uithoudingsvermogen icm puur karakter. De rest heeft idd een goede tijd gekend, maar waren echt niet beter dan die Feyenoorders voor ze zelf naar Liverpool gingen. Die topjaren waar jij op doelt zie ik potentieel ook wel voor die jongens weggelegd.

23 april 2024 om 08:43

Alsjeblieft zeg.. Timber bij de Europese top.. Dit is een Van de Beek’je wat mij betreft.

23 april 2024 om 09:33

Spelers, vooral Nederlanders, in de Eredivisie worden hier altijd omlaag gepraat en beschreven als halve amateurs, zelfs een 22-jarige als Timber die Europees steevast tot de beste Feyenoorders behoorde. Totdat ze een stap maken en ineens blijken mee te kunnen op dat niveau.

Na het treurige seizoen van Ajax vorig jaar werd er ook gelachen om de transfer van J. Timber naar Arsenal. Nog beter: kijk de reacties onder het topic van Reijnders naar Milan, of Gravenberch naar Liverpool, werden ook al afgeschreven voordat ze überhaupt een bal hadden geraakt.

Vraag me af waar dat minderwaardigheidscomplex vandaan komt.

23 april 2024 om 09:58

Omdat men vaak doet alsof er hier alleen maar kleine pareltjes vandaan komen. Terwijl dat gewoon niet het geval is. Kijk er de laatste 10 grote transfers vanuit de Eredivisie naar het buitenland maar op na.

Gravenbergh naar Liverpool is geen goede transfer voor hem geweest omdat hij elke week waarin hij speelt bewijst dat hij niet het niveau van Liverpool aan kan tikken. Kijk naar Kokcu vorig seizoen, men vond de stap naar Benfica vreemd maar ondertussen heeft die jongen moeite om aan te haken daar in Portugal. Zo erg zelfs dat het eerste gefrustreerde interviewtje alweer een feit is..

Kijk naar Van de Beek, die jongen werd in Nederland naar Real Madrid geschreven en uiteindelijk is Manchester United een stap te hoog gebleken. Ook in Frankfurt kan hij niet aanhaken. Anthony heeft een godsvermogen gekost en kan het niet waarmaken. Het gaat vaker verkeerd dan goed, daarom worden de transfers van die gasten "omlaag gepraat" als men hele modale spelers naar topclubs probeert te schrijven.

Voor elke Kudus is er een Alvarez, Martinez en een Gravenbergh.

23 april 2024 om 10:09

Oké, maar waarom kies jij er dan steevast voor het glas half leeg te zien terwijl je zelf aangeeft dat er ook genoeg geslaagde transfers zijn geweest? Zelfs bij een 22-jarige die in de basis juist erg veel aspecten bezit die nodig zijn om te slagen bij een grotere club?

Helemaal eens over Gravenberch trouwens, maar daar ging het meer om het aantal minuten dat hij maakt dat vantevoren op -10 werd geschat. Wat wel weer lachwekkend is dat veel mensen hem Oranje in schrijven puur obv club.

Kokcu daarentegen zou ik alles behalve een mislukte transfer noemen, je laat je teveel leiden door de Nederlandse berichtgeving. Heeft statistisch gezien een beter seizoen bij Benfica met 12 g/a dan bij Feyenoord vorig seizoen. Gisteren nog de beste man aan Benfica zijde en belangrijk met de openingsgoal.

Waar Timber zijn plafond ligt weet ik niet, maar laat ik het zo zeggen dat ik me niet zou verbazen als hij een stap gaat maken naar een Dortmund, Arsenal, Newcastle of Inter waarbij iedereen hem van tevoren al afschrijft en hij toch blijkt aan te haken.

23 april 2024 om 10:20

Natuurlijk gaat het vaker verkeerd dan goed. Vrijwel niemand slaagt in de top. Martinez is overigens niet te slecht toch? Gewoon pech met blessures.

Overigens vind ik de laatste tijd vooral veel Nederlandse verdedigers het wel goed doen buiten Nederland en bijvoorbeeld jongens waarvan niemand het verwacht zoals Reijnders of Dallinga. En als je Vd Beek noemt is het wel flauw om De Ligt, De Jong en Mazraoui niet te noemen die het niveau in de absolute top wel aan kunnen.

Spelers uit Nederland halen is altijd een gok, want onze competitie is slecht, maar Timber lijkt wel echt een talent, net als zijn broer die volgens mij ook meer dan prima speelde tot die blessure. Kokcu kan het niveau bij Benfica ook heus wel aan, prima statistieken (gister nog gescoord) alleen clasht hij een beetje met Schmidt. Misschien beetje missmatch qua persoonlijkheid.

23 april 2024 om 10:26

Omdat de ratio niet 50/50 is, ik zie in Timber niet een speler die het zou kunnen maken in de top en ik vind ook niet dat Kokcu een geweldenaar was voor Feyenoord.

Wat mij betreft is Kokcu's transfer naar Benfica geen mislukking, maar "het plan" wat ik hier vaak terug heb moeten lezen, het plan waarin hij eventjes Portugal op zou rollen en dan lekker richting de Europese top zou wandelen, kan de ijskast in. Hij heeft echt moeite om zich aan te passen en ondanks een redelijke hoeveelheid G/a's denk ik wel dat zijn plafond echt bereikt is bij Benfica. Dan ga ik er voor het gemak wel even vanuit dat zijn doel niet is om over 3 jaar bij Spurs op de bank plaats te nemen bijvoorbeeld.

Als ik naar Timber kijk in de Champions League dan maakt hij op mij een povere indruk en moeten er echt nog hele flinke stappen komen voor hij klaar is om naar een grote club te gaan. Waar zijn leeftijdsgenoten beslissend zijn en al in staat zijn om het echt op te nemen tegen grote tegenstanders zag ik hem (en vele Feyenoorders met hem) verzuipen. Misschien had dat ook met ervaring te maken, dat kan ik ook niet inschatten natuurlijk, maar het zou mij erg verbazen als hij nog dusdanig gaat groeien dat hij straks van waarde kan zijn voor Inter, Newcastle of Arsenal. Als je hem afzet tegen de gasten die daar nu het verschil maken, dan is dat in mijn ogen echt een wereld van verschil.

23 april 2024 om 10:34

@migi, daar verschillen wij al heel erg van mening over. Ik vind niet dat Martinez goed genoeg is voor United en denk dat het tekenend is voor het mismanagement van die club dat hij daar speelt.

Wij verschillen dan van mening over de kwaliteiten en de niveaus van De Jong en De Ligt. De Ligt heeft het (in mijn ogen) bij Juventus niet goed gedaan en is ook bij Bayern lang niet altijd onomstreden geweest. Mazraoui, als wisselspeler die af en toe meedoet als er geblesseerden zijn vind ik wel op niveau en naar verwachting presteren ja.

Ik vind het erg vroeg om nu al te concluderen dat Timber "wel goed speelde" voor Arsenal voor zijn blessure omdat hij nog geen 5 wedstrijden op zijn naam heeft staan.

Het is allemaal koffiedik kijken en misschien lukt het deze jongens wel, maar om maar blind enthousiast te worden omdat een jongen van 22 het goed doet in de Eredivisie vind ik geen goed idee. Wellicht als hij het over enkele jaren jaarlijks laat zien in de CL, maar ook daar is geen sprake van en is absoluut geen garantie op succes in het buitenland. (neem daar bijvoorbeeld Ziyech als voorbeeld)

23 april 2024 om 10:47

Je slaat weer eens helemaal door naar het extreme met ronkende teksten als ‘blind enthousiast worden van een 22-jarige’, dat beweert niemand.

Ik probeer juist de context aan te brengen in jouw glas half leeg scenario dat een speler die in de basis juist veel aspecten bezit (op die leeftijd al) om te slagen (inzicht, schot techniek, fysiek, loopvermogen, dribbel) door jou even afgeschreven wordt als een halve amateur. Overigens was hij Europees gezien steevast een van de beste spelers bij Feyenoord alsmede in de grote nationale wedstrijden. Juist daarom zijn veel mensen enthousiast over hem gok ik, omdat hij op staat wanneer dat nodig is.

We kunnen hier verder allemaal scenario’s bedenken, feit is dat alles af gaat hangen van zijn clubkeuze en de trainer die hij krijgt. Om even terug te komen op Gravenberch, die speelt al het hele seizoen als een natte vaatdoek maar Klopp ziet het in hem zitten en dus maakt hij minuten. Dat geluk moet je net hebben. Was Schmidt zijn trainer had hij al in het tweede van Liverpool gespeeld gok ik zo.

23 april 2024 om 10:52

Martinez is zeker goed genoeg, alleen wordt bij Utd verkeerd gebruikt. Had hij nu bij Arsenal gezeten ipv Zini had iedereen lovend over hem geweest. Ten Hag heeft het voor hem verziekt.

23 april 2024 om 10:56

Dat hij een van de beste was in een mislukte Europese campagne bij een Feyenoord wat volgens mij ten onrechte enorme veren toebedeeld gekregen heeft zegt me niet zo heel veel. Hij kon (helaas) het verschil niet maken en daarom vind ik het nog te vroeg om zijn plafond heel hoog in te schatten.

Als jij hem wel zo’n hoog plafond ziet halen op basis van wat hij nu heeft laten zien bij Feyenoord dan denk ik inderdaad dat je te hard van stapel loopt.

23 april 2024 om 10:59

@Samcro, Ten Hag heeft hem bij Ajax wel “goed” gebruikt toch? Ik denk dat hij eerder moeite heeft met het niveau dan met een andere speelstijl van Ten Hag. Het zal niet los van elkaar liggen hoor, maar het maakt natuurlijk wel een verschil of je voor Ajax tegen PEC moet spelen of met United tegen echte spitsen.

23 april 2024 om 15:59

Kokcu doet het gewoon goed in Benfice nummers spreken voor zich en hij is ook als de belangrijkste speler met de hoogste salaris gehaald.

22 april 2024 om 23:44

Goed idee, net als ten Hag zoveel mogelijk spelers kopen die je al kent. Werkt geweldig goed!

22 april 2024 om 23:52

Haha op papier een goede match. Maar hij zal toch wel van de situatie van ten Hag moeten leren.

En Stengs, Idrissi en Kokcu of Geertruida gewoon links laten liggen.

23 april 2024 om 07:23

Dat hebben we gezien hoe dat voor Ajax heeft uitgepakt

23 april 2024 om 07:25

Je kunt echt wel 1 speler meenemen en dan zouden Geertruida of Timber best interessant zijn, waarbij ze er niet meteen hoeven staan, maaar rustig ingepast kunnen worden . Hancko niet omdat Van Dijk gewoon beter is.

23 april 2024 om 08:26

Spelers kopen die je al kent hoeft geen probleem te zijn natuurlijk. Probleem is dat Ten Hag er totaal geen oog voor heeft welke spelers goed genoeg zijn.

23 april 2024 om 09:15

Wat is er zo goed aan de match dan? Slot speelt graag met een nummer 10, backs die over de flank komen en buitenspelers die ook verdedigend werk verrichten. Dat is zowat het tegenovergestelde van Klopp’s tactische keuzes en op die laatste is de huidige selectie afgestemd. Daarnaast zie ik een Nederlandse coach afkomstig uit de Eredivisie niet zomaar slagen bij een topclub als Liverpool. Maar dat is enkel gebaseerd op geschiedenis en mijn gevoel.

23 april 2024 om 17:50

Mensen vallen hier ontzettend over heen, maar Hancko zou gewoon een uitstekende toevoeging zijn aan Liverpool. Bij Timber zet ik er nog wat twijfels achter, maar waarom zo moeilijk doen?

23 april 2024 om 01:10

Klopp is natuurlijk de held die liverpool na 100 jaar weer kampioen gemaakt heeft, en dat maakt hem daar terrecht een legende. De cl is gigantisch de fa cup top en dan nog de kruimel prijzen. Maar uiteindelijk valt de score in 9 jaar toch wel tegen. Nu nog 1 kampioenschap zou t veel beter laten lijken

23 april 2024 om 01:14

Ik ben het niet met je eens. Als je kijkt waar ze vandaan komen, hoe hij is begonnen met bouwen en in welke competitie ze spelen is dat toch gewoon een prima score wat betreft prijzen.

23 april 2024 om 01:25

Over 9 jaar is het natuurlijk niet buitengewoon (Chelsea won de afgelopen 10 jaar 2x de PL en 1x de CL) maar aan de andere kant: zoveel trainers zijn er ook weer niet die zowel de PL als de CL met dezelfde club hebben gewonnen. Ferguson (2x CL 13x PL met United) en Guardiola (1x CL 5x PL met City) zijn de enige anderen.

23 april 2024 om 06:10

Klopp zijn grote probleem was waar Slot dit jaar met Feyenoord ook tegenaan liep, en waar je niet zo veel invloed op hebt: een extreem goed presterende concurrent. In een ander tijdperk was Klopp nog wel 2 a 3 keer vaker kampioen geworden met Liverpool met hun prestaties, maar City was nog beter. Net zoals Feyenoord dit jaar in ieder geval mee had moeten strijden om de titel.

23 april 2024 om 06:35

Dat is het andersom ook. In verhouding wat Slot neergezet heeft is het voor zijn vervanger ook lastig.

Als Liverpool voorbij komt dan snap ik zeker wel dat hij gaat en zou hem dan ook nog volgen bij Liverpool.

23 april 2024 om 17:49

Welnee, een titel, een beker en een conference league finale na een paar jaar is uitstekend maar staat niet in verhouding met wat Klopp over 8 jaar tijd bij Liverpool heeft gebouwd.

23 april 2024 om 07:16

Of eerst koffie gaan drinken met EtH. Het is een hele aantrekkelijke optie, maar lijkt me alles behalve een makkelijke klus, die invloed kan heb
ben op je verdere carrière. TH lijkt nu ook verloren.

23 april 2024 om 08:05

Ten Hag had het voordeel dat hij overall meer had bewezen bij Ajax dan Slot nu bij Feyenoord, maar Slot heeft qua omgang met de pers en communicatieve vaardigheden weer duidelijk een streepje voor. En dat lijkt me juist in Engeland enorm belangrijk.

Als die wellenreuther en timber maar hier laat! Hartman en hancko alleen voor de hoofdprijs!

Soort Anthony transfer mag wel, maar ja, dan zit die binnen 2 jaar weer thuis.

22 april 2024 om 23:17

Misschien kan hij een Ten Hagje doen: hij mag Zerrouki voor 100 miljoen meenemen 😉

22 april 2024 om 23:19

Wil wellenreuther niet zelf al weg indien hij geen eerste keeper kan zijn?

Tja, daar kan je geen nee tegen zeggen. Wel een serieuze klus om Klopp op te volgen. Zou het ergens ook wel tof vinden, kijken of Arne het daar kan. En ik zei het al, goeie achternaam voor Engeland.

Ik hoop zo erg dat hij nog 1 jaar blijft, maar als Liverpool serieuze interesse toont zie ik dat helaas niet gebeuren. Hoop dat ze Van Persie dan coach maken.

Van Feyenoord naar Liverpool zou wel een logische stap zijn als je kijkt naar het karakter van de beide clubs en supporters. Ik vraag me nog steeds af of Slot wel toe is aan een serieuze grote club in Europa, op de een of andere manier zijn Nederlandse trainers toch te vaak slaaf van hun filosofie en dat breekt ze vaak op. Ik hoop voor Slot dat hij dat minder zal zijn.

Mocht dit gebeuren zou ik niet weten wie Feyenoord moet nemen als coach, sterker nog dan hebben ze denk ik een groot probleem. Slot naar Liverpool zou natuurlijk fantastisch zijn voor elke Nederlandse voetbalfan.

23 april 2024 om 00:06

Elke coach is een stap achteruit na Slot. Net zoals een vervanger voor hancko bijvoorbeeld. Je gaat er nooit op vooruit. De enige die me te binnen schiet als opvolger is dick schreuder. De club heeft baat bij een ontwikkel/aanvaltrainer. Niet aan een coach voor succes op de korte termijn (advocaat).

23 april 2024 om 00:06

Marcelo Gallardo zit nu in Saudi maar wil naar Europa

Mooie stap voor een op het oog mooi mens. Hoop dat hij het goed doet daar geweldige club en dito competitie.

Dit zou echt een geweldige match zijn. Slot staat bekend om aanvallend voetbal te spelen met druk vooruit. Laat Liverpool precies dat club zijn die ook zo al jaren spelen onder Klopp.

Maar pwoah, de druk zal wel gigantisch zijn. Vooral de media daar zitten er bovenop als je paar mindere resultaten pakt. Maar aan de andere kant zou ik het wel stoer vinden mocht Slot trainer worden van Liverpool.

Denk dat dit inderdaad ook een betere match is dan Amorim qua speelstijl. Ik ben voor.

Pascal Jansen als opvolger.

23 april 2024 om 04:05

Aub niet… tactisch onbenul is dat zeg. Laten we lekker creatief gaan zoeken Ipv dit

23 april 2024 om 08:19

Bij Liverpool daarna. Niet bij Feyenoord hoop ik

Ik zie slot liever blijven, een held worden in Rotterdam. En laat Liverpool maar weer een B club worden. Kan mij een worst wezen

23 april 2024 om 07:40

Liverpool heeft wel een speciaal plekje in mijn hart, maar verder eens.

23 april 2024 om 10:54

Alsof wanneer Klopp vertrekt deze all star selectie opeens vervalt tot een B club. Bizarre logica tref je hier soms aan. Ook zonder Klopp speelt deze selectie voor de prijzen. Een coach is zo goed als zijn spelers.

Als Slot het wordt bij Liverpool doet hij er erg verstandig aan om niet de veelgemaakte fout te maken. Door spelers van vorige club of nationaliteit mee te nemen.

Vroeger waren deze spelers misschien nog van niveau in tijden van Nederlanders bij FC Barcelona.

Maar feyenoorders als Gimenez, Timber, Kokcu verzuipen echt in Premier League. En je geeft een slecht signaal af naar je gehele spelersgroep.

Hartman en Hancko hebben wellicht kans van slagen bij Liverpool. Toch zou ik lekker voor andere spelers gaan.

22 april 2024 om 23:51

Liverpool heeft haar eigen recruitment echt heel goed op orde, denk dat dat geen issue is.

23 april 2024 om 00:46

Eens. Maar niet over Kokcu, die kan makkelijk mee op 8 daar, die is echt niet minder dan Gravenberg.

23 april 2024 om 07:55

Gravenberch is ook niet goed genoeg voor Liverpool, komt er daar nauwelijks aan te pas.

23 april 2024 om 01:26

Toch stopte Klopp bij aankomst zijn selectie direct vol met Bundesliga spelers, en dat pakte prima uit.

23 april 2024 om 01:43

Er is ook wel een verschil tussen Eredivisie en Bundesliga.

Arme naar Liverpool, dat is een gigantische stap zeg! Wel een stap waar je geen nee tegen kan zeggen.
Kan me ergens niet voorstellen dat Liverpool Slot zou kiezen en niet meer een trainer die zijn prestaties al in de subtop van Europa of net onder de top in een top competitie heeft laten zien.

Hopelijk weet te Kroeze creatief te scouten op een trainer, mocht Slot weggaan.. Al met al gun ik het slot zeker!

Hoe kan het toch dat Thomas Tuchel in al die lijstjes steeds weer boven komt drijven. Heeft toch overal zo’n beetje gefaald. Ik vind de beste man ook helemaal niks..



Dit is de eerste keer dat ik zo’n bookmakers lijstje zie. Meestal gaan zulke geruchten rond op de wind van een krant, een website, een -doorgaans goed geã¯nformeerde journalist-, een voormalig voetballer, een ouwe clubicoon, etc…

Maar bookmakers kende ik in deze context nog niet. Wel bij bv songfestival 😉

Toch wat huiverig voor... niet ten nadele van Slot maar van Nederlandse trainers in het algemeen.
Cocu, Ten Hag, de Boer, van Bronckhorst etc. gingen hem voor met ene stap vanaf de eredivisie top... en dat ging nu niet bepaald lekker allemaal.

Hij moet in ieder geval geen 100 miljoen betalen voor Gimenez

23 april 2024 om 08:06

Dat laatste mag van mij best

23 april 2024 om 10:27

Ik vind Slot en Ten Hag wel een ander verhaal dan Cocu en Van Bronckhorst. Slot en Ten Hag waren geen boeiende voetballers en hebben hun stappen echt gezet op basis van prestaties. Oké, bij Ten Haag gaat het niet goed bij United, maar zelfs Mourinho en Van Gaal redden het daar niet en dan denk ik dat je bij Liverpool wel in een betere situatie terecht komt.

Daarnaast spreekt Slot itt Ten Hag ook goed Engels en is hij net wat beter met de pers wat je in Engeland geen windeieren legt.

Maar goed, als ie de eerste 2 wedstrijden niet wint, maakt dat ook allemaal geen kont meer uit.

Ik geloof er weinig van. Zijn naam zal vast eens over tafel zijn gegaan, maar ik kan me niet voorstellen dat een club als Liverpool bij Arne Slot uit gaat komen. Daarvoor zijn de resultaten in de Champions League ook niet goed genoeg geweest in een relatief eenvoudige poule.

Beste trainer die in de eredivisie aanwezig is. Mocht Liverpool niet doorgaan, bij ons kan je ook miljonair worden hoor Arne

Ik vind Arne Slot totaal niet klaar voor een topclub. Het probleem is dat hij slecht tegen kritiek/verlies/mindere periodes kan. Hij gaat dan cynisch reageren. En vooral in Engeland smult de media ervan. Slot moet daar echt in groeien voordat hij klaar is voor een topclub.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren