Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arjen Robben valt met mij te vergelijken, alleen is hij veel, veel beter’

Laatste update:

Matteo Politano wordt dit seizoen door Sassuolo uitgeleend aan Internazionale en is in het Giuseppe Meazza uitgegroeid tot een vaste waarde. In een exclusief interview met DAZN praat de tijdelijk in Milaan spelende Politano uitgebreid over de derby met AC Milan, de samenwerking met trainer Luciano Spalletti en zijn bewondering voor collega-aanvaller Arjen Robben.

De uit de opleiding van AS Roma afkomstige buitenspeler lijkt in zijn manier van spelen op de routinier van Bayern München. Politano beaamt dat, maar blijft bescheiden onder de complimenten. “Robben is iemand die ik altijd heb bewonderd, omdat hij op fysiek vlak met mij valt te vergelijken. Alleen is hij veel, veel beter dan ik. Als speler kijk ik zeker weten tegen hem op”, zegt hij over de Nederlander.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons nieuwe YouTube-kanaal!

Politano nam het onlangs openlijk op voor zijn bekritiseerde trainer, die wordt gelinkt met een vertrek. “We gaan heel goed met elkaar om. We hebben heel wat gesprekken en hij geeft me veel advies. Zoals bijvoorbeeld om dichter bij het doel van de tegenstander te spelen en gemener te zijn op het veld. Die eigenschap mis ik volgens mij het meest.”

De huurling kijkt ook terug op de meest recente confrontatie met AC Milan. “De laatste derby die ik speelde was voor mij al een behoorlijke tijd geleden, dus voor mij was het een geweldig gevoel. Als je het van buitenaf bekijkt, zie je dat het stadion altijd vol zit en dat er geweldige spelers op het veld staan. Dus het is fantastisch als je dan mag spelen”, aldus de Italiaanse aanvaller.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Behoudens dat ze allebei links zijn vind ik niet dat ze kwa voetbal veel op elkaar lijken.

Politano haalt het niveau dat van Baldé Keita en Joao Mario verwacht werd toen Inter ze tekende. Maakt erg veel indruk.

Hij probeert ook vaak a la Robben naar binnen te dribbelen en naar lange hoek te schieten. Al heeft hij wel meer moeite met scoren en mensen uitspelen.

Robben valt met niemand te vergelijken. Is uniek! Is helaas vaak geblesseerd, maar een topfitte Robben is gewoon van het niveau, Hazard, Bale, Dembele, Salah enz..zo goed en constant als Messi en \ronaldo was hij helaas niet, maar nog altijd zeer goed. Raar om van jezelf te zeggen dat je met Robben te vergelijken bent. Je kan hoogstens zeggen dat het je idool is en dat je hoopt ooit zo goed als hem te worden.

2 mei 2019 om 15:25

"politano beaamt dat, maar blijft bescheiden onder de complimenten. “robben is iemand die ik altijd heb bewonderd, omdat hij op fysiek vlak met mij valt te vergelijken. Alleen is hij veel, veel beter dan ik. Als speler kijk ik zeker weten tegen hem op”, zegt hij over de Nederlander."

Je bent aan het muggenziften. Hij zegt bijna letterlijk wat jij vindt dat hij zou mogen zeggen en eigenlijk vind ik zijn reactie nog netter dan jouw voorstel.

2 mei 2019 om 18:27

@fortress, je neemt het voor Robben op, maar is hier niet nodig. Overigens vind ik juist dat je hem tekort doet door hem te vergelijken met de namen die jij opnoemt. Alle vier hebben het niveau van Robben niet hebben gehaald. Robben was ook juist constant heel goed, als hij speelde. Zelfs had hij 6 maanden niet gevoetbald, bij terugkeer was hij meteen weer wereldtop. Ik vind Robben meer bij de categorie Neymar/ribery horen dan bij de categorie Dembele, Bale, Salah. Soms vergeten we denk ik hoe lang Robben al goed is, vanaf zijn Chelsea dagen tot vorig seizoen, met als kers op de taart de seizoenen 2013-14 en 2014-15 waarin hij prima aanspraak maakte op de Ballon d'or.

Wel grappig dat hij weet dat het na zijn dribbel meestal foutgaat haha. Voor de rest is hij een prima voetballer en mag ik hopen dat hij ooit enigszins in de buurt komt van Robben.

Robben is over de hele wereld al een gevestigde naam en Politano moet dat allemaal nog even waarmaken. Daarom heb ik het niet zo met al die vergelijkingen.

2 mei 2019 om 21:59

@janta
Hij maakt alleen maar de vergelijking op fysiek vlak, spreekt zijn. Ewondering uit en zegt dat Robben vele malen beter is dus met die vergelijkingen valt het allemaal reuze mee.

3 mei 2019 om 10:29

Ik vind het altijd wel humor, dit soort vergelijkingen. Ik ben zelf ook een type Jaap Stam. Alleen heb ik nog haar, geen indrukwekkend fysiek, en kan ik niet zo goed voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren