Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot gaat gesprek aan: ‘Dat mag hem niet meer overkomen’

Laatste update:

Feyenoord leeft relatief onbezorgd toe naar de ontmoeting in de groepsfase van de Conference League tegen Slavia Praag. Arne Slot zei daags voor de wedstrijd in Rotterdam over een nagenoeg fitte selectie te beschikken. “Na de laatste wedstrijd van afgelopen zaterdag hebben we voldoende rust gehad. Iedereen staat er goed voor.” Alleen Mark Diemers en Reiss Nelson ontbreken nog.

Slot verwacht een interessant duel. “De beide speelstijlen komen overeen. We willen allebei dominant zijn. Ik hoop er uiteraard op dat wij het initiatief naar ons kunnen toetrekken. Maar gemakkelijk wordt het niet”, gaf de trainer van Feyenoord op een persconferentie aan. “Slavia heeft een sterk team, is vorig jaar ongeslagen kampioen geworden en heeft een enorm scorend vermogen. Maar wij zijn ook goed bezig dit seizoen."

Het voornaamste doel van Feyenoord is de vorm van de eerste maanden van het seizoen vast te houden. “Dat kan moeilijk worden natuurlijk. We hebben een druk programma, gelukkig, maar je weet ook dat alles binnen twee dagen kan veranderen”, benadrukte Slot. “Daarom moeten we continu scherp zijn. Tegenstanders gaan zich meer aan ons aanpassen, de verwachtingen worden hoger. Het zijn allemaal zaken om rekening mee te houden.”

Slot kreeg ook de kritiek mee op enkele misstappen die Tyrell Malacia dit seizoen maakt. Zo leidde de linksback afgelopen weekeinde tegen NEC met balverlies de 2-2 van de bezoekers in. Slot ziet de kritiek echter ook als iets positiefs. “Dat betekent dat de lat steeds hoger wordt gelegd rond Feyenoord. Dat is dus ook een compliment voor de spelers. Maar het klopt dat Tyrell er niet goed uit zag bij die 2-2. Dat mag hem niet meer overkomen.”

Slot en Malacia spraken deze week onder meer over het moment waaruit een tegendoelpunt viel. “Hij is iemand die dan ook zelfkritisch is. Tyrell weet dat hij nu wordt beoordeeld als Oranje-international. Dan moet je deze fouten zo min mogelijk maken. Daarbij moet hij niet vergeten waardoor hij international geworden is: door vol energie en enthousiasme de aanval te ondersteunen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op papier zijn Slavia Praag en Union Berlin de twee favorieten uit de poule samen met Feyenoord. Maccabi Haifa komt over als de zwakke broeder in de poule. Vanuit dat perspectief bekeken is een 0-0 daar wel teleurstellend. Feyenoord is het mijns inziens aan haar stand verplicht te overwinteren, maar ik heb er een hard hoofd in. Als dit het Slavia is van de vorige campagnes dan kan je je borst natmaken en Union is een gerenommeerde Bundesliga-club. Hopelijk snoert Feyenoord me de mond.

29 september 2021 om 16:22

Slavia word enorm lastig, heeft echt goede spelers in de selectie. Union is dit jaar wat minder als vorig seizoen en ik vind dat daar best kansen liggen. Hebben 3 enorm langzame verdedigers, met Sini en hopelijk Nelson kun je best verassen daar. Het verbaast me niks als je 2 x verliest van Slavia.

29 september 2021 om 16:28

Slavia Praag is voor mij de favoriet in de poule. Het gaat dan tussen Feyenoord en een goeie Bundesliga-middenmoter. Ik hoop dat Maccabi kan sprokkelen tegen Union: ik vind de 0-0 daar toch erg jammer en deels gevaarlijk. Tegen Slavia kan je inderdaad twee keer verliezen, maar ik heb vertrouwen in een volle Kuip. Dat stadion stuwt zelfs matige spelers naar grote hoogtes (niet dat dit Feyenoord matig is).

29 september 2021 om 16:44

Ach tegen psv zouden we ook een pak slaag krijgen als ik een hoop mensen moest geloven..
Als Feyenoord goed voor de dag komt en met het legioen erachter zie ik ze wel winnen. Maar het kan ook de andere kant op lopen en verliezen we kansloos. De bal is rond zeggen ze weleens ,Real tegen die Moldavische ploeg om een voorbeeld te noemen..

29 september 2021 om 16:49

Union berlin verslaan is een verassing volgens jou?

29 september 2021 om 16:49

Union Berlin is een gerenommeerde Bundes-liga vind ik iets te voorbarig. Ze spelen krap an 3 seizoenen BL.
Het is knap dat ze in het 2e seizoen Europees voetbal halen maar dat zegt mij niet zo heel veel.
Het komt in Duitsland vaker voor dat een club 1 seizoen bovengemiddeld presteert en dan het jaar erop weer wegzakt.
Onlangs gezien met Schalke en in verder verleden met Kaiserslautern, die na hun promotie meteen kampioen werden v/d BL en daarna langzaam weer afzakte. Zo zijn er meerdere voorbeelden.

Laat Union het eerst maar zien door meerdere jaren te presteren in de BL voordat je kunt spreken van een gerenommeerde Bundes-liga club.



Ben toch wel aardig benieuwd wat er met Nelson aan de hand is. Bijna een maand geleden zei Slot dat hij moeite had met het niveau van de training en dat hij wat fitter moest worden, maar inmiddels speelt nog steeds hetzelfde probleem. Hij heeft toch ook bij Arsenal gewoon getraind? Dan kan hij na een maand - lijkt mij - toch ook wel een keertje 10/20 minuten invallen? Dessers had voor zijn komt ook helemaal geen wedstrijden in de benen, maar die kan al wel gewoon invallen

29 september 2021 om 16:18

Het was niet per se het niveau, maar dat er harder getraind zou worden en daardoor geblesseerd raakte. Nu is hij bezig met fit worden (trainde gister mee), maar is nog niet wedstrijdfit genoeg. Of waarschijnlijk dan überhaupt nog (net) niet fit genoeg.

Sinds z'n Oranje debuut kent 'ie inderdaad wel wat slordige momenten, maar dat gaat absoluut wel goed komen. Wellicht toch wat gemakkelijk, onbewust, in z'n hoofd tijdens het spelen en dat is iets wat jonge jongens op momenten nog altijd hebben natuurlijk. Morgen lekker in z'n tegenstander vastbijten.

wat bedoelt Slot met de opmerking - we hebben een druk programma.
Feyenoord speelt tot nu toe toch slechts 1 keer in de week?
Hoeft Slavia niet te ballen dan?
Maar los van dit alles.
HUP Feyenoord (europees)

29 september 2021 om 16:27

Alleen Heracles is verplaatst omdat de pot tegen Maccabi Haifa op dinsdagmiddag was, maar verder al veel potjes in de benen?

29 september 2021 om 16:34

Gewoon, omdat ze wel vaker midweeks hebben gevoetbald en dat de komende weken ook vaker gaan doen, terwijl de selectie niet breed is. Lijkt me niet te moeilijk te begrijpen.

Lijkt inderdaad in een dipje te zitten, krijg ook het gevoel dat hij denkt meer te moeten doen sinds die international is. Komt wel weer goed!

Ik zei dit ook toen hij heel goed spelde en iedereen lovend over hem was: Laten we even rustig aan doen over deze jongen. In Nederland kennen we niet veel goede linksbacks en dan zijn we snel enthusiast als een speler ook maar een klein beetje talent laat zien. De hele hype deed me heel erg denken aan 2012 met Jetro Willems. De drempel ligt echt te laag voor deze positie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren