Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Argentinië heeft Lionel Messi, wij hebben de Nederlandse Messi’

Laatste update:
/

Wesley Sneijder speelt woensdag tegen Argentinië voor de 105e keer in zijn loopbaan voor Nederland. Inzet is een plaats in de finale van het WK 2014, zondag tegen Duitsland. Sneijder is niet de man die Oranje dit toernooi voortdurend bij de hand neemt naar overwinningen, maar dat maakt hem naar eigen zeggen niets uit. Het gaat hem erom dat het complete team erin slaagt de zeges over de streep te trekken.

“Wij kunnen de Argentijnen verslaan met de wapens die we al hebben: concentratie, vastberadenheid en onze geweldige aanvallers”, blikt Sneijder in La Gazzetta dello Sport vooruit. “Argentinië heeft Lionel Messi, maar wij hebben de Nederlandse Messi, die naar de naam Arjen Robben luistert. Hij is net zo belangrijk voor ons als Messi voor Argentinië. Ik hoop echt dat Arjen zo door blijft gaan, ik ben in de verste verte niet jaloers, want Arjen is ook een vriend van me.”

/

“Laten we hopen dat hij de Ballon d’Or wint volgend jaar, want dat zou betekenen dat wij het WK hebben gewonnen”, voegt Sneijder er optimistisch aan toe. Na het WK meldt hij zich in principe weer bij zijn club Galatasaray. “Ik heb het daar goed naar mijn zin. Nadat ik wegging bij Internazionale heb ik niet met gevoelens van spijt achterom gekeken”, verzekert de dertigjarige middenvelder in het gesprek met de Italiaanse journalisten.

“Galatasaray strijdt altijd om de landstitel, mikt op de Champions League en de Turkse competitie wordt groter en beter. Dat is allemaal heel goed. Het enige dat ik nog mis is een prijs met het nationale team, dus daarom ben ik hier in Brazilië. Ik vind het jammer dat Roberto Mancini is weggegaan, ik had een goede band met hem en met zijn technische staf. Maar ik denk dat Cesare Prandelli de juiste man is om Galatasaray nu verder te helpen: niet alleen technisch, maar ook qua mentaliteit. Hij komt op mij over als de persoon die daar heel geschikt voor is.”

Zal Arjen Robben een belangrijke rol vervullen tegen Argentinië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaar dat het door de media wordt neergezet als een strijd tussen 2 spelers, er komt zoveel meer bij kijken. Van mij part kopt Cillessen de 1-0 binnen en is voor de rest iedereen onzichtbaar.

Ik denk trouwens wel dat de winnaar van dit duel de speler heeft die de gouden bal krijgt van het wk (Messi of Robben).

9 juli 2014 om 12:23

Sorry verkeerd gelezen, je hebt gelijk. (edit)

9 juli 2014 om 12:26

Sneijder of Iniesta hadden hem in 2010 moeten krijgen.

9 juli 2014 om 12:26

Nee de gouden schoen zeg maar voor dit wk alleen, niet de ballon d'or.

9 juli 2014 om 12:25

De winnaar van het WK levert die meestal. Robben verdient hem wel als het zo ver komt. Want met dit NL elftal de halve finales halen is al knap, maar ook bij Bayern weer heel erg belangrijk geweest in hun prijzenjacht. Ik zou het hem gunnen. Beste voetballer sinds Van Basten voor Nederland.

9 juli 2014 om 12:27

Ik vond Bergkamp beter.

9 juli 2014 om 12:28

Van Basten zijn enkels zijn kapot getrapt toen zijn beste periode nog moest komen. Dat vertekent de boel wel.

9 juli 2014 om 12:32

Beter dan Robben

9 juli 2014 om 13:27

Ander type speler. geld voor beide

9 juli 2014 om 12:29

Kunnen we dan niet beter met Krul spelen vanwege zijn lengte?

9 juli 2014 om 12:50

Phillip Lahm

9 juli 2014 om 13:00

Het is ook geen strijd tussen 2 spelers, dat maakt de Nederlandse media ervan. Robben is geweldig maar kan natuurlijk niet naast Messi staan die alles in aanvallend opzicht regelt voor zijn team. Afmaker, spelmaker en spelbepaler in 1. Hij is de meeste belangrijke man in 2 van de 3 zones terwijl Robben dat alleen in de laatste zone is. De vergelijking is gewoon zonde en ongelukkig omdat het afbreuk doet aan de status van Robben en aan de grootsheid van Messi (hoe groot hij is blijkt alleen al uit hoe de discussie wordt gevoerd, Messi is de maat).

Ik snap de euforie van het NL volk wel maar een beetje realisme is wel op zijn plaats. Ik hoop echt niet dat we onszelf gaan overschatten vanavond want dan gaan we eraan. Maar ik heb vertrouwen in van Geniaal en zijn staf. Als de spelers niet gaan zweven halen we de finale, en dan pakken we die Duitsers ook!

9 juli 2014 om 13:49

Ik vind robben op dit toernooi dan ook een stuk beter dan messi, volgens mij heeft messi in zijn eetste wedstrijd al meer balverlies geleden dan Robben in het hele toernooi. Messi is in vorm de beste speler ter wereld,
Maar in vorm is dit niet

9 juli 2014 om 14:01

Messi is idd niet dwingend, aanwezig en onstopbaar als op zijn top, maar als je de statistieken goed en diep bekijkt (dus niet alleen dat oppervlakkige lijstje van VZ) is hij gewoon de meest belangrijke speler voor zijn elftal. Hij heeft ook een andere rol dan Robben. Zet Robben neer in de rol van Messi (dus als link tussen verdediging en middenveld, en middenveld en aanval) en hij bakt er niets van. Zet Messi in de rol van Robben en hij zal niet onderdoen. In de dingen die ze allebei goed kunnen zijn ze ongeveer gelijkwaardig, maar Messi heeft veel meer in zijn repertoire (zoals die pass op Di Maria waar Di Maria zich blesseerde, dat kunnen max 5 andere spelers in de wereld) en daarom is elke vergelijking zinloos.

9 juli 2014 om 13:45

Robben is voor de fifa niet interessant genoeg voor de ballon d'or. Dezelfde reden waarom ribery hem niet kreeg. Mannen als Ronaldo en Messi zijn internationaal zoveel bekender, daar kan de fifa commercieel gezien veel meer uit halen.

9 juli 2014 om 13:56

We hebben ook de Nederlandse Ronnaldo

Ik vind Messi toch wel even wat beter dan Robben hoor.robben speelt een goed tournooi hoor....daar niet van.maar Messi is toch wel de beste speler van de wereld.

9 juli 2014 om 12:43

We hebben het over dit moment, dan is Robben toch echt dragender en beter, al bekijk ik dit misschien door een oranje bril

9 juli 2014 om 12:45

Tijdens dit WK vind ik Robben toch echt beter dan Messi.

9 juli 2014 om 12:50

Eerlijk waar wat een azijnpisser ben jij joh. elk bericht wat over nederland of een nederlandse speler gaat heb jij wel een negatieve reactie op.

9 juli 2014 om 12:53

Kijk even lekker naar jezelf.wie is hier nu aan het azijnpissen?

9 juli 2014 om 12:59

Maar aan de andere kant staat Messi ook in de halve finale. En Argentinie is Messi terwijl Nederland een team heeft staan en niet alleen Robben goed is.

9 juli 2014 om 13:24

Van Argentinie is ook niet alleen Messi goed. Dus wat wil je hiermee zeggen?

9 juli 2014 om 13:28

Moet zeggen dat ronaldo en zlatan toch ook er bij horen

Argentinie heeft de Argentijnse Robben!

9 juli 2014 om 12:23

Vindingrijk! Moet je iets mee gaan doen.

Ja wij hebben Robben inderdaad, in de vorm van zijn leven. Maar ik vind het wel heel hoog tijd dat van Persie vandaag eens laat zien waarom hij zoveel vertrouwen krijgt. En dan bedoel ik niet verdienstelijk spelen en goed meedoen, maar excelleren als in zijn toptijd bij Mufc. Dit is het podium, nu moet het, basta. En als hij niet in de wedstrijd zit dan gewoon ruim op tijd naar de kant en niet pas in de 75e minuut.

9 juli 2014 om 12:25

Precies, ben eerder van mening dat RVP zwaar overschat is, die jongen moet echt per se een teamspelers om zich heen hebben die voor hem spelen en alle ballen panklaar voor hem leggen (laatste jaren Arsenal, United) , gebeurd dat niet dan is hij gewoon niets bijzonders.

9 juli 2014 om 12:29

Is hij ook, die man is goed maar is echt gewoon al tijden een niveau lager dan Robben bijv. Vorig seizoen heb ik RVP goed kunnen observeren toen het niet draaide, niet de type speler die het team dan beter maakt, niet iemand waar je dan op kan bouwen.

9 juli 2014 om 12:39

Van Persie in bloedvorm is allesbeslissend, maar dat komt zo zelden voor, zeker in oranje. Nou hoor je Gijpie roepen dat het nog alles meevalt, dat hij het naar behoren doet na zo'n blessure. Maar komaan dit is zijn allerlaatste kans op dit podium, het moet nu gebeuren. Als hij er puffend als het jonge broertje van VDV bijloopt moet hij plaats maken voor Huntelaar. En ja natuurlijk is v Persie de completere voetballer, maar we hebben toch echt vooral goals nodig, op zeer korte termijn. Die voorzet van Blind tegen Costa Rica mag je met zijn statuur simpelweg niet missen, misschien wel tegen Stoke omdat je nog4 zulke ballen krijgt, maar niet op dit podium.

Overschat hoor je mij niet zeggen, de hoogste tijd om te vlammen is het echter wel: die kans krijgt hij dus moet hij het laten zien ook.

9 juli 2014 om 12:42

Raar, wordt mij vaak anders verteld.

9 juli 2014 om 12:45

Overschat wil niet zeggen dat iemand niet goed is, RVP is voor mij gewoon in de top10 spitsen sowieso, maar ik heb wel het gevoel dat hij hoger geschat wordt dan hij werkelijk is, loopt alles lekker is die jongen echt fenomenaal, zagen we bij United, maar loopt het wat stroef, en moet het van de toppers komen dan geeft hij niet thuis tot nu toe.

9 juli 2014 om 13:24

Tja, hoeveel spitsen ken jij die een team dat niet draait op sleeptouw nemen? Spitsen zijn gewoon ontzettend afhankelijk. Zelfs bij Messi zie je dat dit verdomd veel moeite kost. Ronaldo is het niet gelukt, Zlatan niet, noem ze allemaal maar op. En dan noem ik zelfs wat spelers die niet eens zo erg afhankelijk zijn.

9 juli 2014 om 13:29

Ik zeg niet dat hij het team op sleeptouw hoort te nemen, maar hij is niet de type die een team dan beter maakt, hij gaat mee in de malaise en dat doen die spelers die jij opnoemt niet.

9 juli 2014 om 14:44

van Persie overschat? Wauw, dat is zeker niet waar. Van Persie is ook dit toernooi al zeer belangrijk geweest voor Nederland. Plus dat hij een veel slimmere voetballer is dan Huntelaar. Je moet een keer op van Persie letten zonder bal, zelfs dan doet hij zeer goede dingen. Maar dat is iets wat de meeste mensen niet zien.

9 juli 2014 om 14:47

@ manodedios

Van Persie is dit toernooi al bepalender geweest dan in al zijn andere Ek' s en Wk's die hij gespeeld heeft. Spanje en Australie heeft hij beslist (samen met Robben). Plus dat hij zonder doelpunten en zonder balcontacten ook nog nuttig is, met name voor Robben. Door zijn loopacties creëert hij ruimte voor Robben zo'n beetje de vrije loop heeft. Dat is een kwaliteit die Huntelaar niet (minder) bevat, voetbal intelligentie.

9 juli 2014 om 12:27

Van Persie heeft ruimte nodig. Daarom zie ik de wedstrijd van vandaag met meer vertrouwen tegemoet. Al heb je gelijk dat hij het inderdaad in de KO nu ook moet laten zien.

9 juli 2014 om 12:30

Ik hoop ook dat van Persie het weer eens laat zien vandaag, ik moet wel zeggen dat ik hem af en toe buitengewone aannames zie maken en de dreiging is er altijd dat hij een doelpunt kan maken, tegenstanders doen het echt in hun broek voor hem. Feit is dat hij te weinig aanwezig is dit toernooi. Maarja, ik ben echt een fan van Huntelaar bijvoorbeeld, maar die heeft in de diepte minder dreiging, Depay is nog te vroeg en Lens bracht het tegen Chili ook niet. Dus, hopen dat hij minder buitenspel loopt vandaag en dat de bal 1x goed valt, dan hangt hij wel, grote kansen mist hij zelden.

Haha! Robben is niet de Nederlandse Messi, ik vind hem veel en veel dreigender dit toernooi als Messi, hij speelt als Messi in zijn beste dagen. Maar wij gebruiken veel meer wapens als alleen Robben. RVP en Sneijder zijn ook wapens die wij goed gebruiken, terwijl Argentinie alleen Messi gebruikt en een jongen als Aguero zich laat wegcijferen. Di Maria werd ook gebruikt, maar die is er niet meer , verder hangt het als los zand aan elkaar, dus ik heb goede hoop. Wat betreft Sneijder en Galatasaray, leuk dat hij het daar zo naar zijn zin heeft, maar ik zie hem graag nog eens in de Premier League en dit is ongeveer het laatste jaar dat hij de overstap kan maken..

Hou nou eens op met dat vergelijken! Messi is niet te vergelijken, net als Robben.
De enige vergelijking die opgaat is dat ze allebei op voetbal zitten en op adidas lopen ...

Robben is goed hoor maar zo'n goed WK speelt hij ook weer niet als we hem met Muller of James Rodriguez vergelijken. Wij zijn met z'n allemaal natuurlijk euforisch maar als we Messi en Robben moeten vergelijken in cijfers dan is Messi op 10 en Robben of 3. Dat is het verschil tussen die 2 spelers. In het huidige vorm staat Messi op 7 en Robben op 3. ( Die 3 is niet denigrerend want Robben is niet beter dan dat. Ik zeg dit omdat Messi een absolute wereldspeler is en nog altijd met CR7 dé beste v/d wereld is. Alleen CR7 en Ibrahimovic komen nog bij een 10'tje, de rest haalt dat niet of komt er ook niet bij.

9 juli 2014 om 12:30

Wat loop je allemaal te brabbelen?

9 juli 2014 om 12:47

Gelukkig ben jij geen leraar die cijfers moet geven aan zijn leerlingen.

9 juli 2014 om 13:11

U mad?

9 juli 2014 om 13:57

Je leest wat onzin hier.
Soms val je van de ene verbazing in de andere.
Deze post van jouw was weer zo n moment.
CR7 en Ibrahimovic deden niet eens mee dit tournooi.
Rodriquez is een hele leuke talentvolle speler maar bij lange na niet de status van robben.
Messi en robben vergelijken is haast onmogeljk. Maar op dit tournooi zit robben er beter in.

De allerbeste speler van dit tournooi en de meest complete is zonder twijfel Toni Kroos.

9 juli 2014 om 13:59

wtf?

9 juli 2014 om 14:24

Ben/was jij geen moderator?

9 juli 2014 om 16:16

Lijkt me niet, dan had ik die post wel verwijderd denk ik.

9 juli 2014 om 14:41

Nou hup, terug naar je Pokebal!

wat hoop ik dat messi Nederland helemaal vernederd alleen al voor die arrogantie van afgelopen dagen helemaal geen respect voor Argentinië en maar blijven denken dat ze met dit laffe voetbaltactiek geluk blijven houden

9 juli 2014 om 12:48

Argentinië speelt wel lekker aanvallend voetbal wil je zeggen. Laat me raden jij bent nog gefrustreerd na die 1-5 van 13 juni.

9 juli 2014 om 14:38

Niet zo zeuren jij.

Nederland is geen Chelsea die voor honderdeden miljoenen allemaal toppers kan binnen halen en dan nog verdedigend speelt. Voor dit Nederland is dit de beste tactiek/formatie omdat ze verdedigend gezien nog kwaliteit tekort hebben. Over de voorhoede hoef ik verder niks te zeggen denk ik..

Robben is Robben, Messi is de Argentijnse Robben..

Beste spelers van dit WK tot nu toe zijn in mijn ogen Robben, Kroos, James Rodriguez en Muller. Denk ook dat een van deze vier spelers de MVP prijs wint van dit WK.

9 juli 2014 om 13:56

Kroos hoort daar dus echt niet tussen. Speelde gisteren pas zijn eerste goede wedstrijd. Khedira is gek genoeg toch wel elke wedstrijd bij Duitsland 1 van de betere spelers, hem zou ik veel eerder noemen. Ook Hummels doet het fantastisch.

9 juli 2014 om 16:13

Hummels is inderdaad belangrijker dan Kroos voor Duitsland. Misschien noem ik Kroos wel omdat ik echt een fan ben van zulke spelers. Tweebenig met een geweldige trap. Heel Duitsland was na de eerste groepswedstrijd niet denderend. Khedira speelt overigens altijd wel een goede wedstrijd, maar in mijn ogen geen beste speler van het WK. Dan hou ik het toch maar bij Robben, Muller en James Rodriguez. Tenzij Messi eigenhandig Nederland en Duitsland verslaat.

Ben helemaal voor Nederland maar denk zelf dat Argentinie doorgaat met 2-1! En Messi is misschien dit WK minder dan Robben, maar Messi is nog altijd de beste voetballer ter wereld en kan het vanavond mogelijk beslissen.

Waarom moet iedereen zo nodig aangeven dat Messi de beste voetballer ter wereld is? Volgens mij zegt iedereen dit omdat hij het op dit moment niet laat zien. Een heel slecht seizoen bij Barcelona en dit Wk is hij wel 4x trefzeker geweest maar in vorm is hij nog steeds niet.

9 juli 2014 om 14:20

Messi een slecht seizoen? Voor Barcelona en Argentinie 55 wedstrijden gespeeld, 48 goals en 16 assists. Valt wel mee met dat slechte seizoen, vind je ook niet? Niet zo buitenaards goed als in voorgaande jaren, maar zeker niet slecht.

Nee, zij hebben de Argentijnse Robben!

Messi heeft mensen echt dolgedraaid met zijn prestaties van vorige jaren, hij heeft dit WK elk duel van Argentinië bijna hoogstpersoonlijk beslist en nog klagen mensen over zijn niveau. Ja, ook de goal tegen België ging vooraf met een bal onderschepping van Messi die daarmee de aanval opzet. Robben valt dit toernooi ook gewoon meer op door zijn werklust, waar Messi meer wandelt over het veld (53km vs 40km). Maar als je kijkt naar aantal passes, dribbels strafschopgebied in, schoten op doel en gemaakte goals valt alles in het voordeel van Messi. Mensen stop aub met deze discussie, laten we het erop houden dat ze beiden gewoon een geweldig WK spelen en laat je niet verblinden door het wandelgedrag van Messi. Cheers en iedereen alvast succes en een fijne wedstrijd vanavond toegewenst!

Nederland gaat winnen van Argentinië vanavond zoals ik al zei in het begin van het WK, het word Nederland VS Duitsland de Finale

Hopelijk krijg ik mijn 200 euro als ik gelijk hebt hihihihi

* Wij hebben Robben en zij hebben de Argentijnse Robben!

Jullie hebben doping

9 juli 2014 om 13:52

Je hebt het over je eigen selectie neem ik aan??

9 juli 2014 om 14:26

Heb over Robben

9 juli 2014 om 14:30

Dan is je post nog dommer dan ik had verwacht.

We moeten vanavond weer een beetje geluk hebben ook.
Maar stel dat we het niet halen blijft het toch een geweldige prestatie waar we met zijn allen trots op moeten zijn.

Wie had 4 weken geleden dedacht dat we er nog waren als de sluitingsceremonie gaande is ??
Eigenlijk niemand toch.

Het zal zuur zijn mochten ze de finale vanavond niet halen maar aan de andere kant.....
De finale weer verliezen kan ik ff niet hebben.
Natuurlijk hoop ik dat ze winnen maar het zal heeel heeeel moeilijk worden om de o zo gewilde droom eindelijk eens waar te maken.
Sterker nog als dat gebeurd ga ik in wonderen geloven.

Argentinië heeft de Argentijnse Robben

9 juli 2014 om 14:31

Hoe kan je in hemelsnaam robben of wie dan ook van het nl elftal vergelijken met messi. Een blaar of de vrij weet niet van hun overkomt als ze messi tegen komen. Messi is hele andere klasse beetje respect mag wel

Nederlandse Messi? Wij hebben Arjen Robben!

Als Nederland de finale haalt dan wordt Robben de speler van het toernooi. Ook tegen Argentinië gaat deze meneer weer belangrijk zijn. Ik heb er zin in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren