Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arnautovic geeft Chinees megacontract op en maakt rentree in Europa

Laatste update:

Marko Arnautovic staat op het punt om zijn contract bij Shanghai SIGP te laten ontbinden, zo meldt Sky Italia. De 32-jarige spits is nog maar één stap verwijderd van een terugkeer in Europa. Arnautovic is al mondeling akkoord met Bologna, dat zijn komst na zijn contractontbinding in China zwart op wit wil zetten.

Shanghai SIGP toonde in 2019 zijn ambities door 25 miljoen euro over te maken aan West Ham United voor Arnautovic. Volgens Engelse media strijkt de Oostenrijkse aanvaller in Azië veertien miljoen euro per seizoen op. Arnautovic speelde in twee jaar tijd 39 officiële wedstrijden voor Shanghai, waarin hij 20 goals en 4 assists produceerde. Zijn contract in China loopt door tot eind 2022, maar verwacht wordt dat die verbintenis binnenkort verscheurd wordt.

Bologna is onmogelijk in staat om Arnautovic een vergelijkbaar salaris te bieden als bij Shanghai en de aanvaller zal dus onvermijdelijk een groot deel moeten inleveren. De spits wil graag uitkomen onder Bologna-trainer Sinisa Mihajlovic, die net als Arnautovic een Servische achtergrond heeft. Bologna eindigde afgelopen seizoen op de twaalfde plek in de Serie A.

Arnautovic maakt zich momenteel met het Oostenrijkse nationale elftal op voor de achtste finales van het EK. Het Alpenland neemt het daarin zondag in Londen op tegen Italië. Arnautovic zorgde in de groepsfase van het toernooi voor controverse, door zijn doelpunt tegen Noord-Macedonië (3-1 zege) zeer uitbundig te vieren. Hij zou daarbij tegenstander Ezgjan Alioski hebben beledigd en werd een wedstrijd geschorst door de UEFA. Daardoor miste Arnautovic het duel met Nederland (2-0 verlies). Tegen Oekraïne (0-1 winst) speelde hij vervolgens bijna de volledige wedstrijd mee.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zullen vast weer 6 succesvolle maanden worden voor hem.

24 juni 2021 om 18:19

Balotelli ernaast in de spits en het wordt iig niet saai bij Bologna

24 juni 2021 om 18:24

🤣🤣

Jammer dat cassano gestopt is die had er zo bij gepast.

24 juni 2021 om 18:33

Als je zn loopbaan erbij pakt is t geen Totti maar toch onder meer 4 jaar Stoke 4 jaar werder en 3 jaar Twente. Hij blijft dus regelmatig meerdere jaren

Goedzo Uefa - wat Arnautovic deed afdoen als een "belediging" ON: Geen verkeerde cijfers (maar da's in China) - zou 'm graag weer in de BPL willen zien, Imo. Hij was een potje goed bij West Ham, joh!

24 juni 2021 om 18:23

Belediging is de officiele verklaring van de Uefa voor de schorsing. Racisme is blijkbaar niet bewezen, hoewel Servische en Kroatische media daar wel over speculeerden.

24 juni 2021 om 18:28

Absurd. Maar in deze staat het inderdaad wel zo beschreven door de UEFA. Dank voor de opheldering!

Dit lees ik toch echt voor het eerst. 14 miljoen per jaar? Pff, wat een genot. Met zijn beperkte kwaliteiten zoveel geld verdienen a la Lavezzi.

24 juni 2021 om 18:36

Nou beperkte kwaliteiten? Eerder een beperkt kwaliteit in ze bovenkamer. Arnautovic had zoveel talent. Ik ben een fan van hem sinds dat hij bij Bremen speelde. Fan van zijn kwaliteiten en stijl niet het gedrag.

24 juni 2021 om 18:47

Deze man heeft idd is voor een team echt een kwaliteitsimpuls. Hij moet zich alleen 'normaal' gedragen haha.
Herinner me de aanval van Twente nog wel is: Elia - Kufo - Arnautovic
Dat was toen echt genieten

24 juni 2021 om 19:00

Pff elia en arnautovic. Die aanval gecompleteerd door Kufo. Dat waren tijden

24 juni 2021 om 23:36

Vond lavezzi toch wel meer kwaliteit hebben. Heb ik toch jaren echt enorm van genoten bij napoli als trio met hamsik en cavani. Hebben met z'n drieën menig team zoek gespeeld

Shaghai Sipg? Volgens mij lopen ze bij VZ nog een beetje achter. De club heet tegenwoordig Shanghai Port FC, aangezien het verboden is voor Chinese clubs om nog bedrijfsnamen aan de club te verbinden.

Ik snap niet waarom Bologna dit zou willen. Je haalt een speler zonder mentaliteit binnen en dan nog in combinatie met die heethoofd van een trainer. Kan bijna niet ander dan dat het fout gaat.

24 juni 2021 om 21:48

Marko en Sinisa zijn allebei Servisch. Hij wilde altijd zich opnieuw bewijzen in Italië na z’n mislukte periode bij Inter. Bologna en met name Sinisa hebben maanden aan Marko zitten trekken. Dit is juist een match made in heaven.

Na het lezen van de titel dacht ik dat hij naar Twente zou gaan... Op de 1 of andere manier kon hij mij wel altijd boeien op en buiten het veld. Flamboyante verschijning met z'n eigen nukken.. beetje gek maar wel een persoonlijkheid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren