Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arnaut Danjuma verpest rentree van Jasper Cillessen met dubbelslag

Laatste update:

Villarreal heeft dinsdagavond een belangrijke overwinning geboekt in de strijd om Europees voetbal. De nummer zeven van LaLiga was dankzij een dubbelslag van Arnaut Danjuma met 2-0 te sterk voor Valencia, dat veel spelers rust gaf. Door de zege komt Villarreal op drie punten afstand van de nummer zes Real Sociedad, die nog een wedstrijd tegoed heeft. De top zes kwalificeert zich voor Europees voetbal, al kan Villarreal nog plaatsing voor de Champions League veiligstellen door het toernooi dit seizoen te winnen.

Het was een heuglijke dag voor Jasper Cillessen, die na negentig dagen weer op het veld stond. Hij raakte op 19 januari geblesseerd tegen Sevilla (1-1) en moest een kuitoperatie ondergaan. In de laatste drie wedstrijden van Valencia behoorde hij weer tot de selectie, maar zat hij op de bank. De basisplek van Cillessen lijkt evenwel een bevestiging dat hij geldt als tweede keeper, want trainer José Bordalás steld een B-ploeg op met het oog op de bekerfinale van zaterdag tegen Real Betis. Ten opzichte van het competitieduel met Osasuna (1-2 nederlaag) van zaterdag behielden alleen Hélder Costa en Uros Racic hun basisplaats.

Danjuma moest het in de afgelopen twee competitiewedstrijden stellen met een invalbeurt van dertig minuten, maar had ditmaal een basisplaats en betaalde het vertrouwen terug. Na negen minuten mocht de aanvaller aanleggen vanaf elf meter en hij stuurde Cillessen de verkeerde kant op met een laag schot in de linkerhoek. De strafschop was het gevolg van een handsbal van verdediger Eray Comert na een kopbal van Aïssa Mandi. Danjuma verdubbelde de marge niet veel later. Na een strakke pass van Juan Foyth dook Danjuma op achter de defensie van Valencia en schoot hij diagonaal raak in de rechterhoek.

Op slag van rust probeerde Danjuma met een schot in de linkerhoek zijn hattrick te completeren, maar ditmaal bracht Cillessen wel redding. Halverwege de tweede helft werd een aansluitingstreffer van Denis Cheryshev afgekeurd wegens buitenspel; een inzet van Marcos André vanaf de rand van het strafschopgebied zeilde net naast. Valencia zocht naar de 2-1, maar in de laatste tien minuten was met name Villarreal gevaarlijk. Ondanks meerdere doelpogingen van Samuel Chukwueze bleef het bij 2-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Danjuma on fire hoop dat Van Gaal hem de kans geeft is de enige aanvaller van Oranje die het verdient op dit moment

20 april 2022 om 01:36

Verdient een basisplek idd !

20 april 2022 om 06:20

Heeft het in ieder geval meer verdiend dan Malen.

20 april 2022 om 12:45

Vindt dat Gakpo en Bergwijn het ook wel verdienen hoor, zij presteren de laatste tijd gewoon prima naar mijn mening. En wellicht Berghuis. Voor de rest is het maar matig inderdaad. En Danjuma heeft inderdaad een prima vorm voor Oranje.

20 april 2022 om 13:53

Lijkt mij heel interessant om te zien, alhoewel depay bij Nederland natuurlijk zijn credit ook heeft.

Bijlow
frimpo/dumvr
Timber
Dijk
Blind/malaci
Koopmeijners
Frenki
Bergwijn
Berghuis
Gakpo
Danjuma
20 april 2022 om 15:38

Bergwijn presteert helemaal niets. De laatste keer dat hij meer dan 45 minuten speelde was in januari. Het is nu wel vrij duidelijk dat Conte meer ziet in spelers als Moura en Kulusevski dan in Bergwijn. Danjuma (en Gakpo) zijn op dit moment gewoon 2 klasses beter.

20 april 2022 om 20:33

Maar als Bergwijn speelt is het best aardig. En daarbij was hij wel onze sleutel speler afgelopen interland periode.
Dat Depay veel krediet heeft is natuurlijk zo, maar dat komt zeker niet door zijn spel van afgelopen half jaar...

Aan John en Brands laat Cillessen aub lekker in Valencia zitten. ook hij gaat ons keepers probleem nie oplossen.

19 april 2022 om 23:37

Vind Flekken wel iets voor PSV. Alleen moeten ze dan wel de portemonnee gaan trekken denk ik.

19 april 2022 om 23:52

Haha Flekken?, dat is ook een prutser.

19 april 2022 om 23:59

Flekken een prutser, hoevaak heb je 'm gezien. Samen met neuer de minste tegengoals. Net als neuer geweldig met de bal en heeft ook nog het hoogste reddingspercentage in de bl.

20 april 2022 om 00:04

Flekken een prutser? Hoe kom je daarbij heeft het hoogste reddingspercentage in de Bundesliga en na Leipzig en Bayern de minste goals tegen

20 april 2022 om 00:05

In die wedstrijden van Oranje ging elk schot op goal er bijna in. maakte hij geen goeie indruk.

20 april 2022 om 00:09

Hij heeft ook geen fout gemaakt in die wedstrijden. Heeft 2 wedstrijden gespeeld voor Oranje als je dan iemand al een prutser vind zonder dat die een Blunder maakt..

20 april 2022 om 00:14

Blijkbaar hebben we een andere kijk erop. niks mis mee.

20 april 2022 om 00:35

Ieder zijn mening idd.

20 april 2022 om 04:59

Wat ben jij zuur, Lampen. Ongefundeerd geschreeuw dit. Flekken is geen prutser en voor PSV zelfs een goede doelman. Totaal geen vreemde optie. Ik had er zelf vreemd genoeg nooit aan gedacht, maar dit zie ik wel slagen

20 april 2022 om 06:22

Ja gek hè? Iedereen zat daar met z’n neus bovenop van nou laat maar zien. Denk je niet dat hij een beetje last had van zenuwen? Omdat hij ook wist dat het hele circus er om heen waar hij niet om heeft gevraagd hem meteen na 1 fout al de grond in zou boren.

20 april 2022 om 15:20

Daar had een Jeroen Zoet ook last van, maar daar hoorde ik die reacties niet na een blunder. Flekken speelt voor Oranje. Daar moet je gewoon kunnen omgaan met het feit dat er veel mensen naar je kijken. Daar hebben alle spelers mee te maken

19 april 2022 om 23:50

Werkelijk nergens te lezen. Hoe kom je daarbij dan?

20 april 2022 om 06:23

Mensen verzinnen een hoop en zetten dat op internet om andere mensen dingen te laten geloven. Dat heb je de afgelopen 2 jaar toch wel gezien.

Beter dan Gakpo en Noa lang, deze man verdiend een basisplek in Oranje

19 april 2022 om 23:42

Compleet andere spelers. Maar dat Danjuma een kans verdient bij Oranje heb je gelijk in.

20 april 2022 om 01:34

Nou valt eigenlijk wel mee.. gakpo en lang spelen bij hun club ook op exact dezelfde positie. Danjuma vult het alleen met meer rendement en flair in en levert in de CL en La liga. Maar misschien komen lang en gakpo ook ooit op dit constante niveau.

20 april 2022 om 04:03

Gakpo en Lang komen meestal vanaf de zijkant waar Danjuma in de spits speelt bij zijn club. Maar op dit moment is Danjuma zeker de beste maar vind imo dat je ze niet kan vergelijken

20 april 2022 om 12:51

Gakpo is dit seizoen direct betrokken bij 33 goals in 42 wedstrijden tegenover 18 doelpunten in 32 wedstrijden voor Danjuma. Op basis waarvan heeft Danjuma dan meer rendement? Hij doet het natuurlijk heel goed op een hoger niveau, maar Gakpo is ook een groot talent

Tja door die blessures is een basisplek nu moeilijk. Hij heeft gewoon de kans gehad onder Bordalas boven Mamardashvili. Maar ja als je telkens geblesseerd raakt wordt het moeilijk. Dus dan geeft hij gewoon de kans aan die jongere keeper. Cillessen is denk ik klaar bij Valencia. Kan beter inderdaad die stap maken naar PSV of in die richting.

Danjuma is bezig bij Villarreal, dat is niet normaal. Mag toch hopen dat in het Nederlands elftal deze jongen in ieder geval verzekerd is van een basisplaats.

20 april 2022 om 01:01

Die man moet met Ten Hag mee naar united

20 april 2022 om 03:02

Vind dat depay wel een stap terug mag nemen. Denk dat NL met danjuma er flink op vooruit zal gaan.

20 april 2022 om 07:06

Daar kan je bijna niet meer om heen Louis! Danjuma blijft verbazen Europees en in ze competitie blijft hij groeien

Danjuma zat er lekker in, maar de wedstrijd zelf vond ik helemaal niets. Dan is het toch heel aardig dat die jongen zich met twee treffers weet te onderscheiden. Hij heeft zich als voetballer prima ontwikkeld en de Primera Division past hem prima.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren