Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot beargumenteert reden waarom duo beter bij Feyenoord kan blijven

Laatste update:

Arne Slot denkt dat Quilindschy Hartman en Mats Wieffer er verstandig aan doen om voorlopig bij Feyenoord te blijven, zeker ook met het oog op het EK. Hartman werd al eens genoemd bij Bayer Leverkusen, terwijl Wieffer wordt gevolgd door scouts van FC Barcelona, Atlético Madrid en Napoli.

"Het is ook maar een jaar dat hij op dit niveau speelt", tempert Slot voor de camera van ESPN de euforie rondom Wieffer. "En het is ook niet zo dat hij bij ons de Champions League, de Europa League of de Conference League heeft gewonnen. Hij is wel kampioen geworden overigens."

"Dus er is voor hem nog ruimte genoeg om te verbeteren", geeft de Feyenoord-trainer mee aan de begeerde middenvelder. "Maar dat hij bij ons tot de belangrijkste spelers hoort, is ook helder." Wieffer is al enige tijd een vaste waarde op het middenveld van Feyenoord en mag zich inmiddels ook international noemen.

"En eigenlijk kun je datzelfde verhaal op Quilindschy Hartman plakken", verlegt Slot de aandacht naar de linksback van Feyenoord. "Maar ik denk ook dat ze beiden, maar dat is ook een argument dat ik ze zelf zal geven, als er een club in de winterstop komt, met veel interesse naar het EK kijken."

"En bij ons zijn ze redelijk verzekerd van het feit dat ze spelen. Als ze hun eigen niveau vasthouden. En dat vergroot ook hun kansen om het EK mee te maken", hoopt Slot stiekem dat Hartman en Wieffer bij Feyenoord blijven.

Wieffer
Wieffer reageert bij ESPN op een mogelijke deelname aan het EK in Duitsland. "Gewoon erbij zijn is al heel mooi. En dan zien we dan wel verder. Ik zou het al fantastisch vinden als ik erbij zit."

Hartman deelt de mening van zijn ploeggenoot. "Ik hoop dat ik erbij ben. Als ik doorga zoals ik speel, dan maak ik een goede kans om erbij te zijn. Mijn positie is wel iets anders bezet dan die van Mats natuurlijk. Ik ben benieuwd, maar we hebben vóór het EK nog genoeg dingen om mee bezig te zijn."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hartman en Wieffer komen over al zeer nuchtere en aardige jongens. Beiden komen van ver en hebben een abnormale ontwikkeling achter de rug. Ik zie Wieffer na het EK wel vertrekken. Te Kloese gaat denk ik nooit meer dan 4 basispelers verkopen. Giminez, Geertruida, Wiefer, Hartman, Hancko, Bijlow zijn de meeste logische spelers de azen op een transfer waarvan ik zeker ben dat Geertruida en Giminez 100% vertrekken. Het word wiefer of bijlow hartman. 4de kan wel maar zie ik niet snel gebeuren.

6 januari 2024 om 22:35

Ik hoop inderdaad ook dat er maximaal 4 basisspelers vertrekken, maar vrees voor een totale leegloop in de zomer. Voor vrijwel elke basisspeler zou een vertrek komende zomer best logisch zijn. Alleen Ivanusec, Trauner en Stengs lijken zekerheidjes om te blijven. Op de bank heb je alleen Zerrouki en Ueda zitten die een basisplaats zouden kunnen veroveren, dus dat worden nog heel wat verschuivingen.

6 januari 2024 om 22:41

Te Kloese laat never nooit meer dan 4 vertrekken. Kijk maar naar afgelopen tranferperiodes. Dit was ook de reden waarom Geertruida niet weg mocht. Denk oprecht dat maximaal 4 spelers vertrekken. En de spelers die dan blijven krijgen opwaardering van hun contract en een afspraak.

7 januari 2024 om 02:42

Ik denk dat Ueda nog best kan gaan verrassen, mocht bij volgend seizoen eerste spits worden. Heeft het bij Cercle Brugge ook echt goed gedaan.

7 januari 2024 om 02:27

Ik dacht in eerste instantie dat dit artikel ging over nog een extra seizoen bij Feyenoord blijven. Dat lijkt mij voor Wiefer ook beter. Hartman kan gerust hogerop en verder groeien. Maar zet Wiefer bij een grote club en hij beland binnen no time op de bank. Hij voetbalt ook op een positie waarvan er in de voetballerij zeer veel spelers rondlopen. Voor de carrière van Wiefer lijkt het mij gunstiger om nog een extra seizoen te vlammen en vervolgens als zeer ervaren speler ergens binnen te lopen.

Hartman kan beter niet naar leverkusen gaan. Daar loopt ene grimaldo rond die echt heel belangrijk en goed is voor het team van alonsi

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren