Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arek Milik bereikt persoonlijk akkoord

Laatste update:
/
Fikayo Tomori kiest niet voor Newcastle United, maar voor AC Milan. Zijn huidige club Chelsea is bereid om mee te werken aan een verhuurconstructie met een optie tot koop van circa dertig miljoen euro. (Sky Italia)
/
Fiorentina is met Real Madrid in gesprek over een verhuurperiode van Álvaro Odriozola. De rechtsback geeft zelf echter de voorkeur aan een langer verblijf in het Santiago Bernabéu, ondanks dat hij amper aan spelen toekomt. (Sky Italia)
/
Olympique Marseille heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Arek Milik, maar is nog niet rond met Napoli. Een eerste bod van zeven miljoen euro zal naar verwachting afgewezen worden door de club uit de Serie A. (RMC Sport)
/
AS Roma en Atalanta voeren zaterdag overleg over een transfer van Alejandro Gómez. De middenvelder, die vanwege interne ruzies niet meer bij de wedstrijdselecties zit, moet Atalanta circa vijftien miljoen euro opleveren. (Calciomercato)
/
Granada wil Junior Firpo op huurbasis overnemen van Barcelona. In een optie tot koop is de Zuid-Spaanse club niet geïnteresseerd, daar hij de Catalanen minimaal achttien miljoen euro heeft gekost. (AS)
/
Radinio Balker ruilt Almere City FC na dit seizoen in voor FC Groningen. Een winters vertrek zag de Keuken Kampioen Divisie-club niet zitten en dus vertrekt de verdediger na dit seizoen transfervrij. (Voetbal International)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zou een prachtige aanwinst voor Marseille zijn, voorhoede Payet, Milik, Thauvin is gewoon genieten. Voor de competitie ook veel beter als Marseille serieus mee doet.

De kans is zeer aanwezig dat de transfersom van Milik die voor hem werd betaald aan Ajax niet meer overtroffen gaat worden. Spelers zijn vaak het duurste bij Ajax, tenzij ze nog een behoorlijke kwalitatieve stap zetten. Er zitten wat nadelen aan het zijn van een "opleidingsclub" maar dit is toch wel een van de voordelen. Napoli gaat zeer waarschijnlijk aardig wat verlies op Milik maken. Al heeft hij z'n transferwaarde natuurlijk uitbetaald op het veld.

16 januari 2021 om 00:41

Tja, als ze hem 1,5 jaar geleden hadden verkocht was ie voor ongeveer 60 miljoen weggegaan, nu houden ze heel weinig aan hem over.

16 januari 2021 om 08:25

Dat zou in feite betekenen dat de spelers uiteindelijk veelal dus tegenvallen qua niveau of ontwikkeling en het niet langdurig waar weten te maken. Je zou denken dat je dat vroeg of laat gaat achterhalen en je als Ajax zelf ook minder gaat vangen.Als je de laatste 5 seizoenen de verkochte spelers van 10 miljoen of duurder pakt dan krijg je het volgende lijstje:Millik - goed begonnen, wordt nu gedumpt om niet voetbaltechnische redenen. Cillessen - nauwelijks gespeeld maar nuttig als stand in bij Barca, geflopt als basisspeler bij ValenciaBazoer - gigantisch gefloptSanchez - Aardig begonnen, nu wisselspeler Tottenham en redelijk floppen Klaassen - gefloptKluivert - matig op zijn best.De Jong - redelijk, maar gezien transfersom ook niet de impact die gehoopt werd. De Ligt - lastig begin, nu uitstekend. Dolberg - redelijk Wober - alweer verkocht door Sevilla. En dan de jongens die afgelopen seizoen zijn verkocht waarvan het te vroeg is om te oordelen. Dan krijg je zoals het nu staat Ziyech die het goed lijkt te gaan doen, van de Beek die flopt en Dest die het aardig doet.

16 januari 2021 om 08:44

@myvision Milik had eerder voor veel geld weg kunnen gaan. De Ligt zou ook voor meer weg kunnen als Real hem wilt. Zlatan was 18 mil ofzo en is daarna voor veel geld verkocht Het is vroeg om te denken wie nog meer

Is Tomori een versterking voor AC Milan? Ik heb hem niet vaak zien spelen. 30 miljoen is toch wel een hoge prijs, Als die zo goed is zou Chelsea hem niet weg doen, Thiago Silva is ook al wat ouder.

16 januari 2021 om 01:36

Hij was zeker niet slecht vorig seizoen, maar dit seizoen heeft hij amper minuten gemaakt en kan ik hem niet echt beoordelen.

Waarom heeft Ajax voor minder geld niet Milik gehaald? Niet dat ik niet blij ben met Haller, maar toch.

Ik denk dat ik even wat gemist heb. Milik deed het toch vrij goed bij Napoli? Wat is er gebeurd dat hij opeens voor een schijntje geloosd wordt?

16 januari 2021 om 10:33

Zijn contract loopt af aan het einde van het seizoen en ze kwamen er niet uit met de contractverlenging.

16 januari 2021 om 12:34

Als hij er met Napoli al niet uit komt qua salaris.... Te duur dus, ook al is hij gratis. Heu, dit zou een reactie moeten zijn op de post hierboven...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren