Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Arne Slot grijpt microfoon: ‘Voor ik ga zingen, zou ik graag wat willen zeggen’

Laatste update:

Arne Slot heeft, voor zover dat kan, de harten van de Feyenoord-fans nóg meer voor zich gewonnen. De trainer greep tegenover een beladen Coolsingel de microfoon en sprak lovende woorden richting het publiek, dat massaal 'Arne moet blijven' scandeerde. "Vorig jaar waren we er heel dichtbij om hier te staan..."

Nadat Orkun Kökçü de boel al had opgezweept, kreeg Slot de microfoon in handen. Voordat hij ging zingen, 'wilde hij eerst nog even wat zeggen'. "Vorig jaar waren we er heel dichtbij om hier te staan. Toen we de Conference League-finale speelden en die helaas verloren. Maar wat heb ik vaak gehoord dat jullie trots waren op de manier waarop we gespeeld hebben. Nu zijn we niet alleen trots op de manier waarop we gespeeld hebben, maar zijn we ook landskampioen!", riep Slot.

"Deze gasten die hier staan hebben zoveel tegenstanders van het veld af geblazen, maar als dat nog niet lukte na 85 minuten, dan brachten we jullie op de jongens over: het dna van deze club", vervolgde de keuzeheer zijn speech. "Nooit opgeven en altijd doorgaan. En daarom lukte het jullie samen om die wedstrijden nog te winnen. Jullie zijn trots op de manier waarop we gevoetbald hebben, ik ben ongelofelijk onder de indruk als ik in het stadion sta en ben nog meer onder de indruk van wat ik nu zie!"

Slot verlangde echter nog eenmaal positief verrast te worden. "Wat zouden we ook graag onder de indruk zijn van de manier waarop we dit feest vieren met elkaar. En nu ga ik zingen!" Slot ging daarna zingen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had Arne maar gezegd: Ik blijf gewoon nog een jaartje voor Champions League voetbal en een nieuwe schaal!

15 mei 2023 om 12:56

Dat hopen we (als Feyenoorder) natuurlijk allemaal. Echter zal je dat zo uit zijn mond niet horen na het gedoe bij AZ.

15 mei 2023 om 13:03

Zet dat maar uit je hoofd. Arne is gewoon weg volgend jaar. Er zijn genoeg ploegen die CL spelen.

15 mei 2023 om 13:08

Arne slot is wel wat slimmer dan om in alle euforie dit te roepen. Natuurlijk zal hij wellicht na een. Kampioenschap met alle bijbehorende vreugde enigzins twijfelen om te gaan maar als hij alles laat bezinken en er komt daadwerkelijk een club van niveau Spurs of hoger voorbij is hij gewoon weg verwacht ik. Subtop PL is gewoon een heel logische stap in zijn carriere als trainer.

15 mei 2023 om 13:28

Je moet het ijzer smeden als het heet is. Kans is groot dat het volgend jaar minder gaat (er gaan er natuurlijk een paar weg, de vraag is hoe goed de vervangers zijn en bij PSV en Ajax staat ook genoeg te gebeuren), en dan zal de interesse wellicht minder zijn. Hoewel het project schitterend is, is het project Feyenoord voor Slot nu wellicht ook klaar. Een club als Tottenham is een prachtige uitdaging.

15 mei 2023 om 13:54

Beetje makkelijk om te zeggen dat de kans groot is dat het volgend jaar minder gaat. Dat kan altijd. Het kan ook nog beter gaan. Waarschijnlijk is alleen de noodzaak om flink te cashen op Kokcu. Dat kan je naast het CL geld weer goed herinvesteren waardoor Feyenoord waarschijnlijk weer veel beter word. De vleugels zijn het zwakke punt. Als ze daar 2 toppers halen dan doen ze gewoon mee volgend seizoen.

15 mei 2023 om 14:23

Ik vind spurs echt een slecht voorbeeld. Ik snap het volledig als hij naar de (sub)top van een grote competitie vertrekt, maar zou wel slim zijn om dan een club uit te kiezen die je in je visie mee gaat en je tijd en steun geeft.
Verder geloof ik helemaal niet dat spurs hem serieus wil vastleggen. Denk dat die voor een grotere naam gaan.

Toen ik de titel las ging ik als Ajacied bibberen ;-). Ga maar lekker naar Spurs Arne. Wat een topcoach.



Het is super mooi om te zien hoe Arne toch dit Feyenoord heeft gecreã«erd en gekweekt tot 1 team. Zoveel bepalende basisspelers gingen weg (Linssen-Dessers-Sinisterra-Senesi-Malacia-Aursnes... en toch is het hem gelukt om er éã©n team van te maken en dan ook nog met mooi voetbal en maar 1 verliespartij in de competitie. Petje af.

Toch merk en zie je aan alles aan hoe hij reageert op liedjes en vragen dat hij wel weg gaat (denk ik). Anders had hij allang dat ene zinnetje (waar Willem van Hanegem ook al op doelde) uitgesproken: ''ik blijf nog 1 jaar''.

Als een Leeds of nog beter een Tottenham-trein langs rijdt kan je als Feyenoord trainer na een landstitel alleen maar z.s.m. instappen. Mocht hij namelijk volgend jaar in de groepsfase CL worden uitgeschakeld en 3e worden in de competitie komen Leeds/tottenham niet nogmaals langs. En dat klinkt misschien hard maar het is wel de harde werkelijkheid.

Ten Hag vertrok op het juiste moment, kon niet meer nóg meer bereiken met dit Ajax en bij Slot zie ik eigenlijk hetzelfde. Kokcu gaat wss weg, Gimenez en Geertruida zullen ook aan getrokken worden, dus ja kleine kans dat hij blijft ondanks de zekerheid op groepsfase CL (die hij dan weer niet speelt bij Tottenham).

15 mei 2023 om 13:08

Slot vs Ten Hag in de PL! Geweldig

15 mei 2023 om 13:08

Hoewel de kans natuurlijk best aanwezig is dat hij gaat vind ik zijn gedrag nog niet echt uitstralend dat hij gaat. Het is een hele normale rustige man , maar wel heel ambitieus. Ik ben hem bij FC Zwolle en in Zwolle een paar keer tegen gekomen. En ik heb het idee dat hij heel erg zichzelf is. (Of hij kan het heel goed verbloemen natuurlijk) geweldige nuchtere vent

15 mei 2023 om 13:10

Altijd maar dat omlaag praten, alsof het niet nog een keer kan. Alsof één kampioenschap het hoogst haalbare is. De slecht verhulde afgunst druipt er van af.

Vorig jaar reageerde Arne Slot op dezelfde manier toen hem constant gevraagd werd of hij naar Ajax ging. Uiteindelijk is hij gebeld door de Amsterdammers en heeft hij nee gezegd. Het is gewoon goed van Slot dat hij de deuren open houdt. Want als je nee zegt en een Manchester City komt langs, wordt je helemaal gefileerd.

Het is heel jammer voor alle Ajacieden, maar de kans dat Slot blijft is reëel. Hij is al groot verdiener en er staat een fikse loonsverhoging op hem te wachten. Daar bovenop heeft hij al aangegeven het liefste in Nederland te blijven tot zijn kinderen van school zijn.

15 mei 2023 om 16:03

@bananana: Ik heb niks verkapt omlaag gepraat. Ik heb al helemaal geen afgunst. Ben misschien Ajacied maar als er 1 club dit jaar verdiende om kampioen te worden, was het Feyenoord wel. Zie ook m'n eerste alinea van m'n hoofdbericht. 1000% terecht kampioen!

Daarnaast praat ik de club Feyenoord ook nergens omlaag. Ik baseer m'n uitspraken puur op de laatste 25 jaar, waarin de club 3x kampioen is geworden. Oftewel de kans is groter (zeker qua begroting en qua spelerselectie en qua financiele middelen) dat Ajax of PSV de komende jaren weer kampioen zal worden.

Vandaar dat ik het zo beschreef dat mocht hij laatste worden in de groepsfase CL en bijv.3e worden in de competitie bijv. de Tottenham-trein niet nogmaals langs komt. Dat is gewoon een feit, je bent als coach zo goed als je laatste prestatie, dat is gewoon zo.

En dat verhaaltje over z'n kinderen dat hij eerst wilt dat ze van school zijn, kom op. Als hij de kans krijgt om bij Tottenham (of een andere grote club uit de top4 competities) om daar 5x zoveel te gaan verdienen en dus ook sportief er op vooruit gaat is hij gewoon weg.
De kids kunnen ook in Engeland of Italië naar school.

15 mei 2023 om 18:14

Het enige wat ik lees zijn allemaal argumenten gebasseerd op een beleid wat Feyenoord achter zich heeft gelaten. Met de komst van Arnesen is de club een andere weg ingeslagen. En Dennis te Kloese heeft die lijn doorgezet. En daar zit de verhulde afgunst in: alsof Feyenoord nooit zo kunnen veranderen. Alsof het vanzelfsprekend is dat Ajax er weer overheen gaat, omdat dat vroeger ook zo was.

En natuurlijk heel veel als, als, als. Zo lust ik er nog wel een paar: wat als Ajax zijn huidige wanbeleid door zet? Wat als Van der Sar vast houdt aan zijn vriendjespolitiek? Wat als Heitinga aanblijft? Wat als Mislintat nog meer dure miskopen doet, zoals Bassey en Bergwijn?

Vorig jaar zou Feyenoord het success van de Conference League niet kunnen herhalen. En vandaag stonden Kokcu en Slot met de schaal. Wat als Feyenoord de titel prolongeert en overwinterd in de Champion's League? Dan kan er zomaar een grotere club dan Tottenham aankloppen voor Slot. Dat is ook een 'feit'. Het is allemaal koffiedik kijken. Maar blijf gerust sneeren verhuld in complimenten uitdelen.

15 mei 2023 om 13:14

Volgens mij zat Ten Hag daar ook meerdere jaren en werd hij meerdere malen kampioen. Waarom zou Slot nu direct weg moeten. Feyenoord heeft bewezen een goede scouting te hebben en als je het gros van de selectie kun behouden als Feyenoord zijnde, waarom dan niet nog een jaar proberen?

Los van het financiële plaatje en het wonen in een stad als Londen, staan de clubs niet bekend als rustig of prijzenpakkend oid. Je hebt er uiteraard wel meer mogelijkheden, maar wil je daar wel op ingaan als trainer?

Persoonlijk hoop/vind ik dat Arne lekker nog een jaartje moet blijven. Mocht hij het goed doen in de CL, dan zullen er mogelijk nog grotere clubs melden. Het vertrekken heeft in principe geen haast en clubs zijn zich nu echt wel bewust van zijn kwaliteiten als trainer.

15 mei 2023 om 13:47

Met alle respect, het is natuurlijk een absolute wereldprestatie wat hij dit seizoen met Feyenoord neer heeft gezet maar vergeet niet dat zowel Ajax als PSV een legendarisch slecht seizoen hebben gedraaid. Ajax heeft in één reeks zes (!!) keer niet gewonnen. Dat is voor de laatste keer gebeurd in seizoen 1999. Daarnaast hebben ze geen een van de toppers gewonnen, dat is nog nooit gebeurd. Feyenoord is bizar stabiel en heeft met dit team echt het hart van velen gestolen (zeg ik zelfs als Ajacied, nog nooit meegemaakt dat ik oprecht sympathie voel voor een Feyenoord team), maar de kans dat je dit kunstje nog een keer weet te herhalen is zeer afhankelijk van de concurrent. Feyenoord is echt niet binnen één prachtig seizoen (twee als je finale Conf L meetelt) opeens de top twee voorbij. De kans is groot dat een deel van de dragende krachten weggaan. Dan moet je nog maar zien hoe ver je komt in de ED. Ja je speelt Champions League voetbal. Dat zou eventueel een reden kunnen zijn, ik vraag me echter af of dat reden genoeg is voor Arne om te blijven. Zeker als Kokcu en mogelijk Gimenez vertrekken.

15 mei 2023 om 13:52

Tja.. Maar welke grotere clubs gaan er dan komen?.

Het hele plaatje wat je schetst ging ook op voor Ten Hag. Bij een Man U dat ook al een aantal jaren geen prijzen meer pakte. Spurs en Man U zijn van vergelijkbare niveau. Dus in die zin snap ik echt wel als Slot zou gaan.

Daarnaast welke grotere club zal er komen dan bijv. de Spurs?. Zoals je al aangeeft een Ten Hag ging ook ''maar'' naar een Man U. Dat is ook geen absolute grootmacht meer. En zoals ik al zei, op dit moment van vergelijkbare niveau als de Spurs.
Welke grotere club zou dan voor een trainer gaan die het goed doet in de ED?.
Een club als Spurs is gewoon een prima club en in alle opzichten een verbetering tov. Feyenoord en overigens alle clubs in de ED.

Maar ik begrijp de reactie van Zlatan4ever wel. Slot houdt gewoon slim alle opties open, hij kan het niet maken om nu te zeggen ik blijf 100% en dan uiteindelijk toch nog weg te gaan. Het geeft in ieder geval wel aan dat Slot open staat voor een eventuele vertrek, mits de juiste club met voorwaardes komen.

15 mei 2023 om 14:26

Jtjevtt en ajax en psv konden afgelopen jaren boven feyenoord eindigen omdat feyenoord niet meer wedstrijden won.
Verder gaan ze met een zeer respectabel aantal punten eindigen en hebben ze heel goed en stabiel gepresteerd.

15 mei 2023 om 14:32

@ironmanutd klopt. De winnaar is altijd de club die de minste punten verliest. Historisch gezien zijn die cijfers toch wat gunstiger voor PSV en Ajax. Je kunt niet ontkennen dat bij Feyenoord de kans en verwachting dat ze kampioen worden wat lager is dan bij die andere twee.

15 mei 2023 om 13:23

Net zoals ten Hag zeker? Hij bleef nog 2 seizoenen na zijn beste seizoen. Toen kwam er zogenaamd ook geen club als United meer langs.

Slot heeft nog jonge kinderen, die gaat het hun echt niet aan doen om naar Engeland te gaan

15 mei 2023 om 13:59

Met alle respect, maar een kampioenschap met Feyenoord is wel anders dan met Ajax. In Amsterdam wordt er altijd verwacht dat je kampioen wordt. In Rotterdam is dat doorgaans geen verwachting voor elk seizoen.

En dat argument met z'n kinderen is natuurlijk onzin. Als er een club komt met een goed plaatje en hij kan 5x meer verdienen dan is hij gewoon weg. En wat is er zo erg om een paar jaar in Engeland te wonen met jonge kinderen, dat hebben zoveel spelers/trainers hem voor gedaan.

15 mei 2023 om 14:06

Één seizoen in Engeland in zijn eentje en dan terugkomen naar de Nederland en met Ajax de Champions League winnen. Ik teken er voor

Zonder grappen. Ik denk dat het 50/50 is dat hij blijft. Persoonlijk ben ik van mening dat het na dit seizoen alleen maar minder kan worden voor hem bij Feyenoord maar daar zijn een hele hoop mensen hier het niet mee eens, dat mag.voor zijn kinderen zou het inderdaad wel een logische keuze zijn en het is mooi als hij nu ook de behaalde winst kan meemaken in de vorm van groepsfase Champions League. Toch blijft het Arne Slot en had ik ook niet verwacht dat hij weg zou gaan bij AZ zoals hij gedaan heeft. Het is een slimme man die zich niet laat leiden door clubgevoel & emotie, vandaar dat ik wel neig naar: hij vertrekt.

15 mei 2023 om 14:13

Dat klopt maar wat heeft dat er nu mee te maken?

Sommige denken wel meer aan hun kinderen dan anderen. Dus doen alsof het onzin is slaat natuurlijk nergens op. Als je zelf jong bent geweest zou je het dan leuk vinden om in een totaal andere omgeving op te groeien? Dat lijkt mij niet. Slot heeft dat zelf ook al meerdere keren aangegeven.

Bij Az is het totaal niet te vergelijken. Az voldeed niet aan zijn voorwaarden en vertrok daarom. Feyenoord geeft hem alles wat hij wil. Nu al 2 spelers gehaald en assistent al extra jaar verlengt.

Hahaha ""en nu ga ik zingen!" Slot ging daarna zingen." lekker schoolkrant niveautje, en dat bedoel ik in de meest positieve zin, heerlijk :D

Feyenoord verdiende kampioen. Maar laten we vooral ook niet vergeten dat PSV en vooral Ajax het dit seizoen flink hebben laten afweten. Benieuwd naar volgend jaar nu Feyenoord heel veel geld heeft om te investeren. Maar wel gebleken dat veel geld niet leidend hoeft te zijn.

15 mei 2023 om 13:30

bla bla bla. Ze kunnen op 85 punten komen dit seizoen. Dat is eigenlijk altijd genoeg om kampioen te worden. Ajax en PSV hebben 88 punten gehaald en dat was het hoogste aantal in de afgelopen 10-15 jaar.

15 mei 2023 om 14:49

Unknown007 blijft een beetje appels met peren vergelijken. Als het een stuk dichter bij elkaar had gelegen had Feyenoord ook een veel meer druk gevoeld de laatste weken en we weten allemaal dat het dan ook een stuk moeilijker is om wedstrijden over de streep te trekken. Daarnaast heeft Feyenoord ook gewoon echt wel een aantal keer gehad waar een 50/50 wedstrijd uiteindelijk werd bepaald door een scheidrechterlijke dwaling. En noem me aub geen calimero want dat gebeurt ook weleens bij Ajax of PSV (neem penalty Milik tegen Utrecht bijvoorbeeld). Maar dat soort zaken spelen allemaal een rol. Het feit is dat Ajax jaren niet zo'n slecht seizoen heeft gedraaid en dat PSV legendarisch veel punten laat liggen tegen 'kleinere' tegenstanders. Mocht Ajax weer gaan draaien en PSV een aantal gerichte aankopen doen dan kan de wereld er weer heel anders uit gaan zien voor Feyenoord.

Geniet nu maar even van een terechte kers op de taart want het is heel indrukwekkend wat Feyenoord heeft laten zien dit seizoen. Maar het verbaast mij ergens wel dat veel leden op VZ inmiddels Feyenoord boven Ajax en PSV rankeren voor de komende jaren. Dat vind ik toch wat voorbarig.

15 mei 2023 om 15:21

Behaalde punten aan het eind van het seizoen is toch geen appels met peren? Dat is appels met appels.

15 mei 2023 om 16:13

Elk seizoen loopt compleet anders dus ik zie dat persoonlijk wel als een totaal andere situatie. Vandaar appels met peren. Als je elk seizoen met dezelfde selectie, zelfde coaches, geen blessures, zelfde campagne in europa/beker en zelfde volgorde wedstrijden weer door zou komen snap ik je punt. Al die factoren hebben invloed op het eindresultaat.

15 mei 2023 om 13:57

Ja zo kan je bezig blijven. Als Feyenoord de laatste 30 jaar er geen zooitje van hadden gemaakt waren ze vaker kampioen geworden.

15 mei 2023 om 14:54

Er zit toch wel een groot verschil in 30 jaar een zooitje van maakt of 1 jaar.

Slot wil gewoon geen AZ situatie door te roepen van ik blijf of ik ga. Heeft nu ook helemaal geen zin. Zal de komende week wel met Feyenoord gaan zitten wat het plan is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren